تصویب نامه های ادغام مراکز تحقیقاتی بخش های اجراء در وزارت علوم

ابلاغ مصوبه‌ واگذاري مراكز تحقيقاتي دستگاه‌هاي اجرايي به وزارتين علوم و بهداشت

در هفتاد و هفتمين جلسه‌ كميسيون دائمي شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري

دبير شوراي عالي عتف از ابلاغ مصوبه‌ شوراي عالي اداري در خصوص واگذاري مراكز تحقيقاتي دستگاه‌هاي اجرايي به وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومي مركز تحقيقات سياست علمي كشور و شوراي عالي عتف،دكتر محمد مهدي‌نژاد نوري در حاشيه‌ هفتاد و هفتمين جلسه‌ كميسيون دائمي شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري (عتف) با اعلام اين مطلب گفت: بر اساس مصوبه‌ اخير شوراي عالي اداري، تمام دستگاه‌هاي اجرايي موظفند كه مراكز تحقيقاتي وابسته به خود را متناسب با موضوع فعاليت به وزارتخانه‌هاي علوم يا بهداشت واگذار كنند.البته اين مصوبه‌ تاكيد مي‌كند كه دستگاه‌هاي اجرايي مي‌توانند واحدهاي مديريت پژوهشي جهت مديريت تحقيقات دستگاه راه‌اندازي كنند.
وي يكي از علل نبود ارتباط مناسب بين دانشگاه و صنعت طي سال‌هاي گذشته را وجود مراكز تحقيقاتي در درون دستگاه‌هاي اجرايي عنوان كرد و گفت: طي ساليان گذشته، بيشتر دستگاه‌هاي اجرايي كشور داراي مراكز تحقيقاتي و پژوهشگاه براي خود بودند كه اين امر موجب حضور كمرنگ دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي وابسته به آنها در دل صنعت و دستگاه‌هاي اجرايي مي‌شد كه اميدواريم با اجراي اين مصوبه و واگذاري مراكز تحقيقاتي دستگاه‌هاي اجرايي به وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت و دانشگاه‌هاي وابسته به آنها شاهد تقويت ارتباط دانشگاه و صنعت دركشور باشيم.
وي افزود: واحدهاي مديريت پژوهشي كه با واگذاري مراكز تحقيقاتي در دستگاه‌هاي اجرايي راه‌اندازي مي‌شوند وظيفه دارند نياز دستگاه مورد نظر را احصاء كرده و پس از تبديل آن به صورت مساله آن را جهت اجرا، برون‌سپاري كرده و در نهايت در روند اجرا نيز نظارت كند.

معاون پژوهش و فناوري وزير علوم با تاكيد بر اين كه واحدهاي مديريت پژوهشي دستگاه‌ها حق جذب هيات علمي ندارند، خاطرنشان كرد: دليل اين اقدام اين است كه اين واحدها به راه‌اندازي مراكز تحقيقاتي جديد تشويق نشوند چرا كه واحدهاي مديريت پژوهش بدون حضور هيات علمي نيز مي‌تواند به كار خود ادامه دهد.

تصویب نامه ادغام مراکز آموزشی و پژوهشی بخش اجراء در وزارت علوم وبهداشت 

شماره 30743/90/206                                                     30/11/1390
مصوبه (جلسه 154ـ 5/10/1390) شورای عالی اداری

در مورد ضوابط و نحوه ساماندهی مؤسسات آموزشی و پژوهشی دستگاههای اجرایی

دستگاه‌های مشمول ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری
معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور
معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور ـ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
       شورای عالی اداری در یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه مورخ 5/10/1390 بنا به پیشنهاد مشترک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور، به منظور ایجاد انسجام تشکیلاتی در ساختار دولت، جلوگیری از انجام فعالیت‌های موازی، کاهش هزینه‌ها و معطوف ساختن منابع دستگاه‌های اجرایی به اجرای مأموریت‌های اصلی و قانونی محوله و ارتقای سطح علمی مؤسسات آموزشی و پژوهشی تصویب نمود:
       الف ـ مؤسسات آموزشی
       1ـ در راستای اجرای مصوبه شماره 162733/ت47334هـ مورخ 15/8/1390 هیأت وزیران، موضوع «آیین‌نامه نظام آموزش مهارت و فناوری»؛ منابع، امکانات، اعضای هیأت علمی، تجهیزات و نیروی انسانی مؤسسات آموزش عالی وابسته به دستگاه‌های اجرایی کشور که دوره‌های آموزشی آنها منجر به اخذ مدرک نظری دانشگاهی می‌شود، حسب مورد به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتقل می‌شود تا در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به دو وزارتخانه مذکور ساماندهی شوند.
 
