پل طبیعت در آستانه بازگشایی به روی شهروندان تهرانی

پل طبیعت در آستانه بازگشایی به روی شهروندان تهرانی
.
xxx%20%281%29.JPG

مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد از تکمیل نهایی سازه پل طبیعت به عنوان بزرگترین پل غیر خودرویی کشور خبر داد.

دکتر حجت‌اله ملاصالحی مدیر عامل شرکت با اشاره به آخرین مراحل تکمیل سازه پل طبیعت در بخش‌های نصب سازه‌های فولادی وبتن ریزی افزود: این پل به زودی برای عبور عموم مردم آماده می‌شود.

وی وزن کلی سازه پل طبیعت را دو هزار تن اعلام و تصریح کرد: برای ساخت این پل که از شاخص‌ترین پل‌های کشور از نظر طراحی، اجرا و کارکرد است، 14هزار قطعه فولادی در ابعاد مختلف در ارتفاع 40 متری زمین برشکاری، مونتاژ و نصب شده است.

ملاصالحی  اظهار داشت: با احداث پل طبیعت بوستان‌های طالقانی در شرق و آب و آتش و بنادر در غرب اراضی عباس آباد به هم متصل شده و در واقع پهنه‌های فرهنگی و گردشگری این مجموعه به هم می‌رسند.

Qz.jpg

به گفته وی با احداث این پل که 7 هزار متر مربع مساحت دارد و شهر تهران صاحب نماد جدیدی می‌شود که مفاهیم کاربردی پل‌های شهری، گردشگری شهری و و همزیستی با محیط زیست پیرامون را متحول خواهد کرد.

وی مدت زمان احداث سازه پل را کمتر از دوسال عنوان کرد و افزود : باتوجه به شاخص های فنی پروژه، مسائل بین المللی و همچنین پیچیدگی‌های طرح و معارضین ترافیکی و تأسیساتی، فعالیت‌های عمرانی با دشواری‌های زیادی روبرو بود که در نهایت با تلاش و همت متخصصان ایرانی و توان بومی برطرف شده است.

دکتر ملاصالحی در ادامه افزود: برای احداث این پل سه طبقه بیش از 102 کیلومتر جوشکاری در سخت‌ترین شرایط جوی و محیطی و در کل 6200 مترمکعب بتن ریزی انجام شده که با در نظر گرفتن نوع سازه و کارکرد آن در سطح کشور کم نظیر است.


شهردار تهران در مراسم افتتاح پل های روگذر و زیرگذر تقاطع بزرگراه شهید گمنام

معضل گلوگاه های ترافیکی حل و فصل می شود / افتتاح خط 3 متروی تهران تا کمتر از 40 روز آینده

