..:::: درمان ناتواني جنسي تنها در 15 دقيقه ::::..
شرکت داروسازي ويووس نتايج کارآزماييهاي باليني جديد خود روي داروي درمانکننده اختلالات جنسي و مشکلات نعوظ را منتشر کرد. اين دارو که اوانافيل (Avanafil) ناميده شده است در کارآزماييهايي با عنوان REVIVE 301 -TA مورد بررسي قرار گرفتهاند. اين کارآزماييها نشان ميدهند مرداني که 15 دقيقه پس از مصرف دوزهاي 50، 100 و 200 ميليگرمي از اين دارو اقدام به برقراري رابطه جنسي کردهاند، به ترتيب در 67 درصد، 69 درصد و 72 درصد موارد موفق به تکميل رضايتبخش رابطه جنسي شدهاند. اين ارقام در مقايسه با رقم 29 درصد در مورد مصرف دارونما رقم بسيار اميدوارکنندهاي محسوب ميشود و از نظر آماري نيز معنيدار بوده است.
با توجه به اينکه در مطالعه جديدي، بيش از 75 درصد از مردان مبتلا به اختلالات جنسي مهمترين انتظار خود از يک دارو را سريع بودن زمان اثر آن اعلام کردهاند به نظر ميرسد اين دارو با توجه به تنها 15 دقيقه زمان اثر مورد استقبال قابلتوجه بيماران قرار گيرد و در آينده بازار را متحول سازد. اوانافيل نيز مثل ديگر داروهاي معروف درمان اختلالات جنسي مردان، يک مهارکننده آنزيم فسفودياستراز است. اين دارو در کارآزماييهاي باليني نشان داده است در صورت مصرف با دوز 200 ميليگرم در حدود 80 درصد از موارد ميتواند نعوظي که براي انجام رابطه جنسي کافي باشد را ايجاد کند.
از ديگر يافتههاي قابل توجه اين کارآزمايي باليني ميتوان به موارد زير اشاره کرد: اثربخشي اين دارو به سرعت شروع شده و در بيماران تا حدود 6 ساعت باقي ميماند. اوانافيل به خوبي و بدون وقوع عارض جانبي قابلتوجه از سوي تمام 646 بيمار شرکتکننده در اين کارآزمايي باليني تحمل شده است و بيماران از تاثير آن رضايت کامل داشتهاند.
سردرد، گرگرفتگي و احتقان بيني که به عنوان عوارض جانبي شايع در مصرف ديگر انواع داروهاي مهارکننده آنزيم فسفودي استراز به کرات گزارش شدهاند در اين کارآزمايي باليني شيوع بسيار اندکي داشته است. براي مصرف اين دارو بيماران نياز به هيچگونه محدوديتي در مصرف موادغذايي يا الکل ندارند. به دنبال نتايج رضايتبخش از کارآزماييهاي باليني فاز دوم، اين دارو وارد مرحله سوم از کارآزماييهاي باليني خود شده است و در اين مرحله روي 1300 بيمار مورد آزمايش قرار خواهد گرفت. اوانافيل به عنوان يک داروي به شدت انتخابي، روي نوع 5 از آنزيم فسفودي استراز اثر اختصاصي خود را اعمال ميکند.
منبع: سپید
مقالات تخصصی مرتبط:
داروهای تایید شده برای نعوظ:
- استندرا : (آوانافيل)- درمان اختلال نعوظ
- لویترا: (وادنافیل)- برطرف کننده اختلالات نعوظ در مردان
- سیالیس: (تادالافیل)- درمان ناتوانی جنسی در مردان
مطالب مشابه :
اثرات استفاده از داروهای ضدبارداری و کنترل عادت ماهانه در طی اقامت در ارتفاع
موسسه علمی پزشکی کوهستان ایرانیان - اثرات استفاده از داروهای ضدبارداری و کنترل عادت ماهانه
داروهای پرکاربرد
دانشجو - نمره - جزوه - داروهای پرکاربرد لیست کامل دانشگاه و کالج داروهای ضدبارداری:
قرص ضدبارداري ياسمين
داروهای قابل پذیرش در لیست سایت های
..:::: درمان ناتواني جنسي تنها در 15 دقيقه ::::..
داروهای تایید شده برای نعوظ: استندرا : (آوانافيل)- درمان اختلال نعوظ
الگوی پیشنهادی طرح تحول در نظام داروسازی کشور
از تکمیل لیست مواد اولیه قابل استفاده تا تهیه فرمهای مختلف تجویز داروهای ضدبارداری و
علوم _ گیاهان دارویی
در مصرف داروهای گیاهی نیز باید توئین، قرصهای ضدبارداری، داروهای لیست تمام مطالب
سیزده دشمن میل جنسی
• داروهای ضدبارداری خوراکی (برخی از بررسیها این اثر را نشان دادهاند و لیست تمام
برچسب :
لیست داروهای ضدبارداری