مسابقه وبلاگ نویسی

مسابقه وبلاگ نویسی مسابقه وبلاگ نویسی

امروزه در زمینه  ایجاد مسیرهای جدید یاددهی-یادگیری، انتقال اطلاعات و روشهای آموزشی از طریق تاسیس و  راه اندازی وبلاگهای آموزشی معلمان، انقلابی عظیم شروع شده است. اکنون بسیاری از آموزگاران موفق در کلاسهای درس، وبلاگهایی پویا در فضای مجازی هم دارند. بده-بستانهای اطلاعاتی در میان وبلاگهای آموزشی معلمان آن چنان قوی و گسترده است که در تغییرات اخیر برنامه های درسی دوره ابتدایی در پایه های اول، دوم و ششم، برخی از معلمان حتی گوی سبقت را از مسئولان توزیع اطلاعات در وزارت آموزش وپرورش ربودند. به همین منظور و برای شناسایی وبلاگهای فعال آموزشی آموزگاران، مجله رشد آموزش ابتدایی با برگزاری مسابقه ای بزرگ، ضمن ایجاد بانک اطلاعاتی از وبلاگهای فعال، از تلاشگران این عرصه نیز قدردانی خواهد کرد.


شرایط شرکت در مسابقه

۱. کلیه  آموزگاران، معاونان، مدیران و مربیان مشاغل در دوره  ابتدایی و پیش دبستانی که مدیریت وبلاگی شخصی، مدرسه ای یا گروهی را به عهده دارند، می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

۲. وبلاگهایی که در مسابقه شرکت می کنند، نباید از سرویس دهنده هایی استفاده کنند که برای وارد شدن به فضای بلاگ، نیاز به فیلترشکن دارد (الزام به حضور در فضاهای مجازیِ مجاز که با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مغایر نیست).

۳. پروفایل مدیر وبلاگ حتماً باید فعال باشد (لزومی به تکمیل کردن تمامی اطلاعات نیست، ولی حتماً باید مدیر وبلاگ، شناخته شده و دارای مشخصات شاسنامه ای معتبر باشد. از اطلاعات پروفایل مدیر وبلاگ، به نحو مقتضی راستی آزمایی خواهد شد).

۴. لازم است وبلاگ هر ۱۰ روز، دستکم یکبار به روز شود. وبلاگهایی که مرتباً به روز می شوند و نیز وبنوشته هایی که روز مشخصی برای نوسازی اطلاعات خود دارند، امتیاز مثبت می گیرند.

۵. وبلاگهایی که صرفاً به ذکر خاطره نویسی می پردازند، از گردونه بررسی خارج خواهند بود.

۶. وبلاگهایی که علاوه بر خاطره نویسی محض، به بیان تجربه های کاری می پردازند و نمونه هایی از کارهای خود در کلاسهای درس و مدرسه را در قالب متنهای پی دی اف، فایل پاورپوینت، پادکست، فیلم، عکس، نمونه سؤال و... برای بارگذاری به وسیله  مخاطبان به اشتراک می گذارند، در اولویت انتخاب خواهند بود.

۷. قالب و ظاهر وبلاگ تا آنجایی که به ارائه محتوا لطمه نزند، با درصد کم در انتخاب مؤثر خواهد بود.

۸. افزایش تعداد لینکهای وبلاگ، به هیچ وجه در انتخاب وبلاگ برتر تأثیر نخواهد داشت ولی آمار واقعی بازدیدکنندگان، تعداد و نوع کامنتها (کامنتهای تبلیغی، دعوتی و بی مشخصات محاسبه نخواهد شد) و برخی فعالیتهای جنبی موجود در وبلاگ (مانند نظرسنجی، پست ثابت و...) در انتخاب تأثیر خواهد داشت.

۹. واکنش به رویدادها و فعالیتهای جاری آموزش وپرورش مانند ارائه هر نوع نقد و اطلاعات درباره سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی، برنامه ها و کتابهای درسی جدید، طرحها و برنامه های ارائه شده از سوی آموزش وپرورش و... نمره مثبت خواهد داشت. بدیهی است منظور از این بند قرار دادن متنهای تأییدی در وبلاگ نیست، بلکه نقدها و تحلیلهای کارشناسی از ارزش بيیشتری برخوردار خواهد بود.

۱۰. رعایت امانتداری و حقوق معنوی پدیدآورندگان، اصل مهم حضور در فضای مجازی است. در هر مرحله از بررسیها، اگر معلوم شود مطلب یا هر نوع اطلاعات دیگری بدون ذکر منبع در وبلاگی آمده است، آن وبلاگ از گردونه داوری حذف خواهد شد.


