مشاهیر و چهر های ماندگار تالشان و آستارا
بهزاد بهزادی ( ۱۳۸۶- ۱۳۰۶ ) محقق، حقوقدان و متخصص زبان و ادبیات آذربایجان.
بهزادی در شهر آستارا به دنیا آمد. در سال ۱۳۲۲ با احراز رتبه اول از دبیرستان حکیم نظامی آستارا دوره متوسطه را به پایان رساند . سپس برای ادامه تحصیل عازم تبریزشد. اما به سبب چیرگی غائله پیشه وری بر آذربایجان، از ادامه تحصیل انصراف داد و به تهران رفت و در آن شهرمشغول کار گردید .
احسان شفیقی متولد ۱۳۳۶ نمین، پژوهشگر ، شاعر ، عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه آزاد آستارا ، رئیس فعلی موسسه آموزش عالی شهریار آستارا. دارای دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است .
این استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی، علاوه بر تدریس در دانشگاههای اردبیل و گیلان و داشتن سمت های اجرایی در مراکز علمی ، در زمینه های زیر فعالیت داشته :علی عبدلی
۱۱ تیرماه در تالش یادآور درگذشت بزرگ مردی از تبار فضل و ادب شادروان استاد هارون شفیقی ست . او نه تنها شاعری توانا و ادیبی فرهیخته بود بلکه اخلاق ، منش و درست کرداری اش می تواند همیشه برای ما یک الگو باشد .
نگارنده از اوایل دهه پنجاه آوازه استاد شفیقی را شنیده بود . اما در سال ۵۴ بود که به بهانه تهیه یک گزارش رادیویی برای برنامه سیری در تالش ، به دیدارش رفت . از محضرش بهره گرفت و نکته ها آموخت .
کیوان پندی
از جمله خاندان های قدیمی ای که از سده های پیشین ،به ویژه از دوره صفویه تا پایان دوره پهلوی در یک برهه زمانی در رأس هرم قدرت منطقه ای قرارداشتند ،یکی هم خاندان« اِتِل خان» یا همان «اتورخان» است که از میان آنها شخصیت های برجسته ی نظامی ،علمی،فرهنگی وادبی ظهور کرده اند.شماری از ایشان در توسعه قدرت و ثروت خویش کوشیدند وبرخی هم در دوره های مختلف ، به ویژه دوره قاجار بازیگر اصلی میدان قدرت در منطقه وحتی کشور بودند
فخرالدین عباس زاده فرزند فرمون و بلالی بیگم ، در دسامبر سال ۱۹۵۶ در «بلَه باند» از روستاهای لریک تالش شمالی به دنیا آمد.تحصیلات مقدماتی را در سال ۱۹۷۳ در «جانگَه مییون» لریک به پایان رسانید. در سال ۱۹۷۳ به دانشگاه دولتی باکو راه یافت و در رشته تاریخ ادامه تحصیل داد. پس از اخذ لیسانس، یک سال در آموزشگاههای روستای بلَه باند به شغل معلمی پرداخت و در سال های ۱۹۷۹ تا ۱۹۸۱ در کمیته ی گروه جوانان حزب کمونیست روستاهای لریک مشغول به کار شد
انوش نصر ( نصرالله زاده ) در اسفند ماه سال ۱۳۱۸ در یک خانواده تالشی زبان ساکن رشت متولد شد.و از دهه ی ۳۰فعالیت های هنری خود را در زمینه تئاتر از تماشا خانه گیلان آغاز نمود و بعد از انقلاب در فیلم ها وسریال های زیادی به ایفای نقش پرداخت .
این هنرمند برجسته تئاتر و سینمای گیلان می گوید : بازی در تئاتر را از سن ۱۶،۱۵ سالگی یعنی از سال های ۱۳۳۵،۳۶از تماشا خانه گیلان شروع نمودم. در طول پنجاه و چند سال گذشته مستمراً فعالیت های هنری داشتم یا روی صحنه تئاتر بودم یا در کنار آن به فعالیت های دیگری می پرداختم.
