مصاحبه با رتبه 13 اتوماسیون و ابزار دقیق

   این مطلب از سایت کنکوری نصیر گرفته شده است. من فقط قسمت هایی را که احساس می کردم اهمیت بیشتری دارد٬ با رنگ قرمز مشخص کردم و پی نوشت.  


آقای ابوالفضل حاجی سامی، دانش آموخته مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی، معدل موثر 20/16 و  رتبه 13 آزمون کارشناسی ارشد اتوماسیون و ابزار دقیق. 

◄با سلام، آیا امسال نخستین بار بود که در آزمون کارشناسی ارشد شرکت می کردید؟
من قصد شرکت در آزمون قبلی را نیز داشتم و تابستان 85 هم کم و بیش مطالعه می کردم ولی با شروع ترم احساس کردم که با وجود واحد های درسی کار برایم مشکل خواهد بود و تصمیم گرفتم دوره کارشناسی را پنج ساله تمام کنم. ترم نهم را هم مرخصی گرفتم و وقت خود را تنها به کنکور ارشد اختصاص دادم.

◄برای آزمون امسال از چه زمانی شروع به مطالعه کردید؟از تابستان با شروع کلاسهای کنکور درس خواندن من هم آغاز شد. کلاسهای الکترومغناطیس، مدارهای الکتریکی و سیگنال را در موسسه نصیر ثبت نام کردم البته کلاس الکترونیک هم می رفتم. پاییز کلاس دیگری نگرفتم و تنها در آزمون ها شرکت می کردم.

◄رتبه شما در آزمون ها در چه حدودی بود؟
حدود 1 یا 2، بدترین رتبه ام 6 بود. البته رتبه برایم مهم نبود، سوالها کیفیت خوبی داشتند و مهم تر از آن تجربه جلسه آزمون بود که برایم ارزشمند بود.

◄برای مطالعه جای مشخصی را انتخاب کرده بودید؟من به همراه یکی از دوستان دانشگاه برای کنکور می خواندیم. از همان 15 تیر که شروع کردیم از صبح ساعت 8 به کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی می رفتیم و اگر کلاس نداشتیم تا 10 شب می ماندیم و با هم درس می خواندیم. در اوقات استراحت هم باهم بودیم و خلاصه سعی می کردیم دوران کنکور سخت نگذرد. این رویه را تا زمان کنکور ادامه دادیم، در این مدت به طور مفید 7 تا 8 ساعت درس می خواندیم. به نظرم درس خواندن باهم خیلی به حفظ انگیزه من کمک کرد.
در تابستان بیشتر تمرکز من بر درس هایی بود که کلاس می رفتم، هر هفته درس های هفته پیش را از روی جزوه مرور می کردم و بعد همان مباحث را از روی کتابهای کنکوری می خواندم و تست می زدم. البته در درس های الکترونیک، مدار و سیگنال پیش از مطالعه جزوه ابتدا کتاب و مراجع اصلی را مطالعه می کردم و بعد به سراغ جزوه استاد می رفتم. غیر از این درسها کنترل را هم در تابستان خواندم. در واقع قصد داشتم که تقریبا تمام درسها را در تابستان تمام کنم که تا حد زیادی موفق شدم. درس های معادلات، آمار و ریاضی را هم گذاشته بودم که ترم پاییز با کلاس پیش بروم که نشد و آنها را هم خودم در پاییز خواندم.

◄و در پاییز؟
غیر از مطالعه دروس ریاضی، بیشتر پاییز به دوره گذشت، سعی می کردم هماهنگ با آزمون های نصیر پیش بروم و با توجه به سرفصل هر آزمون مباحث را از کتابهای تست می خواندم و تست می زدم و این روال تا آزمون 100 درصد ادامه داشت. بعد از این مرور کلی دیگر برنامه چندان مشخصی برای مطالعه نداشتم، بیشتر وقتم صرف تست زدن می شد و سعی می کردم در همه درس ها تست بزنم.
با توجه به اینکه به موقع شروع کرده بودم زمان کافی داشتم، به ویژه که آزمون هم یک ماه عقب افتاد و باعث شد تا یک ماه آخر را به کتاب مجموعه سوالات کنکور اختصاص دهم . البته با توجه به محدودیت تست ها ، آزمون های موسسات مختلف را هم حل می کردم.

◄در روز های آخر درس ها را مرور نمی کردید؟
مرور می کردم ولی از طریق خلاصه هایم. من اول پاییز شروع به خلاصه برداری کردم و خلاصه های خوب و مفیدی برای خودم تهیه نمودم و در مطالعات بعدی تنها خلاصه ها را می خواندم. بعضی از دوستانم هم از خلاصه هایم استفاده کردند و در این چند وقت هم خیلی از کنکوری های امسال از خلاصه هایم کپی گرفته اند تا استفاده کنند. به نظرم کار خوبی بود و کاش از تابستان این کار را شروع کرده بودم.
در دوره نهایی سعی می کردم زمان مشخصی را به مطالعه خلاصه ها اختصاص دهم، مثلا در 3 ساعت کل مغناطیس را می خواندم و بعد به سراغ تست ها می رفتم، اگر حین تست زنی به مشکلی برخورد می کردم دوباره خلاصه ها را نگاه می کردم.

◄برنامه ریزی شما برای درس زبان به چه صورتی بود؟من اصلا زبان را نخواندم؛ البته در برنامه ام بود که در ماه آخر بخوانم ولی باز ترجیح دادم که این زمان را به درس های دیگر اختصاص دهم اما احساس می کنم که کار خوبی نکردم. اصولا به نظرم رها کردن یک درس کار اشتباهی است و باید تلاش کرد تا هر درسی را تا حد قابل قبولی خواند.