چگونگی حضور در مسابقه

شرکت در مسابقه به شیوه خوداظهاری است. از این رو لازم است مدیر وبلاگ طی نامه ای حداکثر در ۵۰۰کلمه با ذکر نشانی وبلاگ، مشخصات خود و اطلاعات مختصری که  وی  ارائه آنها را لازم و ضروری می داند، نسبت به معرفی وبلاگ اقدام کند. شرکت کنندگان می توانند نامه  ۵۰۰کلمه ای خود را حداکثر تا ۳۱/۲/۹۲به یکی از نشانیهای زیر ارسال کنند:

* ارسال نامه به صندوق پستی مجله

* ارسال با نمابر از طریق شماره تلفن ۸۸۳۰۱۴۷۸-۰۲۱

*ارسال از طریق رایانامه یا وبلاگ سردبیر مجله www.mortezamajdfar.blogfa.com

*ارسال از طریق رایانامه مجله     [email protected]

* تحویل حضوری به دفتر مجله در تهران

(از وبلاگهایی که به اطلاع رسانی در زمینه مسابقه اقدام کنند، سپاسگزار خواهیم بود).


داوری

پس از جمع آوری برگه های خوداظهاری، کلیه وبلاگها توسط هیئت داوران بررسی شده و برای هر وبلاگ سه برگه داوری تکمیل می شود و براساس میانگین آرای داوران، وبلاگهای برتر شناسایی خواهد شد.


امتیازات

*انتخاب ۳۰ وبلاگ برتر (سعی خواهد شد براساس تفاوتهای موجود در میان انواع وبلاگها، انتخاب وبلاگهای برتر در حوزه های گوناگون یا حتی پایه ها و رشته های متفاوت انجام پذیرد). از وبلاگهای برتر، علاوه بر معرفی در پشت جلد یکی از شماره های دوره  ۹۳-۱۳۹۲ مجله رشد ابتدایی، با جوایز و لوحهای تقدیر، تقدیر خواهد شد.

*علاوه بر ۳۰ وبلاگ برتر، وبنوشته های برتر دیگر تا رتبه  پنجاهم به صورت تفصیلی در مجله  رشد ابتدایی معرفی خواهند شد.

* هم اکنون پژوهشی به وسیله  مرتضی  مجدفر سردبیر  مجله رشد ابتدایی  و همکاران پژوهشگر وی درباره  جایگاه وبلاگهای آموزشی در نظامهای آموزشی جهان و ایران در شرف انجام است. در نتایج این پژوهش که به صورت کتابی مستقل منتشر می شود، مشخصات وبلاگهای آموزشی برتر تا هر رتبه ای که امکانپذیر باشد، درج خواهد شد.


ارتباط

برای هر نوع پرسش درباره  مسابقه با دفتر مجله  رشد ابتدایی در تهران (۸۸۸۳۹۱۷۸-۰۲۱) و نیز   نشانی های ذکر شده قبلی تماس حاصل فرمایید.


ستاد برگزاری نخستین مسابقه وبلاگهای فعال آموزشی آموزگاران

http://www.avvalerah.blogfa.com/


مطالب مشابه :


دانش آموزان: چرا تقلب؟!

گروه شيمي ناحيه ( 2) قم - دانش آموزان: چرا تقلب؟! - این وبلاگ زیر نظر گروه شیمی ناحیه 2 قم تنظیم




آب تبلور

گروه شيمي ناحيه ( 2) قم - این وبلاگ زیر نظر گروه شیمی ناحیه 2 قم تنظیم وبروز رسانی می شود




بارم بندي درس شيمي سال چهارم(پيش دانشگاهي)90

گروه شيمي ناحيه ( 2) قم - بارم بندي درس شيمي سال چهارم(پيش دانشگاهي)90 - این وبلاگ زیر نظر گروه




مهر90

گروه شيمي ناحيه ( 2) قم - مهر90 - این وبلاگ زیر نظر گروه شیمی ناحیه 2 قم تنظیم وبروز رسانی می شود




مسابقه وبلاگ نویسی

آموزش ابتدایی ناحیه یک استان قم - مسابقه وبلاگ نویسی - - آموزش ابتدایی ناحیه یک استان قم




نتایج امتحانات نهایی دروس دوره متوسطه خردادماه93

دبیرستان بزرگسالان مبعث (ناحیه یک قم) - نتایج امتحانات نهایی دروس دوره متوسطه خردادماه93




برگزاری کارگاه آموزشی ناحیه 1

گروه زیست شناسی استان قم - برگزاری کارگاه آموزشی ناحیه 1 - ارائه فعالیتهای علمی - آموزشی




توصيه هاي بهداشتي در ماه رمضان

آموزش متوسطه اول ناحیه یک قم - توصيه هاي بهداشتي در ماه رمضان - فرهنگیان عزیز, همکاران محترم




علل ضعف دانش آموزان در درس دیکته:

آموزش متوسطه اول ناحیه یک قم - علل ضعف دانش آموزان در درس دیکته: - فرهنگیان عزیز, همکاران




برچسب :