معرفی دانشگاه آزاد خمینی شهر اصفهان ( 1 )
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در یک نگاه:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر روز 27 اردیبهشت سال 1367 تأسیس شد و در ابتدا با پذیرش 600 نفر دانشجو در رشته های تک درس کار خود را آغاز کرد.
پس از آن به علت موقعیت ممتاز این واحد دانشگاهی به لحاظ مکانی و قرارداشتن در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان و نزدیکی مسافت با شهر و دانشگاه های اصفهان توانست به سرعت هیأت علمی مجرب و کارآزموده ای را جذب و رشته¬های متعددی را که از نظر نیاز جامعه و محتوای علمی دارای پویایی و توجیه منطقی بود، تأسیس نماید. هم اینکه این واحد دانشگاه دارای 26 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده که قریب به 7000 دانشجو در آن مشغول به تحصیل می¬باشند و تاکنون نزدیک به همین تعداد نیز فارغ التحصیل گردیده اند. اکثر دانشجویان این دانشگاه در رشته های فنی و مهندسی و جمع قابل توجهی نیز دررشته های علوم انسانی شاغل به تحصیل هستند. بر این اساس کل دانشجویان دانشگاه در دو دانشکده فنی و مهندسی و مکانیک و همچنین در یک دانشکده علوم انسانی جای گرفته اند. این دانشگاه دارای 47000 متر مربع فضای آموزشی و زمینی به مساحت 70 هکتار بوده و علاوه بر دانشکده های فوق لذکر، ساختمان های متعددی نظیر: مجموعه غذاخوری و سلف سرویس ـ سایت اینترنت ـ خوابگاه دانشجویی برادران ـ دبیرخانه ـ مجموعه ورزشی و کارگاه ها و آزمایشگاه ها در آن جای دارد.
تعداد اعضای هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت و حق التدریس دانشگاه بالغ بر 400 نفر است که اکثرا دارای مرتبه علمی استاد یاری و مربی بوده و در طی سال های اخیر در همایش های بین المللی کشوری، تحقیقات و پژوهش های علمی ایشان، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. فعالیت های علمی در این دانشگاه جایگاه ویژه ای دارد . بر این اساس شش انجمن علمی دانشجویی در رشته های مکانیک، کامپیوتر، برق، اقتصاد مشاوره و مددکاری اجتماعی مشغول به فعالیت می باشد و شاخه های علمی جهانی نظیر IEEE نیز به صورت فعال در دانشگاه حضور دارند. ابداعات واختراعات استادان و دانشجویان این دانشگاه توانسته است در سطح کشور و جهان رتبه های مهمی را به دست آورد که برای نمونه می توان از کسب مدال جهانی نقره توسط دو نفر از دانشجویان در ساخت طرح پژوهشی«یکسان سازی میکروسکوپی سطوح به روش نفوذی» درسی و سومین نمایشگاه دستاوردها و اختراعات جهانی ژنو در سال میلادی جاری نام برد. انجمن های علمی دانشجویی سه نشریه علمی دانش و پردازش، باران و راندمان را به ترتیب در رشته های کامپیوتر، مشاوره و اقتصاد منتشر می کنند. علاوه بر موارد فوق برخی از نهادهای دانشگاه نظیر باشگاه پژوهشگران جوان و هسته های علمی تشکل های دانشجویی نیز جمع زیادی از دانشجویان علاقه مند به فعالیت های پژوهشی را گردآوری و گام های مؤثری را در راه اعتلای علمی دانشگاه برداشته اند.
معرفی هیأت رئیسه دانشگاه :
ریاست دانشگاه : دکتر سیدمحسن خلیفه سلطانی
معاونت آموزشی : دکتر ابوالفضل یحیی آبادی
معاونت اداری مالی : علي سلیمانی
معاونت دانشجویی : محمدحسین تابش
معاونت پژوهشی : دکتر سعید رسولی
معاونت عمرانی : مهندس محمدعلی دخیل علیان
رئیس دفتر فرهنگ اسلامی : حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی
معاونت مدارس سما : کرامت مجیدی
معاونت دانشجوئی ( خلاصه شرح وظایف )
1ـ نظارت بر حسن اجرای کلیه آئین نامه ها، بخشنامه ها و دستورالعمل های مرتبط با حوزه معاونت دانشجویی
2ـ نظارت بر تهیه و طبخ غذای دانشجویان، محیط دانشگاه، بوفه ها، آشپزخانه و ...
3ـ بررسی پرونده فارغ التحصیلان و همچنین سایر امور مربوط به فارغ التحصیلان
4ـ صدور گواهی تحصیلی، معافیت تحصیلی برای دانشجویان شاغل به تحصیل و ابطال آن بعد از اتمام تحصیلات و انجام مقدمات درخواست های دانشجویان در خصوص میهمانی و انتقال دائم به واحدهای دیگر با توجه به آئین نامه ها و مقررات مربوط
5ـ تنظیم فهرست اولویت ها برای استفاد از خوابگاه و مطلع نمودن دانشجویان از تاریخ و نوبت اسکان و پایان مهلت استفاده از خوابگاه، نظارت بر خوابگاه و انجام امور اداری مربوط به آن
6ـ برگزاری لاسهای تربیت بدنی (1و2) ، ترغیب و هدایت دانشجویان جهت شرکت در فعالیت ای ورزشی و مسابقات و برگزاری مسابقات ورزشی و کلاسهای فوق برنامه ورزشی
7ـ رسیدگی به موارد انضباطی و صدور احکام لازم با توجه به آئین نامه ها و مقررات انضباطی
8ـ مشاوره دانشجویان به منظور حل مشکلات و معضلات فردی، خانوادگی و ..
