مقاله برنامه ريزي استراتژيك و مهندسي مجدد
برنامه ريزي استراتژيك و مهندسي مجدد
حیطه جدید مهندسی فرآیندها بدنبال بهبود عملکرد است و این کار را با تجدید طراحی بنیادی و ریشه ای سازمان انجام می دهد. این روش توسعه سیستمهای اطلاعاتی را که تمرکز آنها عمدتأ بر پشتیبانی از دستور العمل ها و روشهای سازمانی موجود است، متوقف و آنها را باسیستم های جدید جایگزین می نماید.
مهندسی مجدد در جستجوی طراحی مجدد فرآیندهای کاری برای بهبود بهره وری و بدست آوردن امتیازات رقابتی است. تقاضا برای مهندسی مجدد بیشتر بر مبنای این واقعیت صورت می پذیرد که اغلب فرآیندهای کاری که در حال حاضر انجام می شود سالهای بیشتری از عمرشان می گذرد.این فرآیندها در ابتدا برای روشهای دستی و برمبنای کارایی بهینه و حداکثر کنترل در بین بخشها و عملیات طراحی شده اند، بدون آنکه توجهی به گستردگی سازمانی و اثراتشان بر ارباب رجوع شده باشد.
علیرغم آنکه سازمان رشد کرد و شیوه های پاسخگویی به نیازها تغییر یافت، فرآیندهای مذکور کماکان با همان منطق اولیه باقی ماندند.
مهندسی مجدد معمولا با تحلیل بنیادی سازماندهی و طراحی مجدد آن توام است. بسیاری از موسسات در حال تکمیل چنین پروژه هایی هستند و اساسأ مهندسی مجدد فرآیندهای شغلی به عنوان فضای جدیدی از تغییرات سازمانی لازم برای ایجاد قابلیت انعطاف و رقابت پیشنهاد شده است.
به منظور حصول اطمینان از انجام صحیح فعالیتهای مهندسی مجدد،متدولوژی PRLC که در برگیرنده چرخه کامل عملیات مهندسی مجدد است، انتخاب شده و در تعیین گامهای اجرایی پروژه مورد استفاده قرار گرفته است . دوره تکاملی مهندسی مجدد شامل 6 مرحله اصلی می باشد، که در قلمرو موضوع طرح حاضر مورد بهره برداری قرار می گیرد.
-
تجسم فرآیندهای جدید
-
تغییرات مقدماتی
-
تشخیص اشکالات
-
طراحی مجدد
-
بازسازی
-
نشان دادن فرآیندهای جدید و نظارت
برنامه ریزی استراتژیک
سازمانهای دولتی و خصوصی در تمامی کشورها، اعم از توسعه یافته و در حال توسعه با آینده ای دشوار، کاهش منابع ، افزایش پاسخگویی و فرصتهای چالشی مواجه اند. موفقیت در چنین محیطی مستلزم مدیریتی است که علاوه بر اجرای موثر امور جاری بتواند با ابداع، نواندیشی و آینده نگری و آینده سازی وظایف استراتژیک خود را سازماندهی و اجرا کند .
در مورد شرایط حاکم بر سازمانها و جوامع مختلف گفته شده که دنیای حاضر دنیایی است پویا ، معتبر، ناپایدار و مخاطره آمیز که سازمانها و دولتها نمی توانند به راحتی مشکلاتی را حل کنندکه سیل آسا به سوی آنها روان است.
اساسأ محیط سازمانهای دولتی و خصوصی در سالهای اخیر نه تنها به شکلی فزاینده متلاطم و دگرگون گشته ، بلکه پیوستگی متقابل میان محیط و سازمان نیز بیشتر شده است. این تلاطم و پیوستگی متقابل نیازمند واکنشی سه وجهی از سوی سازمنهاست . نخست، این سازمانها باید به شکلی استراتژیک تفکر کنند. دوم، آنها باید یافته ها و ادراکات خود را برای سازگاری با محیط های تغییر یافته ، به استراتژیهای کارساز مبدل نمایند و سوم ، آنها باید برای تطبیق و اجرای استراتژیها ، با تعقل و تفکر بستر مناسب را برای بنگاهها فراهم سازند.
