دانشگاه آزاداسلامی ارومیه ، صحنه مناظره نمایندگان نامزدهای انتخاباتی
به گزارش خبرنگار قلم نیوز، از ارومیه ، در این جلسه حضرتی با اشاره به ویژگی های آذربایجانی ها و خطرات موجود و ضرورت تغییر در مدیریت اجرایی کشور گفت: مهندس موسوی گفته هر وقت کشور در خطر بوده ، آذربایجان پیشگام دفاع از میهن مان بوده است.
متن موضوعات مطرح شده در جلسه مناظره دانشگاه آزاد در پی می آید.
سیاست خارجی و امنیت ملی
در ابتدای جلسه پس از معرفی برنامه های نامزدهای انتخابات از سوی نمایندگان شان، مسائل و موضوعات روز در بین مناظره کنندگان به بحث گذاشته شد.
ناصر حضرتی در مورد سیاستهای مهندس موسوی در بحث بین الملل گفت: سیاست خارجی باید یک مجموعه بهم پیوسته باشد نه اینکه دارای پستی و بلندی بوده و دچار فراز و نشیب گردد. وی افزود: اینگونه نباشد که یک جا تند برویم و جای دیگر نامه نگاری بکنیم و یا در یک جلسه ای بنشینیم که بر بالای سرمان بنویسند خلیج عربی و این سیاست مغایر با اصل عزت، حکمت و مصلحت است که رهبری فرموده اند. وی سیاست خارجی مهندس موسوی را مبری از این نوع رفتارها دانست. وی در ادامه در زمینه سیاست هسته ای گفت: سیاست هسته ای مهندس موسوی مطمئنا طوری نخواهد بود که درآن یک دختر 16 ساله بتواند در آشپزخانه خانه اش انرژی هسته ای تولید کند!
در ادامه رسول اصغرزاده که به جای فرنوش فتح اللهی در جلسه حضور یافته بود، در مورد سیاست خارجی گفت: سیاست خارجی احمدی نژاد نیاز به بحث ندارد و ما می بینیم که سه نکته اساسی در سیاست خارجی احمدی نژاد وجود دارد. وی این نکات را سلطه ستیزی، طلبکار بودن از دنیا و استفاده از دیپلماتهای متدین و انقلابی برشمرد.
عسگری نیز در مورد سیاست خارجی گفت: کروبی سیاستش منطبق با نظر امام و رهبری است ولی ما دیدیم که این دولت چگونه به اسرائیل مشروعیت داد. وی افزود: مطمئن باشید کروبی کسی نیست که قطعنامه را کاغذ پاره بداند.
برازجانی نماینده محسن رضایی سخنران بعدی بود که در مورد سیاست خارجی به اظهار نظر پرداخت. وی گفت: احمدی نژاد در سیاست خارجی آنقدر با شتابزدگی و ماجراجویانه برخورد کرد که حاصلش صدور قطعنامه های پشت سر هم شد. وی افزود: رضائی گفته است که با آمریکا صحبت و مشکلات موجود بین دوکشور را حل خواهند کرد.
وی سیاست داخلی احمدی نژاد را هم مورد نقد قرار داد و گفت: وقتی استاندار سیستان و بلوچستان فردی می شود که شغلش پرورش شترمرغ هست دیگر چگونه امنیت خواهیم داشت ؟
مسائل فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی
در ادامه زمانی که مجری جلسه از حضرتی خواست تا در مورد مسایل فرهنگی و اجتماعی نظرات خود را بیان کند، وی با تاکید بر دیدگاههای فرهنگی مهندس موسوی گفت: بر اساس نظرات موسوی، صدا و سیما باید از انحصار خارج شود. وی همچنین رویکرد امنیتی به اقوام را غیر قابل قبول خواند و گفت: مهندس موسوی زبان را یک پدیده زنده می داند و صراحتا موافق اصولی است که در قانون آمده و به آن عمل خواهند کرد.
