ثبت ازدواج دوم به شکل رسمي



 کارشناسان حقوقی معتقدند ثبت ازدواج دوم به شکل رسمي،کاری سخت و پيچيده‌اي است اما برخي از مردان بخوبي از عهده آن برمي‌آيند. ضمن اين‌که فريب در ازدواج يک جرم کيفري است که قابليت پيگيري قضايي و محکوميت مرد را نيز در بردارد. اما شيوه‌هايي که برخي مردان براي ثبت ازدواج دائم به کار مي‌گيرند به اين شرح است:

ازدواج با شناسنامه تقلبي: در اين شرايط مردان با مراجعه به محل‌هايي که در قبال دريافت مبلغي پول اقدام به صدور شناسنامه تقلبي مي‌کنند، يک شناسنامه سفيد و تازه دريافت مي‌کنند و بعد از آن که دل و دين و عقل و هوش دختر يا زني را به تاراج بردند، با معرفي خود به عنوان فردي مجرد اقدام به خواستگاري و سپس ثبت ازدواج خود مي‌کنند. اما شناسنامه تقلبي يک ويژگي دارد و آن اين است که در اغلب موارد، شماره سريال آن با شناسنامه عادي فرق مي‌کند. حتي ممکن است نام خانوادگي و ديگر مشخصات شناسنامه دوم نيز با شناسنامه اول متفاوت باشد. در چنين شرايطي مردان براي محکم کاري مي‌توانند با پرداخت حق حساب و رشوه به برخي محضرهاي کم اعتبار، از آنها بخواهند تا کپي عقدنامه به سازمان ثبت ارسال نشود.

ازدواج با شناسنامه المثني: برخي از مردان آينده‌نگر ممکن است در مقطعي از زندگي خود با مراجعه به سازمان ثبت احوال و اعلام مفقودي، شناسنامه دومي به صورت المثني دريافت کنند. شناسنامه المثني تفاوتي با شناسنامه عادي ندارد و فقط عبارت «المثني» در صفحات آن قيد شده است. البته داشتن همزمان دو شناسنامه و استفاده از آن عواقب حقوقي و قانوني دارد اما وقتي پاي عشق در ميان باشد، برخي مردان حاضر به پذيرش هر نوع خطري هستند! به همين دليل به زنان و دختران توصيه مي‌شود اگر فردي براي ازدواج به سراغ آنها آمد و شناسنامه المثني داشت، در انتخاب خود کمي دقت کنند زيرا مرد مي‌تواند داراي دو شناسنامه و دو خانواده مجزا باشد. نکته جالب اين‌که زنان پس از اطلاع از ازدواج همسر دوم خود، با مراجعه به دادسرا علاوه بر شکايت کيفري، موضوع‌هايي مانند ترک انفاق را نيز ضميمه پرونده مي‌کنند. تقريبا تمام مردهايي که ازدواج دوم آنها کشف مي‌شود، زير بار اين مساله نمي‌روند و ابتدا تلاش مي‌کنند ميان همسران خود صلح و دوستي برقرار کنند اما با به‌نتيجه نرسيدن اين تلاش‌هاي انسان‌دوستانه، آنها با حضور در دادگاه اعلام مي‌کنند همسر دوم از ازدواج قبلي وي اطلاع داشته و براي اين‌که خانواد‌ه‌اش حساس نشوند، قبول کرده که اين موضوع در عقدنامه ذکر نشود. آنها حتي ممکن است شهودي را هم به دادگاه معرفي کنند که درباره اين مساله شهادت بدهند. دادسرا و دادگاه معمولا براي احراز اين موضوع، کپي شناسنامه مرد را براي استعلام به ثبت احوال ارسال مي‌کند و اين سوال مطرح مي‌شود که آيا اين شناسنامه اصالت دارد يا خير؟

در صورت عدم اصالت شناسنامه، موضوع تازه‌اي به پرونده مرد خلافکار با عنوان «جعل» نيز اضافه خواهد شد که البته در چنين مواقعي مردان در مقابل موضوع علت دريافت شناسنامه دوم مي‌گويند: «شناسنامه‌ام مفقود شد و بعد رفتم شناسنامه جديد گرفتم و بعد شناسنامه قبلي‌ام پيدا شد و من قصد کلاهبرداري نداشتم.» مشکوک شدن به همسر:

