ابلاغ آیین‌نامه طرح استقرار گروه‌های نمایشی

ابلاغ آیین‌نامه طرح استقرار گروه‌های نمایشی

آیین‌نامه صدور اجازه تاسیس انحلال و نظارت بر فعالیت گروه‌های نمایشی (طرح استقرار) از سوی معاونت امور هنری ابلاغ شد.

به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی، این آیین‌نامه با توجه به خلا موجود در تشکیل گروه‌های تئاتری توسط کارشناسان و همراهی هنرمندان نوشته و ابلاغ شده است.
در مقدمه این آیین‌نامه آمده: " شکل‌گیری گروه‌های نمایشی معمولا خودجوش و براساس روابط دوستانه و داوطلبانه است؛ حیات این گروه‌ها در حال حاضر، چون بر مبنای خودجوش و غیررسمی است، آسیب‌پذیر، ازهم گسیخته و گاهی کوتاه مدت و در حد تولید یک نمایش باقی می‌ماند.
تجربه‌های موفق تئاتری نشان می‌دهد انسجام و توسعه فعالیت‌های تئاتری تا حد زیادی به ثبات دوام و استمرار حیات این گروه‌ها بستگی دارد. این امر، به ویژه در شهرستانها، به توجه بیشتری نیاز دارد."
آیین‌نامه طرح استقرار گروه‌های نمایشی در 17 صفحه، برای اجرا؛ تنظیم شده که جزییات آن بر روی سایت ایران تئاتر به نشانی WWW.THEATER.IR و سایت دفتر استقرار گروه ها به نشانی www.esteghrar.ir هم آمده است.

برای دریافت متن کامل آیین‌نامه طرح استقرار گروه‌های نمایشی روی فایل pdf زیر کلیک کنید.

متن کامل آئین نامه به شرح زیر است:

آیین نامه صدور اجازه تاسیس، انحلال و نظارت بر فعالیت گروه های نمایشی  (طرح استقرار)