حضرتی ادامه داد: بر اساس دیدگاه های موسوی، توقیف روزنامه یاس نو را در ردیف توقیف فله ای روزنامه ها می دانیم.
در دولت موسوی، دولت متولی چاپ کتاب و تولید فیلم نخواهد بود و ما به سمت دولت فرهنگی خواهیم رفت نه فرهنگ دولتی. حضرتی تاکید کرد: بر اساس دیدگاه میرحسین تجسس در زندگی شخصی افراد باید پایان یابد.
زمانی که در این بخش نوبت به رسول اصغرزاده رسید، مجری از وی خواست در مورد مسایل فرهنگی و اقتصادی صحبت کند و نه اجتماعی که این موضوع تعجب و اعتراض حضار را به همراه داشت. اصغرزاده در این زمینه گفت: مشکلات اقتصادی کشور در دوران انقلاب و بعد از آن بر هیچ کس پوشیده نیست و تمامی روءسای جمهور هم اذعان داشته اند که یارانه ها اشکال اساسی اقتصاد ایران بودند. من سوال دارم که کدام رئیس جمهور اراده حل این مشکل را داشته است؟
وی افزود: وابستگی اقتصادی و حراجی که همه رئیس جمهورها زدند را فقط احمدی نژاد حل کرد و کارخانجات دولتی را که بر گردن دولت بودند در حاشیه سهام عدالت به شما (اشاره به دانشجویان حاضر) واگذار کردند. این سخن وی با اعتراض دانشجویان مواجه شد و آنها شعار دروغه دروغه سر دادند.
اصغرزاده همچنین نماینده موسوی در جلسه را مورد خطاب قرار داد و گفت: همین آقای حضرتی که از کارشناسان خبره سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق و استانداری فعلی هستند بگویند که در دولت نهم روند اجرایی پروژه ها چقدر تسریع شده است؟
در ادامه جلسه، برازجانی در مورد مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی گفت: در دولت حاضر شاهد هستیم که به مردم صدقه می دهند و بخش قابل توجهی از مردم زیر خط فقر هستند. وقتی شما الان پول بین مردم پخش می کنی یعنی چه؟ یک جاده ساختن که معجزه نیست، وظیفه دولت است. در این هنگام میکروفون وی قطع شد و حامیان احمدی نژاد در جلسه شروع به دادن شعار کردند و گفتند برو به برازجان.
سخنران بعدی عسگری بود. وی سیاستهای کروبی را در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی چنین برشمرد: حقوق اساسی را اجراء میکنیم، به زبان مادری تدریس می شود، اصول 15 و 19 قانون اساسی به اجرا در می آید، از تمام قومیتها در مناصب استفاده می شود، زنان در کابینه حضور خواهند داشت، حقوق زندانیان سیاسی را پیگیری می کنیم، بحث سیاست را در ورزش وارد نمی کنیم. در این هنگام مجری برنامه سخنان وی را قطع کرد و خواستار سخن گفتن از برنامه های نامزد مورد نظر سخنران شد نه انتقاد از وضع موجود.
طرح های استانی
ناصر حضرتی که در دور پیشین اجازه اظهار نظر در خصوص مسائل اقتصادی را نیافته بود، در این بخش به مقایسه ای بین شاخص های اقتصادی دولت های موسوی، خاتمی و احمدی نژاد پرداخت و گفت: در دولت میرحسین نفت زیر 10 دلار بود و تورم 6 درصد، این در حالی بود که بیش از 50 درصد بودجه کشور صرف اداره جنگ می شد. در دولت اصلاحات متوسط فروش نفت 25 دلار بود و تورم 11 درصد. در حالیکه در دولت احمدی نژاد با فروش نفت به قیمت 130 دلار، تورم رسمی اعلام شده از طرف دولت 25 درصد است. وی افزود: اکنون سوال اساسی این است که در آمد 300 میلیارد دلاری نفت در دولت نهم صرف چه اموری شده است؟
مسئول کمیته سیاسی دفتر ارتباطات مهندس موسوی در استان آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به پرسش اصغرزاده از وی گفت: من 2 پاسخ به آقای اصغرزاده میدهم، همین دولت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی که من از کارشناسان آن بودم را منحل کرد و گفت اینها آمریکایی هستند. وی در ادامه خواستار توضیح در خصوص مصوبات سفرهای استانی دولت شد که در این لحظه، مجری برنامه سخنان وی را قطع کرد. در این لحظه یکی از طرفداران احمدی نژاد با صدای بلند برای لحظاتی جو جلسه را به هم زد.
