سيد حميدرضا علوي

http://91.98.46.102:8080/Farhikhtegan/details.aspx?id=3981
خلاصه : دكتر سيد حميدرضا علوي در سال 1340 در سيرجان به دنيا آمد. وي تحصيلات ابتدايي خود را در سيرجان آغاز كرد و با قبولي در دانشگاه شهيد باهنر كرمان براي ادامه تحصيل به آنجا رفت. با شروع جنگ و تعطيلي دانشگاهها به مدت سه سال در همان فوق ديپلم رشته شيمي ماند و با بازگشايي دانشگاه با تغيير رشته به دبيري زيست شناسي ادامه تحصيل داد. وي مدرك كارشناسي ارشد خود را در دانشگاه اصفهان با رشته برنامه ريزي آموزشي دريافت نمود. با قبولي در دوره دكتري دانشگاه تربيت مدرس عازم تهران شد و تا پايان تحصيل آنجا ماند. وي تدريس در دانشگاههاي داخلي كشورمان را آغاز كرد ودر حال حاضر حائز رتبه استادي در دانشگاه شهيد باهنر كرمان است. از وي مقالات و كتابهاي زيادي در زمينه هاي مختلف به جا مانده كه توضيحات مفصل تر آن در وب سايت شخصي ايشان به آدرس www.hralavi.com آمده است. با توجه به آثار قوي ايشان بارها بعنوان كتاب و مقاله برگزيده در استان كرمان از ايشان تجليل به عمل آمده است. وي در سال 1388 به عنوان استاد نمونه كشوري معرفي شد.
گروه : علوم انساني
رشته : علوم تربيتي
گرايش : تعليم و تربيت اسلامي
والدين و انساب : پدر سيد حميدرضا علوي، جناب آقاي حاج سيد عبدالرضا علوي مي باشند كه آثاري از ايشان از جمله فرهنگ عربي به فارسي به چاپ رسيده است و از طبع شعري نيز برخوردار هستند كه برخي اشعارشان نيز چاپ شده است.مادر وي نيز مرجومه حاج خانم طاهره مجد رضوي مي باشند كه از جمله كارهاي ايشان تدوين مجموعه گلچيني از ضرب المثل هاي رايج در استان كرمان است. انساب ايشان غالباً از روحانيون بزرگ استان كرمان بوده اند كه آرامگاه برخي از آنان به صورت مجموعه هايي زيارتي در آمده است و مورد استقبال معنوي مردم قرار گرفته اند.
خاطرات کودکي : سيدحميدرضا علوي از خاطرات كودكي خود اينچنين ياد مي كند:
به ياد دارم كه پدرم مي فرمودند كه در خواب ديدند كه بال در آورده اند و در آسمان پرواز مي كنند. روحاني محل، خواب ايشان را اينگونه تعبير نمودند كه به زودي مكه مشرف خواهند شد. تقريباً همزمان با تولدم (يكماهه بودم كه)ايشان بهمراه مرحوم مادر محترمشان به مكه مشرف گرديدند. پدرم اين موضوع را به فال نيك گرفتند و از همان دوران كودكي به من مي فرمودند كه قدم تو براي ما خير بوده است.
آنگونه كه پدر و مادر بزرگوارم تعريف مي كنند عشق و علاقه معنوي و ديني اينجانب از همان دوران كودكي بسيار زياد بوده است كه غالباً چنين عشقي در غالب رفتارهاي خاص ديني نظير نماز و قرآن خواندن و يا اذان گفتن و مواردي از اين قبيل جلوه گر مي شده است.
همچنين به ياد دارم در مقطع ابتدايي، صبحگاهان كه از خواب برمي خاستيم پروانه وار گرد شمع وجود پدر مي نشستيم و ايشان قرآن را با صوت خوش و بلند مي خواندند ما هم قرآن را با ايشان تلاوت مي نموديم و مهر قرآن از آن زمان بر قلبم نشست، ايشان محبوبيت داشتند و قرآن مي خواندند و لذا قرآن در نزد ما محبوب شد.