مقدمه:
شکل گیری اولیه گروه های نمایشی و تئاتری معمولاً خودجوش و براساس روابط دوستانه و آشنایی قبلی و نوعی همدلی و همفکری اختیاری و داوطلبانه است. حیات این گروه ها در حال حاضر چون بر مبنای خود جوش و غیر رسمی استوار است، بسیار آسیب پذیر و از هم گسیخته و شاید کوتاه مدت و موقت و در حد تولید و اجرای یک یا دو اثر نمایشی باشد.
از سوی دیگر تجربه های موفق تئاتری نشان می دهد که انسجام، موفقیت، پیشرفت و توسعه  فعالیت های تئاتری تا حد زیادی بستگی به ثبات، دوام، و استمرار حیات این گروه ها دارد که در این میان، نقش فضای کالبدی نمایش به منظور استقرار گروه های نمایشی و تولید و اجرای عمومی تئاتر می تواند تضمین کننده حیات و تداوم و استمرار فعالیت های نمایشی به ویژه در سطح شهرستان ها باشد.
براین اساس و به استناد اصول سیاست فرهنگی کشور و قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز ماده (2) سیاست های هنرهای نمایشی مصوب جلسه 457 مورخ 1387/11/26 شورایعالی انقلاب فرهنگی و با هدف همگانی شدن و توسعه امور هنری و گسترش و ارتقای فعالیت های نمایشی «آئین نامه صدور اجازه تاسیس، انحلال و نظارت بر فعالیت گروه های نمایشی (طرح استقرار) » تنظیم و ابلاغ می گردد.
ماده یک – تعاریف :
الف) گروه های نمایشی:
منظور از گروه های نمایشی در این آیین نامه، گروهی متشکل و با گرایش های تئاتری (نمایشنامه نویسی، کارگردانی، بازیگری، طراحی صحنه و ...) و با شخصیت حقوقی مستقل و دارای
اساسنامه، اهداف، وظایف و زمینه عملکردی مشخص می باشد که به منظور تولید و اجرای نمایش (تئاتری، عروسکی، تعزیه و ...) تشکیل می شود .     
ب) هسته مرکزی گروه:
منظور از هسته مرکزی گروه، اعضای اصلی گروه (عضو پیوسته) متشکل از کارگردان، نمایشنامه نویس، بازیگر و طراح صحنه که به عنوان موسس گروه به شمار آمده و نام آنان در پرونده تشکیل گروه به ثبت رسیده است.
ج) عضو پیوسته گروه:
منظور عضویت اصلی در گروه با حداقل 2 سال سابقه کار هنری مرتبط در حرفه های مختلف هنرهای نمایشی است
د) عضو وابسته گروه :
منظور اعضای فرعی گروه های نمایشی است که اشتغال حرفه ای(هنرهای نمایشی)درگروه ندارد.
هـ) اجرای عمومی:
منظور اجرای عمومی اثر نمایشی، حداقل هفت شب برای تماشاگر در شهرستان ها که به تأیید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها رسیده باشد.
ماده2- شرایط عمومی متقاضی :
1-تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران
2- اعتقاد به مبانی دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
3-برخورداری از حسن شهرت و نداشتن سوء پیشینه کیفری مؤثر
4-داشتن کارت پایان خدمات یا معافیت دائم از خدمت نظام وظیفه (برای آقایان)
5- عدم سابقه عضویت در تشکیلات فراماسونری و سازمان هایی که مرامنامه آنها مبتنی بر نفی ادیان الهی بوده و عدم عضویت در گروه و سازمان های مرتد و محارب و غیر قانونی یا فعالیت مؤثر به نفع آنان
6- عدم اعتیاد به مواد مخدر
ماده 3- شرایط اختصاصی متقاضی :
1-هرگروه باید با در نظر گرفتن سیاست های هنرهای نمایشی و آیین نامه نظارت بر نمایش و صدور پروانه نمایش مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی، اساسنامه ای را که در برگیرنده اهداف، وظایف، ارکان اصلی گروه، حدود اختیارات، مسئولیت ها، عضو گیری و ... باشد، منطبق با چارچوب اساسنامه نمونه که توسط اداره کل هنرهای نمایشی ارایه خواهد شد، تنظیم و ارایه نماید.
2-تکمیل و ارایه پرسشنامه و فرم های مربوط توسط مدیر مسئول و اعضای اصلی گروه
3-انتخاب و معرفی حدود جغرافیایی و گستره فعالیت و تعیین محل استقرار گروه