       تبصره ـ دانشگاه صنعت نفت، وابسته به وزارت نفت، دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه ویژه فرهنگیان وابسته به وزارت آموزش و پرورش، از مفاد این بند مستثنی هستند.
       2ـ تمامی مراکز آموزشی موجود در دستگاه‌های اجرایی کشور که تحت هر عنوان به آموزش‌های عالی نظری می‌پردازند، به بخش غیردولتی یا وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واگذار شده و دستگاه‌های مذکور مجاز به صرف هزینه، منابع، نیروی انسانی برای این مراکز نیستند.
       3ـ به منظور انجام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های آموزشی، دستگاه‌های اجرایی کشور باید با تجمیع یا ادغام مؤسسات موجود، در خصوص ایجاد یک مؤسسه آموزش علمی ـ کاربردی اقدام نمایند. این مؤسسات با اخذ مجوز لازم در قالب مفاد ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه اداره می‌شوند.
       تبصره1ـ هرگونه جذب نیروی انسانی توسط این مؤسسات فقط با مجوز معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور امکان‌پذیر        است.
       تبصره2ـ اختصاص پست هیأت علمی به این مؤسسات ممنوع است.
       تبصره3ـ این مؤسسات تابع سیاست‌ها، ضوابط و برنامه‌های دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و آیین‌نامه نظام آموزش مهارت و فنآوری، موضوع مصوبه هیات وزیران خواهندبود.
       4ـ به منظور بررسی موارد خاص کمیته‌ای مرکب از نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستگاه ذی‌ربط با مسئولیت معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور، تشکیل می‌شود تا طی مدت 6 ماه نسبت به تفکیک آموزش‌های حاکمیتی و غیرحاکمیتی، بررسی قابلیت واگذاری آموزش‌ها به بخش غیردولتی، تعیین تکلیف دانشجویان فعلی مراکز، تشخیص مراکز جوار کار و نحوه ادامه فعالیت مراکز تعیین تکلیف و اتخاذ تصمیم نماید.
       5 ـ به منظور برگزاری آموزش‌های مهارتی با سیاست‌های مؤسسه مندرج در بند3، این دستگاه‌ها می‌توانند نسبت به ایجاد مراکز مجری آموزش علمی ـ کاربردی در جوار کار با اولویت بخش غیردولتی و در موارد خاص با تأیید کمیته موضوع بند 4 این مصوبه بصورت دولتی اقدام نمایند. این مراکز رأساً مجاز به پذیرش دانشجو و اعطای مدرک تحصیلی نیستند.
تبصره ـ اختصاص پست هیأت علمی به مراکز مجری آموزش در جوار کار موضوع این ماده ممنوع است.
       6 ـ در اجرای بخشنامه نظام آموزش، مرکز آموزش مدیریت دولتی، سیاست‌گذاری، راهبری و هدایت دوره‌های آموزش مدیریتی ضمن خدمت و کوتاه‌مدت در دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارد. در اجرای ماده 19 آیین‌نامه نظام آموزش مهارت و فناوری، برگزاری این دوره‌ها با استفاده از ظرفیت‌های داخل و خارج از دستگاه‌ها و ساز و کارهای ماده (16) قانون مدیریت خدمات کشوری بلامانع است.
       ب ـ مؤسسات پژوهشی
       7ـ به منظور رفع نیازهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی کشور، این دستگاه‌ها می‌توانند از طریق ادغام مراکز پژوهشی موجود، نسبت به ایجاد یک مرکز پژوهشی با اخذ مجوزهای لازم به منظور سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و مدیریت پژوهش و توسعه فناوری در دستگاه شامل نیازسنجی، آینده‌پژوهی، تعیین اولویت‌ها، برنامه‌ها، پروژه‌ها و نظارت بر اجرا و فراهم نمودن زمینه بکارگیری نتایج در جهت دستیابی به اهداف و رفع نیازهای دستگاه و اجرای پروژه‌های مورد نیاز با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی دارای مجوز به صورت برون‌سپاری اقدام نمایند.