علی عبدلی
در تاریخ ۸ اسفند ۹۲ به همت موسسه تالش شناسی ، همایشی در آمفی تئاتر شرکت چوکا برگزار شد با عنوان « بزرگداشت پیشکسوتان موسیقی تالش » . در آن همایش که با استقبال بی سابقه اهل قلم و هنر و دوستداران موسیقی تالش روبرو شد ، ده تن از پیشکسوتان موسیقی تالش مورد تجلیل قرار گرفتند . در زیر آن ده تن به اختصار معرفی شده اند
کامیار عابدی متولد اول فروردین سال ۱۳۴۷ ماسال ، از ادیبان و سخن شناسان برجسته معاصرمی باشد .ایشان از سال های پایانی دهه ۱۳۶۰ ضمن اشتغال به کار معلمی وهمکاری با مطبوعات ،به نقد و پژوهش ادبی روی آورده است . عمده توجه وی به شعر فارسی از اواخر دوره قاجار « دوره های بیداری و مشروطه » تا امروز است.
این ادیب و پژوهشگر معاصر ایران، چند سالی است که در ژاپن به تدریس و تحقیق اشتغال دارد و از ایشان تا کنون کتابهای مشروح زیر به چاپ رسیده است:
از مصاحبت آفتاب ( درباره شعر سهراب سپهری ) ۱۳۷۵
۲٫به یاد میهن ( درباره شعر ملک الشعرا بهار ) ۱۳۷۶
۳٫در زلال شعر (درباره شعر هـ . ا . سایه ) ۱۳۷۷
دكتر كیوان اسد پور - پزشك و از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس - شاخص نیروهای ارزسی و اصولگرا آستارا و تالش - مدیر كل اسبق هلال احمر كشور - 5 سال فرماندار بندر استارا - از فعالان سیاسی ارزسی و اصولگرا گیلان- تحلیل گر و نویسنده مسایل روز سیاسی و اجتماعی كشور
طوفان هل عطایی آهنگساز و خواننده مقیم لس آنجلس
كاميار عابدي متولد سال 1347 ماسال ، از اديبان و سخن شناسان برجسته معاصرمي باشد .ايشان از سال هاي پاياني دهه 1360 ضمن اشتغال به كار معلمي و همكاري با مطبوعات ،به نقد و پژوهش ادبي روي آورده است . عمده توجه وي به شعر فارسي از اواخر دوره قاجار « دوره هاي بيداري و مشروطه » تا امروز است
از اين اديب و پژوهشگر تاكنون كتابهاي : از مصاحبت آفتاب ، به ياد ميهن ، در زلال شعر ، تنها تر از يك برگ ، تپش سايه دوست ، ترنم غزل ، شبان بزرگ اميد ، صور اسرافيل و علي اكبر دهخدا ، تصوير ها و توصيف ها در شعر معاصر،با ترانه باران ، زمزمه اي براي ابديت ، جستجوي گل شيدايي ، به رغم پنجره هاي بسته ، در روشني باران ، در جستجوي شعر ، نمونه اي چند از شعر معاصر و بيش از يكصد مقاله ي تحليلي و تحقيقي از ايشان در مجله هايي چون ادبستان ، رشد ادب فارسي ، كتاب ماه ، جهان كتاب ، آينده ، گيله وا ، چيستا و هستي به چاپ رسيده است .