4-هر گروه می بایست در قالب یک هسته مرکزی حداقل 5 و حداکثر 9 نفر متشکل از نویسنده (نمایشنامه نویس)، کارگردان، طراح صحنه و بازیگر معرفی شوند
5-تعیین حدود مسئولیت و اختیارات هر یک از اعضای هسته مرکزی گروه در اساسنامه
6-تمامی اعضای هسته مرکزی گروه می بایست ساکن شهر محل استقرار ذکر شده در پروانه فعالیت گروه باشند.
7-داشتن تحصیلات عالی (لیسانس یا بالاتر) در یکی از رشته های هنرهای نمایشی یا دارا بودن درجه 3 هنری یا دارا بودن مدرک لیسانس غیر مرتبط با حداقل 3 سال سابقه مفید و مؤثر در حوزه هنرهای نمایشی یا داشتن مدرک دیپلم با حداقل 5 سال سابقه مفید و مؤثر در حوزه هنرهای نمایشی به تایید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و یا دارای حداقل درجه 3 هنری برای مدیر مسئول گروه.
تبصره 1 : چنانچه متقاضی پروانه تاسیس گروه، شخص حقوقی باشد، تقاضای صدور پروانه همراه با معرفی فرد واجد شرایط به عنوان مدیر مسئول باید از سوی بالاترین مقام مسئول باشد. در صورت موافقت، پروانه تاسیس، به نام مرکز درخواست کننده صادر خواهد شد.
تبصره2 : یک نفر نمی تواند مدیریت مسئول بیش از یک گروه نمایشی را عهدار باشد.
ماده 4- فرایند  اخذ ، بررسی و صدور پروانه فعالیت گروه :
1-تقاضانامه متقاضیان تاسیس گروه در شهرستان ها پس از تکمیل پرونده از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان منعکس می گردد.
2-کلیه درخواست متقاضیان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از طریق شورای بررسی استان متشکل از معاون هنری اداره کل، 2 نفر کارشناس تئاتر استان به انتخاب مدیر کل استان، رئیس شورای ارزشیابی و نظارت مرکز استان، رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان در چارچوب این آیین نامه بررسی و پس از اعلام نظر درخصوص سوابق هنری افراد و یا گروه، مراتب تایید تشکیل گروه به اداره کل هنرهای نمایشی منعکس شود.
3- پرونده متقاضی تاسیس گروه که از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دریافت شده است در هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی مرکب از معاون اداره کل هنرهای نمایشی، مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، مسئول هماهنگی تئاتر استانهای اداره کل هنرهای نمایشی، مسئول دفتر طرح استقرار و اجرای عمومی گروه های نمایشی ، که با ریاست مدیر کل هنرهای نمایشی برگزار می شود ، مطرح و طبق معیار و ملاک های تعیین شده نسبت به صدور پروانه فعالیت بر حسب امتیاز احراز شده اقدام می شود.
4- هرگروه نمایش پس از طی مراحل قانونی وتصویب تشکیل گروه برحسب امتیازهای احراز شده طبقه بندی و نسبت به صدور پروانه فعالیت نوع الف، ب، ج اقدام خواهد شد.
5- پروانه فعالیت گروه نمایشی با امضاء مشترک مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مدیر کل هنرهای نمایشی صادر و دارای اعتبار می باشد.
ماده 5 -وظایف و مسئولیت متقاضی (مدیر مسئول):
1-درخواست صدور اجازه تاسیس گروه نمایشی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و تحویل مدارک لازم
2-معرفی یکی از تالارها و مکان های اجرای نمایش در شهرستان برای استقرار گروه
3-معرفی مدیر مسئول برای متقاضیان حقوقی
4-معرفی جانشین واجد شرایط برای مدیر مسئول
تبصره : در صورت عزل، استعفا یا فوت مدیر مسئول گروه، باید حداکثر ظرف مدت یک ماه ، مدیر مسئول واجد شرایط معرفی شود.
4-نظارت و مراقبت در رعایت اصول و موازین اسلامی_ فرهنگی در جریان کلی کار و محیط فعالیتی گروه