محمدباقر قالیباف امروز در مراسم افتتاح مجموعه پل های روگذر و زیرگذر چندسطحی تقاطع بزرگراه شهید گمنام- کردستان در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی که چه طرح های عمرانی را برای شش ماه دوم سال 92 آماده کرده اید، اظهارداشت: برنامه سال92 شهرداری تهران مرتب و منظم تدوین شده است و ما همان برنامه را دنبال می کنیم و براساس همان برنامه کارها پیش می رود .
وی با اشاره به پروژه پل های روگذر و زیرگذر تقاطع بزرگراه شهیدگمنام –کردستان گفت: این پروژه از پروژه های مهمی است که در منطقه 6 و در تقاطع گل ها اجرا شده است.
وی افزود: در این پروژه حدود 15 هزار مترمربع زیرگذر و 5 هزار مترمربع روگذر اجرا شده و این نقطه از نقاط مهم و حساس شهر تهران بود که امروز افتتاح شد .
شهردار تهران اضافه کرد: این نقطه از شهر تهران همواره دارای ترافیک زیادی بود. به طوری که ترافیک در میدان فاطمی، گلها ، تقاطع جلال آل احمد و امیرآباد شمالی –جنوبی دیده می شد.
وی با بیان اینکه گلوگاه های ترافیکی دیگری هم در سطح شهر هست که در حوزه عمرانی تلاش داریم که آنها را حل وفصل کنیم تصریح کرد: پل نصر و گیشا ازجمله این گلوگاه ها بود و تقاطع ستارخان با شیخ فضل الله نوری هم از مباحث مهمی است که باید مشکلش رفع شود .
قالیباف اضافه کرد: در جنوب شهر هم در اتوبان بعثت در تقاطع با راه آهن و تقاطع با شهید رجایی نیز با وجود آنکه پل فلزی آنجا وجود دارد، اما مشکلاتی است و پل جوابگو نیست. این نقطه هم از نقاط کلیدی شهر تهران است که باید گره اش رفع شود .
شهردار تهران اضافه کرد: بزرگراه شهیدبابایی تا تقاطع ارتش به سمت شمال نیز از گلوگاه های جدی است که با اتمام اتوبان صدر نیاز است که گره این نقطه نیز باز شود .
وی ادامه داد: حوزه معاونت عمرانی ما تلاش خوبی کرده که بتوانیم در کنار اجرای کارهای بزرگ، گره های ترافیکی کوچک رانیز رفع کنیم.
قالیباف همچنین تصریح کرد: ان شاءالله تمامی این گره های ترافیکی در زمان خود حل و فصل شده و اینها در اولویت کارهای ماست که البته الان دیگر شهر تهران نیازمند فرهنگ ترافیک است یعنی یک مقدار دقت در فرهنگ ترافیک، شهر را از معضل مهم ترافیک نجات می دهد.
شهردار تهران گفت: من فکر می کنم در حوزه عمرانی کارهای ترافیکی به خوبی اجرا شده و ما پا به پا جلو آمده ایم و اگر به فرهنگ ترافیکی هم توجه کنیم بهتر می توانیم شهر را از معضل ترافیک نجات دهیم .
قالیباف در پاسخ به پرسش خبرنگاری درخصوص خط 3 مترو گفت: ظرف یک ماه تا 40روز آینده این خط که از خطوط بسیار مهم شهر تهران است، افتتاح می شود .
وی با بیان اینکه خط 3 مترو از دورترین نقطه شهر یعنی از ابتدای اتوبان ساوه آغاز شده و به ایستگاه شهید بهشتی و مصلا در خط یک می رسد، افزود: حسن این خط این است که با دو خط 4 و1 تقاطع دارد و می تواند حمل و نقل مسافری بسیار خوبی را داشته باشد .
قالیباف اضافه کرد: بنده شنبه آینده از این خط بازدید خواهم کرد و ان شاالله این بازدید نهایی ماست و برای افتتاح آماده می شویم .
شهردار تهران در ادامه اظهار کرد: اتوبان صدر هم در مرداد ماه به پایان می رسد و ارتباط این بزرگراه با تونل نیایش تامین خواهد شد .
قالیباف در پایان از شهردار منطقه 6 خواست که زیرگذر تقاطع چهارراه ولیعصر که خط 3 مترو هم از آن می گذرد، سریع تر تکمیل شود.


اجرای آخرین مراحل عملیات روسازی آسفالتی در تونل شمالی امیرکبیر

بیش از 1500 متر از طول تونل شمالی امیرکبیر زیر روکش آسفالت رفت. جانشین مجری طرح های تونلی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ضمن اعلام خبر فوق افزود: متعاقب آغاز عملیات اجرای روکش آسفالت در پروژه احداث تونل امیرکبیر تاکنون 1525 متر از طول تونل شمالی این معبر زیرزمینی زیر روکش آسفالت رفته.

و به این ترتیب، عملیات روسازی در بیش از 90 درصد از طول تونل شمالی امیرکبیر به اتمام رسیده است.1tir---head3amirkabir.JPG
مهندس سیدمهدی پورهاشمی با بیان آنکه عملیات روسازی تونل شمالی در بخش حدفاصل خیابان 17 شهریورتا بزرگراه امام علی(ع) به پایان رسیده است، افزود: هم اکنون علاوه بر اجرای عملیات روکش آسفالت، اقداماتی از قبیل نصب تجهیزات چربی گیر آب های سطحی و اصلاح و ترمیم سطوح بتنی در دست انجام است و پیش بینی می شود مجموعه این اقدامات در هفته های ابتدایی تیر ماه سال جاری به اتمام برسد.1tir---head2%20amirkabir.JPG
گفتنی است پروژه احداث تونل امیرکبیر که در شرق بازار تهران و در بخش حدفاصل سه راه امین حضور تا بزرگراه امام علی(ع) در دست اجرا است، بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. شاخه شمالی این تونل 1710 متر طول دارد که این میزان با احتساب طول رمپ ها به 2 هزار متر می رسد.

3خط مترو در پکن با 8میلیارد دلار ساخته شده است در تهران با 2میلیارد دلار

در دوره اخیر مدیریت شهری ناوگان حمل و نقل عمومی تهران به شبکه ای کارآمد تبدیل شده است. این مهم در حالی به دست آمد که عدم همکاری دولت در پرداخت بودجه مصوب مجلس به این ناوگان خود نوعی رکورد بود.