9ـ ویزیت دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه و تأییدگواهی های پزشکی دانشجویان و ارجاع فوریتهای پزشکی
10ـ تأمین سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویی در مسیرهای مختلف و نظارت بر امور آن
الف) سلف سرویس دانشجویی:
1ـ مواد خام غذایی سهمیه دانشجویی که به صورت دولتی با نرخ یارانه ای در اختیار دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی قرار داده می شوند عبارتند از: گوشت قرمز و گوش مرغ منجمد ـ برنج تایلندی، آرژانتینی یا ارگوئه ـ روغن نباتی
2ـ نرخ فعلی چلو مرغ طبخ شده هر پرس 3000 ریال و سایر غذاها مانند چلو کباب، چلوخورشت سبزی، چلو گوشت، چلو خورشت قیمه، چلو خورشت بادمجان، عدس پلو هر پرس 1000 ریال
3ـ ساعات توزیع ناهار بین ساعات 11 لغایت 13:30 و شام بین ساعات18:30 لغایت19:30
4ـ انواع نوشیدنی ها و خوراکهای دیگر از طریق بوفه های دانشجویی با نرخ های مصوب و متعارف عرضه می شود.
5ـ ساعات فروش ژتون غذا همه روزه به جز روزهای تعطیل رسمی از ساعت 8 صبح لغایت 12 و ساعت 13 لغایت 16 بوده و ژتون غذا حداقل یک روز قبل از طبخ ارائه میشود (به منظور اطلاع از آمار متقاضیان امکان فروش ژتون هر روز در همان روز غیرممکن است ضمن اینکه ژتون غذا برای یک هفته نیز پیش فروش می شود).
6ـ محل فروش ژتون جنب نماز خانه دانشگاه می باشد.
7ـ برنامه هفتگی غذاخوری روز پنج شنبه هر هفته برای هفته بعد اعلام می گردد. لذا دانشجویان می توانند ژتون غذا یا غذاهای مورد نظر خود را در فرصت زودتر تهیه نمایند.
8ـ سهمیه مرغ از جمله سهمیه های مقطعی است و سهمیه گوشت قرمز، سهمیه دائمی اختصاص داده شده به دانشگاهها می باشد.
ب) سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویی:
1ـ سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویی از میدان قدس(استادیوم) خمینی شهر از ساعت 7 صبح لغایت 20:30 به مقصد دانشگاه و بالعکس و با زمان بندی حداکثر هر 20 دقیقه یک سرویس دهی و با نرخ 250 ریال برای هر نفر دایر می باشد.
2ـ سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویی از اصفهان و حومه به دانشگاه همه روزه جز ایام تعطیل به شرح ذیل دایر است:
ـ سرویس دهی از سه راه حکیم نظامی بین ساعت 7 لغایت 7:30 صبح با کرایه فعلی 1750 ریال به مقصد دانشگاه و برگشت آن از ساعت 9:30 صبح لغایت 19:30 به مقصد دروازه شیراز خواهد بود.
ـ سرویس دهی از سه راه صمدیه، خانه اصفهان و ملک شهر بین ساعت 7 لغایت 7:30 صبح با نرخ کرایه فعلی 1250 ریال برای هر نفر دایر و برگشت مسیرهای مذکور از طریق خیابان امام خمینی به مقصد دروازه تهران می باشد.
ـ سرویس فلکه احمدآباد به دانشگاه بین ساعت 7 لغایت 7:30 صبح با نرخ کرایه فعلی 1500 ریال برای هر نفر دایر است ولی برگشت ندارد.
ـ سرویس شاهین شهر به دانشگاه بین ساعت 7 لغایت 7:30 صبح با نرخ کرایه فعلی 1250 دایر و ساعت برگشت آن پس از مشخص شدن آمار دانشجویان متقاضی اعلام خواهد شد.
ـ سرویس شهرستان نجف آباد به دانشگاه بین ساعت 7 لغایت 7:30 صبح با نرخ فعلی 1500 ریال دایر و برگشت آن پس از مشخص شدن امار دانشجویان اعلام می گردد.
ج) خوابگاه دانشجویی:
1ـ ظرفیت خوابگاه دانشجویی این دانشگاه حداکثر 400 نفر است.
2ـ مهلت استفاده از خوابگاه برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته چهارنیمسال می باشد.
3ـ واجدین شرایط خوابگاه فقط دانشجویان غیربومی استان اصفهان (ساکنین استان های دیگر) خواهند بود.
4ـ دانشجویانی که واجد شرایط اسکان در خوابگاه می باشند از همان ابتدای ورود به خوابگاه بایستی به عضویت کانون دانشجویی هلال احمر درآمده و دوره های امداد و فوریتهای پزشکی را به صورت رایگان پشت سر گذاشته و کارت پایان دوره جمعیت هلال احمر دریافت نماید.
5ـ شهریه خوابگاه برای هر نفر 80000 ریال در ماه و 200000 ریال نیز ودیعه می باشد که شهریه یک نیمسال (پنج ماه) به همراه ودیعه در ابتدای ورود به خوابگاه به صورت نقدی و یکجا دریافت می شود.
6ـ برای دانشجویان خوابگاه، شام طبخ و توزیع می گردد.