       تبصره1ـ در موارد استثناء طی مدت 2 ماه با ارایه دلایل توجیهی دستگاه مبنی بر ضرورت ادامه فعالیت مؤسسه پژوهشی وابسته به دستگاه و عدم ادغام و یا انتقال آن به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور اعلام می‌گردد تا پس از تأیید با اخذ نظر شورای گسترش آموزش عالی، برای تصویب به شورای عالی اداری ارائه شود.
       تبصره2ـ انجام تحقیقات در مراکز فوق‌الذکر، حسب مورد با اخذ نظر و مجوز از معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور، وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می‌گیرد و دستگاه‌های سه‌گانه حسب مورد بر نحوه هزینه کرد اعتبارات این تحقیقات نظارت می‌کنند.
       تبصره3ـ اختصاص پست‌ هیأت علمی به مراکز و مؤسسات موضوع این ماده ممنوع است.
       8 ـ معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور، اعتبار مربوط به فعالیت‌های پژوهشی مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور را در ردیف بودجه سالانه دستگاه‌ها منظور می‌نماید تا از طریق عقد قرارداد با مؤسسات آموزشی و پژوهشی دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی، برای رفع نیازهای پژوهشی مربوطه هزینه نمایند.
       9ـ وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظفند طی مدت سه ماه، برنامه ساماندهی مؤسسات پژوهشی وابسته به خود را که دارای ردیف بودجه مستقل هستند به شورای عالی اداری ارایه نمایند.
       ج ـ سایر ضوابط
       10ـ در اجرای ماده (123) قانون مدیریت خدمات کشوری از تاریخ ابلاغ این مصوبه، شورای گسترش آموزش عالی و شورای گسترش آموزش پزشکی، مجاز به صدور مجوز برای ایجاد مراکز آموزشی و پژوهشی وابسته به دستگاه‌های اجرایی و یا برگزاری دوره‌های آموزشی منجر به مدرک تحصیلی عالی نظری توسط دستگاه‌های مذکور نیستند.
تبصره ـ موارد خاص با نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه رییس‌جمهور اعلام خواهد شد.
       11ـ منابع، امکانات و تجهیزات واحدهای ادغام‌شده با رعایت قوانین و مقررات مربوطه به فروش می‌رسد و درآمدهای حاصل از آن، صرف توسعه و تجهیز فعالیت‌ها و وظایف دستگاه اجرایی ذیربط خواهد شد.
       12ـ دستگاه‌های اجرایی کشور طی مدت 3 ماه، ساختار سازمانی و نیروی انسانی مؤسسات علمی ـ کاربردی و مراکز پژوهشی را تهیه و برای تصویب به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور ارسال می‌نمایند.
       13ـ برای انجام وظایف و ماموریت‌های محوله، دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسساتی که به شیوه هیأت امنایی اداره می‌شوند موظف به رعایت مفاد بند (ت) ماده 224 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران می‌باشند.
       14ـ وزراء و رؤسای سازمان‌های مستقل، مسئول حسن اجرای این مصوبه هستند و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور گزارش نتایج اجرا را به شورای عالی اداری ارائه می‌نمایند.
رییس‌‌جمهور و رییس شورای عالی اداری ـ محمود احمدی ‌نژاد   منبع/ معاونت حقوقی و امور مجلس