بنابراین، برنامه ریزی استراتژیک با مسایل عمده ای نظیر موارد زیر سرو کار دارد:
فعالیت بنگاه چیست ؟
این فعالیت چه باید باشد ؟
تولیدات بنگاه چیست و بازار کار آن کجاست ؟
بنگاه برای دستیابی به اهداف خود، به چه اقداماتی نیازمند است ؟
مدیران دارای تفکر استراتژیک با مسایلی از قبیل آینده مبهم ، گزینه های متعدد ، محیط متغیر و پویا روبرو هستند . لذا برای توفیق در این مسیر بازنگریهای منظم و حساب شده در ارتباط با برنامه ریزیهای سازمان ضروری به نظر می رسد .
مدیریت استراتژیک بر نقش مدیران جدید، حفظ و بقای پویایی، حتی پس از استقرار و ثبات سازمان تاکید می ورزد زیرا مهمترین چالش فرا روی مدیران امروزی، سرعت تغییرات محیطی در سازمانها است. عواملی چون ماهیت اجتماعی ، تکنولوژی، اقتصادی و سیاسی که بر موفقیت یا شکست سازمان اثر می گذارند از جمله مواردی هستند که در این مقوله می گنجد و نیز مواردی چون رقابت سایر شرکتها، عدم اطمینان از تامین مواد اولیه، نوسان قیمتها، قوانین و مقررات دولتی و بلایای طبیعی ، سرعت تغییرات به این معناست که سازمانها همزمان با اجرای عملیات ، ناگزیر از برنامه ریزی و ابتکار و خلاقیت و هدایت اند.یک قاعده کلی می گوید : مدیریت نگریستن به آینده است و گویای اهمیت برنامه ریزی در جهان می باشد.
فهرست ذیل سابقه شرکت داده پردازی در اجرا برنامهریزی استراتژیک سیستمهای اطلاعاتی یکپارچه میباشد.
-
برنامه ریزی استراتژیک شرکت نیرو محرکه و موتور سیکلت ایران
-
برنامه ریزی استراتژیک شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه
-
برنامه ریزی سیستم های اطلاعاتی یکپارچه شرکت فرودگاههای کشور
-
برنامه ریزی سیستم های اطلاعاتی یکپارچه مجلس شورای اسلامی ایران
-
برنامه ریزی سیستم اطلاعاتی یکپارچه مالی و اداری سازمان منطقه آزاد کیش
-
برنامه ریزی سیستم های اطلاعاتی یکپارچه شرکت پلی اکریل ایران
مطالب مشابه :
برنامه ریزی استراتژیک
برنامه ریزی آموزشی - برنامه ریزی استراتژیک - تعيين برنامهها : اگر فرض كنيم كه استراتژيها
مدیریت استراتژیک
۴- برنامه ریزی استراتژیک متمرکز بر بلند مدت و برنامهریزی متمرکز بر کوتاه مدت است.
برنامه ریزی استراتژیک
برنامه ریزی استراتژیک چیست؟ برنامه ریزی استراتژیک یک ابزار مدیریتی است، و فقط یک هدف
تعریف برنامه ریزی استراتژیک
آباداک - تعریف برنامه ریزی استراتژیک - آباداک آبادی کوچکی یست در ذهن من
برنامه ریزی استراتژیک
دنیای صنعت نوین - برنامه ریزی استراتژیک - هر نوع اطلاعات از صنعت و مدیریت و موفقیت را در این
برنامه ریزی استراتژیک
وبلاگ شخصی علی رحیمیان پور - برنامه ریزی استراتژیک - کارشناسی ارشد
برنامه ریزی استراتژیک
مدیریت استراتژیک مدیریت استراتژیک تمرکز تازه سازمان بر دورنمای اجتناب ناپذیرآینده است.
مقاله برنامه ريزي استراتژيك و مهندسي مجدد
مدیریت برنامه ريزي استراتژيك آینده پژوهی - مقاله برنامه ريزي استراتژيك و مهندسي مجدد
طرح ریزی استراتژیک
برنامه ریزی استراتژیک: فرایندی است برای تشخیص سیاستهایی که ( اگربه موارد اجرا گذاشته شوند)
برنامه ریزی استراتژیک
manangement / MBA / marketing - برنامه ریزی استراتژیک - information اشاره. آن چه را که در ادامه میخوانید، به
برچسب :
برنامه ریزی استراتژیک