اوضاع اجتماعي و شرايط زندگي : سيدحميدرضا علوي دررابطه با شرايط زندگي خود اينطور مي گويد: خانواده ما از لحاظ معنوي در سطح بسيار بالا و از لحاظ مادي در سطح متوسط بودند براستي فضاي حاكم بر خانواده به گونه اي بود كه مشوق من به سوي معنويت و ديانت بود. احساس مي كردم زماني از مقبوليت، پذيرش و محبوبيت بيشتري در پيشگاه والدينم برخوردارم كه بهترم و به مسائل معنوي و ديني توجه افزونتري از خودشان مي دادم. روابط اعضاي خانواده با يكديگر خوب و حسنه بود. پدر و مادرم هر يك براي من به عنوان يك الگو محسوب مي شدند. اين امر نه تنها در مورد من بلكه در مورد دو خواهر و يك برادرم نيز صادق بود. برادرم از من چهار سال بزرگتر بود و دو خواهرم هر كدام چهار و هشت سال از من كم سن تر بودند.برادرم شاعر و نويسنده مي باشند كه بعضي از اشعار ايشان به چاپ رسيده است و مجموعه اي را نيز در زمينه شادي و غم در دست تأليف دارند. همچنين ايشان از هنر خوشنويسي در سطح بالايي برخوردارند كه مجموعه آثار و تابلوهايي هنري را خلق نموده اند. همچنين يكي از دو خواهرم نيز از طبع شعري بسيار بالايي برخوردارند كه تا كنون اشعار مختلفي را سروده اند.
تحصيلات رسمي و حرفه اي : سيدحميدرضا علوي تحصيلات رسمي خود را در مقاطع دبستان، راهنمايي و دبيرستان در سيرجان گذراند.در سال 1358در كنكور شركت نمود و در رشته شيمي دانشگاه شهيد باهنر كرمان پذيرفته شد .در سال 1359 به علت برخورد به انقلاب فرهنگي به مدت حدود 3 سال دانشگاههاي كشور تعطيل گرديد. بعد از بازگشايي دانشگاهها در سال 1362 تعدادي واحد درسي ( تقريباً در حد فوق ديپلم ) در رشته شيمي گذراند.
سپس به رشته دبيري زيست شناسي تغيير رشته داد. در سال 1365 در رشته دبيري زيست شناسي از دانشگاه شهيد باهنر كرمان دانش آموخته يا فارغ التحصيل گرديد. در همان سال در كنكور كارشناسي ارشد شركت نمود و در رشته برنامه ريزي آموزشي دانشگاه اصفهان پذيرفته شد. در سال 1369 در رشته مذكور از دانشگاه اصفهان فارغ التحصيل شد. در همان سال 1369 در كنكور دكتري دانشگاههاي تهران، تربيت مدرس، و اعزام دانشجو به خارج از كشور در رشته فلسفه تعليم و تربيت شركت كرد و در هر سه مورد قبول شد.دانشگاه تربيت مدرس را انتخاب نمود. در سال 1370 تحصيلات خود را در مقطع دكتري آغاز كرد و در سال 1374 در رشته فلسفه تعليم و تربيت با گرايش تعليم و تربيت اسلامي از پايان نامه دكتري خود دفاع نمود و بدين ترتيب در رشته مذكور از دانشگاه تربيت مدرس فارغ التحصيل گرديد.