 

مصوبه شوراي‌عالي درخصوص ساماندهي مراكز و مؤسسات تحقيقاتي و آموزشي وابسته به وزارت جهاد كشاورزي

شماره6651/206 مورخه ۲۳/۳/۱۳۹۰

وزارت جهاد كشاورزي  ـ وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري - معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور - معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس‌جمهور ـ وزارت كار و امور اجتماعي

       شوراي ‌عالي اداري در يكصد و چهل ‌و هشتمين جلسه مورخ 22/1/1390 بنا به‌ پيشنهاد مشترك وزارت جهاد كشاورزي و معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس‌جمهور به منظور ساماندهي مراكز و مؤسسات تحقيقاتي و آموزشي وابسته به وزارت جهاد كشاورزي تصويب نمود:
       1ـ وزارت جهاد كشاورزي مجاز به اجراي آموزش‌هاي رسمي و مقطع‌دار كه منجر به صدور مدرك تحصيلي با عناوين مصوب آموزش‌ عالي مي‌گردد، نمي‌باشد.
       2ـ وزارت جهاد كشاورزي در راستاي توسعه آموزشهاي مهارتي و تقويت نيروي انساني شاغل در بخش كشاورزي، نسبت به برنامه‌ريزي و اجراي دوره‌هاي عملي ـ كاربردي مقطع‌دار و تك پودمان‌هاي تخصصي و مهارتي مورد نياز، از طريق سازمان ملي مهارت و فناوري و دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اقدام مي‌نمايد.
       3ـ وزارت جهاد كشاورزي موظف است « مراكز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي» و « مراكز آموزش جهاد كشاورزي» در سطح استان‌ها را در يك واحد ادغام و زير نظر سازمان جهاد كشاورزي، تحت عنوان « معاون جهاد كشاورزي و رييس مركز آموزش و تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان» ساماندهي نمايد.
       4ـ وزارت جهاد كشاورزي نسبت به ادغام و ساماندهي مؤسسات تحقيقاتي تك‌محصولي موجود (پيوست شماره يك شامل: خرما و گياهان گرمسيري، مركبات كشور، پسته، برنج، پنبه، كرم ابريشم و چاي) در قالب مؤسسات مادر تحقيقاتي در حوزه‌هاي مختلف تخصصي اقدام و پيشنهاد لازم را ظرف مدت يك ماه به معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس‌جمهور اعلام مي‌نمايد.
       5 ـ وزارت جهاد كشاورزي موظف است ظرف مدت (3) ماه نسبت به تهيه پيشنهاد لازم در خصوص اصلاح ساختار ستاد وزارت مذكور براساس مفاد قانون مديريت خدمات كشوري؛ اصلاح ساختار و منطقي‌سازي سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي و نيز ادغام، انتقال و يا تجميع مؤسسات و پژوهشكده‌هاي تحقيقاتي خود (پيوست شماره دو)، به شرح زير اقدام و جهت تصويب به معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس‌جمهور ارسال نمايد:
       الف ـ احصاء و تعيين مشاغل حاكميتي و تصدي‌گري
       ب ـ ساماندهي نيروي انساني با هدف كاهش شصت ‌درصد پست‌هاي سازماني و شصت ‌درصد نيروي انساني (اعم از رسمي ـ پيماني ـ قراردادي و...) موجود در ستاد و موسسات وزارتخانه
       ج ـ تمركززدايي و توجه به مناطق غيربرخوردار و دورافتاده و تقويت نيروي انساني شاغل در اين مناطق 
       6 ـ وزير جهاد كشاورزي مسئول حُسن اجراي اين مصوبه مي‌باشد و معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس‌جمهور (دبيرخانه شوراي‌عالي اداري) طي مدت دو ماه گزارش نحوه اجراي آن را به شورا ارايه مي‌نمايد.

پيوست شماره (1)
فهرست مؤسسات تك‌محصولي وزارت جهاد كشاورزي

1ـ مؤسسه تحقيقات تك‌محصولي خرما و گياهان گرمسيري
2ـ مؤسسه تحقيقات تك‌محصولي پسته
3ـ مؤسسه تحقيقات تك‌محصولي برنج
4ـ مؤسسه تحقيقات تك‌محصولي پنبه
5 ـ مؤسسه تحقيقات تك‌محصولي مركبات كشور
6 ـ مؤسسه تحقيقات تك‌محصولي كرم ‌ابريشم
7ـ موسسه تحقيقات تك‌محصولي ‌چاي

پيوست شماره (2)
فهرست مؤسسات تحقيقاتي وزارت جهاد كشاورزي

1ـ مؤسسه تحقيقات اصلاح و تهيه بذر چغندرقند
2ـ مؤسسه تحقيقات اصلاح و تهيه بذر و نهال
3ـ مؤسسه تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي
4ـ مؤسسه تحقيقات خاك و آب
5 ـ  مؤسسه تحقيقات ديم
6 ـ مؤسسه تحقيقات ثبت ارقام و گواهي بذر و نهال
7ـ مؤسسه تحقيقات آفات و بيماري‌هاي گياهي
8 ـ مؤسسه تحقيقات مركبات كشور
9ـ مؤسسه تحقيقات شوري كشور
10ـ مؤسسه تحقيقات واكسن و سرم‌سازي رازي
11ـ مؤسسه تحقيقات تاس ماهيان درياي خزر
12ـ مؤسسه تحقيقات شيلات ايران
13ـ مؤسسه تحقيقات جنگل‌ها و مراتع كشور
14ـ مؤسسه تحقيقات دامپروري كشور
15ـ پژوهشكده تحقيقات بيوتكنولوژي كشاورزي
16ـ مركز تحقيقات چاي

که البته مصوبه اخیر تا این تاریخ هنوز اجرائی نگردید.

