ارژنگ و توضیحات پژوهشی
رئیس دانشگاه یاسوج با تأکید بر اهمیت وجود پژوهش برای هر تصمیمگیری در حوزههای مختلف گفت: پژوهش باید تقاضا محور باشد ولی در کهگیلویه و بویراحمد وضع اینگونه نیست.
به گزارش کبنانیوز، اردوان ارژنگ از تقاضا محور نبودن پژوهشها و تحقیقات در کهگیلویه و بویراحمد سخن گفت و اظهار داشت: اینکه فرد یا مؤسسهای وقت، انرژی و هزینه بگذارد تا پژوهشی را به نتیجه برساند و آن وقت دنبال مشتری و بازار بگردد، انتظاری نابهجا است.
رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد آنگونه که باید جا نیفتاده است، افزود: این دانشگاه به تنهایی ظرفیتهای زیادی را برای انجام پژوهش از طریق اساتید و پایان نامههای دانشجویی دارد که متأسفانه تاکنون این ظرفیت در مسیر توسعه استان قرار نگرفته است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: تنها در سال گذشته، ۲۶۰ پایاننامه در حوزه تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکترا از این دانشگاه انجام شده که نشاندهنده ظرفیت بالای پژوهش و تحقیق در دانشگاه یاسوج است.
رئیس دانشگاه مادر در کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت وجود پژوهش برای هر تصمیمگیری در حوزههای مختلف گفت: پژوهش باید تقاضامحور باشد ولی در این استان وضع اینگونه نیست و شاید این موضوع موجب بیرغبتی مراکز علمی در جهت دادن تحقیقات و پایاننامههای خود به سمت نیازهای استان باشد.
ارژنگ با اشاره به لزوم کاربردی شدن تحقیقات و پژوهشها در کهگیلویه و بویراحمد توضیح داد: برای نزدیک شدن دانشگاهها با نیازهای این استان لازم است قبل از هر کار دیگری نیازسنجی شود و مشخص شود که کهگیلویه و بویراحمد در چه موضوعات و محورهایی به پژوهش و تحقیق نیاز دارد تا آنگاه دانشگاهها به کمک توان علمی اساتید و دانشجویان خود در این مسیر تلاش کنند.
تقاضاها و نیازهای پژوهشی استان به این دانشگاه اعلام شود
عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج با اشاره به اهمیت پژوهش در کشورهای توسعه یافته تصریح کرد: ممکن است دانشگاهها از سوی اعضای هیئت علمی یا دانشجویان، زحمات زیادی را برای سالها بکشند و وقتی نتیجه تحقیقات معلوم شد به آنها بگویند اصلاً این نیاز ما و اولویت ما نیست، پس راه درست این است که ابتدا نیازها و اولویتهای استان مشخص شود و سپس اعلام شود در این محورها به پژوهش نیاز است.
وی تحقق این مهم را موجب نزدیک شدن واقعی دانشگاه با صنعت و تولید دانست و اظهار امیدواری کرد که کارگروه پژوهش در این استان بتواند همه ظرفیتهای پژوهشی را حول یک محور جمع کند.
این استاد معارف دانشگاه یاسوج عنوان کرد: باید ابتدا تقاضا و بازار لازم برای یک پژوهش مشخص باشد تا آنگاه دانشگاه وقت و هزینه کند تا در جهت یک نیاز مشخص تحقیقات کاربردی خود را انجام دهد.
وی خواستار اعلام نیازهای پژوهشی بخش دولتی و خصوصی به دانشگاه یاسوج شد.
رئیس دانشگاه یاسوج انتظار خود از حوزه پژوهش استانداری کهگیلویه و بویراحمد و این دانشگاه را ورود جدیتر به مسائل ذکر شده دانست و گفت: دانشگاه یاسوج از ظرفیت و توان علمی بالایی برخوردار است به طوریکه اساتیدی در این دانشگاه وجود دارد که از سایر اساتید دانشگاههای کشور توانمندتر و خلاقتر هستند.
