شناسایی خوانندگان مستعد در شبکه 3

برنامه «صدا» به تهیه‌کنندگی فرشید محمودی و اجرای محمد سلیمی بعد از ایام محرم از شبکه سه پخش می‌شود.635074899288066480.jpg

 این برنامه از تولیدات گروه مسابقات، سرگرمی و تفریحات این شبکه است و در هر برنامه سه شرکت‌کننده ترانه یکی از تیتراژهای سریال‌ها و برنامه‌های شبکه سه را بازخوانی می‌کنند و مردم به آنها رای می‌دهند.

ادامه مطلب > فرشید محمودی، تهیه‌کننده برنامه صدا در این باره به جام‌جم گفت: اواخر سال گذشته گروه اجتماعی شبکه سه ساخت یک برنامه در حوزه موسیقی را پیشنهاد داد تا این‌که بعد از تغییرات در شبکه سه، گروه مسابقات، سرگرمی و تفریحات راه‌اندازی شد و این طرح از گروه اجتماعی به گروه مسابقات منتقل شد. بعد از اصلاحات قرار شد پخش این برنامه از اواخر خرداد ماه آغاز شود، اما بنا به دلایلی به تاخیر افتاد.

وی ادامه داد: قرار است پخش این برنامه بعد از ایام محرم از شبکه سه آغاز شود. این برنامه سه روز در هفته به صورت زنده از شبکه سه پخش می‌شود. ظرف ده روز آینده دکور برنامه صدا ساخته می‌شود و پیمان قانع هم طراحی دکور را به عهده دارد.

محمودی با اشاره به پخش این برنامه به شکل ویژه در مناسبت‌ها گفت: برنامه «صدا» در مناسبت‌هایی همچون دهه فجر و نوروز به شکل ویژه و هر شبی پخش خواهد شد.

این تهیه‌کننده درباره چگونگی حضور شرکت‌کنندگان در این مسابقه گفت: برای هر قسمت از برنامه ترانه تیتراژ یکی از آثار شبکه سه در حوزه مجموعه‌های نمایشی و برنامه‌های گفت‌وگو محور و ترکیبی در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال ترانه سریال «مادرانه» که احسان خواجه امیری آن را خوانده است، انتخاب می‌کنیم و بعد سه شرکت‌کننده همین ترانه را بازخوانی می‌کنند.

وی افزود: خوانندگان شرکت‌کننده از اقصی نقاط ایران خواهند بود و به هیچ وجه تقلید صدای خواننده تیتراژ را نخواهند کرد، بلکه آنها می‌توانند با سبک خودشان ترانه را بخوانند. البته از شرکت‌کنندگان قبل از حضور در برنامه تست گرفته می‌شود تا متناسب با صدایشان برای خواندن ترانه‌ها انتخاب شوند. بنا به گفته تهیه‌کننده برنامه صدا، فقط به خواننده برگزیده جایزه اهدا نمی‌شود، بلکه از او حمایت شده و دعوت می‌شود تا ترانه‌های تیتراژ‌های شبکه سه را بخواند.

محمودی افزود: برنامه صدا در شروع به تیتراژ آثار شبکه سه اختصاص دارد و بتدریج، تیتراژ آثار شبکه‌های دیگر را هم به مسابقه خواهد گذاشت. این برنامه در ۷۲ قسمت تصویب شده، اما با توجه به بازخوردهای مثبت مردم افزایش هم پیدا می‌کند.

تهیه‌کننده برنامه صدا توضیح داد: داوران برنامه صدا مردم هستند. نمی‌خواهیم برنامه صدا، شبیه برنامه‌های ماهواره‌‌ای باشد به همین دلیل تصمیم گرفتیم مردم داوران اصلی این برنامه باشند. البته خواننده، ترانه‌سرا و آهنگساز تیتراژ انتخاب شده هم روی صدای شرکت‌کننده نظر خواهند داد، اما رای آنها همزمان با مردم در هفته آینده اعلام می‌شود تا رای خواننده اصلی تیتراژ تاثیری در روند داوری مردم نگذارد.

محمودی ادامه داد: در هر قسمت از برنامه خواننده‌ای برگزیده انتخاب می‌شود و در آخر هفته،‌ از میان سه خواننده برگزیده یک نفر به عنوان خواننده برتر انتخاب می‌شود. خواننده برگزیده ماه هم خواهیم داشت. یکی دیگر از بخش‌های برنامه به انتخاب برترین شاعر اختصاص دارد.

