نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی
نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی
این وبلاگ برای معرفی کتاب و کارگاه نگارش مقالات آی اس آی و همچنین ارایه تکنیکهای مناسب مقاله نویسی ( دکتر مقیمی ) طراحی شده است .
لطفا در رابطهبا کتاب و کارگاه ها به نوشته های پیشین مراجعه نمایید
ویرایش و ترجمه مطالب علمی = شهریور 1391
چگونه نام یک مجله را از لیست آی اسآی استعلام نماییم.= شهریور 1391
نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی= شهریور 1391
مشاوره در خصوص تدوین و ویرایش پا یان نامه ها و تبدیل به مقالات آی اس آی= شهریور 1391
چگونه مناسبترین مجله را برای ارسال مقاله خود انتخاب نماییم= شهریور 1391.
دوازده کلمه طلایی برای جستجوی مقالات مختلف در اینترنت .= شهریور1391
بر گزاری کارگاه نگارش مقالات آی اس آی= تیر 1391
فروش کتاب نگارش مقالات آی اس آی در تهران = اردیبهشت 1391
روش نگارش پرو پوزال - نویسنده :دکتر ابراهیم مقیمی = بهمن 1390
با تشکر : گروه دکتر مقیمی
+++++++++++++++
نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی
در رابطه با نگارش پایان نامه های خارجی سوالات زیادی برای من مطرح شده که عمده پرسش کنندگان از بین دانشجویان ارشدو دکتری در مالزی , هندوستان , انگاستان , کانادا و استرا لیا بوده اند .
باید برای این دسته از عزیزان بگویم که نگارش پایان نامه در مقاطع دکتری به میزان زیادی با پا یان نامه های ارشد تفاوت دارد. در واقع نویسنده یک پایان نامه دکتری به عنوان یک محقق در سطح عالی مطرح می باشد که بر آنست تا علاوه بر بر رسی اطلا عات و نظریاتموجود , مدل یا راهکار هاینوینی را در رابطه با موضوع خود در سطحکشوری یا قاره ای و یا حتی جهانی مطرح نماید .
نویسنده یک رساله دکتری با دید علمی در ابتدا کلیه نظریه های و مدل ها ی موجود را مورد ارزیابی دقیق قرار داده و به تجزیه تحلیل آنها می پردازد . لذا فصل بندی رساله دکتری بسیار گسترده تر و دقیقتر از فصل بندی یک رساله ارشد است . می توان گفت که هر رساله دکتری در واقع یک کتاباست که در پایان آن راهکار ها و مدل های نوینی برای حل یک مشکل منطقه ای یا جهانی مطرح می شود . از این رو می توان گفت که رساله های دکتری معمولا از روش های کیفی تحقیقاتی بیشتر استفاده می کنند و صرفا بر روش های کمیتی و توصیفی نمی پردازند . بر رسی های توصیفی معمولا محدود به پا یان نامه های ارشد است .در روش های کیفی از مصاحبه و تحلیل محتوا , مشاهده حضوری (موردی ) و از آزمونهای پیشرفته آماری استفاده می کنند . در پایان نامه های ارشد عموما بر رسی های مقایسه ای همراه با داده های توصیفی و تحلیلی مطرح شده و کمتر پیدا می شودکه در یک پایان نامه ارشد مدل های نوینی برای بر رسی اهداف تحقیق ارایهشود هر چند برخی از نویسندگان رساله های ارشد پا را فراتر نهاده و به انجام این مهم اقدام می نمایند .
البته نوع دانشگاه و درجه علمی دانشگاه هم برای انتخاب موضوع پایان نامه و اهداف آن به عنوان عامل مهمی به شمار می آید . به عنوان مثال دانشجویی که در یک دانشگاه رده بالا تحصیل می کند باید بتواند یک رساله قوی همراه با منابع معتبر و متنوع و با ساختار علمی پیشرفته را ارایه نماید . در این دانشگا هها , رساله ارشد به اندازه یک رساله دکتری در یک دانشگاه رده پایینتر مورد ارزیابی اساتید راهنما وداروران قرار می گیرد. بنا بر این با ید به مسئله نسبی بودن مقاطع و کیفیت آکادمیک هر دانشگاه توجه نمایید .
یک دانشجوی دکتری در اندازه یک نظریه پردازو منتقد رده بالا به شمار می آید که با دید انتقادی و خلا قانه سوالات تحقیق خود را موشکافی می کند . رجوع به منابع معتبر از جملهکتابها و مقالات معتبر از ابزار های اصلی یک محقق در سطح دکتری است و او نباید از کار های دیگران رونویسی نموده با جمع آوری آنها در یک پا یان نامه کار خود را خاتمه دهد .
در این رابطه اساتید راهنماو سوپر وایزر ها می توانند کمک فرا وانی را بهنویسنده پایان نامهارایه نمایند و او نیز باید با حوصله کلیه راهنایی آنها را قدم بهقدم ثبت نموده و اجرا نماید . حجم رساله دکتری نیز با رساله ارشد تفاوت دارد و این مسئله به خاطر گستردگی کار است . ولی این امر به منزله پر کردن صفحات از مطالب تکراری و مشابه نیست . در پایان هر مطلب گرداوری شده باید دیدگاه نویسنده هم به صورت یک منتقد علمی ذکرشود . از این رو اگر دانشجوی دکتری هستید , از همین امروز دید خودرا اصلاح نمایید . رساله دکتری شما بسیار با پا یان نامه ارشدتان تفاوت دارد .