خاطرات و وقايعتحصيل : خاطرات تحصيل سيد حميدرضا علوي به شرح زير است: از بهترين خاطرات دوران تحصيل، خاطره خوش معلمين و اساتيدي است كه با كلام و رفتار شايسته خويش - خصوصاً در مقطع نوجواني- ما را به سوي حقيقت و معنويت رهنمون مي ساختند. نيك به ياد دارم استادي كه در مقطع دكتري درس تربيت در نهج البلاغه را به ما مي آموخت عبارتي از اميرالمؤمنين علي (ع) را به گونه اي ترجمه نمودند كه به نظر من اندكي مغاير با ترجمه صحيح آن عبارت بود. آن استاد بزرگوار چندان نظر من را تأييد ننمودند و خواستار تفحص بيشتر در اين مورد گرديدند. اما در جلسه بعد آنگاه كه وارد كلاس درس گرديدند با قاطعيت و صراحت اظهار داشتند آنچه دانشجويم در جلسه قبل گفت صحيح بود و آنچه من ترجمه نمودم غلط، و مجدداً زماني كه جمع دانشجويان كلاس درس كامل تر گرديد همين عبارت را تكرار نمودند. آن استاد محترم روش تلقين به نفس و تحميل به نفس را از ديدگاه علي (ع) به ما تعليم مي دادند. طاقت نياوردم تا زماني كه فارغ التحصيل مي گردم اين جمله را به استاد نگويم كه اگر شما يكصدسال فقط با لفظ و حرف، چنين روشهايي را به ما آموزش مي داديد به اندازه آن رفتار زيبا و شايسته شما در كلاس درس بر من تأثير نمي گذارد. يادم هست چند سال بعد از آن، روزي در منزل تنها نشسته بودم و پايم به سمت تلويزيون دراز بود. ناگهان ايشان را ديدم كه بر صفحه تلويزيون ظاهر گرديدند. براستي نتوانستم پايم به سمت تلويزيوني دراز باشد كه فردي چون ايشان در آن مشغول حرف زدن بودن و لذا بي اختيار پايم را به اداي احترام جمع نمودم.
استادان و مربيان : استادان و مربيان دانشگاهي سيدحميدرضا علوي- خصوصاً در مقطع دكتري - از چهره هاي شاخص كشوري بوده اند نظير جناب آقاي دكتر علي شريعتمداري، جناب آقاي دكتر سيد محمد باقر حجتي، جناب آقاي دكتر علي قائمي اميري، جناب آقاي دكتر محمود مهر محمدي، جناب آقاي دكتر محمد علي طوسي، جناب آقاي دكتر عزت ا... نادري، جناب آقاي دكتر عليمحمد كاردان و...
هم دوره اي ها و همکاران : سيدحميدرضا علوي در دانشگاه اصفهان و علوم پزشكي اصفهان نيز افتخار همكاري با اساتيدي نظير حجت الاسلام والمسلمين رسول جعفريان، استاد مبلغ، جناب آقاي دكتر منصور كوشا، سركار خانم هلن اوليائي و... را داشت.
همچنين غالب همدوره اي هاي ايشان در مقطع كارشناسي ارشد موفق به اخذ مدرك دكتري نيز شدند كه هم اكنون در يكي از دانشگاههاي كشور به تدريس اشتغال دارند. و بعضي همدوره اي هاي وي نيز در مقطع دكتري هم اكنون در يكي از دانشگاههاي مطرح كشور نظير دانشگاههاي تهران، تربيت مدرس و... به تدريس اشتغال دارند. از جمله همدوره اي هاي مقطع دكتري مي توان از جناب آقاي دكتر محمد رضا شرفي، جناب آقاي دكتر محسن ايماني، جناب آقاي دكتر هاشم مناف زاده و... نام برد.

