معرفی رشته مدیریت وبرنامه ریزی امور خانواده
انتخاب رشته تحصیلی وشغل از انتخابهای مهم زندگی هر فردی است وبرای تربیت نیروهای انسانی کار آمد در سطوح مختلف فراهم آوردن زمینه تحصیل در رشته های فنی حرفه ای وکار ودانش یک ضرورت است . پس آگاهانه تصمیم گرفتن راجع به رشته تحصیلی از امور مهم است .هدف از تحصیل در شاخه ی کار ودانش تربیت نیروی انسانی ماهر واستاد کار وسر پرست مورد نیاز بخش های صنعت و کشاورزی ُخدمات بر اساس نیازهای اقتصادی ُاجتماعی و فرهنگی است به نحوی که هر یک از افرادی که در این شاخه تحصیل می کنند دانش و مهارت کافی را کسب کرده ُخود اشتغالی نمایند و در صورت علاقمندی به ادامه تحصیل آمادگی لازم را جهت تحصیلات عالی تر کاربردی -علمی در رشته تحصیل خود داشته باشند .
یکی از این رشته ها ی کار ودانش ُ " رشته مدیریت وبرنامه ریزی خانواده " می باشد.که یکی از پر جاذبه ترین رشته های تحصیلی مهارتی می باشد .دانش آموزان سال اول مقطع متوسطه پس از گذراندن این پایه می توانند این رشته را انتخاب کنند .
شرایط ورود به شاخه کار ودانش :
-در فرم هدایت تحصیلی امتیاز آن را کسب کرده باشند
-قبولی پایه اول متوسطه را داشته باشند
-علاقمندی به امور پزشکی ُرشته های هنری ُ مدیریت امور زندگی وخانه
استانداردهای مهارتی رشته مدیریت وبرنامه ریزی خانواده:
۱-مهارتهای سالم زیستن
۲-مدیریت وبرنامه ریزی
۳-مهارتهای هنر در خانه
مهارت سالم زیستن:
مجموعه پودمانهای این استاندارد مهارتهای لازم را برای تامین سلامت خانواده در زمینه های مختلف بهداشتی را آموزش می دهد مانند :بهداشت فردی-بهداشت محیط زیست -بهداشت مواد غذایی -بهداشت روانی -نظام عرضه خدمات بهداشتی و در مانی -بهداشت مادر وکودک -بهداشت بلوغ -مراقبت از سالمندان -کمکهای اولیه-پیشگیری از حوادث خانگی-شناسایی برخی از بیماری ها مراقبت از بیماران و آموزش بهداشت در محیط خانه وخانواده .
مهارت مدیریت وبرنامه ریزی امور خانواده:
هنر جو با فرا گیری آن قادر است بر اساس نیازهای خانواده و با توجه به در آمد وشرایط اقتصادی ُاجتماعی وفرهنگی ُبرنامه ریزی امور خانواده را بر عهده گیرند ُتوازن در دخل وخرج را رعایت کندُاز عهده تعلیم وتربیت فرزندُ بهره گیری از حقوق خود وخانواده و برقراری روابط سالم انسانی و اخلاقی برآید.
مهارت هنر در خانه :
مجموعه پود مانهای این استاندارد هنر جو را قادر میکند مهارتهای آشپزی- ُشیرینی پزی- ُپذیرایی از میهمان -خیاطی -گلدوزی -بافتنی-گلسازی -آراستگی شخصی-چیدمان وسایل منزل -کاربرد ونگهداری لوازم خانگی و پروزش گل .گیاه را در منزل بکار بندد.
ادامه تحصیل رشته مدیریت وبرنامه ریزی امور خانواده:
برای ادامه تحصیل هنر جو نیازی به گذراندن دوره ی پیش دانشگاهی نداشته و می تواند در کنکور فنی وحرفه ای شرکت نمده از بین رشته های مدیریت خانواده ُ کودکیاری و رشته هایی که در دفترچه مشخص شده اند با توجه به میزان علاقمندی و توان علمی خویش برای مقطع کاردانی ادامه تحصیل داده پس از کسب مدرک کاردانی مجددا در کنکور کارشناسی شرکت نموده ُ ادامه تحصیل دهند و در صورت علاقه به مقاطع بالاتر نیز راه پیدا کنند.
همچنین در کنکور دانشگاه آزاد و دانشگاه جامع علمی -کاربردی نیز میتوانند شرکت نموده در صورت پذیرش ادامه تحصیل دهند.
بازار کار وزمینه های شغلی:
انجام کارهای مدیریتی در کارگاه ها وفروشگاه ها ُ مهد کودک ها وکودکستانها ُ خیاطی و.......
حسن این رشته این است که در صورت شاغل نشدن ُمطالبی را که در طول تحصیل آموخته بصورت عملی وکاربردی بوده در هر شرایطی برای خود فرد وخانواده اش قابل استفاده می باشد ودختران با علم و آگاهی و توان عملی با مسائل زندگی مواجه شده ُ بهتر و آسانتر از عهده ی مشکلات زندگی بر آمده ُ خانواده را به طور صحیح به سر منزل مقصود میرساند.
مطالب مشابه :
معرفي رشته
مدیریت خانواده نوشته های پیشین منابع آزمون دوره كارداني پيوسته رشته مديريت خانواده:
رشته ی مديريت خانواده
مطالبی در مورد مشاغل رشته های كليه هنرجويان شاخه فني حرفه اي و مدیریت خانواده
معرفی رشته مدیریت وبرنامه ریزی امور خانواده
نمده از بین رشته های مدیریت خانواده به رشته مدیریت خانواده شاخه کار
معرفی رشته مدیریت خانواده
معرفی رشته مدیریت خانواده ریزی خانواده" در شاخه نیاز های خانواده وبا
برنامه هماهنگ دروس رشته مدیریت خانواده
برنامه هماهنگ دروس رشته مدیریت خانواده خانواده شاخه در رشته های مدیریت خانواده
در این رشته چگونه و تا چه سطحی می توان ادامه تحصیل داد؟
که فقط ویژه هنر جویان شاخه های کار دانش و فنی حرفه ای رشته مدیریت خانواده
رشته های فنی
معرفی زیر شاخه های رشته ها مدیریت خانواده * مديريت خانواده و
آشنایی با رشته های فنی وحرفه ای وکارددانش
۱- آشنایی با رشته های شاخه فنی وحرفه ای . کودک یاری – مدیریت خانواده - تربیت بدنی
برچسب :
شاخه های رشته مدیریت خانواده