وی عنوان کرد: سردبیر محتوایی برنامه برای هر هفته متناسب با مناسبت‌هایی که وجود دارد، موضوعی را انتخاب می‌کند و بعد شرکت‌‌کنندگان می‌توانند از طریق ایمیل، شعرهای خودشان را برایمان ارسال کنند. البته برای داوری این بخش از شاعران صاحب‌نام بهره می‌بریم. با توجه به تخصصی بودن این بخش مردم نمی‌توانند داوری کنند و شاعران مطرح به اشعار امتیاز می‌دهند.

محمودی گفت: قرار است در هر برنامه سه شاعر برگزیده معرفی کنیم و بعد از پخش سه قسمت از میان ۹ شاعر برگزیده یک شاعر منتخب انتخاب کنیم. همچنین هر ماه یک شاعر ماه هم معرفی خواهیم کرد.

محمودی تاکید کرد: برنامه صدا با دیگر برنامه‌های موسیقایی تلویزیون تفاوت داشته و سعی دارد افراد مستعد در حوزه خوانندگی و ترانه‌سرایی را شناسایی و معرفی کند تا از آنها برای تولیدات شبکه سه استفاده شود.

همچنین در این برنامه گفت‌وگوهای متفاوتی هم با خوانندگان، ترانه‌سرایان و آهنگسازان تیتراژ آثار شبکه سه انجام می‌شود تا مردم بیشتر در جریان ساخت تیتراژ آثار قرار بگیرند.

وی افزود: اجرای این برنامه به عهده محمد سلیمی است. او از شاگردان محمد روحانی و استاد امید یوسفی است و سال‌ها آواز کلاسیک کار کرده است. او اجرای برنامه‌های سیمای خانواده شبکه یک و مسابقه ساعت شنی را هم به عهده داشته است.

سلیمی درباره اجرای این برنامه به جام‌جم گفت: برنامه صدا متفاوت از دیگر برنامه‌های موسیقایی است. این صدای شماست که می‌ماند به عنوان شعار این برنامه انتخاب شده است. برنامه صدا قرار نیست به ستاره‌های موسیقی اختصاص داشته باشد، بلکه قرار است افراد مستعد در عرصه خوانندگی و شاعری را معرفی کند.

وی ادامه داد: متاسفانه صدای خوانندگان فعال در کشور تکراری شده است و تلویزیون تلاش می‌کند صداهای خوب را کشف کرده و از آنها استفاده کند. اطمینان دارم با پخش این برنامه می‌توانیم در سال ۹۳ صداهای متنوع را در تیتراژ برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیون بشنویم.

این مجری عنوان کرد: خوانندگان برگزیده به مرکز سرود و موسیقی صدا و سیما معرفی می‌شوند و از آنها حمایت لازم انجام می‌شود تا این افراد بتوانند فعالیت‌شان را در این مرکز آغاز کنند. یکی از ویژگی‌های برنامه، بخش داوری است که مردم بهترین صدا را انتخاب می‌کنند. همین مساله باعث می‌شود تا مردم در برنامه مشارکت داشته باشند.

 جام حم


مطالب مشابه :


مصاحبه با «مبینا نصیری» مجری سیمای خانواده

مصاحبه با «مبینا نصیری» مجری سیمای خانواده «مبینا نصیری» مجری جوان شبکه یک: مخاطبان «سیمای




یک خانواده محترم یا...!!!؟

سیمای خدا - یک خانواده محترم یا !!!؟ - برای خدای خودم ،امامم سید علی و گل شبکه یک; شبکه




تولید و پخش برنامه زنده تلویزیونی سیمای خانواده از شبکه یک در تفرش

در روز چهارشنبه مورخ ۱/۴ /۱۳۹۰ برنامه سیمای خانواده در تفرش تولید و از شبکه یک پخش خواهد شد .




«مبينا نصيري» از«سيماي خانواده»مي گويد

«مبینا نصیری» مجری جوان شبکه یک: مخاطبان «سیمای خانواده» راه حل پزشکی برایم پیامک می کنند




وقاحت هرچه تمامتر مجری شبکه دو ضرغامی

نامداری در سال ۱۳۸۴ به عنوان مجری بخش تازه‌ها در برنامه سیمای خانواده شبکه یک شروع به




مجریان و گویندگان برتر تلویزیون ازنگاه مخاطبان....

روژین کائنی؛ مجری سیمای خانواده شبکه یک سیما سید




وقتي قوانین نظام در رسانه ملي به سخره گرفته مي‌شود!

نامداری در سال ۱۳۸۴ به عنوان مجری بخش تازه‌ها در برنامه سیمای خانواده شبکه یک شروع به




شناسایی خوانندگان مستعد در شبکه 3

او اجرای برنامه‌های سیمای خانواده شبکه یک و مسابقه ساعت شنی را هم به عهده داشته است.




برچسب :