مدت ها بود سیستم حمل و نقل عمومی در تهران از همان قاعده 50 سال پیش خود تبعیت می کرد. فعالیت خطوط اتوبوسرانی، مترو که با حداقل ها فعال بود و ... مواردی بود که باعث شده بود اقبال عمومی برای استفاده از این ناوگان کم باشد. اما امروز بیش از 10 میلیون جابجایی در روز توسط ناوگان حمل و نقل عمومی صورت می گیرد. این در شرایطی است که در 8 سال گذشته نه از تحقق صد درصدی بودجه های قانونی مجلس توسط دولت خبری بود و نه از تحقق قانون استفاده از 2 میلیارد دلار صندوق توسعه ملی. با این حال شهرداری تهران با اتکا به توان متخصصان توانست سهم خدمت رسانی را در جابجایی های روزانه به 60 درصد برساند. البته اگر تحقق بودجه های قانونی انجام می شد، امروز سهم 75 درصدی جابجایی توسط حمل و نقل عمومی تحقق می یافت.
مترو
براساس قانون سهم 75 درصدی حمل و نقل عمومی در جابجایی های روزانه مترو تهران باید 30 درصد از کل جابجایی ها باشد. این بدان معناست که باید 240 کیلومتر شبکه خطوط طراحی شده مترو محقق شود. اگر دولت به وظایفش عمل می کرد، امروز این سهم 30 درصدی محقق می شد. با این حال امروزه مترو بالغ بر 3 میلیون جابجایی در روز انجام می دهد.
توان تخصصی در ساخت تونل
ساخت تونل مترو به دست متخصصان ایرانی نقطه عطفی در مدیریت کنونی شهری بود. جایی که توان ساخت تونل مترو از سالی 2.5 کیلومتر به 20 کیلومتر افزایش یافت. در حالی که این افزایش به دست متخصصان ایرانی بوده است. ساخت تواما خطوط مترو در حالی که در بیشتر شهرهای پیشرفته کار ساخت تونل محدود به یک خط می شود، از جمله دیگر افتخارات تهران است. برای نمونه می توان به ساخت مترو در شهرهای پکن و شانگهای اشاره کرد. در آستانه بازی های المپیک سرمایه ای عظیم در اختیار شرکت های مترو قرار گرفت. به طوری که ساخت سه خط مترو از سال 2001 تا 2008 بالغ بر 7.69 میلیارد دلار برای چینی ها هزینه در بر داشت. حال آنکه در 8 سال گذشته شهرداری تهران به همین میزان خطوط مترو احداث کرده اما نه تنها از بودجه های عمرانی مصوب مجلس به طور صددرصدی خبری نبود، بلکه از 2 میلیارد دلار صندوق توسعه ملی که برای مترو کل کشور درنظر گرفته شده و باید 90درصد آن به تهران اختصاص داشته باشد، هم خبری نشد.
استفاده بهینه از دستگاه های مکانیزه حفار و بکارگیری در خطوط دیگر نشان تخصص ایرانی دارد. زیرا در نقاط دیگر دنیا ماشین های حفار مکانیزه بعد از استفاده دفن می شوند، اما برای صرفه جویی های اقتصادی مدیریت شهری توانسته این ابتکار را بکار ببندد تا این ماشین های حفار در نقاط دیگر بکار گرفته شوند.
خود کفایی در ساخت واگن ها
ساخت واگن های مترو به دست شرکت واگن سازی یکی دیگر از مصادیق خودکفایی در حوزه حمل ونقل شهری است . تا جایی که در چند سال گذشته بیش از هزار واگن به خطوط مترو افزوده شده که تماما از سوی شرکت واگن سازی مترو ارائه شده است. این ظرفیت سبب شده متوسط سفر روزانه نیز از حدود 1.5 میلیون به حدود 1.8 میلیون سفر و رکورد جابجایی مسافر از 2 میلیون مسافر در روز به 3 میلیون مسافر در روز افزایش یابد. عملکرد بهره وری خطوط مترو نشان از کاهش تاخیر متوسط هر حرکت مسافر از 7.8 ثانیه به 3.6 ثانیه شده است. تاکنون توان ساخت واگن ها در واگن های دو طبقه به میزان 65 درصد و در واگن های یک طبقه 55 درصد رسیده است .
اتوبوس های بی.آر.تی
از اقدامات مهم دیگر شهرداری تهران، ایجاد سامانه اتوبوس های تندرو بود. در حالی که تمام اتوبوس های این سامانه هم توسط خود شهرداری و در راستای خدمات رسانی مطلوب به شهروندان تامین شد. در طول سه سال گذشته دولت هیچ اقدامی درخصوص نوسازی ناوگان اتوبوسرانی انجام نداده است. این در شرایطی است که دولت باید هر ساله و طبق تبصره 13 سهم 82.5 درصدی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی بپردازد، اما با این حال شهرداری تهران با تامین اتوبوس های بی.آر.تی جور وظایف دولت را هم کشید.
تا چند روز دیگر 300 دستگاه اتوبوس دوکابین به ناوگان اتوبوسرانی و شبکه شرکت واحد وارد می شود که تماما از سوی شهرداری تامین اعتبار شده است که با احتساب 625 اتوبوس دوکابین قبلی می توان گفت، جمع اتوبوس های دوکابین به 925 دستگاه می رسد. این در حالی است که این 300 دستگاه از قرارداد 700 دستگاه اتوبوس دو کابینی است که توسط شهرداری تهران منعقد شده که با این حساب 400 اتوبوس دوکابین دیگر در راه خواهد بود. همچنین نسل جدیدی از اتوبوس ها به نام متروباس های شهری وارد شبکه اتوبوسرانی شده است که آن هم توسط شهرداری تامین اعتبار گشته است. همچنین تریل باس هایی با قابلیت جداشدن نیز به ناوگان شرکت واحد اضافه خواهند شد. در حال حاضر ظرفیت تولید یک متروباس در هر هفته در داخل کشور وجود دارد که تا به امروز قرار داد 20 دستگاه توسط شهرداری تهران منعقد شده است.
سیستم بلیط های الکترونیک
یکی دیگر از اقداماتی که در حوزه حمل و نقل انقلابی ایجاد کرد، ایجاد شبکه هوشمند و سیستم بلیط های الکترونیکی بود. در سال هایی که تولید بلیط کاغذی بسیار بیشتر از بودجه ای بود که در اختیار مدیریت شهری قرار می گرفت، سیستم بلیط های الکترونیکی به عنوان نقطه آغاز مدیریت هوشمند در حمل و نقل به کار گرفته شد. سیستمی که امروز بیش98 درصد ناوگان اتوبوسرانی و صددرصد ایستگاه های مترو به آن مجهز هستند و بیش از 95 درصد شهروندان از آن استفاده می کنند. از سوی دیگر به کار گیری سیستم هایی نظیر برنامه زمان بندی و نیز آموزش رانندگان در فضای مجازی با دستگاه های سیمیلاتور از جمله دیگر اقدامات مدیریت شهری بوده است که هیچ نوع تامین بودجه و کمکی از دولت در آن دخیل نبوده است.
سیستم های هوشمند نظارتی
کنترل محدوده های طرح ترافیک، ثبت تخلفات و ثبت سرعت یرمجاز نیازمند به کار گیری روشی بود که درصد کم اشتباه و ثبت دقیق تخلفات در آن نقش محوری داشت. امری که توسط نیروی انسانی برآورده نمی شد و تمام این سیستم ها توسط شهرداری ایجاد شد تا باعث کاهش تلفات و سوانح رانندگی شود . امروزه تعداد دوربین های نظارت تصویری در شهر تهران به حدود 830 دوربین رسیده و تعداد دوربین های ثبت سرعت در بزرگراه ها 112 دوربین که نقش بسزایی در کاهش تخلفات داشته است.


