اشتغال مددکاران
گرچه خیلی امیدوار کننده نیست ... ولی بخوانید....!!
رئيس انجمن مددکاري ايران گفت: عدم استخدام مددکار در استان ها و استفاده از کارشناسان رشته هاي ديگر به جاي مددکاران در سازمان ها و ارگان هاي مختلف، باعث شده با بحران افزايش آسيب هاي اجتماعي در کشور مواجه شويم. دکتر «مصطفي اقليما» افزود: مهمترين مشکل مددکاران، قوانين استخدام کشور است که مانع از استخدام آنها در مشاغل مرتبط به اين رشته در سازمان ها و ارگانهاي مختلف شده است. وي با اشاره به اينکه سازمان بهزيستي در مراکز خود به جاي مددکار از کارشناسان رشته هاي ديگر استفاده مي کند، افزود:
سالانه سازمان بهزيستي براي استخدام 400 تا 500 نفر در روزنامه ها آگهي مي دهد و از اين ميان فقط 12 مددکار براي تمامي استان ها استخدام مي کند.
«اقليما» وجود مددکاران را براي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي بسيار مهم ذکر کرد و گفت: چطور امکان دارد سازماني که با موضوعات و مشکلات مختلف اجتماعي در ارتباط بوده و خود مسئول آسيب هاي اجتماعي در کشور است براي هر استان حتي دو مددکار را نيز استخدام نکند. رئيس انجمن مددکاري ايران با اشاره به اينکه در حال حاضر بسياري از شهرها مددکار ندارند، تاکيد کرد: طي 3 سال گذشته در هر استان فقط 2 مددکار را استخدام مي کردند اين درحالي است که سال گذشته در برخي از استان ها حتي يک مددکار نيز استخدام نشده است. به گزارش مهر، وي اظهار داشت: در تمامي سازمان ها، کارخانه ها، بانک ها و... نياز به مددکاران کاملا وجود دارد. اين در حالي است که هم اکنون 2هزار مددکار بيکار در کشور داريم. رئيس انجمن مددکاري ايران گفت: وي از رئيس جمهور و مسئولان سازمان مديريت و برنامه ريزي درخواست کرد سالانه حداقل 3 رديف استخدامي براي مددکاران درنظر گرفته شود و همچنين از کارشناسان ديگر نيز به جاي مددکاران استفاده نشود.
اصلاجای نگرانی نیست .....!ا از همین حالا هممون سر کاریم. از بین این 5000 نفر فارغ التحصیل مدد کاری ،کی گفته 12نفر استخدام نیروی کمیه؟
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به گزارش روزنامه سرمایه:
باوجود اين كه 10 دانشگاه دولتي و آزاد در كشور به تربيت مددكاران اجتماعي مي پردازند، دانش آموختگان رشته هاي ديگري در سمت مددكار اجتماعي، در سازمان ها استخدام مي شوند.
محمد زاهدي اصل رييس انجمن مددكاري اجتماعي ايران با اعلام اين مطلب در نشست خبري ديروز، در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي، به عنوان متولي اصلي رشته مددكاري اجتماعي گفت: «در حالي كه پناهگاه اصلي مددكاران اجتماعي بهزيستي است، اما طي سال هاي گذشته مددكاران در بهزيستي مورد ظلم واقع شدند و پست هاي مددكاران به فارغ التحصيلان رشته هاي ديگري داده شد اما در دوره فعلي، خوشبختانه متوجه اين موضوع شدند و اصلاحاتي انجام دادند كه اميدواريم اين پست، دوباره، به مددكاران بازگردانده شود.»
وي در ادامه گفت: «انجمن مددكاري اجتماعي موظف است پيگير باشد تا فارغ التحصيلان ديگري در پست مددكاران اجتماعي جذب نشوند اما از آن جا كه دادگاه ما را به عنوان مدافع شاكي نمي شناسد، در حال آماده كردن پيش نويس براي نظام مددكاري هستيم و اميدواريم از طريق بهزيستي و سازمان هاي مربوطه به تصويب مجلس برسد تا با تدوين نظام مددكاري هم امكان دفاع از حقوق مددكاران اجتماعي و هم امكان دفاع از حقوق افرادي كه از اخلاق غيرحرفه اي مددكار گله مند باشند، به وجود آيد.»