7ـ در طول یک نیمسال تحصیلی، درصورت اختصاص، سهمیه های قند و پنیر به نرخ دولتی بین دانشجویان خوابگاه توزیع می گردد.
8ـ نظافت داخل اتاق های تحویلی به دانشجویان خوابگاه، خودشان است.
9ـ در صورت عدم رعایت شئونات دانشجویی و مقررات دانشگاه دانشجو از ادامه اسکان در خوابگاه محروم می گردد.
این واحد دانشگاهی فاقد خوابگاه دختران بوده و دانشجویان دختر غیربومی که محل تولد ایشان و یا مدارک سال های آخر دبیرستان و پیش دانشگاهی آنها صادره از اصفهان نباشد قادر به ثبت نام در دانشگاه نمی باشند.
شایان ذکر است برای دانشجویان سیستم پاره وقت امکان استفاده از خوابگاه در طول تحصیل وجود ندارد.
تربیت بدنی (فوق برنامه ورزشی):
وظیفه قسمت امور فوق برنامه ورزشی عبارت است از شناسایی استعدادهای ورزشی دانشجویان و تلاش در تقویت آن و برگزاری کلاس های آموزشی و ورزشی.
دانشجویانی که علاقه مند به شرکت در مسابقات هستند، پس ازمراجعه به قسمت فوق برنامه تربیت بدنی ثبت نام نموده و در تمریناتی که در رشته های مختلف ورزشی توسط مربیان آموزش داده می شود. می توانند شرکت کنند و پس از گذراندن مسابقات انتخابی که در واحد برگزار می گردد به مسابقات منطقه ای که در سال یک بار برگزار می گردد شرکت نموده و به ترتیب به مسابقات سراسری، کشوری و جهانی راه یابند.
رشته های که در آن مسابقات برگزار می گردد به این شرح است:
1ـ کشتی فرنگی و آزاد برادران
2ـ والیبان خواهران و برادران
3ـ فوتسال براداران
4ـ بسکتبال خواهران و برادران
5ـ شطرنج خواهران و برادران
6ـ تکواندو برادران
7ـ پینگ پنگ خواهران و برادران
8ـ کاراته برادران
9ـ فوتبال برادران
10ـ جودو برادران
11ـ هندبال برادران
12ـ آمادگی جسمانی خواهران و برادران
13ـ دو میدانی برادران
لازم به ذکر است با تلاش های قسمت فوق برنامه تربیت بدنی تاکنون مقام هایی در رشته والیبال، کاراته، فوتسال، پینگ پنگ و هندبال خواهران و برادران، کشتی، فوتبال، و تکواندو برادران و اسکواش خواهران توسط دانشجویان این واحد دانشگاهی کسب شده است.
معاونت آموزشی ( اداره آموزش )
1ـ هدایت و راهنمایی دانشجویان در مورد مسائل آموزشی از پذیرش تا فراغت از تحصیل در کلیه سطوح آموزشی و مقاطع تحصیلی
2ـ ابلاغ وضعیت تحصیلی به دانشجو (کارنامه تحصیلی)
3ـ تحویل کارت دانشجویی، کارت ورود به جلسه امتحان و کارنامه نیمسال تحصیلی
5ـ اعلام تقویت تحصیلی در هر نیمسال
6ـ برگزاری امتحانات و اعلام نمرات در تابلو اعلانات، تلفن گویا و اینترنت در پایان هر ترم تحصیلی
معاونت پژوهشی
مدیر پژوهش مهندس علی محمد حاجیان
مرکز محاسبات: این مرکز به عنوان مرکز اصلی پردازش اطلاعات، آموزش، پژوهش، مرکز جمع آوری آمار می باشد و وظیفه ثبت وضعیت دانشجویان، ثبت نمرات و سایر اطلاعات واحد دانشگاهی را دارد.
طرح های پژوهشی دانشجویی:
دانشجویان دارای ایده می توانند با تکمیل فرم های مخصوص و استفاده از راهنمایی اساتید به عنوان استاد راهنما اقدام به تحقیق و پژوهش نمایند.
تذکر: دانشجویانی که جهت انجام تحقیق در درس خاص نیاز به معرفی نامه داشته باشند با مراجعه به اداره پژوهش با در دست داشتن درخواست کتبی که به تأیید استاد مربوطه یا مدیر گروه رسیده باشد معرفی نامه تحقیق (فرم ج) دریافت می نماید.
انتشارات:
اداره انتشارات واحد با دارا بودن مجوز نشر، متولی چاپ کتب علمی در زمینه های درسی استادان می باشد و در خصوص چاپ مجلات علمی نیز پی گیر اخذ مجوز و چاپ مجلات علمی نیز می باشد.
سایر وظایف و اختیارات و بخش های زیرمجموعه معاونت پژوهشی را در صفحات بعدی مطالعه فرمائید.
دفتر ارتباط با صنعت:
معرفی دانشجو به مراکز مختلف جهت گذرانیدن دوره ی کارآموزی یا کارورزی
فعالیت های باشگاه:
الف) ارائه تسهیلات از جمله هدیه خرید کتاب، تخفیف شهریه، استفاده رایگان از شبکه اینترنت و ... به اعضاء فعال باشگاه
ب) اجرای طرح های پژوهشی که از طرف اعضاء ارائه شده و در شورای پژوهشی تأیید گردیده است.