مرحوم سروش خلیلی هنرپیشه ایرانی تئاتر، سینما و تلویزیون
دکتر صفر نعیمی جانباز و از چهرهای ماندگار هشت سال دفاع مقدس معروف به سردار سازندگی آستارا نماینده دوره نهم مجلس
فرهاد دلق پوش نماینده دوره هشتم آستارا و از چهرهای فرهنگی کشورو معاون وزیر صنعت و معدن وتجارت كشور
اسماعیل آهنی سیاستمدار واز هنرمندان ایران، نماینده دوره دوم مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه گیلان (آستارا)
ابراهیم نبوی فعال سیاسی، نویسنده و هجونویس
نیما رهایی هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون استانی گیلان(شبکه باران)
دكتر هوشنگ امیر احمدی به سال 1325 در روستای شَخشین ( شیخ نشین ) شاندرمن به دنیا آمده و حدود 30 سال است كه در ایالات متحده امریكا زندگی می كند .ایشان دارای درجه دكترا در رشته برنامه ریزی اقتصاد و توسعه از دانشگاه كرنل نیویورك می باشد و هم اكنون علاوه برداشتن سمت استادی در دانشگاه راتگرز نیوجرسی ، ریاست مركز مطالعات خاورمیانه دانشگاه راتگرز ، رئیس شورای ایرانیان و امریكائیان و بنیانگذار سازمان " سیرای آمریكا " نیز می باشد .
از دکتر امیر احمدی تا كنون كتاب های مختلف و ده ها مقاله علمی به زبانهای فارسی و انگلیسی منتشر شده است . از جمله آن آثار می توان از كتابهای : جامعه ی سیاسی - جامعه ی مدنی و توسعه ملی ، ابزارهای توسعه صنعتی و وضعیت نفت در آستانه قرن بیست و یكم یادكرد.
منصور بنی مجیدی معلم بازنشسته و شاعر پر آوازه ملی تاکنون ۶ کتاب شعر ایشان چاپ شدهاست.
اکبر اکسیر شاعر، طنز پرداز معروف ملی، معلم بازنشسته و تاکنون چندین کتاب ایشان چاپ شدهاست.
داریوش ملک زاده : شاعر طنز پرداز و روز نامه نگار و استاد دانشگاه
مجید جوهری نویسنده و خبرنگار و ریس انجمن تاتر آستارا
دكتر پرویز یگانی (دانشمند ( I T
این دانشمند جهان ارتباطات در روستای « رودبارسرا » از توابع رضوانشهر به دنیا آمده و پس از دریافت مهندسی برق از دانشگاه پلی تكنیك تهران ، برای ادامه تحصیل به آمریكا رفته و اكنون نیز در آن كشور ساكن است . دكتر یگانی در سال 1990 به عضویت هیئت علمی دانشگاه ایالتی نیویورك در آمد وهمزمان با تدریس در آن دانشگاه در كمپانی I.B.M مسئول پروژه سیستم های ارتباط كامپیوتری در سرعت های بالا شد .
ایشان همچنین به عنوان پرفسور افتخاری در دانشگاه ایالتی میشیگان ، سرپرستی دانشجویان دوره دكترا را برعهده گرفتند و در همان زمان آزمایشگاه تخقیقاتی سیستم های كامپیوتری A.T.M را تاسیس نمودند ، در سال 1994 در كمپانی Qualcomm به عضویت تیم مركزی طراحی سیستم های مخابراتی C.D.M.A درآمده و در سال 1999 به كمپانی Ericsson منتقل شدند و به سبب ابراز لیاقت در انجام پروژه های فنی مختلف ، بالا ترین درجه علمی اریكسون به ایشان تعلق گرفت . پس از اتمام دوره ماموریت ایشان در اریكسون ، به كمپانی Cisco Systens منتقل شدند و اكنون مسئول پروژه ارتباط انسان و ماشین بدون در نظر گرفتن زمان و مكان و سرپرست سیستم های مدرن Wireless می باشد .
از این فرزند اندیشمند تالش تاكنون بیش از 50 مقاله علمی در مجلات معتبر جهان به چاپ رسیده و در دانشگاه های كشورهای مختلف سخنرانی نموده و به تقاضای دولت كانادا از سوی دانشگاهQueen's مورد تقدیر قرارگرفته است . دولت امریكا از این دانشمند برجسته رسماَ تقاضا كرده كه خدمات علمی خود را در امریكا ادامه دهد و آن كشور را ترك ننماید .