5-اجرای کلیه مقررات و بخش نامه ها ابلاغ شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تمامی ابعاد فعالیتی
6-حضور مرتب در فعالیت های گروه (تمرین، تولید، اجرا و ...)
7-ثبت گزارش فعالیتی گروه در دفاتر قانونی فعالیت گروه که توسط اداره کل هنرهای نمایشی تعیین گردیده است.
8-ارسال گزارش فعالیت گروه (عنوان نمایش، تعداد اجرا، تعداد تماشاگر و ...) در دوره های سه ماهه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان
9-هرگونه مکاتبه تحت عنوان گروه نمایشی فقط با امضاء مدیر مسئول گروه یا جانشین واجد شرایط      (وفق اساسنامه مصوب ) مجاز است.
10-هرگونه اوراق مکاتبه اداری، تبلیغ، اطلاع رسانی، آگهی و ... فقط با قید نام مصوب گروه که در پروانه فعالیت ذکر گردیده است مجاز است.
ماده 6- انواع پروانه فعالیت گروه های نمایشی و تئاتری :
انواع پروانه گروه برحسب تجربه و سابقه فعالیت مدیر مسئول و اعضای اصلی هسته مرکزی گروه در سطوح زیر تعریف و طبقه بندی می شود.
1-پروانه فعالیت نوع «ج» :
برای گروهی صادر می شود که دارای هیات مدیره متشکل از پنج نفر با مشخصات و ویژه¬گی زیر و دارای حداقل ده عضو پیوسته باشد.
مدت اعتبار این نوع از پروانه یکساله است.
1-1-یک کارگردان با 7 سال سابقه فعالیت و حداقل کارگردانی 5 اثر نمایشی دارای مجوز که به اجرای عمومی درآمده باشد.
1-2- سه بازیگر با 5 سال سابقه کار و حداقل حضور هر بازیگر در اجرای عمومی 5 اثر نمایشی دارای مجوز به عنوان بازیگر
1-3- یک هنرمند از سایر گرایش های تئاتری با حداقل 5 سال سابقه فعالیت مرتبط نمایشی و تئاتری به تایید انجمن هنرهای نمایشی استان
2- پروانه فعالیت نوع «ب» :
برای گروهی صادر می شود که دارای هیات مدیره متشکل از 7 نفر با مشخصات و ویژگی های زیر و دارای حداقل 20 عضو پیوسته باشد.
 مدت اعتبار این نوع از پروانه دوساله است.
2-1- یک کارگردان با 15 سال سابقه فعالیت و حداقل کارگردانی 8 اثر نمایشی دارای مجوز که به اجرای عمومی درآمده باشد.
2-2- یک نمایشنامه نویس با 10 سال سابقه فعالیت و حداقل اجرای عمومی 8 اثر نمایشی دارای مجوز به عنوان نویسنده
2-3- چهار بازیگر با 7 سال سابقه کار و حضور هر  بازیگر در اجرای عمومی 7 اثر نمایش دارای مجوز  به عنوان بازیگر
2-4- یک هنرمند تئاتر از سایر گرایش های تئاتری با حداقل 7 سال سابقه فعالیت مرتبط نمایشی و تئاتری به تایید انجمن هنرهای نمایشی استان
3- پروانه فعالیت نوع «الف» :
برای گروهی صادر می شود که دارای هیات مدیره متشکل از 9 نفر با مشخصات و ویژگی های زیر و دارای حداقل 30 نفر عضو پیوسته باشد.
مدت اعتبار این نوع از پروانه سه ساله است.
3-1-یک کارگردان با 20 سال سابقه فعالیت و حداقل کارگردانی 15 اثر نمایشی دارای مجوز که به اجرای عمومی درآمده باشد.
3-2- یک نمایشنامه نویس با 15 سال سابقه کاری و اجرای عمومی 10 اثر نمایشی دارای مجوز به عنوان نویسنده
3-3- پنج بازیگر با 10 سال سابقه کار و حضور هر بازیگر در اجرای عمومی 10 نمایش دارای مجوز به عنوان بازیگر
3-4- دو هنرمند تئاتر از سایر گرایش های تئاتری با 10 سال سابقه مرتبط نمایشی و تئاتری با تایید انجمن هنرهای نمایشی استان
تبصره : اعضای پیوسته گروه نمایشی نباید در گروه دیگر عضویت داشته باشند.
ماده 7- عوامل و ویژگی های احراز امتیاز تشکیل گروه :
1- 7- میزان تحصیلات:
الف- تحصیلات در رشته هنرهای نمایشی: مدرک دیپلم هنرهای نمایشی معادل 1 اجرای عمومی، مدرک کاردانی معادل 2 اجرای عمومی، مدرک کارشناسی معادل 3 اجرای عمومی، مدرک کارشناسی ارشد معادل 4 اجرای عمومی و مدرک دکترا معادل 5 اجرای عمومی محاسبه و ارزیابی خواهد شد.