برخي از زنان ممکن است با دير آمدن همسرشان به منزل نسبت به ازدواج مجدد او شک کنند اما صرف شک کافي نيست و زن حتما بايد دلائل وآماره‌هايي را بياورد که براي دادگاه محرز شود شوهرش همسر ديگري دارد. ممکن است شغل مرد اقتضاء کند دير به خانه بيايد، و البته برخی مردها عادت دارند شب‌ها دير به خانه بيايد و پيش دوستانش مي‌رود يا به قهوه‌خانه مي‌رود که اين مساله در اثر تکرار ممکن است باعث ايجاد اختلاف ميان همسران شود و زندگي را براي همسر سخت کند که در صورت اثبات اين موضوع در دادگاه، زن مي‌تواند از همسرش طلاق از نوع عسر و حرجي بگيرد. اما در دادگاه خانواده اگر زني مدعي ازدواج دوم همسرش باشد، در مراجعه به دادگاه بايد يکي از اين چند کار را انجام دهد: - سند و مدرکي را که دارد ارائه کند. اين سند مي‌تواند شناسنامه همسرش، شناسنامه اول يا دوم، سند عقدنامه همسرش يا صيغه‌نامه باشد. - اگر همسر دوم را مي‌شناسد او را به دادگاه معرفي کند. دادگاه آن شخص را احضار مي‌کند و در صورت اقرار زن دوم، موضوع ثابت مي‌شود. - بازجويي از مرد نيز در اين مرحله صورت مي‌گيرد و دادگاه به اين سند توجه مي‌کند. اما پيامک و صداي ضبط شده راي دادگاه موثر نيست.

علت آن هم چنين است: «تصوير و صدا در دادگاه قابل استناد نيست چون با پيشرفت علم اين مساله قابل بازسازي است مگر اين‌که صدا و تصويري باشد که خوانده پرونده آن را بپذيرد. مثلا موردي بوده که زني از شوهرش عکس گرفته که مرد در آن در اتومبيلي با زني ديگر بوده است. همسر اول اين عکس را به دادگاه ارائه کرده و مرد پذيرفته که با اين زن ارتباط داشته است. اين عکس سنديت پيدا مي‌کند اما تا زماني که مرد قبول نکند سنديت ندارد و اگر اصالت آن ثابت شود، در حد اماره مي‌تواند علم قاضي را زياد کند. اما اگر زن نسبت به همسر خود شک داشته باشد، در صورت دادخواست مي‌تواند تقاضاي استعلام از اداره ثبت را مطرح کند که در صورت اثبات، حکم به طلاق داده مي‌شود.» گفتنی است اگر به دلايلي زن به همسرش اجازه ازدواج مجدد بدهد. اين اجازه تنها در صورتي معتبر است که به شکلي محضري و در دفترخانه اسناد رسمي ارائه شود. پس از آن نيز دادگاه «توانايي مالي مرد» و «رعايت عدالت» را در خصوص مرد احراز خواهد کرد و پس از آن اجازه ازدواج دوم را خواهد داد


مطالب مشابه :


شرایط قانونی وام قرض الحسنه و وام ازدواج

شرايط اعطاي وام قرض الحسنه ازدواج. وام قرض الحسنه ازدواج فقط به استعلام تسهيلاتي كه




در خصوص طلاق توافقی ...........

ازدواج و طلاق سا مانه ثبت نام وام ازدواج. با توجه به فرض استعلام مبنی بر صدور گواهی عدم




دریافت پاداش ازدواج از سازمان تامین اجتماعی

مدیریت منابع انسانی - دریافت پاداش ازدواج از سازمان تامین اجتماعی استعلام




ثبت ازدواج دوم به شکل رسمي

ازدواج و طلاق نام وام ازدواج. شناسنامه مرد را براي استعلام به ثبت احوال ارسال مي




نگاه شما: وام ازدواج و پیامک های سرکاری

وبلاگ کهکشان آبی - نگاه شما: وام ازدواج و پیامک های سرکاری - مجله خبری کهکشان آبی




درباره شكايت «مزاحمت تلفني و پيامكي» باتشكرازدانشجوي حقوق

ازدواج و طلاق سا مانه ثبت نام وام ازدواج. ممكن است اين استعلام به طور مستقيم از سوي




هر 5 ازدواج یک طلاق در سال 91

ازدواج و طلاق (سردفتر ) - هر 5 ازدواج یک طلاق در سال 91 سا مانه ثبت نام وام ازدواج.




شناسنامه و دادخواست تغییر تاریخ تولد

ازدواج و طلاق نام وام ازدواج. اداره ثبت احوال دیگری باشد با استعلام از اداره ثبت




زنان از مهريه سپر ساخته اند

ازدواج و طلاق سا مانه ثبت نام وام ازدواج. دادگاه هم بعد از استعلام از اداره ثبت، مرد را




برچسب :