تابان هاشم نیا نویسنده و از رو زنامه نگاران پیسكوت استارا
طاهر خیامی : طنز نویس و از روز نامه نگاران پیسكوت استارا
دکتر محمد تقی رهنمایی متولد ۱۳۲۳ شمسی تالش و مقیم تهران ، از مشاهیر برجسته ایران در رشته جغرافیا و توریسم می باشد.
ایشان دارای دکترای جغرافیا: (۱۹۷۳-۱۹۷۹ ) دانشگاه فیلیپس ماربوگ (آلمان) است وگرایش موضوعی وی: جغرافیای شهری، توریسم و محیط زیستtopical spezialisation وگرایش منطقه ای او: ایران – شمال افریقا – اروپا regional spezialisation می باشد و اکنون بیش از سی سال است که در این زمینه ها به تدریس در دانشگاههای ایران و اروپا اشتغال دارد .
چنگيز شكوري - كارشناس ارشد جغرافيا نويسنده ومحقق و شاعر معاصر و روز نامه نگار متولد: رضوانشهر
دکتر رهنمایی علاوه بر تدریس جغرافیا ، باسمت سرگروهی گروه جغرافیای دانشگاه تهران ، مسئولیت های زیر را در کارنامه خود دارد :
عضو و رییس کمیتهی جهانگردی کمیسیون ملی یونسکو(۷۹-۱۳۷۸)ه
عضو و نایبرئیس انجمن جغرافیایی ایران(در دو دورهی گذشته و اکنون)ه
عضو انجمن متخصصان محیط زیست کشور(عضو علیالبدل)ه
عضو هیأت امنای انجمن متخصصان جهانگردی
مشاور ارشد برنامهی ملی گردشگری
عضو شورای عالی راهبردی شهر تهران در شورای شهر تهران
صاحبامتیاز و مدیرمسئول فصلنامهی تحقیقات تالش
از این دانشمند برجسته تالش افزون بر چاپ ده ها مقاله در نشریات علمی ایران و خارج ، کتاب های زیر نیز چاپ و منتشر شده است :
مبانی کشورشناسی ایران: ترجمه از آلمانی به فارسی، تهران، مؤسسهی جغرافیایی سحاب، چاپ اول ۱۳۶۵، چاپ دوم ۱۳۷۲
توانهای محیطی ایران: تألیف، مبانی جغرافیایی طرح جامع سرزمین، مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ایران، تهران ۱۳۷۰
مجموعه مباحث و روشهای شهرسازی(جغرافیا): مرکز مطالعات و تحقیقات معماری و شهرسازی ایران، چاپ اول ۱۳۶۹، چاپ دوم ۱۳۷۱، چاپ سوم ۱۳۸۲
کتابگیلان: از مجموعهی همه جای ایران: ۳جلد، با همکاری گروه نویسندگان، ۲۴۰۰صفحه، گروه پژوهشگران ایران، تهران، ۱۳۷۵، چاپ دوم
فرشاد فاضلی مقدم بازیگر سینمای کشور و کارگردان و فیلم ساز و مستند ساز ملی
هومن اشرف متولد سال 1364 هشتپر تالش است . در حال حاضر دانشجوی رشته مهندسی عمران می باشد و مدیریت بنیاد ملی مقاوم سازی استان گیلان را نیز برعهده دارد .
هومن اشرف كه در نخستین گام های پژوهشی و آفرینندگی خویش، موفق گردیده اختراع روكش بتنی ضد خزه « اولین بتن گیاهی جهان » را به نام خود ثبت نماید ؛ افتخارات مشروح زیر را دركارنامه خود دارد :
- نفر سوم استان گیلان در چهارمین دوره جشنواره خوارزمی سال 81-80
- نفر دوم استان گیلان درپنجمین دوره جشنواره خوارزمی سال 82-81 .
- هفتمین مهندس برتر كشور در جشنواره صاحب كرجی سال 85 .