ب- تحصیلات در سایر رشته ها: مدرک کارشناسی معادل 1 اجرای عمومی، مدرک کارشناسی ارشد معادل 2 اجرای عمومی، مدرک دکترا معادل 3 اجرای عمومی محاسبه و ارزیابی خواهد شد.
2- 7- درجات هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
مدرک درجه 5 هنری در یکی از گرایش های هنرهای نمایشی: معادل یک اجرای عمومی
مدرک درجه 4 هنری در یکی از گرایش های هنرهای نمایشی: معادل 2 اجرای عمومی
مدرک درجه 3 هنری در یکی از گرایش های هنرهای نمایشی: معادل 3 اجرای عمومی
مدرک درجه 2 هنری در یکی از گرایش های هنرهای نمایشی: معادل 4 اجرای عمومی
مدرک درجه 1هنری در یکی از گرایش های هنرهای نمایشی: معادل 5 اجرای عمومی محاسبه و ارزیابی خواهد شد.
3- 7- آثار مکتوب:
الف- هر نمایشنامه تألیفی چاپ شده معادل یک اجرای عمومی یا یک سال فعالیت محاسبه می شود.
تبصره: داشتن بیش از 3 نمایشنامه تأثیری در ارزیابی ندارد.
ب- هر 2 نمایشنامه ترجمه چاپ شده معادل یک اجرای عمومی یا یک سال فعالیت محاسبه می شود.
ج- تألیف یک کتاب تخصصی چاپ شده در حوزه هنرهای نمایشی یا پنج مقاله تألیفی چاپ شده معادل یک اجرای عمومی یا یک سال فعالیت محاسبه می شود.
د- ترجمه یک کتاب تخصصی چاپ شده در حوزه هنرهای نمایشی یا 10 مقاله ترجمه شده چاپی معادل یک اجرای عمومی و یا یک سال فعالیت محاسبه خواهد شد.
تبصره: داشتن تألیفات یا ترجمه های مربوط به بندهای ب، ج و د بیش از سقف ذکر شده در این بندها تأثیری در محاسبه تعداد اجراهای عمومی یا سالهای فعالیت نخواهد داشت.
4- 7- جوایز و امتیازات کسب شده در جشنواره ها و رویدادهای هنری:
الف- احراز رتبه های اول تا سوم یا عناوین برگزیده و برتر در جشنواره های استانی برابر با 3 ماه سابقه کار می باشد.
ب- احراز تقدیرنامه در رشته های تخصصی در جشنواره تئاتر استان برابر با یک ماه سابقه کار می باشد.
ج- احراز رتبه های اول تا سوم یا عناوین برتر و برگزیده جشنواره منطقه ای برابر 6 ماه سابقه کار می باشد.
د- احراز تقدیرنامه در رشته های تخصصی در جشنواره تئاتر منطقه ای برابر با 3 ماه سابقه کار می باشد.
هـ- احراز رتبه های اول تا سوم یا عناوین برتر و برگزیده در جشنواره های ملی برابر با یک سال سابقه کار می باشد.
و- احراز تقدیرنامه در رشته های تخصصی در جشنواره های ملی برابر با شش ماه فعالیت و سابقه کار می باشد.
ز- احراز رتبه های اول تا سوم یا عناوین برتر و برگزیده در جشنواره های بین المللی برابر با دو سال سابقه کار می باشد.
ح- احراز تقدیرنامه در رشته های تخصصی در جشنواره های بین المللی برابر با یک سال سابقه کار می باشد.
5- 7- جشنواره هایی که در این آئین نامه دارای اعتبار برای ارزیابی هستند عبارتند از:
1-5-7- جشنواره های تئاتر استانی: 32 جشنواره استانی مقدماتی فجر
2-5-7- جشنواره های تئاتر منطقه ای: جشنواره منطقه ای (منتخب استانی) مقدماتی فجر
3-5-7-جشنواره های تئاتر ملی: جشنواره سراسری تئاتر رضوی،همایش سراسری آئین¬های عاشورایی، جشنواره تئاتر صاحبدلان (حقیقت)،جشنواره تئاتر مقاومت (فتح خرمشهر)،جشنواره تئاتر خیابانی (مریوان)
 4-5-7- جشنواره های بین المللی: تئاتر فجر، تئاتر عروسکی (مبارک یونیما)، آئینی سنتی
تبصره1: در مورد جشنواره هایی که در بند فوق نامی از آنها برده نشده است و با مجوز اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود، سه بار حضور معادل یک بار حضور در جشنواره های بند فوق بنا به تشخیص شورای بررسی استان و تایید هیأت نظارت بر تشکیل گروههای نمایشی محاسبه می گردد.