سرانه تولید مقاله معتبر در دانشگاه یاسوج ۱٫۰۵ به ازای هر عضو هیئت علمی است
ارژنگ به برخی موفقیتهای ملی و بینالمللی اساتید این دانشگاه اشاره کرد و برخی از آنها را از جمله مقام نخست جشنواره فارابی، مقام هفتم جشنواره نانوتکنولوژی و انتخاب دو تن از اساتید دانشگاه یاسوج را در زمره سه درصد دانشمندان دنیا برشمرد.
وی تعداد مقالات معتبر تولید شده این دانشگاه را به ازای هر عضو هیئت علمی ۱٫۰۵ مقاله اعلام کرد و یادآور شد: دانشگاه یاسوج اکنون ۱۹۳ مقاله معتبر علمی را در هر سال تولید میکند و این در حالی است که ۱۸۳ عضو هیئت علمی دارد.
رئیس دانشگاه یاسوج این تعداد مقاله را هم کافی ندانست و افزود: سرانه استاندار تولید مقاله معتبر در جهان به ازای هر عضو هیئت علمی سه مقاله در طول سال است که برای رسیدن به ظرفیت بالاتر در تولید مقالات علمی از حوزه پژوهشی دانشگاه خواستیم که وضعیت و نقایص این حوزه را بررسی کند که برای رسیدن به نرم استاندارد جهانی چه موانعی داریم.
ارژنگ خواستار استفاده از این ظرفیت علمی در دانشگاه یاسوج شد و خاطرنشان کرد: دانشگاه آماده است تا آنچه ممکن است تولید ۲۶۰ پایاننامه تحصیلات تکمیلی و ۱۹۳ مقاله علمی معتبر در طول سال در خدمت توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گیرد.
گفتنی است، دکتر اردوان ارژنگ پیش از این با انتقاد از طولانی شدن تهیه طرح آمایش سرزمین در استان کهگیلویه و بویراحمد و واگذاری آن به یک مؤسسه علمی بیرون از استان تأکید کرد: دانشگاه یاسوج از هر نظر آمادگی و توان انجام این طرح را با کیفیت بهتر، زمان کمتر و هزینه پایین دارد و دلیلی برای واگذاری آن به خارج از استان نبوده است.
همچنین، دانشگاه یاسوج در سالهای اخیر به لحاظ علمی و فرهنگی مقامها و رتبههای قابل توجهی را کسب کرده است که این نشان از ظرفیت بالای این دانشگاه مادر در کهگیلویه و بویراحمد است.
مطالب مشابه :
اعلام نمرات و انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه گچساران - سيدا
اعلام نمرات و انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه گچساران دانشگاه آزاد اسلامی واحد
مصاحبه با مدیر پژوهش دانشگاه + عکس+فعالیتهای مدیریت پژوهش
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران عضو هئیت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد شیمی کاربردی
اخبار دانشگاه آزاد گچساران/همایش داخلی نانو فناوری
اخبار دانشگاه آزاد گچساران دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران ولی بخش علمی
پروژه ، پایان نامه ، کارآموزی رشته های مهندسی شیمی ونفت و شیمی کاربردی
شیمی ونفت و شیمی کاربردی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران علمی (کاهش
ماورا
دانشگاه دولتی واحد دانشگاه ازاد گچساران دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی
ارژنگ و توضیحات پژوهشی
دانشگاه آزاد اسلامي واحد گچساران . کاربردی شدن تحقیقات علمی دانشگاه یاسوج با
تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون
دانشگاه جامع علمی-کاربردى گچساران (3116) دانشگاه جامع علمی - کاربردی سايت واحد استاني
دانشگاه آزاد اسلامی ساری در چهار فصل 88
دکتر ابراهیم فلاح عضو هیات علمی واحد علمی کاربردی و واحد گچساران دانشگاه
برچسب :
دانشگاه علمی کاربردی واحد گچساران