- جزو نفرات برگزیده كنفرانس مهندسی عمران بندر عباس سال 83 .
- دریافت مدال نقره از مسابقات جهانی اختراعات ژئو سوئس سال 2007 .
- دریافت مدال طلای ویژه مسابقات اختراعات آسیایی – آمریكایی كوالالامپور سال 2007 .
- كسپ لوج و كاپ بهترین اختراع سال 2007 جهان از كشور تایوان .
اسماعیل اسدی دارستانی مستند ساز ، مدیر مسئول و موسس روزنامه های الکترونیکی استارا نیوزastaranews.com /astaranews1.ir و ایران نیوز irannews1.com روزنامه های شناخته شده بین المللی از سال ۱۳۷۷ خبری و تفسیر خبر و تحلیلی و حقوق بشر و محیط زیستی/ فعال حقوق بشر و محیط زیست / نویسنده و محقق تاكنون پنج كتاب ایشان چاپ شده است از جمله داستانهای آسمانی ایران ، سرگذشت تالشات / بررسی تاریخ حقوق بشر و محیط زیست كه دو كتاب اخیر وی مرجع بین المللی شده است و چهار كتاب دیگر در مراحل انتشار است./اولنی وبلاگ نویس ایرانی
دكتر محمد رئوف درويش ( شيميدان )
متولد سال 1315 اسالم ، دراي حدود 40 سال پيشينه ي درخشان علمي و پژوهشي ست و اكنون استاد شيمي دانشگاه تهران مي باشد .
از ايشان تا كنون افزون بر 18 مقاله علمي به زبانهاي انگليسي و فرانسه و 22 مقاله به زبان فارسي ، كتاب هاي مشروح زير نيز چاپ و منتشر شده است :
كاربرد طيف سنجي جذبي در شيمي آلي ( ترجمه )
شيمي فضايي آلي ( ترجمه )
شيمي آلي ( ترجمه )
روش ها در شيمي فضايي آلي ( تاليف )
شيمي تركيبات هتروسيكل ( تاليف )
ليگاندهاي كابرال ( ترجمه )
شهید جانباز سردار حاج اسدالله اسدی دارستانی شاعر و موسس موسسه جایزه صلح سبز جهانی از سرداران هشت سال دفاع مقدس که اولین بسیجی اعزامی از آستارا برای هشت سال
پایان رافت فوتبالیست اسبق باشگاه پرسپولیس تهران و باشگاه فوتبال ملوان بندرانزلی
نیما مجیدی قهرمان جهان و کاپیتان تیم ملی کیک بوکسینگ جمهوری اسلامی ایران
کاویان داداش زاده دارنده اولین مدال طلای شطرنج آسیا
پیمان آلفته قهرمان کاراته بین المللی
کیهان فیهم زاده کشتی گیر ملی و داور و مربی کشتی کشوری
مجید مجیدی و علی عبدلی در پشت صحنه فیلم رنگ خدا
مجید مجیدی متولد ۲۵ فروردین ماه سال ۱۳۳۸در یک خانواده تالش می باشد . گروهی اورا از خاندان مجیدی های ویزنه می دانند و گروهی دیگر اهل زیده فومن . با توجه به اینکه نام اهالی فومنات پسوند « تالش » ندارد احتمال نزدیک به یقین این است که وی تبار ویزنه ای داشته باشد و خود نیز براین باور است.
این کارگردان بزرگ سینای ایران فعالیت هنری خود را قبل از انقلاب اسلامی ایران در عرصهٔ تئاتر آغازکرد.اولین اجرای وی در تئاتر شهر تهران، نقشی در نمایش «نهضت حروفیه» بهکارگردانی داوود دانشور بود.
