پاسخ سوالات در خصوص ازمون کارشناسی ارشد ازاد امسال

سعی می کنم در بخش حاضر در خصوص سوالات عمده ای که در مورد نتایج آزمون کارشناسی ارشد آزاد مطرح شده جواب بدم. اعم سوالات مطرح شده به صورت کلی پاسخ داده شده. از دوستان قدیمی هم لطف می کنند و ماروفراموش نکردند کمال تشکر رو دارم امیدوارم همه دوستان عزیز موفق باشند. بنده هم متقابلا هم عرض سلام و ادب دارم و هم آرزومند موفقیت و پیروزی همه دوستان قدیمی و جدید هستم.

برخی از دوستان سوال پرسیدن برای قبولی در نوبت دوم یا تکمیل ظرفیت و رتبشون رو ارسال کردند اما دانشگاه رو نگفتند لطفا به راهنمایی زیر مراجعه کنند در صورت عدم در یافت پاسخ مجدد یا ایمیل  بزنند یه مجددا نظر بدیند. سوالات مابقی دوستان عزیز مثل خانم عاطفه و .. لطفا به ایمیلم ارسال بشه.

 [email protected]

 کسانی که موفق نشدند در این آزمون پیشنها د می کنم مطالب این بخش رو بدقت بخونند. بهر حال در هر آزمونی عده ای موفق می شند و عده ای نمی تونند از سدهای پیش رو بگذرند. می خوام اینطور بگم دوستانی که اسمشون در نوبت اول پذیرش اعلام نشده، شما در یک ازمون کوچیک موفق نشدید و نباید ناامید بشید نوبت دوم و تکمیل ظرفیت هم وجود داره و بیشتر دوستانی که من تاالان نظرات و رتبه هاشون رو دیدم در این وبلاگ مطمئنم که در نوبت دوم و یا هایت تا تکمیل ظرفیت اسامی قبولیشون در خواهد اومد شما رو دعوت به آرامش می کنم و برادرانه و دوستانه عرض می کنم نگران نباشید. اعم سوالات مطرح شده:

 تکمیل ظرفیت امسال هم وجود داره

در خصوص اینکه آیا تکمیل ظرفیت وجود داره در سال جاری یا نه باید گفت بله پذیرش در دانشگاه آزاد براساس دو نوبت صورت می گیره مرحله اول شهریور ماه هست  که کلاس های اینها در مهر برگزار میشه و دسته دوم یا همون نوبت دوم در مهر ماه (معمولا بین 15 الی25 مهر) اعلام میشه که حسب مورد این دسته از قبول شده ها در مهر یا بهمن به کلاس درس تشریف می برند و این به ظرفیت اساتید و کلاس و ... دانشگاه مورد نظرشون بسیتگی داره. نوع دوم پذیرش در دانشگاه ازاد همه ساله بحث تکیل ظرفیت هست. این عزیزان براساس ظرفیت معرفی شده و براساس میزان ثبت نامی ها معمولا بین 15 الی 25 نفر در هر واحد شهرستانی و اندکی بیشتر در واحدهای تهران پذیرش می شند.

داوطلبان سهمیه ممتاز هم در بهمن ماه به کلاس میرنند و در مهر ماه نتایجشون معرفی میشه. براساس خبری که تازه دریافت کردم مرکز آزمون هم تایید کرده که امسال پذیرش وجود داره در نوبتها معرفی شده فوق.

پس براساس نتایج رتبه ای که اخذ کردید دوستان پیش بینی زیر رو اعلام می کنم.

 در بیشتر دانشگاهها در حال حاضر ظرفیت پذیرش مابین رتبه های 22 الی 50 بوده. بنابر گفته فوق پذیرش نوبت دوم به صورت زیر خواهد بود:

 