 

در تاریخ 3 اردیبهشت 1390 قاضی‌زاده (نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس):  

مراکز تحقیقاتی بازرگانی و کشاورزی در وازرت علوم ادغام شد

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی اداری، از ادغام مراکز تحقیقاتی بازرگانی و کشاورزی وابسته به وازرتخانه‌های بازرگانی و کشاوری با وازرت علوم خبر داد.

"سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی" در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت www.icana.ir))، در تشریح جزییات جلسه اخیر شورای عالی اداری اظهار کرد: در حال حاضر در این شورا بحث ادغام مراکز پژوهشی که خارج از حوزه وزارت علوم و وزارت بهداشت هستند با این ۲ وزارتخانه مطرح است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، افزود: در این جلسه، مرکز تحقیقات بازرگانی وابسته به وزارت بازرگانی و مرکز تحقیقات کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاوری نیز در وزارت علوم تجمیع شدند.

وی همچنین با اشاره به جلسه‌های گذشته این شورا تصریح کرد: پژوهشگاه فناوری‌هاى نوین وابسته به وزارت علوم با مرکز همکارى‌هاى فناورى نهاد ریاست جمهورى و با ابلاغ از سوی رییس جمهوری ادغام شد، بر اساس این مصوبه، ساختار سازمانی مرکز همکارى‌هاى فناورى نهاد ریاست جمهورى طی مدت سه ماه تهیه و به تایید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور می‌رسد.

 در سال ۸۶ هم قرار بود ادغام انجام شود!

 بر اساس  لايحه بودجه سال هشتاد و شش شوراي عالي علوم، تحقيقات و فن‌آوري موظف بود  ترتيبات لازم را براي الحاق مراكز علمي و پژوهشي تمام موسسات و دستگاه‌ هاي اجرايي دولت حسب مورد به وزارتخانه های علوم،  تحقيقات و فن‌آوري و بهداشت، دروام و آموزش پزشکی فراهم نماید.

 طبق اين بند از لايحه بودجه « به منظور اجراي بندهاي «الف» و «د» ماده 43 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي  جمهوري اسلامي ايران، شوراي عالي علوم، تحقيقات و فن‌آوري موظف است در سال  هشتاد وشش ترتيبات لازم براي الحاق مراكز علمي و پژوهشي كليه‌ي موسسات و دستگاه‌هاي اجرايي دولت حسب مورد به وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فن‌آوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي را فراهم كند به نحوي كه اين مراكز بتوانند بر اساس نظام پژوهش تقاضامحور و كاربردي و از طريق انعقاد قرارداد با دستگاه‌هاي اجرايي همكاري كنند

 


مطالب مشابه :


درخواست جمعی از اعضای هیات علمی مراکز پژوهشی کشاورزی از جناب آقاي دكتر پرهمت ریاست محترم سازمان تات

لزوم تحول تحقیقات کشاورزی تابعه ابر­سازمان تحقیقات، آموزش و اداری تحقیقات




کلیات قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

1- اداره امور سازمان طبق مفاد این به مقررات اداری- مالی و تحقیقات کشاورزی




عدم ابطال نامه شماره 27087/020-1/8/1386 وزیر جهاد کشاورزی

کشاورزی - امور و دعاوی شهرداری و دیوان عدالت اداری به سازمان تحقیقات کشاورزی




استخدام ناظرین بخش کشاورزی

امور اداری موظف است علاوه بر آن سازمان جهاد کشاورزی استان سازمان تحقیقات




ابلاغ دستورالعمل وزیر جهاد کشاورزی به شماره نامه 45957/020 مورخ 11/11/89

رئیس سازمان جهاد کشاورزی منصوب عمل سازمان امور سازمان تحقیقات




تصویب نامه های ادغام مراکز تحقیقاتی بخش های اجراء در وزارت علوم

لزوم تحول تحقیقات کشاورزی سازمان تحقیقات کشاورزی. نظام اداری تحقیقات کشور




جزئیات کامل دستورالعمل استخدام ناظرین بخش کشاورزی

توزیع سهمیه استخدامی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور اداری موظف سازمان تحقیقات




زراعی و باغی

را برده، در امور تحقیقات و آموزش از قبیل سازمان تحقیقات کشاورزی امور اداری :




اسامی رابطین سلامت

مسئول امور اداری. 26. سازمان صنایع و اداره کل و مرکز تحقیقات هواشناسی سازمان جهاد کشاورزی.




اگر سربازی متعهد و پا به میدان بودیم قطعا بسیاری از مشکلات فعلی را در بخش کشاورزی نداشتیم

کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی امور اداری سازمان نیز سازمان تحقیقات




برچسب :