همسر و فرزندان : همسر سيدحميدرضا علوي، سركار خانم دكتر مريم كلانتري هستند. نامبرده اهل رفسنجان بوده و مزين به عاليترين صفات و خصوصيات انساني، اخلاقي، شخصيتي و علمي مي باشند. ايشان مدرك دكتراي شيمي آلي خود را از دانشگاه شهيد باهنر كرمان دريافت كرده و هم اكنون به عنوان عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد باهنر كرمان مشغول به كار هستند. دكتر علوي داراي دو فرزند به نامهاي عرفان و علي مي باشد.
مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : سيدحميدرضا علوي در سال 70 – 1369 معاونت آموزشي و پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سيرجان را عهده دار بود.
فعاليتهاي آموزشي : سيدحميدرضا علوي به مدت 23 سال است كه در دانشگاههاي اصفهان، علوم پزشكي اصفهان، تربيت مدرس تهران، علامه طباطبائي، آزاد اسلامي خوراسگان و تهران مركزي و كرمان، شهيد باهنر كرمان و... در سطوح كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري به تدريس اشتغال دارد، يعني از آغاز سال 1365 ، كه از سال 1374 آن به صورت رسمي تر در دانشگاه شهيد باهنر كرمان بوده است.
سايرفعاليتها و برنامه هاي روزمره : سيد حميدرضا علوي در مطالعه و تحقيق، خصوصاً در قالب نوشتن مقالات و كتب علمي، ارائه سخنرانيهاي علمي و فرهنگي، و همكاري با برنامه هاي علمي، فرهنگي و ديني صدا و سيماي جمهوري اسلامي و عضويت در شوراهاي گوناگون.
آرا و گرايشهاي خاص : بالاترين گرايش زندگي سيد حميدرضا علوي به سوي معنويت بوده است كه عاليترين مرتبه تجلي آن دانايي و ديانت مي باشد.
جوائز و نشانها : 1. تقدير نامه و لوح تقدير، 1374،احراز رتبه اول مقطع دكتراي رشته فلسفه تعليم و تربيت دانشگاه تربيت مدرس، دانشگاه تربيت مدرس تهران
2. تقدير نامه و لوح تقدير، 1376،نوشتن ده مجمومه مستقل در مورد سرداران شهيد استان كرمان، كنگره بزرگداشت سرداران و هشت هزار شهيد استان هاي كرمان و سيستان و بلوچستان
3. تقديرنامه و لوح تقدير، 1376، نوشتن ده مجموعه مستقل در مورد سرداران شهيد استان كرمان، دانشگاه شهيد باهنر كرمان
4. تقدير نامه و لوح تقدير، 1380، انتخاب طرح بررسي رفتارو عملكردديني دانش آموزان به عنوان طرح برگزيده استان كرمان، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
5. تقدير نامه و لوح تقدير،1381، انتخاب كتاب شهيد باهنر در قلمروانديشه و رفتار بعنوان كتاب قابل تقدير استان كرمان، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
6. تقدير نامه و لوح تقدير، 1382، انتخاب به عنوان پژوهشگر نمونه دانشكدة ادبيات و علوم انساني دانشگاه شهيد باهنر كرمان،دانشگاه شهيد باهنر كرمان
7. تقدير نامه و لوح تقدير،1383، انتخاب مقاله مرگ و شهادت از ديدگاه اميرالمومنين(ع) به عنوان مقاله ديني برگزيده استان كرمان، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
8. سپاس نامه و لوح تقدير، 1384 به پاس ده سال همكاري با صدا وسيماي مركز كرمان، اداره كل صدا و سيماي مركز كرمان
9. تقديرنامه و لوح يادبود،1384، انتخاب كتاب روش تدريس سخنراني و پرسش وپاسخ به عنوان كتاب برگزيده علوم تربيتي استان كرمان، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
10. تقدير نامه و لوح تقدير، 1384،انتخاب طرح عوامل موثر بر اعتياد ومفاسد اجتماعي به عنوان طرح برگزيده استان كرمان، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
11. ديپلم افتخارو لوح تقدير، 1385َ، احراز عنوان بهترين كارشناس در جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استان ها در سراسر كشور، سازمان صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران- معاونت مجلس
12. لوح سپاس ، در سال 1385، كسب عنوان بهترين كارشناس در جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استان ها در سراسر كشور، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه كرمان
13. مداليوم و لوح تقدير، 1385، پژوهشگر برگزيده، وزارت علوم‏، تحقيقات و فن آوري
14. هديه و نشان تقدير، 1385، سخنراني در همايش منطقه اي ستادهاي نماز جمعه استان، امام جمعه و فرماندار سيرجان
15. هديه و لوح تقدير، 1385، انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه شهيد باهنر كرمان، دانشگاه شهيد باهنر كرمان
16. لوح تقدير،1386، سخنراني در جشنواره شعر رضوي سيرجان
17. لوح تقدير،1386، انتخاب كتاب Shared Religious Foundations of Education: Islam & Christianity بعنوان كتاب قابل تقدير استان كرمان- اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
18. هديه و لوح تقدير، 1386، سخنراني در كنگره كشوري فاطمه شناسي- كرمان
19. هديه و لوح تقدير، 1387، تجليل از خدمات علمي و فرهنگي
20. هديه و لوح تقدير، 1387، به واسطه كارشناسي برنامه هاي صدا وسيما
21. لوح تقدير،1387، تلاش در جهت تأليف برخي كتب دانشگاهي- مركز چاپ و نشر دانشگاه شهيد باهنر
22. تقديرنامه،1387 ، ايراد سخنراني در شب شعر و خاطره دانشجويان شهيد مراكز تربيت معلم كرمان
23. تقديرنامه،1387، انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه شهيد باهنر
24. تقديرنامه ، 1387 ،تقدير از خدمات پژوهشي كرمان- دانشگاه شهيد باهنر
25. هديه و لوح تقدير، 1387، انتخاب كتاب تجلي تعليم و تربيت در ادب فارسي به عنوان كتاب برگزيده استان‌اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
26. هديه و لوح تقدير،1387،انتخاب كتاب بررسي تطبيقي ترجمه هاي انگليسي قرآن كريم به عنوان كتاب برگزيده استان،اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
27. هديه و لوح تقدير، 1387،انتخاب مقاله تأثير ديانت بر مفاسد اجتماعي به عنوان مقاله برگزيده استان،اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان
28. هديه و لوح تقدير،1387،انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر استان كرمان، دانشگاه شهيد باهنر كرمان
29. هديه و لوح تقدير،1387، انتخاب كتاب بررسي تطبيقي آراء و نظريات تربيتي ژان ژاك روسو و اسلام عنوان كتاب برتر كرمان- سازمان تبليغات اسلامي
30. هديه و لوح تقدير،1388،انتخاب به عنوان استاد نمونه كشوري - تهران- سالن اجلاس سران
31. لوح تقدير، 1388،انتخاب به عنوان استاد نمونه كشوري،دانشگاه شهيد باهنر كرمان-رئيس دانشگاه شهيد باهنر
32. هديه و لوح تقدير،1388،انتخاب به عنوان استاد نمونه كشوري، دانشگاه شهيد باهنر كرمان- رئيس دانشگاه شهيد باهنر - رئيس دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه شهيد باهنر كرمان
33. هديه و لوح تقدير،1388،انتخاب به پژوهشگر برترگروه ادبيات و علوم انساني در جشنواره پژوهش و فناوري - دانشگاه شهيد باهنر كرمان
34. هديه و لوح تقدير،1388،انتخاب كتاب " بررسي تطبيقي آراء و نظريات تربيتي ژان ژاك روسو و اسلام" به عنوان كتاب برگزيده استان كرمان - اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان

چگونگي عرضه آثار : از آثار در حال چاپ و يا چاپ شده سيد حميدرضا علوي به شرح زير مي باشد:
6مقاله چاپ شده در نشرياتISI
22مقاله چاپ شده و يا داراي پذيرش چاپ در نشريات بين المللي (علمي- پژوهشي)
11 مقاله چاپ شده و يا داراي پذيرش چاپ در نشريات داخلي علمي- پژوهشي
4 مقاله چاپ شده و يا داراي پذيرش چاپ در نشريات علمي-ترويجي،
24مقاله چاپ شده و يا داراي پذيرش چاپ در نشريات علمي-مروري
2 مقاله پذيرفته شده در همايش هاي علمي خارجي
1 مقاله علمي كامل چاپ شده در گزارش همايش علمي معتبر
2خلاصه مقاله علمي كامل چاپ شده در گزارش همايش علمي معتبر
14 تأليف و يك ترجمه كتاب
15 گزارش علمي طرحهاي پژوهشي


آثار :
    1  Comparative Study of Muslim and Non- Muslim Scholars' Shared Views on Philosophy and Education
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات بين المللي انصاريان - قم (1388)
2  Muslim Scholars’ Views on Education
      ويژگي اثر : ويژگي اثر : تأليف، انتشارات بين المللي انصاريان - قم (1387)
3  Religious, Philosophical and psychological foundations of Happiness
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات بين المللي انصاريان - قم (1387)
4  Shared Religious Foundations of Education: Islam & Christianity
      ويژگي اثر : 1385 (انتشارات بين المللي انصاريان – قم)
5  بررسي تطبيقي آراء و نظريات تربيتي ژان ژاك روسو واسلام
      ويژگي اثر : ويژگي اثر : تأليف، انتشارات دانشگاه شهيد باهنر كرمان (1388)
6  بررسي تطبيقي ترجمه هاي انگليسي قرآنكريم
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات بين المللي انصاريان - قم (1386) در اين كتاب، پنج عدد از ترجمه هاي انگليسي قرآن كريم كه توسط پروفسور آربري، پيكتال، شاكر، اروينگ، و خانم طاهره صفارزاده انجام شده است از لحاظ اصول و قواعد مرتبط با ترجمه متون عربي به انگليسي با يكديگر مورد مقايسه قرار گرفته اند.
7  تجليتعليم و تربيت در ادب فارسي
      ويژگي اثر : انتشارات دانشگاه شهيد باهنر كرمان (پذيرش چاپ)
8  دايره المعارف علوم تربيتي، جلد 1
      ويژگي اثر : ويژگي اثر : تأليف، انتشارات دانشگاه شهيد باهنر كرمان (طي مراحل چاپ)
9  روش تدريس سخنراني و پرسش و پاسخ
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات دانشگاه شهيد باهنر كرمان (1384) در اين كتاب، روش تدريس سخنراني و پرسش و پاسخ در قالب تشريح نكات مختلف مرتبط با هر كدام توضيح داده شده اند.
10  شهيـدباهنر در قلمرو انديشه و رفتار ( بررسي سيرة نظري و عملي دانشمندشهيد دكتر محمد جواد باهنر در زمينه تربيت و اخلاق)
      ويژگي اثر : 1381 (دفتر نشر فرهنگ اسلامي – تهران )
11  فرهنگ موضوعي مفاهيم تربيتي و اخلاقيگلستان سعدي
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات وديعت -كرمان (1381) در اين كتاب، حدود دويست عنوان تربيتي و اخلاقي از گلستان سعدي انتخاب شده اند و آنگاه موضوعات متعدد مرتبط با هر كدام از گلستان استخراج شده اند و در ذيل آن عناوين ذكر گرديده اند و در مواردي گلستان تصحيح محمد علي فروغي با گلستان تصحيح دكتر غلامحسين يوسفي تطبيق داده شده است و آيات و روايات مبين هر دو مفهوم ذكر شده است.
12  نحوه ترجمه قرآن و متون عربي به زبان انگليسي
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات فردابه- تهران (1371) در اين كتاب، با تشريح موضوعات مرتبط با ادبيات عرب، نحوه ترجمه قرآن و متون عربي مستقيماً به زبان انگليسي توضيح داده شده است.
13  نكات اساسي در فلسفه تعليم و تربيت و مكاتب فلسفي - تربيتي
      ويژگي اثر : تأليف، انتشارات دانشگاه شهيد باهنر كرمان (1386) در اين كتاب مهمترين نكته ها در خصوص فلسفه، تعليم و تربيت، و فلسفه تعليم و تربيت، و همچنين شاخه هاي هستي شناسي ( و انسان شناسي )، شناخت شناسي، و ارزش شناسي، و تأثيرات تربيتي هر كدام در مكاتب ايداليسم، رئاليسم، پراگماتيسم، اگزيستانسياليسم، ناتوراليسم، و اسلام تشريح شده اند و سپس موارد مذكور به صورت مختصر با يكديگر مورد مقايسه قرار گرفته اند.
14  نگارش علمي
      ويژگي اثر : ويژگي اثر: تأليف (نويسنده همكار: دكتر نعمت الله موسي پور)، انتشارات دانشگاه شهيد باهنر كرمان، چاپ دوم (1388)