  1. دانشگاههایی که در نوبت اول تا رتبه 22 الی 26 دانشجو ورداشتند ، در نوبت دوم برای داوطلبان فاقد سهمیه تا رتبه های مابین 25 ای 60 پذیرش خواهند داشت و داوطلبان سهمیه تا رتبه 75 پیش بینی قبولی دارم.
  2. دانشگاههایی که در نوبت اول رتبه 50 ورداشتند، در نوبت دوم برای داوطلبان آزاد مابین رتبه 50 الی 75 برای داوطلبان آزاد و سهمیه ها هم تا 85 پیشبینی قبولی دارم.
  3. دانشگاه مشهد معمولاً براساس سالهای قبل تکمیل ظرفیت نداشته و امسال هم بعید می دونم تکمیل ظرفیت ورداره.(در طول تمام این چند سالی که ارشد داره تکمیل ظرفیت نداشته نه تکمیل ظرفیت نه نوبت دوم). بهر حال امیدوارم که امسال سنت شکنی کنه.
  4. برخی از دانشگاهها مثل اراک و بروجرد معمولا هر سال مابیت 80 الی 120 دانشجو پذیرش می کردن که برای این دانشگاهها با توجه به کادر هیئت علمی و بورسه های جدید پیشبینی بنده انه که در نوبت دوم مابین 25 الی 35 نفر سهمه آزاد پذیر خواهد داشت و تکمیل ظرفیت هم خواهد داشت. یعنی در این واحدها تا رتبه های مابیت 80 الی 95 با سهمه و بدون سهمیه احتمال قبولی میره.
  5. دانشگاههای تهران که در مجموع تا رتبه 160 در حال حاضر پذیرش کردند هم تکمیل ظرفیت دارند و هم نوبت دوم. بنابراین هر واحد حدود 40 الی 50دانشجو در حال حاضر داره که در نوبت دوم همین پذیرش تکرار خواهد شد اما در خصوص تکمیل ظرفیت معمولا تهران دست به عصا عمل کرده در این سالها و پیشبنی بنده اینه که تهران در نوبت دوم، تکمیل ظرفیتش خواهد بود. برای هر واحد چیزی در حدود 30 پذیرش خواهین داشت و اینکه در مجموع تا رتبه 250 الی 280 بدون سهمیه شاید تا رتبه 300 در تهران پذیرش بشند.
  6. در خصوص تهران 160 برای کل دانشگاههاست. همونطور که مستحضرید واحدهای تهران پذیرش بصورت غیر متمرکز هست یعنی تمام واحدها یکجا در نظر گرفته می شند.

 

برای پذیرش نوبت دوم و تکمیل ظرفیت ضرورتی به انجام هیچ نوع اقدامی از جانب شما نیست، دانشگاه اسامی نوبت دوم رو تا 15 الی 25 روز دیگه از طریق سامانه آزمون دات کام معرفی می کنه. و معرفی شده ها برای ثبت نام مراجعه می کنند. اقدام خاصی لازم به اجرا نیست.

 

واحدهای ارشدحسابداری

واحدهایی که در مقطع کارشناسی ارشد باید پاس بشه به شرح جداول زیر هست:

دروس اصلي

تعداد واحد

1- تئوري حسابداري (1)

3

2- تئوري حسابداري (2)

3

3- حسابداري مديريت

3

4- حسابداري دولتي پيشرفته 

3

5- حسابرسي پيشرفته

2

6- مباحث جاري حسابداري

2

7- تصميم تصميم گيري در مسائل مالي

3

8- رساله

4

 

دروس اختياري

تعداد واحد

1- بررسي موارد خاص در حسابداري

3

2- اقتصاد مديريت

3

3- سيستمهاي اطلاعاتي حسابداري

3

4- پژوهش عملياتي

3

 

دانشجوهایی که ار رشته های غیر مرتبط وارد می شند معمولا ترم یکشون به دروس کمبود یا جبرانی صرف خواهد شد. حسب مورد برخی از دانشگاهها هم زبان تخصصی رو پیش می دند. معمولا تا سقف 10 واحد هست این پیشنیازها. دروس کمبود به شرح زیر هست:

 

دروس كمبود

تعداد واحد

1- اصول علم اقتصاد (2)

-

2- پژوهش عملياتي (2)

-

3- حقوق بازرگاني

-

4- حسابداري ميانه (2)

-

5- حسابداري و حسابرسي دولتي

-

6- حسابداري پيشرفته (2)

-

7- حسابرسي (2)

-

8- مديريت مالي

3

9- حسابداري صنعتي (2)

-

 

هزینه کارشناسی ارشد ورودی های امسال:

شهریه ثابت: 000 254 7  ریال

شهریه متغیر (نظری): 300 511 ریال

پایانامه: 4 واحد هست که هر واحد برای امسالی ها 600 490 2

در مجموع تنها هزینه تحصیل در حدود 000 000 60 ریال در خواهد اومد (6 میلیون تومان)

  بورسیه نفرات برتر(1 الی 3) ندارم. چه ممتازین چه غیره

در دانشگاه ازاد در حال حاضربورسیه نداریم برای کارشناسی ارشد و دانشگاه در دفترچه معرفی شده بایست حذف کنه موضوع بورسیه رو. عملا نداریم. چه نفرات برتر و .... این بورسه همون بورس هیئت عملی هست که اصلا بخش نامه داریم که با ارشد هئیت علمی ور ندارند دانشگاهها. مگر در مواردی خاص که به خیلی از دوستان ما تعلق نخواهد گرفت.

 

اعتراض به نتایج:

بسیاری از فرمودند که درصدهای ما که محاسبه می کنیم با کارنامه ما برابری نداره. از اینرو در صورتی که این عزیرزا مطمئن هستند می تونند مراتب رو با مرکز آزمون در تهران مطرح کنند و با در یافت کدرهگیری برگ پاسخنامه اونها مجددا بررسی بشه. اما ذکر این نکته مهم هست. اقایون و خانومها بدوند دستگاه رایانه ای پاسخنامه ها رو تصحیح میکنه یعنی عامل انسانی به هیچ وجه در اینکار دخالت نداره. تنها مورد اشتباه احتمال این هست که گزینه های پاسخ کم رنگ باشه که در اینصورت دستگاه نتونه مورد رو بررسی کنه که درا ینحالت پاسخنامه مورد بازبینی قرار خواهد گرفت و مجددد دستگه اونها رو مرور کنه. در کل بنظرم این مورد کمی دور از ذهن هست.

مورد دوم محتمل اینه که پاسخنامه دانشگاه غلط باشه که این مورد با وجود اینکه می شه مدعی شد. اما در این مورد هنگام تصحیح ، کلید مربوط معمولا اشتباهات تعدیل و اصلاح میشه. حالا برای تجدید نظر این کار رو انجام بدند.

معمولا اعتراض حضوری هست باید به مرکز آزمون مراجعه کرد. اما امسال از طریق خود سایت هم میشه

 رتبه های یکسان:

این امکان وجود داره که دوستان شرکت کننده درصدهای یکسانی بزنند و رتبه هاشون برابر بشه. جای تعجب نداره رتبه های برابر.


مطالب مشابه :


کارنامه نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد حسابداری سال 1390

تذکر: درصدها رند شده اند. موسسه آموزش عالی آزاد ابن یمین با مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری




لیست نفرات برتر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه

بنام خدا محمد مهدی دانا هستم، کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه علامه طباطبایی تهران.




نفرات برتر کاردانی به کارشناسی حسابداری سال 89

نفرات برتر کاردانی به کارشناسی حسابداری سال 89 حسابداری ارشد دانشگاه




مصاحبه با مصطفی قناد رتبه یک حسابداری سال 93

حسابداران برتر مصطفی قناد نفر برتر حسابداری ارشد 93. مصاحبه با نفرات برتر کنکور ارشد




پاسخ سوالات در خصوص ازمون کارشناسی ارشد ازاد امسال

منابع و اطلاعات جامع ازمون کارشناسی ارشد حسابداری, بورسیه نفرات برتر(1 الی 3)




مصاحبه با رتبه های برتر ارشد 91

ارشد و دکترای اقتصاد، مدیریت و حسابداری های برتر ارشد 91 هم همیشه جزو نفرات اول




درصدهای قبولی کنکور کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد

كارشناسي ارشد حسابداری .:. وبلاگ سود برتر; آموزش حسابداری; بورس سیگنال خرید و فروش




مصاحبه با نفرات برتر کنکور

دانلود اسامی نفرات برتر مسابقات آيا براي اولين بار است كه در كنكور ارشد حسابداری




مختصری در مورد حسابدار برتر ایران(دکتر محمد قسیم عثمانی)

مختصری در مورد حسابدار برتر و کارشناسی ارشد حسابداری درج با نفرات برتر




برچسب :