مراسم بهره برداری از مجموعه پل های تقاطع بزرگراه شهید گمنام - بزرگراه کردستان

5356ccec5a25f6d2c4358e6d73049da4.jpg
.ace48d2808d884987d9b3748c2d9540d.jpg
.6c2d879d2f01d200ae11321e5c932896.jpg
.0c8256484a06cf35dae3cd7ae36ee032.jpg
.bc6464ebaec97e2e6ef426bdf020baa6.jpg
.7e3bd0d0fee7a5da17ff04068aa7e93f.jpg
.9fdcc2feada8800e77781affc011e0e6.jpg

منبع: شهرنوشت

منبع: آژانس عکس تهران


مطالب مشابه :


مشهد به تهران مسير اول 880 كيلومتر، مسير دوم935كيلومتر

رودهن، تهران. مشهد به چناران: از ميدان قائم بصورت رفت از مشهد به مركز استان




مقایسه BRT مشهد با تهران

سيستم بي. آر. تي در تهران به با زمان حرکت اتوبوس که مشهد از اين اتوبوس




اتوبوس

مدت زمان توقف در مزايای اين اتوبوس از اتوبوس low–floor به مراتب شهرسازی86 آزاد مشهد




سامانه اتوبوس های تندرو - BRT در تبریز

بودن زمان حرکت اتوبوس ها بيشتر به چشم مي خورد."تهران"به با مدت زمان مشخص و از




تهران امروز

به تهران آمدم. 5 ساعت انتظار در هر فرودگاهی مدت زمان از حرکت باز می ایستاد. به




تاریخچه ی حمل و نقل شهری

مختلف به حرکت اتوبوس خود را به تهران زمان بزرگ نمود. بعد از پيروزي




اولین بار که به تهران رفتم

تهران از اونجا حرکت از گرگان، شاهرود و مشهد اتوبوس شدیم و به طرف




کاروان زیارتی مشهد مقدس

این بیماری به مدت ده سال فیروز کوه به سوی مشهد حرکت اتوبوس از تهران حرکت می کرد




پل طبیعت در آستانه بازگشایی به روی شهروندان تهرانی

وی مدت زمان هر حرکت مسافر از 7.8 ثانیه به 3.6 تهران با تامین اتوبوس




برچسب :