ج) برگزاری سمینارها، سخنرانی های علمی و دوره های آموزشی
د) بازدید از مراکز علمی
و) برگزاری همایش های سراسری و شرکت اعضاء در این همایش ها
معاونت اداری مالی
حسابداری دانشجویی:
وظایف حسابداری دانشجویی:
1ـ کنترل و ثبت اطلاعات مربوط به ثبت نام و انتخاب واحد و مبالغ واریزی توسط دانشجو
2ـ کنترل و بررسی بدهی یا طلب دانشجو بابت انتخاب واحد و حذف واضافه
3ـ اعمال تخفیف شهریه بر اساس دستورالعمل و بخشنامه¬های مربوط
4ـ تسویه حساب کلی با دانشجویان فارغ التحصیلان یا اخراجی و میهمان و انتقالی
5ـ انجام امور مالی مربوط به ثبت نام از دانشجویان بر اساس تقویم دانشگاهی و خارج از تقویم (معرفی به استاد و مرخصی تحصیلی)
6ـ انجام امور حذف ترم، دریافت اسناد تضمینی مدارک تحصیلی، حسابداری دانشجویان میهمان ، رفع مغایرت بانکی، صدور سند شهریه و ..
صندوق رفاه دانشجویی:
انواع قرض الحسنه عبارتند از:
1ـ تأمین بخشی از شهریه تحصیلی
2ـ تأمین بخشی از هزینه تحصیلی
3ـ تأمین بخشی از اجازه مسکن
4ـ تأمین بخشی از هزینه ازدواج
معاونت سما
حوزه معاونت سما واحد خمینی شهر در سال 1373 در سه مقطع ؛ پیش دبستانی و ابتدایی ، راهنمایی و دبیرستان راه اندازی شد . در حال حاضر نیز این حوزه با 4 مدرسه ؛ راهنمایی پسرانه ، راهنمایی دخترانه ، دبیرستان پسرانه و دبیرستان دخترانه با مدیریت مستقل و آموزشکده فنی و حرفه ای سما فعالیت خود را ادامه می دهد .
آموزشکده سما در بهمن ماه 84 با پذیرش 250 نفر دانشجو در دو رشته حسابداری و کامپیوتر به همت معاونت دانشگاه در امور سما ، آقای کرامت مجیدی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر ، حمایت سایر مسئولین و همچنین تلاش و پشتکار کارکنان سما راه اندازی شد . در آذر ماه 1385 ساختمان آموزشکده فنی و حرفه ای سما به دست توانای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ، آقای دکتر جاسبی رسماً افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت .
در حال حاضر آموزشکده دارای 4 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت ، 120 نفر استاد حق التدریس با مدرک دکتری و کارشناسی ارشد ، 20 نفر کارمند و 1400 نفر دانشجو در 4 رشته ؛ الکتروتکنیک ، مکانیک خودرو ، کامپیوتر و حسابداری می باشد .
آموزشکده سما خمینی شهر مجهز به ؛ کتابخانه ، سالن اجتماعات ، نمازخانه ، 4 سایت کامپیوتر ، سلف سرویس ، آزمایشگاه و کارگاه های برق ، کارگاه سخت افزار کامپیوتر ، کارگاه نقشه کشی ، واحد سمعی و بصری ، بیش از 30 کلاس آموزشی و . . . می باشد و کارگاه های مکانیک نیز در دست احداث می باشد . با راه اندازی وب سایت اختصاصی آموزشکده ، کلیه امور مربوط به ثبت نام ، شهریه و . . . دانشجویان از طریق اینترنت انجام می شود . همچنین با عضویت در سایت پیام کوتاه ، امکان اطلاع رسانی از طریق پیام کوتاه ایجاد شده است .
آشنایی با فعالیت های دفتر فرهنگ اسلامی :
الف) برگزاری اردوها
با توجه به میزان استقبال دانشجویان از اردوهای برگزار شده ، این دفتر برگزاری اردوهای سیاحتی ، زیارتی و فرهنگی را در طول سال تحصیلی، اجرا می نمايد؛که از آن جمله می توان به اردو های مشهد مقدس – شیراز- قم و جمکران- همدان – بوشهر – ابیانه – خوانسار و شهر کرد با تخفیف 40% اشاره کرد .
دفتر فرهنگ اسلامی در سال سه نوع اردو برگزار می کند :
1- اردوهای توجیهی یک روزه برای دانشجویان جدیدالورود جهت آشنایی بیشتر با مسئولین دانشگاه و قوانین آموزشی و همچنین فعاليتهاي فرهنگی 2- اردوهای منتخبین علمی- فرهنگی و ورزشی3- اردوهای سیاحتی – زیارتی و آموزشي
ب) برگزاری نمایشگاه ها
نمایشگاه ها به دو گروه عمده تقسیم می شوند:
1- نمایشگاه آثار هنری: به منظور رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه و ترغیب و تشویق دانشجویان هنرمند این دفترنمایشگاهی ازآثار هنری در رشته های خطاطی - نقاشی- طراحی- صنایع دستی- هنرهای تجسمی – عکاسی و... برگزار می نماید این آثار در سه سطح (دانشگاه – منطقه و کشوری ) برگزاري مورد ارزیابی قرار می گیرد و به نفرات برتر هدایای نفیسي اهدا می گردد
2- نمایشگاه محصولات فرهنگی : جهت سهولت دسترسی دانشجویان به ملزومات فرهنگی از قبیل : کتاب ، نوار کاست،لوح های فشرده،عکس،پوستر وغیره به مناسبت های مختلف و باعناوین متفاوت برپا می شود.