منابع :
    1بروزرساني اطلاعات جناب آقاي دكتر سيدحميدرضا علوي در زمستان 13882تكميل پرسشنامه فرهيختگان توسط جناب آقاي دكتر سيدحميدرضا علوي بنا به درخواست بنياد ايران شناسي پاييز 1386


مطالب مشابه :


لوح تقدير از مدير عامل اسبق شركت بيمه معلم مرحوم دكتر محمدرضا عباسي

شركت بيمه معلم - لوح تقدير از مدير عامل اسبق شركت بيمه معلم مرحوم دكتر محمدرضا عباسي -




عملکرد موسسه سیراف پارس در سال 84 و 85

همكاري در افتتاح پروژه هاي عمراني شهرداري 22.دريافت لوح تقدير از كنگره بين المللي سيراف .




سيد حميدرضا علوي

تقدير نامه و لوح تقدير، 1374،احراز سپاس نامه و لوح تقدير، 1384 به پاس ده سال همكاري با صدا




سوابق فردی و حرفه ای

· دريافت لوح تقدير درمورخه 6 · دريافت لوح تقدير در مهر 88 براي همكاري موثر




تقدير از دكتر نيازآذري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي ساري در همايش اساتيد بسيجي مازندران

در اين لوح تقدير فرمانده سپاه كربلا از حمايت و همكاري دكتر نياز آذري در جهت برگزاري اردوي




معرفی نخبه: آقای عبدالعلی میرکوهی

شركت در تهيه و تدوين بيش از 60 فقره توافقنامه‌هاي همكاري‌هاي *اخذ لوح تقدير از




سوابق تجربی و توانایی های فردی هنرمند لُرتبار شوهان:شهلا شوهان زاده

همكاري با شهرداري - دريافت لوح تقدير و كسب رتبه دوم در رشته كاريكاتور در سطح استان سال .




روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي استان يزد در جمع روابط عمومي هاي برتر استان

با اهداي لوح تقديراز سوي با اهداي لوح تقدير ضمن قدرداني خود، همكاري روابط عمومي




گزارش فعالیتهای آموزش راهنمایی 90-89

20-طرّاحي لوح تقدير جهت دانش 21-برگزاري جشنواره گلستان خواني با همكاري گروههاي




جشن سه ستاره

همكاران مركز قروه كه در برگزاري همايش پياده روي و جشن بادبادكها همكاري لوح تقدير




برچسب :