دکتر حیدرنیا / پزشک/ از پزشكان طراز اول كشور و خيرين پزشك / از فعالان سیاسی تاثیر گذار- متولد چوبر تالش
استا د محمد صادق برنجی چی فوق لیسانس - معلم بازنشسته - ریس ستاد خاتمی در استارا و ریس ستاد عارف در استارا و ریس ستاداصلاح طلب های مستقل استارا - مدیر مسئول طریقت نو ( گیلان ) جانباز هشت دسال دفاع مقدس
مهندس نیماسیفی نزاد / خبرنگار و وبلاگ نویس/نخبه علمي كشور / فعالان حقوق بشر و محيط زيست
دکتر امین کیوان پدر شیلات ایران
دکتر بهزاد بهزادی نویسنده مترجم و پژوهشگر زبان آذری
نیما یوشیج پدر شعر نو که چندین سال در دبیرستان تاریخی حکیم نظامی تدریس می کرده است.
سرهنگ جلیل بزرگمهر وی وکیل مدافع دکتر مصدق بود.
پروفسور مصطفی عسکریان مدرک دکتری سوربن (دانشگاه) فرانسه عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی
اسماعیل اسدی دارستانی نویسنده و محقق وروز نامه نگار و فعال حقوق بشر و محیط زیست وبلاگ نویس جهانی و مستند ساز ودرجه دار بازنشسته ارتش ..تاكنون پنچ كتاب تاليف نموده است پنجمين كتاب وي بنام تاريخ بررسي حقوق بشر و محيط زيست سال 90 چاپ شد و از فعالان حقو ق بشر و محيط زيست مطرح جهاني .
دکتر حسن پوربابایی دکترای جنگلداری از دانشگاه تربیت مدرس و رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان
بهروز نعمت الهی محقق و نویسندهٔ کتاب تاریخ جامع آستارا و حکام نمین، دو دیوان شعر فارسی و آذری از وی به جا ماندهاست.
حجت السلام دکتر رضا برنجکار عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و از نخبگان علمي و مذهبي كشور
مهندس یونس ابراهیمی پدر کیوی و مرکبات ایران. محقق و نویسنده کتاب و مقالات متعدد در امور کشاورزی در ایران.
عزیز ناطقی نویسنده، دبیر ریاضیات و نویسنده چندین کتاب راهنمای آموزش ریاضیات.
جمشید ملکی محقق و نویسنده تاریخ آستارا.
دکتر شیرین بزرگمهر فرزند سرهنگ جلیل بزرگمهر، نویسنده و دکترای سینما تئاتر. از اساتید دانشگاههای هنر ایران.
آرمان سیف اللهی آذر نمین خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و ترجمه چند کتاب از روسی به فارسی و ی بهمراه اسماعیل اسدی دارستانی درخصوص حیات وحش و نجات واحیای تالاب آق و تالاب استیل نقش اصلی را داشتند / ااد فعال حقوق بشر و میحط زیست می گوید / من در خصوص حقوق بشر و محیط زیست فعالیت می كردم و تالاب استیل را قدیمی و آق را كم ارزش می دانستم ولی استاد آرمان مطالعات علمی خود را دراختیار من گذشتند و قدمت تالاب آق وو اهمیت كشور یو بین المللی آق را بمن مدتها شرح و توضیح با هم برای احیای تالاب فعالیت می كردیم و بعداز مرگ ایشان من پی گیر شدم و با اطلاع رسانی و نامه نگار یو وبلاگ نویسی و فعالیت گسترده موفق شدم آروزی آرمان و من كه احیای تالاب آق بود .... من هم بعنوان شاگرد وی در روز نامه نگاری و فعالیت محیط زیست ادامه دادم موفق به شناساندن تالاب آق و امسال هم احیا شد..
اشرف حریری محقق و نویسنده کتاب تاریخ آموزش و پرورش آستارا در دو جلد.