تبصره 2: جدول امتیازات تشکیل و فعالیت گروه، بر مبنای عوامل و ویژگی احراز امتیاز موضوع بندهای 1-7، 2-7، 3-7، 4-7 و 5-7 ماده (7) توسط اداره کل هنرهای نمایشی و حوزه برنامه ریزی و نظارت تنظیم و پس از تایید معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ملاک و مبنای امتیاز دهی خواهد بود.
ماده 8- نظارت :
الف) پروانه فعالیت هر گروه در محدوه جغرافیایی یک شهرستان تعریف و دارای اعتبار است و در صورت انتقال مدیر مسئول گروه حق استفاده از پروانه صادر شده برای این شخص در خارج از شهرستان مجاز نیست و هسته مرکزی گروه می بایست طبق اساسنامه نسبت به معرفی مدیر مسئول پیشنهادی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اقدام نماید تا پس از طی مراحل قانونی در شورای بررسی استان و هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی اقدام لازم صورت گیرد.
ب) جابه جایی محدوده فعالیت یک گروه از یک شهرستان به شهرستان دیگر مستلزم رضایت گروه (هسته مرکزی گروه بعلاوه یک دوم اعضای اصلی گروه) و تایید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مبداء و مقصد می باشد.
ج) جابجایی مسئولیت، مشاغل و افراد هر گروه در فواصل زمانی حداقل دوساله امکان پذیر است. در صورت بروز مشکلات مختل کننده و موارد استثنایی و صرفاً در صورت تایید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان جابه جایی مذکور در فواصل زمانی کمتر مجاز خواهد بود.
د) اساسنامه گروه، مصوب اداره کل هنرهای نمایشی ملاک و مبنای فعالیت و ارزیابی گروه های نمایشی در قالب یک گروه خواهد بود.
هـ) اصول سیاست فرهنگی کشور، سیاست های هنرهای نمایشی و نیز آیین نامه نظارت بر نمایش و صدور پروانه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی ملاک و معیار فعالیت تخصصی گروه در ارتباط با تمرین، تولید و اجرای آثار نمایشی دارای مجوز در محدوده فعالیت خواهد بود.
و)مسئولیت نظارت بر عملکرد گروه های نمایشی در استانها با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است.
ز) هرگروه نمایشی در طول یکسال می بایست نسبت به اجرای صحنه ای یا عمومی حداقل یک اثر نمایشی اقدام نماید. در غیر اینصورت پروانه فعالیت تعلیق و در صورت ادامه وضعیت غیر فعال تا شش ماه دیگر، پروانه فعالیت گروه لغو می¬شود.
ح) در تخلفاتی که در این آیین نامه برای آن قانونی پیش بینی نگردیده است، شورای بررسی استان برحسب مورد می تواند نسبت به اخطار شفاهی یا کتبی، تعلیق مجوز، تعطیل موقت و برکناری موقت مدیر مسئول اقدام نماید.
تبصره 1: موارد همچون جلوگیری از ادامه فعالیت، تعطیل دائم، لغو مجوز گروه، و برکناری دائم مدیر مسئول گروه با توجه به نظر و گزارش شورای بررسی استان بر عهده «هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی» مستقر در اداره کل هنرهای نمایشی است.
تبصره 2: تشخیص تناسب تخلف و میزان مجازات بر عهده هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی و طبق شیوه نامه¬ای است که به تصویب معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد رسید.
ط) اجرای تکالیف نظارتی یاد شده در این آیین نامه و رسیدگی و نظارت بر عملکرد گروه های نمایشی و ایجاد هماهنگی لازم در کار شورای بررسی استانها و رسیدگی به درخواست تجدید نظر آرای صادره از شوراهای بررسی استان به «هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی موضوع بند 3 ماده 4 این آیین نامه واگذار می شود.
تبصره 1: آرای صادره از سوی شورای بررسی استان ظرف مدت 20 روز، قابل اعتراض در هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی مستقر در اداره کل هنرهای نمایشی است.