1- حتما از یک متخصص آمار مجرب و مطلع در رشته خود استفاده نمایید و در هنگام نوشتن پرو پوزال از آنها راهنمایی بگیرید.
2- داده های آماری خود را به دقت و با حوصله تهیه نموده و با آزمون هایمناسب آنها را تجزیه و تحلیل نمایید . در مقطع دکتری از آزمونهای پیشرفته تر استفاده کنید .
3- از منابع خود فیش برداری نموده و آنها را به دقت ثبت نمایید تا خدای نکرده به علت فراموشی یا اشتباها , مرتکب plagiarism نشوید .
4- جملات و پاراگرافها را بر اساس استانداردهای موجود ادیت نمایید و در صورت نیاز از ادیتور های مجرب بهره بگیرید . استفاده از نرم افزار های تخصصی در این زمینه مفید خواهند بود و من آنها را در نوشته های بعدی به شما معرفی خواهم کرد .
ضمنا حتما از کپی برداری از دیگران خود داری نموده و به اصالتمنابع و نگارش درست مطالب توجه نمایید .
اگر هنوز پروپوزال خود را ننوشتید به نکاتی که در باره نگارش پروپوزال در همین سایت ارایه دادم توجه کنید . اگر محل دانشگاه مورد نظر شما مشخص است بهتر است وارد سایت دانشگاه شده و در رابطه اساتید دانشگاه اطلا عات مناسبی را گرداوری نمایید . این اطلا عات مربوط به تحقیقاتی هستند که این اساتید در رابطه با آنها در سالهای اخیر کار کرده اند و شما می توانید میزان علاقه آنها به موضو عات مختلف را دریابید. با این اطلا عات شما می توانید بهترین عناوین را برای تحقیق دکتری خود پیدا نموده و پیشنهاد نمایید . به عنوان مثال اگر می خواهید در آینده در دانشگاهی در مالزی در مقطع دکتری تحصیل نمایید , با ورود به سایت این دانشگاه و با بر رسی صفحه مربوط به دپارتمان مربوطه , از کارهای تحقیقاتی قبلی اساتید آینده خود مطلع خواهید شد . این روش به شما کمکمی کند که از دایره عناوین تحقیقاتی مورد نظر اساتید خود خارج نشوید و عناوینی را انتخاب نمایید که در حوزه کاری آنها است . با انتخاب یک عنوان مناسب و مرتبط , نیمی از مرحله پذیرش خود را طی خواهیدکرد و بقیه کار مربوط به نگارش صحیح پرو پوزال خواهد بود .
بسیاراتفاق افتاده که به علت عدم انتخاب موضوع مناسب , پذیرش دانشجو انجام نشده است . این نکته برای مواردی که جهت پذیرش نهایی نیاز به انجام مصاحبه است , بسیار حایز اهمیت است . اگر برای انجام پذیرش نهایی , جهت مصاحبه شما را دعوت کردند , بهتر است قبل از مصاحبه , ازنام اساتیدی که با شما مصاحبه میکنند مطلع شده و با ورود به سایت دانشگاه و یا با ورود به سایت اختصاصی آنها از علایق آنها در خصوص تحقیقات مختلف مطلع شوید . چون اگر بتوانید جلسه مصاحبه را در جهت نکات مورد علاقه مصاحبه کننده تغییر دهید , مطمعن باشید که توانستید از دیگران پیشی بگیرید . رمز کار این است که قبل از مصاحبه , نکات مورد علاقه آنها را پیدا کرده و اطلا عاتی درمورد آنها داشته باشید .
من مطالب بیشتری در مقالات آینده مطرح خواهم نمود . اگر در کشور مالزی تحصیل میکنید , سوالات خود را در رابطه با پروپوزال و پایان نامه و سمینار ها و مقالات آی اس آی می توانید با ایمیل زیر با من در میان بگذارید .
09126864308
موفق باشید .
مطالب مشابه :
نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه
صفحه تقديم / تشكر در پايان نامه يكي از این پایان نامه را ضمن تشکر و وهم از اساتید
نمونه هايي از تقدير و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه
صفحه تقديم / تشكر در پايان نامه يكي از مهمترين صفحات در تشکر و سپاس از پایان نامه
نحوه دفاع از پایان نامه حقوق (جلسه دفاع)
نحوه دفاع از پایان نامه برخی از اساتید شود. 3- در صورت تقاضای تشکر از خدمت
تشکر و قدردانی از کلیه کسانی که در اجرای پایان نامه کارشناسی ارشد اینجانب را یاری نموده اند
تشکر و قدردانی از تشکر و قدردانی از کلیه کسانی که در اجرای پایان نامه از اساتید
نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی
همچنین باید بگویم که بسیاری از اساتید , در محدو ده با تشکر : در پایان نامه های ارشد
نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه
صفحه تقديم / تشكر در پايان نامه يكي از مهمترين در پایان نامه تشکر از دو استاد
نگارش پایان نامه های خارجی در گروه علوم انسانی -دکتر مقیمی
در پایان نامه های ارشد عموما دانشگاه شده و در رابطه اساتید دانشگاه و تشکر از
روز دفاع از پایان نامه چه کنم؟
بیرون در از حضار تشکر کنید و نمره پایان نامه در معدل از اساتید حاضر در جلسه
برچسب :
تشکر از اساتید در پایان نامه