نایب رئیس مجلس در قزوین: استقلال وکلا در لایحه جامع وکالت مدنظر قرار گیرد/ تسنیم
گزارش خبری کامل مراسم پاسداشت روز وکیل مدافع
در: اسفند ۱۴, ۱۳۹۳در:: اخبار, هفته وکیل
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم پاسداشت روز وکیل مدافع:
لازمه بالندگی کانون وکلا در مسیر بسط عدالت؛ برخورداری نهاد وکالت از یک استقلال قابل قبول است.
دکتر امیر حسین آبادی ؛ استاد دانشگاه شهید بهشتی و وکیل پایه یک دادگستری:
رگ استقلال کانون وکلا را قطع نکنید
امیر افشین کلانتری رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین:
لایحه ای که به تازگی تقدیم مجلس شورای اسلامی شده، ناقض استقلال وکیل و ناقض حق دفاع مردم است.
مراسم شصت و دومین سالروز استقلال کانون وکلا و پاسداشت روز وکیل مدافع؛ با حضور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان قزوین، معاون سابق دیوان عالی کشور، معاونین رئیس کل دادگستری استان، ریاست کل دادگاههای عمومی و انقلاب شهرستان قزوین، معاون دادستان قزوین و هیأت مدیره مرکز امور مشاوران حقوقی و وکلای قوه قضائیه و وکلای دادگستری استان قزوین برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در این مراسم اظهار داشت:
رفع اختلاف در حیات پیچیده و گسترده اجتماعی انسان؛ رسالت انبیاء الهی بوده و کار بزرگی برای ساماندهی حیات بشر و رسیدن به قله های کمال است که امروز این رسالت بزرگ الهی و انسانی به دوش وکلای دادگستری و قضات دادگاهها می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نقش کانون وکلا را پس از ۶۲ سال شکل گیری در عرصه توسعه و بسط عدالت و پاسداری از حقوق انسانها مؤثر دانست و گفت:
مدیریت اختلاف و گسترش عدالت، مسؤولیت خطیر و مهمی است که جز در سایه ارتقاء دانش و علم، ایمان و اعتقاد و یک سازماندهی مناسب و کارآمد بدست نمی آید.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:
از یک نهاد بالنده و با تجربه ای بیش از نیم قرن کارنامه مبتنی بر تلاش و تجربه علمی، انتظار می رود که امروز بعنوان یک بازوی مقتدر و توانا در خدمت نظام و دستگاه قضایی برای گسترش حق، پاسداری از حقوق انسانها و بسط عدالت تلاش نماید.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی ادامه داد:
این مهم در سایه یک استقلال قابل قبول، یک نظام و سازماندهی کارآمد و یک نظارت درون سازمانی و برون سازمانی مطمئن و گره گشا همراه با ارتباط منطقی و تعامل حداکثری بین دستگاه قضا و کانون وکلا امکان پذیر است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به نقش وکیل در روشن شدن زوایای مختلف پرونده های قضایی اشاره کرد و گفت:
وکیل یک سرمایه بزرگ برای کارآیی دستگاه قضایی کشور است و باید با تدبیر و برنامه ریزی درست، امکان استفاده شایسته از این سرمایه را فراهم نمود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت:
امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله مرکز پژوهشهای مجلس، در بررسی لایحه جامع وکالت، با یک ارتباط تنگاتنگ با نمایندگان وکلا، اقدام به تصویب بهترین قانونی کنند که راه را برای رسیدن به یک کانون وکلای مقتدر و کارآمد هموار می کند.
دکتر امیرحسین آبادی وکیل دادگستری و استاد دانشگاه نیز در این مراسم گفت:
استقلال یک ضرورت اجتماعی است که با حق دفاع بعنوان یکی از حقوق طبیعی و بنیادین بشریت ارتباط کامل و مستقیم دارد که این حق طبیعی همانند حق زندگی، حق داشتن شغل، جزء حقوق اعطایی از سوی دولت یا مجلس نیست و با تولد انسان ایجاد می شود.
وی به دفاع وکلای دادگستری از سران انقلاب اسلامی در دادگاههای رژیم شاهنشاهی اشاره کرد و گفت: آن روزها اگر وکلای دادگستری استقلال حرفه ای نداشتند، نمی توانستند از حقوق بزرگان انقلاب دفاع کنند.
امروز هم اگر استقلال وکیل را از او بگیریم؛ نمی تواند آنچنان که باید به وظیفه خود عمل کند و این موضوع مستقیماً حق دفاع و حق طبیعی مردم را نقض می کند.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت:
لایحه جامع وکالت با این وضعیت که تهیه شده، به هیچ وجه به مصلحت مردم و نظام نیست و تأثیرات منفی داخلی و بین المللی آن اجتناب ناپذیر خواهد بود.
امیرافشین کلانتری رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین نیز اظهار داشت:
به تازگی قوه قضائیه از طریق دولت، لایحه ای را تقدیم مجلس شورای اسلامی نموده است. مواد متعددی در این لایحه پیش بینی شده که ناقض استقلال وکیل، کانونهای وکلا و در نهایت ناقض حق دفاع و مانع اجرای عدالت است.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین ادامه داد:
امکان ممنوعیت وکلا از حرفه وکالت از طریق تصمیمات غیر قضایی و بدون صدور حکم از مراجع قضایی یا رسیدگی در دادسرا و دادگاه انتظامی وکلا، امکان دخالت افراد غیر وکیل در اختبار کارآموزان وکالت، ممنوعیت وکلای غیر مسلمان وابسته به اقلیتهای دینی شناخته شده در قانون اساسی از عضویت در هیأت مدیره کانونها، جرم انگاری شدید مسائل مالیاتی وکلا به نحوی که در هیچ شغل و صنفی در کشور چنین جرم انگاری هایی سابقه نداشته و لزوم تصویب آئین نامه هایی که حتی در صورت داشتن اشکال هم در هیچ مرجعی قابل شکایت و ابطال نیست و موارد دیگر؛ از جمله نواقص این لایحه است که استقلال و شأن وکالت و در نهایت اجرای عدالت را نشانه گرفته است.