ج) برگزاری جشن ازدواج دانشجویی:
ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با هدف سیاست گزاری و برنامه ریزی برای ازدواج دانشجویی تشکیل گردیده است. این ستاد با ثبت نام از دانشجویان واجد شرایط به منظور ترویج فرهنگ ازدواج اقدام به مراسم جشن ازدواج دانشجویی و اعطاء هدايایی از جمله هدیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری می نماید .
د) برگزاری برنامه های حج عمره دانشجویی
با توجه به اهمیت و نقش عبادی سیاسی حج درخودسازی جوانان و اثرات مطلوب فرهنگی آن و به منظور تحکیم مبانی ایمانی و تجدید روحیات معنوی دانشجویان ، دفتر فرهنگ اسلامی در هرسال برنامه ریزی برای ثبت نام ، قرعه کشی و اعزام دانشجویان ، استادان و کارکنان را در دستور کار خود قرار می دهد؛ و با توجه به سهميه اي كه براي واحد تعيين مي گردد در اين خصوص اقدام مي نمايد.
ه) برگزاری اعتکاف دانشجویی
با توجه به استقبال دانشجویان و استادان و به منظور هماهنگی و ارج نهادن به این سنت نبوی (ص) که دارای اثرات مثبت معنوی فراوانی است، دفتر فرهنگ اسلامی برنامه اعتکاف دانشجویی را با هماهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه چهار در ایام البیض ماه رجب و ماه مبارك رمضان برگزار می نماید.
و) برگزاری کلاس های آموزشی فوق برنامه
نظر به میزان علاقه مندی و مهارت های دانشجویان و به منظور پرورش استعدادهای آنان، دفتر فرهنگ اسلامی کلاس های آموزشی زیر را برگزار می نماید:
1. طراحی 2. خطاطی 3. معرق 4. بازیگری 5. روزنامه نگاری 6. عکاسی و فیلم برداری
این کلاس ها با تخفیف ویژه و با اساتید مجرّب، معمولاً از ابتدای هر نیمسال تحصیلی برقرار مي گردد.
ز) چاپ نشریات، تحقیقات و پژوهش- تهیه و توزیع بروشور
از جمله فعالیت های این دفتر تهیه و چاپ نشریات شامل ماهنامه علمی- اجتماعی و فرهنگی« یاس» با همکاری گروهی از دانشجویان؛ تهیه و تدوین بروشورهايی به مناسبت های مختلف از جمله: ره توشه- پیام عشق- همای رأفت- آشنایی غریب- حماسه جاوید- اقرأ- خلوت انس- صدای هدایت- یاس کبود- بهشت ارغوان- ام ابیها و هاله نور و... می باشد.
ح) برگزاری محافل ادبی
به منظور گسترش فرهنگ وادبیات فارسی ورشداستعدادهای دانشجویان ادب دوست،محافل ادبی به مناسبت های مختلف در دانشگاه و با حضور دانشجویان و مهمانان اهل ادب برگزار می گردد. در حال حاضر محفل ادبی " نجوا" در سطح دانشگاهی و محفل ادبی "الغدیر" در سطح منطقه و کشور با دعوت از شاعران نامی برگزار می گردد.
ضمناً در اين خصوص جلسات نقد ادبي نيز با حضور اساتيد و دانشجويان شاعر برگزار مي شود.
ط) تشکیل گروه های فرهنگی دانشجویی
در راستای فعالیت های دفتر فرهنگ اسلامی؛ گروه هایی از دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي فرهنگي تشكيل گرديده است كه مي توان به عنوان نمونه به گروه هائي همچون 1. ایستگاه اندیشه ( سخنان اندیشمندان ) 2. نیم نگاه 3. تواشیح 4. پژوهش و تحقیقات 5. اندیشه مطهر 6. گروه برگزاری مناسبت ها ، اشاره نمود که در طول سال، برنامه های متنوعی را تهیه و اجرا می نمایند.
همچنین با توجه به اهمیت و نقش مؤثر هنر، نمایش و بازیگری در سازندگی و ترویج فرهنگ دینی و ملی و به منظور شناسایی و به کارگیری نیروهای مستعد ، دفتر فرهنگ اسلامی در خصوص تشکیل گروه های تئاتر و نمایش از بین دانشجویان هنرمند اقدام نموده استشاره نمودگاه 3. ه تشكيل گرديد.هاي فرهنگي تشكيل گرديد.ين خصوص اقدام مي نمايد. از جمله نمایش های اجراء : 1. نساء 2. زنده به گور 3. طبیب گوژپشت 4. وقتی گرگ ها زوزه می کشند 5. نامیرا 6. در سوگ مضحکه ی آدم 7. راز درخت مقدس 8. آن سه تن نفرین شده است.
ی ) برگزاری مناسبت ها
سازندگی معنوی ، تحول اخلاقی و تبيين ارزش های اسلامی برای رشد ابعاد معنوی و پیشگیری از نفوذ فرهنگ بیگانه و خود باختگی فرهنگی به عنوان یک اولویت مهم، همواره مورد توجه سیاست گزاران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است و در این راستا بزرگداشت ایام الله و یاد آوری رخدادهای تاریخی از جایگاه ویژه ای برای نسل جوان برخوردار است. دفتر فرهنگ اسلامی به منظور بهره مندی دانشجویان ، استادان و کارکنان واحد همه ساله اقدام به برگزاری مراسم ذیل می نماید؛ 1. ولادتها شهادتهاي معصومين (عليهم السلام) 2. عید سعید مبعث حضرت درسول اکرم (ص) 3. عید سعید غدیرخم 4. ماه مبارک رمضان 5. اعتکاف دانشجویی 6. سالگرد رحلت حضرت امام خمینی ( ره ) 7.ایام الله دهه فجر انفلاب اسلامی 8. روز دانشجو 9. سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و شهادت آیت الله استاد مفتح 10. روز معلم و شهادت ایت الله استاد مطهری
این برنامه ها با دعوت از استادان و شخصیت های برجسته حوزه و دانشگاه برگزار می گردد.