اسداله عبدالهیان نویسنده کتاب زیارت کعبه، آمال مسلمین و تفسیر آیات قرآنی در مثنوی
دکتر عسگر غنی / سردار بازنشسته موشکی وزارت دفاع از دانشمندان و نخبگان موشکی و هسته ای ایران
چهرههای مشهور نظامی
سرلشگر شهید آزده خلبان ایوب حسین نژادیمتولد آستارا
شهیدسردار محب الله جعفری متولد ماسال
شهيد سردار جعفر روستا- متولد تالش - فرمانده اطلاعات-عملیات لشکر25 کربلا
شهید جانباز سردار حاج اسدالله اسدی دارستانی شاعر و موسس موسسه جایزه صلح سبز جهانی از سرداران هشت سال دفاع مقدس که اولین بسیجی اعزامی از آستارا برای هشت سال
مهندس کیهان هاشم نیا : مدیر کل بنیاد شهید گیلان و/ معاون بنیاد شهید کشور / استاندار گیلان / جانباز ۷۰ درصد قطع نخایی/متولد تالش
شهید میر حسن خان تالشان / سالار ملی /حاکم معروف ایالات تالشان جنک پار تیزانی با متجاوزین روس که تا باکو نیروهای متجاوز روس را راند بدستور دولت روسیه و با دسیسه فتعلی شاه خاین در تهران به شهادت رسید
شهیده سارا آستارایی(تالشان ) قهرمان ملی جنگ جهانی دوم/ بانویی آستارایی که در جریان تجاوز مزدوران روس و فداییان شهیده سارا آستارایی (تالشان ) بهمراه عده ای ازشیرزنان آستارایی در بیرون راندن ارتش متجاوز روس و فداییان در راه فاع از ایران در تا آخرین نفس با مزدروان روس جنگید و بالای دویست روس و فدایی مزودر را به هلاکت رساند.
سردار بازنشسته مهندس علیرضا نعمتی از سرداران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس ، فرمانده سپاه آستارا ، استاد دانشگاه …متولد چوبر تالش
شهید کلاه چرمینه تالشان / سپه سالار دولت صفوی ایران /فرمانده لشکر شاه اسمعیل صفوی با دولت متجاوز عثمانی که بشهادت رسید
شهید سید سعید سید تقویی سردار جانباز شهید هشت سال دفاع مقدس
سردار جانباز بازنشسته سپاه سید عبدالعظیم سید تقویی
شهید سردار یوسف مرحیا از شهدای شاخص گیلان - نویسنده چند جلد كتاب - معلم - از مبارزین زمان طاغوت - ریس دادگاه انقلاب آستارا -
شهید ناصر وفادار - از شهدای سربازوظیفه هشت سال دفاع مقدس وسرباز شهید شاخص هشت سال دفاع مقدس آستارا
سردار جانباز جليل كريم نژاد - از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس - متولد تالش
سردار جانباز سياوش كريم نژاد- از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس- متولد تالش
چهر های مشهور مذهبی و خیرین آستارا :
مرحوم شیخ قابیل روحانی مبارز علیه طاغوت و از روحانیون با اخلاق و داشمند آستارا
مرحوم شیخ جلیل محسن نزاد : هیات امنا مسجد جعفر صادق ، از خیرین آستارا ، معتمدین معرف آستارا و لوندویل ، از افراد معروف مذهبی منطقه
دکتر بیزن حیات دخت معلم بازنشسته و دندانپزشک و از خیرین معروف منطقه و ریس و وموسس موسسه خیریه منطقه
دكتر بیژن خالقوردی پور معلم و استاد دانشگاه از خیرین و فعالان مذهبی معروف منطقه
حاج كریم زاده معلم بازنشسته و از خیرین و فعالاین مذهبی آستارا
مرحوم رحیم خان محمدی از اهالی روستای سیبلی از خیرین قدیم آستارا كه قبل از انقلاب وفات یافتند كمك های وی به در راه ماندگان در راه لوندویل و به استارا بخصوص برف و سیل و.. معروف است و در زمان اشغال ایران توسط مزدوران حزب توده برعلیه اشغالگران جنگ چریكی می كرد و جان مردم را نجات می داد و بارها مجروه شده بود ...