زاهدي با اعلام طراحي دوره دكتراي مددكاري اجتماعي گفت: «اميدواريم از سال آينده، بتوانيم، در اين مقطع، پذيرش دانشجو داشته باشيم.»
وي با ابراز نارضايتي از حذف مرحله مصاحبه از مراحل گزينش دانشجويان كارشناسي و كارشناسي ارشد مددكاري اجتماعي گفت: «براي پذيرش در اين رشته، صرفانمي توانيم به گزينش علمي اكتفا كنيم، زيرا ممكن است افرادي كه وارد اين رشته مي شوند، اطلاع، آمادگي، حوصله و پتانسيل لازم براي اين رشته را نداشته باشند و پس از فارغ التحصيل شدن، جذب بازار كار نمي شوند و يا براي خودشان مشكل ايجاد مي شود.
در مقطع كارشناسي ارشد نيز از سال گذشته باوجود عدم رضايت ما مصاحبه حذف شد و سازمان سنجش پيشنهاد مصاحبه كتبي به ما داده كه چنين چيزي امكان پذير نيست و با اين وضعيت، 30 درصد افرادي كه به اين رشته مي آيند، مناسب اين رشته نيستند.»
رييس انجمن مددكاري اجتماعي ايران درباره نياز جامعه به مددكاران مرد گفت: «در بعضي فضاها از جمله فضاهاي كارگري زندان ها و مراكز بازپروري معتادان نياز به مددكاران مرد وجود دارد اما سال گذشته در ميان 43 نفر ورودي اين رشته فقط دو نفر مرد بود . از آن جا كه نياز جامعه به فارغ التحصيلان مرد در اين رشته جدي است چند بار از سازمان سنجش خواسته ايم تا در پذيرش دانشجويان به اين سمت توجه كنند.»
كاظم قجاوند(همون استاد مهربون خودمون...!!) مدير عامل انجمن مددكاري اجتماعي ايران نيز كه در اين نشست حضور داشت گفت:«در حال حاضر سه هزار مددكار در سازمان هاي مختلف اشتغال دارند ولي همه آن ها دانش آموخته اين رشته نيستند. هم اكنون برخي نهادها، مانند سازمان زندان ها، دوره هاي كارداني مددكاري را راه اندازي كرده و كميته امداد و هلال احمر نيز در حال راه اندازي اين دورهها هستند.»
وي در ادامه گفت: "هرچند ما فارغ التحصيلان اين دوره هاي كارداني را به فارغ التحصيلان رشته هاي ديگر در سمت مددكار، ترجيح مي دهيم، اما اين دوره ها فقط در صورتي جوابگو است كه دوره كارشناسي ناپيوسته، بلافاصله پس از آن گذرانده شود،زيرا وجود واحد هاي علمي و كارورزي در اين رشته با اهميت است اما در دوره كارداني اين واحدها وجود ندارند."
مطالب مشابه :
استخدام مددکار اجتماعی مرد
آگهی استخدام سازمان بسیج مستضعفین: استخدام مددکار اجتماعی مرد . به گزارش پایگاه اینترنتی
استخدام مددکار اجتماعی در معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام
آگهی استخدام - استخدام مددکار اجتماعی در معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام -
استخدام مددکار اجتماعی در کلینیک مددکاری اجتماعی شرق تهران
سوشیال نیوز - استخدام مددکار اجتماعی در کلینیک مددکاری اجتماعی شرق تهران - social news - سوشیال نیوز
استخدام مددکار اجتماعی در سازمانهای مختلف
سوشیال نیوز - استخدام مددکار اجتماعی در سازمانهای مختلف - social news - سوشیال نیوز
آگهی استخدام مددکار اجتماعی در بهزیستی
سوشیال نیوز - آگهی استخدام مددکار اجتماعی در بهزیستی - social news - سوشیال نیوز
اشتغال مددکاران
یک فروند فارغ التحصیل - اشتغال مددکاران - بررسی آسیبهای اجتماعی از دید من و تو !
استخدام مددکار اجتماعی در بانک مسکن
سوشیال نیوز - استخدام مددکار اجتماعی در بانک مسکن - social news - سوشیال نیوز
برچسب :
استخدام مددکار اجتماعی