ک) کانون قرآن و عترت
از جمله افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی پایه گذاری حرکتی عظیم و با شکوه در رابطه با قرآن و عترت است که قلب و جان صدها هزار جوان با فطرت پاک و علاقه مند به معارف دین مبین اسلام را از حوزه و دانشگاه به خود جلب کرده است.
فعالیت های انجام گرفته به شرح ذیل می باشد: 1. برگزاری محافل انس با قرآن کریم، نمایشگاهها و مسابقات قرآنی 2. برگزاری کلاسهای درس آشنایی با قرآن کریم 3. تشکیل مجمع قراء و حفاظ و هسته های پژوهشی 4. ارائه خدمات در بانک نرم افزارهای معارف اسلامی و کتب و مجلات دینی 5. برگزاری سه دوره از جشنواره دو سالانه نهج البلاغه در رشته های حفظ، ترجمه، مفاهیم، کتاب خوانی و آثار هنری 6. برگزاری مسابقات سراسری آموزشی قرآن و عترت شامل بخش های: 1. کتبی: زندگینامه ی ائمه ی اطهار (ع)، تفسیر قرآن کریم و نهج البلاغه، احکام و علوم قرآنی 2. شفاهی: حفظ و ترجمه قرآن کریم، قرائت به روش ترتیل، تحقیق و تواشیح و همخوانی 3. پژوهش های دینی: شامل تحقیقات و نرم فزارهای علوم اسلامی 4. هنر و ادبیات دینی: نمایشنامه نویسی، داستان نویسی، نقاشی، طراحی، عکس، کار روی شیشه، مشبک کاری و خط و ...
هدایای مسابقات: سفر زیارتی خانه ی خدا، سوریه، سکه بهار آزادی و اهداء لوح تقدیر به امضای ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، در اولویت قرار گرفتن منتخبین جهت ثبت نام ترم تحصیلی، افزایش تا دو نمره به یکی از دروس عمومی گروه معارف اسلامی ویژه داوطلبانی که 50% نمره را کسب نموده اند، اهداء کتاب مسابقات به صورت رایگان.
یکی دیگر از فعالیت های انجام شده در کانون قرآن و عترت دفتر فرهنگ اسلامی تحقیقات و پژوهش های مختلف در زمینه های مذهبی، اجتماعی و قرآنی می باشد که نتیجه تحقیقات به صورت مدون و قابل استفاده برای علاقه مندان تهیه می گردد.
پژوهش هایی که تاکنون انجام پذیرفته است :
1. آئینه تفکر( تفکر در قرآن )
2. تجلیگه اسرار ( برزخ در قرآن)
3. آئینه در آئینه(حکومت امام علی(ع))
4. ترنم سبز (ویژه حضرت مهدی (عج))
5. خورشید عشق (ولایت و رهبری در قرآن و نهج البلاغه)
6. هاله نور(پیرامون حجاب)
7. خورشید عاشورا (نهضت و ویژگی های امام حسین (ع))
8. ولایت فقیه
9. مهدی امت
10. نماز
ل) برگزاری مسابقات
درراستای فعالیت های فرهنگی دانشگاه، دفتر فرهنگ اسلامی مسابقاتی را در زمینه کتاب خوانی به مناسبت های
مختلف در طول سال برگزار می نماید. همچنین مسابقاتی در زمینه ی شعر، مقاله، متن ادبی و مسابقات هنری را نیز جهت دانشجویان و استادان برگزار می گردد.
م) کانون امام زمان (عج) دفتر فرهنگ اسلامی
به همت دفتر فرهنگ اسلامی کانون امام زمان (عج) تشکیل و در راستای ارتقاء اطلاعات و آگاهی های خانواده بزرگ دانشگاه در خصوص مباحث مهدویت فعالیت های گسترده ای را انجام داده است
1. برگزاری اولین و دومین دوره های حضوری سلسله مباحث فرهنگ و گفتمان مهدویت
2. برگزاری اولین دوره ی غیر حضوری « آموزش معارف مهدویت با عنوان سؤال از امام مهدی (عج) در روایات»
3. تهیه و تنظیم صد عنوان پوستر ویژه امام عصر (عج) جهت برپایی نمایشگاه
4. برپایی بانک نرم افزار مهدوی با بیش از 150 عنوان سی دی
5. برگزاری اردوهای زیارت
6. نصب تابلوهای مهدوی در داخل دانشگاه
7. ایجاد کتابخانه تخصصی ولی عصر (عج) درکتابخانه دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه :
روابط عمومی دانشگاه زیر مجموعه حوزه ریاست بوده و به لحاظ تنوع مسئولیت همانند یک حلقه واسط بین بخشی عمل می کند.