دكتر كیوان اسد پور- از خیرین معروف تالش و استارامتولد تالش
شهيدمير حسن خان تالشان ---از مدافعين و خيرين قديم تالشان
مطالب مشابه :
آدرس و شماره تماس ستاد اسکان فرهنگیان شهرستانهای استان گیلان
آستارا, خ - شریعتی شرقی - مدرسه راهنمایی توحید, ۵۲۱۷۲۰۰-۰۱۸۲. آستانه اشرفیه, خ فرهنگ ... بندر کیاشهر, میدان معلم - آموزش و پرورش کیاشهر, ۴۸۲۲۲۰۲-۰۱۴۲. تالش, خ طالقانی - آموزش و ... کومله, کومله خانه معلم, ۵۴۴۳۱۰۰-۰۱۴۲. کلاچای, خ برق - اداره آموزش
خانه معلم آستارا
28 مه 2012 ... خانه معلم آستارا · Seied Hasan Hoseini Roudbareki · Yesterday ... سفر اردبيل ارديبهشت 1391 · سفر آستارا فروردين 1391 · شعرهاي خودم آني
زندگی بیش از نیم قرن پیرمرد در جنگل های آستارا
5 فوریه 2014 ... معلم و مدیریت جهادی ... آستارا - ایرنا - یک مرد 76 ساله در شهرستان آستارا ، 55 سال است که به صورت تنها در عمق ... لیست خانه معلم های سراسر کشور.
گزارش جنگل نوردی منطقه لوندویل
ازقبل باهماهنگي هاي انجام شده مقررشده بود درخانه معلم واقع درخيابان فارابي آستارا اقامت يابيم لذا پرسان پرسان به خانه معلم رسيديم اين مكان داراي 6 اتاق كه 2، 4 و 6 تخته
مكتب خانه هاي آستارا
28 نوامبر 2013 ... در آستارا از قديم الايام،مكتب خانه هايي در سطح شهر و روستا وجود داشته است. ... مدير و معلم مكتب خانه ديگر مرحومه فاطمه شاهين معروف به ملا نقل بود.
فاز اول دوچرخه سواري و كاشت درخت از آستارا تا استارباد
29 مه 2013 ... دوچرخه سواري از آستارا تا استارباد را فقط و فقط به عشق مرد بزرگي بنام استاد ... چتري روز اول را به اتمام رسانديم و شب را در خانه معلم پونل گذرانديم .
مشاهیر و چهر های ماندگار تالشان و آستارا
و از دهه ی ۳۰فعالیت های هنری خود را در زمینه تئاتر از تماشا خانه گیلان آغاز نمود و بعد ... ایشان از سال های پایانی دهه ۱۳۶۰ ضمن اشتغال به کار معلمی وهمکاری با مطبوعات ،به
فروش زمین
... توریستی شمال کشور مسیر رشت به تالش و آستارا منطقه ساحلی گیسوم روستای ... 11- فروش یک قطعه زمین واقع در بر خ معلم فاز 2 با سند مالکیت، متراژ 204 متر ... متر بر اتوبان دارد، 3000 متر زمین پشته و داخل آن خانه به متراژ 60 متر مربع و انباری
صعود به قله شاه معلم ماسوله- سواحل گیسوم -جنگل کوته کومه وآبشارلاتون آستارا به روایت تصویر24-26/9/89
هیئت کوهنوردی شهرستان پردیس - صعود به قله شاه معلم ماسوله- سواحل گیسوم -جنگل کوته کومه وآبشارلاتون آستارا به روایت تصویر24-26/9/89 - گروه کوهنوردی البرز
روز پنجم سفر (رشت - ماسوله - آستارا)
خانه ها به صورت پلکانی ساخته شده اند به گونه ای که پشت بام هر خانه حیاط خانه بالایی ... که قله شاه معلم با ارتفاع ۳۰۵۰ متر بلندترین نقطه استان گیلان می باشد.
برچسب :
خانه معلم آستارا