تبصره 2: رأی هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی قطعی و لازم اجرا است و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان موظف به اجرای آن هستند.
تبصره 3: مصوبات شورای بررسی استان و هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی نباید مغایر مفاد این آیین نامه و سایر مقررات جاری کشور باشد.
ماده 9- وظایف و اختیارات شورای بررسی استان :
1-بررسی و تایید صلاحیت مدیر مسئول و هسته مرکزی گروه
2-نظارت بر عملکرد و برنامه های گروه های نمایشی براساس ضوابط ابلاغی
3-تایید نام گروه
4-اعلام نظر درخصوص صدور یا لغو اجازه تاسیس گروه براساس ضوابط تعیین شده
5- بررسی، تایید و معرفی تالار یا مکان استقرار گروه های نمایشی براساس تقاضانامه های ارائه شده توسط مدیران مسئول و ظرفیت های شهرستان و استان
تبصره : صدور مجوز فعالیت گروه نمایشی پس از اعلام شورای بررسی استان و تایید هیات نظارت بر تشکیل گروه های نمایشی انجام خواهد شد.
ماده 10- حمایت:
از کلیه گروه های نمایشی که در قالب این آیین نامه پروانه فعالیت دریافت می نمایند در چارچوب       دستور العمل حمایت از طرح استقرار گروه های تئاتری در سالن های نمایش و اجرای عمومی آثار در   شهرستان ها که به تصویب معاون امور هنری خواهد رسید، حمایت لازم صورت می گیرد.
ماده 11- سایر مقررات :
1-گروه های نمایشی که قبل از تصویب و ابلاغ این آیین نامه ایجاد شده اند باید ظرف شش ماه شرایط خود را با مفاد این آیین نامه تطبیق دهند در غیر اینصورت پروانه آنها از درجه اعتبار ساقط می شود.
2- اعضای یک گروه (اصلی و پیوسته) نمی توانند در زمان واحد عضو بیش از یک گروه تئاتری باشند.
3- جابجایی و تغییر مسئولیت هر یک از اعضای اصلی هسته مرکزی گروه فقط با اطلاع و تایید اداره کل هنرهای نمایشی امکان پذیر است.
4-هر گروه نمایشی پس از صدور پروانه تاسیس می بایست نسبت به تدوین و ارایه برنامه فعالیتی گروه به طور سالانه شامل تولید، اجرای صحنه ای، اجرای خیابانی، تولید و اجرای مشترک با گروه های دیگر و ... به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در شهرستان ها و نیز اداره کل هنرهای نمایشی در تهران اقدام نماید.
5- اجازه تاسیس گروه های نمایشی قابل واگذاری و یا انتقال به غیر نیست.
ماده12- این آیین نامه در یک مقدمه و 12 ماده و 14 تبصره  در تاریخ 1391/7/1 به تصویب معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید و به عنوان جایگزین آیین نامه شماره 24739/89 مورخ 89/6/29 لازم الاجرا می باشد و نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده اداره کل هنرهای نمایشی است.


مطالب مشابه :


اتفاقات امروز ویدئو رسانه پارسیان مشهد

دوبله و سینما گاهی تئاتر و اندکی این متن تقدیرنامه ای هست که مدیرعامل موسسه پارسیان به




متن لوح تقدیر2

مجری نیشابور زمین - متن لوح تقدیر2 - هنر و ادبیات - مجری نیشابور زمین




ابلاغ آیین‌نامه طرح استقرار گروه‌های نمایشی

برای دریافت متن کامل آیین 2-4- یک هنرمند تئاتر از سایر ب- احراز تقدیرنامه در رشته




بیوگرافی هنرمندان تئاتر همدان . بهرام دوست قرین

نمایشگران استان همدان - بیوگرافی هنرمندان تئاتر همدان . بهرام دوست قرین - پایگاه اطلاع رسانی




فاطمه معتمدآریا جوایز و افتخارات بازیگری خود را به موزه سینما اهدا کرد

متن مهناز چندین تندیس از جشنواره‌های داخلی و خارجی‌، دیپلم افتخار و تقدیرنامه از




مجید مجیدی

تئاتر شهرستان در پایان متن برای فیلم بچه‌های آسمانجوایز کلیسای جهانی، تقدیرنامه




برچسب :