بنابراین می توان گفت مهم ترین نقش روابط عمومی در این دانشگاه بازتاب نقاط قوت و ضعف مجموعه به مدیریت و جمع آوری نظرات و دیدگاه ها استادان ، کارکنان و دانشجویان و سایر مخاطبان و ارائه ی آن به صورت دسته بندی شده همراه با پیشنهاد در جهت بهبود کارکرد مجموعه به مسئولین در رده های مختلف به ویژه رئیس دانشگاه می باشد. از طرف دیگر وظیفه انعکاس مطلوب فعالیت ها و عملکرد قسمت های دانشگاه به افکار عمومی بر عهده این بخش است. در این راستا به صورت مختصر می توان محدوده کاری روابط عمومی را در عناوین ذیل جستجو کرد:
1- ایجاد نوعی سیستم اطلاع رسانی دقیق و امین
2- رسیدگی به شکایات، نیازها و درخواست ها
3- برگزاری جلسات سخنرانی، پرسش و پاسخ و...
4- چاپ و انتشار خبرنامه و نشریات فراگیر
5- نظارت بر تابلوهای اعلانات و اطلاعیه ها
6- کمک به مدیریت داخلی مجموعه در حفظ نظم و هماهنگی
7- مدیریت سالن های اجتماعات و کنفرانس
8- سنجش افکار عمومی و ارائه ی پیشنهاد های سازنده به معاونت ها و مدیران
9- تهیه اخبار دانشگاه و ارتباط مؤثر و مستمر با مطبوعات و رسانه های عمومی
10-ارسال کارت های دعوت، تبریک یا تسلیت به مناسبت های مختلف و برگزاری مراسم خاص در اینگونه موارد
11- برپایی نمایشگاه جهت شناساندن عملکرد دانشگاه به جامعه
12- برقراری ارتباط با رسانه های عمومی جهت ارسال پیام
13- شرکت در گردهمایی ها و تنظیم برنامه های آن
14- برگزاری برنامه ملاقات با شخصیت ها و مقامات عالی رتبه
15- تهیه عکس و اسلاید، فیلم از همایش ها و سمینارها و برنامه های دانشگاه و ایجاد آرشیو سمعی و بصری، روزنامه ها و نشریه ها
16- رپرتاژ آگهی در کلیه رسانه های عمومی
17- شرکت در فعالیت های خیریه و نیکوکاری های عمومی
18- شرکت دادن مدیران و کارکنان مجموعه در مراسم مختلف عمومی و ترتیب دادن برنامه سخنرانی
19- ایجاد ارتباط با مؤسسات تفریحی ، سیاحتی و زیارتی جهت برگزاری برنامه های اردویی
20- حضور در جلسات اداری شهرستان و استان و ارتباط مستمر با ادارات و ارگانهای مختلف
21- تشکیل دفتر خبر گزاری و پرورش استعدادهای خبرنگاری در دانشجویان
شایان ذکر است هم اینک دو خبر گزاری« آنا » و «ایسکا» وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی به صورت فعال توسط دانشجویان زیر نظر روابط عمومی به تهیه و ارسال اخبار و رویدادهای دانشگاه و استان اصفهان می پردازند.
حراست :
نظر به قداست علم و اخلاق در محیط های آموزشی و فرهنگی و لزوم رعایت کلیه موازین شرعی و مقرارت دانشگاه و پاسداری از نظم و انضباط در محیط دانشگاه و همچنین حفظ شئونات دانشجویی که منجر به ایجاد زمینه لازم جهت شکوفایی استعداد دانشجویان در دانشگاه خواهد شد، اهم وظایف انتظامات دانشگاه در این راستا به شرح ذیل می باشد:
1- حفظ نظم و جلوگیری از بروز هرگونه بی نظمی و اشتباه در محیط دانشگاه و درصورت وقوع ارائه گزارش مربوطه به کمیته انضباطی جهت رسیدگی
2- تلاش در اجرای به موقع برنامه های دانشگاه و جلوگیری از ارتکاب هر عملی از سوی اشخاص حقیقی که موجب اخلال، وقفه یا مزاحمت در اجرای برنامه های مختلف در دانشگاه شود.
3- حراست از اموال دانشگاه و جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل دانشگاه
4- معرفی فرد یا افراد خاطی به مراجع ذی صلاح جهت رسیدگی به موارد تخلف
5- جلوگیری از استعمال دخانیات و همچنین ممانعت از خرید و فروش اینگونه مواد در محیط دانشگاه و معرفی ایشان به مراجع ذی صلاح مربوطه جهت رسیدگی
6- برخورد با افرادی که به نحوی از نوارهای ویدئویی و یا صوتی یا لوحه های رایانه ای مستهجن استفاده نموده و یا در خرید و فروش، تکثیر و توزیع اینگونه وسایل دخالت دارند.
7- تذکر به افرادی که حجاب اسلامی را رعایت ننموده و با آرایش مبتذل وارد محیط دانشگاه می شوند.
8- معرفی افراد متخلف که اقدام به استفاده، توزیع و تکثیر کتب، مجلات، عسکهای مستهجن و یا آلات لهو و لعب می نمایند.
9- برخورد با افراد متخلفی به علت عدم رعایت شئونات دانشجویی مانند؛ پرخاشگری، اخلال در نظم، مزاحمت برای دیگران، عدم رعایت موازین شرعی در ارتباط با نامحرم و ... که منجر به عدم فراهم شدن محیط مناسب جهت کسب علم و دانش می شود.