حضرتی ادامه داد: بر اساس آخرین قانون بودجه تدوین شده از سوی دولت اصلاحات در سال 83، بسیاری از پروژه های ملی استان که دولت فعلی مدعی اجرای آنهاست، مربوط به آن دوران می باشد.
در ادامه برنامه، و زمانی که برازجانی و عسگری قصد نقد دولت را داشتند اجازه صحبت داده نشد و میکروفونشان قطع گردید.
در حاشیه:
تعدادی از حامیان احمدی نژاد در پشت سر سخنرانان قرار داشتند و هنگامی که سخنران قصد نقد دولت را داشت به حامیان دولت اشاره می کرد که شعار بدهید. همچنین از پشت سر با سخنرانان بحث می کرد.
-یکبار یک نفر به سوی برازجانی حمله برد.
-وقتی دانشجویان خواستار تریبون آزاد و صحبت یکی از اساتید شدند، مجری قبول نکرد و گفت که اساتید در این جلسه حق صحبت ندارند. زمانی هم که حضرتی خواست یک دقیقه از وقت خود را به دکتر فیضی، از اساتید اقتصاد دانشگاه آزاد بدهد مجری میکروفون او را گرفت.
- ظرفیت سالن محدود بود ولی با استقبالی که دانشجویان کرده بودند حدود 300 نفر در جلسه حضور داشتند و بیش از 90 درصد جمع حاضر حامیان مهندس موسوی بودند که با شالها و مچ بندهای سبز در جلسه حضور داشتند و یک صدا از اول جلسه تا آخر از موسوی حمایت کردند .
- زمانی که دانشجویان از اصغرزاده خواستند تا به سوالات آنها پاسخ دهد، وی در جواب دانشجویان گفت به وقت نماز کم مانده و بدین ترتیب از پاسخگویی طفره رفت.
-در هنگام قطع سخنان حضرتی، وی در اعتراض گفت: من هیچ جا چنین مناظره ای ندیده ام که وسط حرف های سخنران، میکروفن را خاموش کنند یا سخنرانی را قطع کنند.
اولین مناظره انتخاباتی در آذربایجان غربی با حضور نمایندگان 4 کاندیدا/عصر ایران
مناظره نمايندگان 4 کانديدا در دانشگاه آزاد اروميه/دولت دهم
اولين مناظره نمايندگان کانديداهاي رياستجمهوري در دانشگاه آزاد اروميه برگزار شد/ایسنا
مطالب مشابه :
دانشگاه آزاداسلامی ارومیه ، صحنه مناظره نمایندگان نامزدهای انتخاباتی
سوتک گلو - دانشگاه آزاداسلامی ارومیه ، صحنه مناظره نمایندگان نامزدهای انتخاباتی - نوشته
از شلمچه تا غزه
دانشگاه آراد اسلامی صحنه اين آزمون تاريخي زماني در شلمچه، سوسنگرد و سردشت پهن شده بود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در یک نگاه
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در یک صحنه
آیا جنبش دانشجویی در نقد مدیریت دانشگاه آزاد جناحی عمل میکند؟
اتفاقی که چند صحنه از آن رخ داده و بسیاری از مقابل سکون مدیریت فعلی دانشگاه آراد هم اراده
کتاب دوزخ نچوی، مجموعه ای از مبارزه و واقعیت
در این سفرها او شاهد خشونت بارترین صحنهها از کتاب آراد و با از دانشگاه
برچسب :
دانشگاه اراد صحنه