در پایان مراسم؛ با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سخنرانان و همچنین وکلای منتخب استان
آقایان منصور ولی زاده و حبیب اله لامعی و رضا اسلامی و دکتر محمد امینی تقدیر بعمل آمد.
جهت مشاهده تصاویر بیشتر کلیک کنید
نایب رئیس مجلس در قزوین:
استقلال وکلا در لایحه جامع وکالت مدنظر قرار گیرد
خبرگزاری تسنیم: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گسترش عدالت در جامعه و دفاع از حقوق مردم در گرو استقلال وکلا است که این مهم باید در لایحه جامع وکالت مدنظر قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد در مراسم بزرگداشت استقلال کانون وکلا اظهارداشت: رفع اختلاف در حیات پیچیده و گستردة اجتماعی انسان، رسالت انبیاء الهی بوده و کار بزرگی برای ساماندهی حیات بشر و رسیدن به قلههای کمال است که امروز این رسالت بزرگ الهی و انسانی به دوش وکلای دادگستری و قضات دادگاهها است.
وی نقش کانون وکلا را پس از 62 سال شکلگیری در عرصة توسعه و بسط عدالت و پاسداری از حقوق انسانها مؤثر دانست و گفت: مدیریت اختلاف و گسترش عدالت، مسئولیت خطیر و مهمی است که جز در سایة ارتقاء دانش و علم، ایمان و اعتقاد و یک سازماندهی مناسب و کارآمد بدست نمیآید.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از یک نهاد بالنده و با تجربهای بیش از نیم قرن کارنامه مبتنی بر تلاش و تجربه علمی، انتظار می رود که امروز به عنوان یک بازوی مقتدر و توانا در خدمت نظام و دستگاه قضایی برای گسترش حق، پاسداری از حقوق انسانها و بسط عدالت تلاش کند.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی بیان کرد: این مهم در سایة یک استقلال قابل قبول، یک نظام و سازماندهی کارآمد و یک نظارت درون سازمانی و برون سازمانی مطمئن و گرهگشا همراه با ارتباط منطقی و تعامل حداکثری بین دستگاه قضا و کانون وکلا امکان پذیر است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به نقش وکیل در روشن شدن زوایای مختلف پروندههای قضایی اشاره کرد و گفت: وکیل یک سرمایة بزرگ برای کارآیی دستگاه قضایی کشور است و باید با تدبیر و برنامه ریزی درست، امکان استفاده شایسته از این سرمایه را فراهم کرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله مرکز پژوهشهای مجلس، در بررسی لایحة جامع وکالت، با یک ارتباط تنگاتنگ با نمایندگان وکلا، اقدام به تصویب بهترین قانونی کنند که راه را برای رسیدن به یک کانون وکلای مقتدر و کارآمد هموار میکند.
مطالب مشابه :
متن کامل سخنرانی رییس کمیسیون اصل نود مجلس در همایش قزوین + نامه فرشید رفوگران
وکلای ملت - ۵ - متن کامل سخنرانی رییس کمیسیون اصل نود مجلس در همایش قزوین + نامه فرشید رفوگران
کارگاه آموزشی کارآموزان محترم کانون وکلای دادگستری استان قزوین گروه dبرگزار شد
کارگاه آموزشی کارآموزان محترم کانون وکلای دادگستری استان قزوین گروه d پنج شنبه26/04/1393برگزار شد
نایب رئیس مجلس در قزوین: استقلال وکلا در لایحه جامع وکالت مدنظر قرار گیرد/ تسنیم
وکلای ملت - ۵ - نایب رئیس مجلس در قزوین: استقلال وکلا در لایحه جامع وکالت مدنظر قرار گیرد
تصویب لایحه جامع وکالت رسمی دادگستری
کانون وکلای استان قزوین آماده همکاری در اجرای عامری با اشاره به همایش کانون وکلا
تعداد ثبت نامکنندگان آزمون وکالت 93 به تفکیک کانونهای هر استان با تطبیق بر آزمون 92
قزوین: 675: 715: 1390: 64: 10 و آموزشهاي حقوقي,جزوات حقوقی و منابع آزمون وکالت،کانون وکلا دادگستری
آگهی ثبت نام از داوطلبان عضویت در هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری قزوین/ وبسایت کانون قزوین
وکلای ملت - ۵ - آگهی ثبت نام از داوطلبان عضویت در هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری قزوین
تاکید کارشناسان و نمایندگان مجلس بر حفظ استقلال،امنیت شغلی و اجتماعی وکلا / وبسایت کانون قزوین
وکلای ملت - ۵ - تاکید کارشناسان و نمایندگان مجلس بر حفظ استقلال،امنیت شغلی و اجتماعی وکلا
جدول مقایسه ظرفیت کانون وکلای دادگستری در چند سال گذشته
(رتبه یک کانون قزوین) جدول ذیل ،مقایسه ظرفیت پذیرش کانونهای وکلا در 5 سال اخیر است
مراسم بزرگداشت استقلال کانون وکلا در کانون وکلای دادگستری استان البرز
وبلاگ حقوقی نیما جهانشیری,رتبه یک کانون وکلا,رتبه یک کانون وکلای دادگستری البرز,کانون
برچسب :
کانون وکلا قزوین