◄منابع شما برای مطالعه؟
ریاضی مهندسی: جزوه دکتر معتقدی و کتاب های تست دکتر نیکوکار.
مدارهای الکتریکی: جزوه دکتر ملک محمد ، کتاب درس و تست انتشارات جهش و رهیافت حل مساله 1 و 2 .
کنترل: کتاب آریاز برادرانی.
سیگنال و سیستم: جزوه مهندس کهن ، کتاب اپنهایم و کتاب تست راهیان ارشد.
الکترونیک: جزوه دکتر لطیفی ، کتاب سدرا ، کتاب تست راهیان ارشد و رهیافت حل مسأله 1 و 2.
مغناطیس: جزوه مهندس اشرفیان، رهیافت حل مسأله و کتاب پردازش.

◄چه طور شد که به رشته اتوماسیون علاقه مند شدید و این رشته را به عنوان رشته دوم خود انتخاب کردید؟
من از ابتدا خودم را برای آزمون مهندسی برق آماده می کردم ولی با توجه به امکان انتخاب رشته دوم تصمیم گرفتم در آزمون رشته اتوماسیون هم شرکت کنم. چون هم بازار کار خوبی دارد و هم عناوین دروس آزمون این رشته در رشته مهندسی برق نیز وجود دارد.
البته در نهایت با توجه به اینکه به گرایش مخابرات علاقه بیشتری داشتم و از سوی دیگر با توجه به اینکه دوره کارشناسی ارشد اتوماسیون در جنوب برگزار می شودبا توجه به رتبه 103 خود در آزمون مهندسی برق تصمیم گرفتم برای ادامه تحصیل گرایش مخابرات سیستم را انتخاب کنم و از انتخاب خودم هم راضی هستم. 

 

پی نوشت:دوستانی که امسال کنکور ارشد دارید و دانشگاه دوره ی لیسانس شما چندان معتبر نبود مثل دانشگاه لیسانس من(دانشگاه صنعتی بابل): 

اگر احساس می کنید در کنکور کارشناسی ارشد نمی توانید حریف لیسانسه های شریف و امیرکبیر (در کل دانشگاه های قوی ) شوید و رتبه ی برتر کسب کنید ، ادامه مطلب را بخوانید. 

 

داستانی  کوتاه از پائولوکوئیلو.  

جرات تلاش کردن

رام کنندگان حیوانات سیرک برای مطیع کردن فیلها از ترفند ساده ای استفاده می کنند.زمانی که حیوان هنوز بچه است، یکی از پاهای او را به تنه درختی می بندند. حیوان جوان هر چه تلاش می کند نمی تواند خود را از بند خلاص کند اندک اندک ای عقیده که تنه درخت خیلی قوی تر از اوست در فکرش شکل می گیرد.وقتی حیوان بالغ و نیرومند شد ،کافی است شخصی نخی را به دور پای فیل ببندد و سر دیگرش را به شاخه ای گره بزند. فیل برای رها کردن خود تلاشی نخواهد کرد .پای ما نیز ، همچون فیلها،اغلب با رشته های ضعیف و شکننده ای بسته شده است ، اما از آنجا که از بچگی قدرت تنه درخت را باور کرده ایم، به خود جرات تلاش کردن نمی دهیم، غافل از اینکه برای به دست آوردن آزادی ، یک عمل جسورانه کافیست .



مطالب مشابه :


گفتگو با رتبه 7 کشوری کنکور ریاضی 93 : مهسا خوش نما

♦♦♦کنکور 94♦♦♦ - گفتگو با رتبه 7 کشوری کنکور ریاضی 93 : مهسا خوش نما - www.konkour93-94.blogfa.com




بدترین و بهترین آزمون من!

قدم به قدم تا کنکور 94 - بدترین و بهترین آزمون من! - کنکور 1394 . رتبه 59 کنکور پاسخ می دهد! new.




گفت‌وگوی اختصاصی با محمد استادمحمدی، رتبه یک کنکور ریاضی ۹۱ (قسمت اول)

کنکور - کنکور آسان است - موسسه ونوس بهترین رتبه‌ام ۱ و بدترین آن‌ها ۲۸ بود. بله.




مصاحبه با رتبه یک کنکور ارشد 92

ارشد و دکترای اقتصاد، مدیریت و حسابداری - مصاحبه با رتبه یک کنکور ارشد 92 - دانلود سوالات و




راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد برق

کنکور کارشناسی عده ای از داوطلبان که رتبه خود را داوطلب که شاید این اشتباه بدترین و




پاسخ به تماسها (پست ثابت)

بهترین و بدترین رتبه هایی که تاکنون برای انتخاب رشته مشاوره و برنامه ریزی برای کنکور




حوادث واقعه: کنکور

نتایج آزمون سراسری یا همان کنکور باشد بدترین رتبه های اول کنکور نخبگان




مصاحبه موسسه نصير با رتبه 10 كارشناسي ارشد 86/87 رشته مکانیک - محمدجواد اشرفی

رتبه کنکور بله به درس مقاومت مصالح و طراحی اجزا که در عین حال بدترین درس کنکور




روش مطالعه صحيح و چگونگي درس خواندن براي كنكور ارشد(حتما بخوانيد)

با استعداد بالا و سخت کوشی بخاطر اشتباهاتشون رتبه بدترین دشمن شما رتبه های خوب کنکور




رتبه های برتر کنکور سراسری سال 91 چگونه درس می خواندند؟

زاغه سيتي.1317‏ (دیار فراموش شده) - رتبه های برتر کنکور سراسری سال 91 چگونه درس می خواندند؟ - تا




برچسب :