10-انجام سایر امور مربوطه بنا به تشخیص مقام مافوق
موارد ممنوع برای برادران:
استفاده از هر گونه پوشش نامناسب
بلند بودن غیرمتعارف موی سر
آرایش و اصلاح نامناسب سر و صورت
استفاده از هر گونه زیورآلات از قبیل دستبند ، گردن بند ، عینک و کلاه تزیینی
استعمال دخانیات
موارد ممنوع برای خواهران :
هر گونه آرایش
بیرون گذاشتن موی سر
استفاده از مانتوی کوتاه یا مانتو و کفش با رنگ ها و مدل های نامناسب
عدم استفاده از جوراب
رعایت پوشش اسلامی و حجاب برتر تأکید می شود .
دانشکدها :
الف : دانشکده برق و کامپیوتر به ریاست دکتر محمدتقی اکبری
لیست مدیران گروههای آموزشی دانشکده
1- کارشناسی و کاردانی برق : مهندس عموهادی
2- کاردانی کامپیوتر : مهندس منتظری
3- علوم پایه : مهدی منتظری
4- فیزیک : علیرضا اشکبوس
5- مهندسی پزشکی : مهندس آقایی
6- مهندسی برق کنترل : مهندس لطفی
مشخصات ساختمان و اطاقها
ساختمان دانشکده فنی و مهندسی:
طبقه اول: پایگاه بسیج دانشجویی شهید آوینی شماره 312
کانون قرآن و عترت شماره 313
مسئول دفتر فرهنگ اسلامی شماره 321
کلاس های درس دفتر فرهنگ اسلامی برادران ستاد شاهد
طبقه دوم : کلاس های درس
طبقه سوم: اداره خدمات آموزشی دانشکده فنی مهندسی
بانک فیلم و نرم افزار شماره 346
کلاس های درس
طبقه چهارم: دفتر دانشکده فنی و مهندسی – دفتر ریاست دانشکده ( دکتر اکبری )
مدیر گروه برق مهندس عموهادی
مدیر گروه کاردانی برق مهندس لطفی
مدیر گروه مهندسی پزشکی مهندس آقایی
دفتر تشکیل کلاسها (محسن رمضانی)
سایت کامپیوتر شماره 1 آموزشی شماره 361
سایت کامپیوتر شماره 2 آموزشی شماره 389
سایت کامپیوتر شماره 3 آموزشی شماره 391
سایت کامپیوتر شماره 4 آزاد شماره 390
مدیر گروه کامپیوتر(مهندس منتظری) شماره 343
دفتر انجمن های علمی مکانیک، کامپیوتر و برق شماره 362
مدیریت گروه فیزیک و شیمی شماره 380
انجمن اسلامی برادران شماره 370
مدیریت گروه ریاضی (آقای منتظری) شماره 375
نمازخانه استادان
اتاق های استادان تمام وقت و نیمه وقت دانشکده فنی و مهندسی
ب: دانشکده مکانیک به ریاست مهندس امیررضا نعمت اللهی
لیست مدیران گروههای آموزشی دانشکده
1- کارشناسی ارشد مکانیک جامدات- طراحی کاربردی : دکتر حسن خادمی زاده
2- کارشناسی مکانیک سیالات : مهندس مجتبی هراتیان
3- کارشناسی مکانیک جامدات : مهندس احمدرضا شمشیری
5- کارشناسی عمران : مهندس محمد رئیسی
6- کاردانی مکانیک : مهندس محمدرضا فریدزاده
مشخصات ساختمان و اطاقها
ساختمان دانشکده مکانیک :
طبقه اول :
آزمایشگاه هیدرولیک و پنوماتیک
آزمایشگاه مکانیک سیالات
کارگاه ماشین های CNC
کارگاه تکنولوژی قالب
آزمایشگاه سیستم های اندازه گیری
آزمایشگاه دینامیک و ارتعاشات
دفتر آزمایشگاه مکانیک
آزمایشگاه مقاومت مصالح
آزمایشگاه ترمودینامیک
آزمایشگاه عملیات حرارتی
کلاس های درس
ادامه دارد . . . . .
مطالب مشابه :
برنامه ریزی صبح گاهی
دبستان پسرانه سما 8- بیان خلاصه بخشنامه های مرتبط به دانش برنامه های مراسم صبحگاه
درج کلیه بخشنامه ها در سایت ناحیه3
مدیریت نوین سما. همکاران برای اطلاع و مشاهده ی بخشنامه ها می توانند به قسمت بخشنامه های
مقررات ثبت نام در آموزشکده سما
وبلاگ خارج از گود دانشجویان آموزشکده سما بند 2 این بخشنامه ) برتر آموزشکده های سما
آگهی استخدام حقالتدریس دانشکده های فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد
آخرین جزئیات بخشنامه به مدت سه سال در دانشکدههای فنی و حرفهای سما در حوزه منطقه
معرفی دانشگاه آزاد خمینی شهر اصفهان ( 1 )
معاونت مدارس سما : کرامت مجیدی 3ـ اعمال تخفیف شهریه بر اساس دستورالعمل و بخشنامه¬های
آدرس بخشنامه های حقوقی سال 93
منصوریان حسابداری - آدرس بخشنامه های حقوقی سال 93 - در مورد حسابداری - منصوریان حسابداری
نیاز به پیش دانشگاهی برای دانشگاه
بخشنامه های به هر رشته مورد علاقه خود بدون توجه به نوع دیپلم خود در آموزشکده های سما
بخشنامه آموزش و پرورش- 9 برگ واحد کار پیش دبستانی برای استفاده مربیان
پیش دبستانی نمونه (سه ستاره) فرشته ها - بخشنامه آموزش و پرورش- 9 برگ واحد کار پیش دبستانی برای
برچسب :
بخشنامه های سما