بیوگرافی پولاد

پولاد کیمیایی پسر مسعود کیمیایی و مرحوم گیتی پاشایی در 23 تیر 1359 به دنیا امد


از 5 سالگی به المان رفت و در 7 سالگی اواین فیلم سینمایی را بازی کرد ((سرب))


که به کارگردانی پدرش بود پس از ان در فیلمهای تجارت,ضیافت,سلطان,فریاد,اعتراض


سرباز های جمعه,حکم,رئیس,محاکمه در خیابان,جرم ایفای نقش کرده و فیلمهایی مثل


شمعی در باد و صحنه جرم ورود ممنوع و به هدف شلیک کن در کارنامه خودش دارد


و سریال "مرگ تدریجی رویا" اولین نقش افرینی پولاد در تلویزیون بود و سریال "خون بها"


پولاد نوازنده ماهر پیانو و یک ورزشکار حرفه ای است و در کانادا رشته digital media art


تحصیل کرده که از نرم افزارهای کامپیوتری میتوان برای فیلمهای سینمایی بهره گرفت


که به گفته خودش:برای او در ایران کاربردی نداشته و شاید چون نگاهش به سینما


کامپیوتری نبوده در فیلم تجارت نقش نو جوانی رو بازی کرده دوست ندارد در انجا


زندگی کند و پدرش سعی دارد او را به ایران بازگرداند در طول بازیگریش همیشه


گفتند اگر پسر کیمیایی نبود نمیتوانست فیلم بازی کند ولی او نشان داد که بازیگر


توانایی است



امیدواریم همیشه موفق باشی

____________________________________________________________________________

«جواد مزد آبادی» کارگردان "خون‌بهاء" که در تیتراژ سریال هم با قدردانی از مسعود کیمیایی تعلق خاطرش به این کارگردان را اعلام کرده بود، در تازه‌ترین گفت‌وگوی‌اش گفته است: ما دو قسمت از کار را مونتاژ کرده بودیم که البته هنوز صداگذاری و موسیقی نداشت. پولاد از من خواست که این دو قسمت را به مسعود کیمیایی نشان دهد. پولاد تعریف می‌کرد که پدرش یک بار آن را دید و گفت دوباره بگذارد که ببیند. بعد از بار دوم از پولاد خواست تا شماره من را بگیرد و با من صحبت کند. من آن زمان چنین فکر نمی‌کردم اما مسعود کیمیایی به من زنگ زد و گفت که این "قیصر" بعد از انقلاب است. برای من خیلی جالب بود که خالق قیصر چنین تصویری از سریال داشت.در حالی که نویسنده این سریال «سعید نعمت‌الله» تحت‌تاثیر قرار گرفتن از کیمیایی را مایه افتخار خود می‌داند.

پولاد کیمیایی بازیگر نقش رسول در «خون بهاء» گفته است: من هیچ‌گاه شرایط همه بازیگران را نداشته‌ام چون هیچ‌گاه با هیچ‌گروهی نبوده‌ام، حتی کسانی از کنار پدر من به جایی رسیدند و فیلمساز شدند و خودشان خوب می‌دانند چه کسانی هستند بعد از این‌که استعداد من در "حکم" کشف شد هم سراغ من نیامدند. من ثابت کردم که پولاد کیمیایی را در یک قاب مستقل هم می‌تواند دیده شود؛ اما شما ببینید معرفتی که تلویزیون به من نشان داد، سینما نشان نداد.

پولاد کیمیایی در این مصاحبه از تاثیرگذاری نام مسعود کیمیایی در انتخاب کردن و انتخاب شدن خود گفته است: من هیچ‌گاه وارد گروه یا دسته‌ای نشده‌ام، خودم را به کسی وابسته نکرده‌ام، به کسی باج نداده‌ام، من از دل سینمای مسعود کیمیایی مستقل بیرون آمدم؛ یعنی سخت‌ترین کار ممکن. من به نام پدرم افتخار می‌کنم ولی هیچ نیازی ندارم برای موفقیت خودم پدرم را خرج کنم. این بازیگر در ادامه خاطرنشان کرده است: امروز هم اعلام می‌کنم آمادگی این را دارم که با کارگردانان صاحب‌نام کار کنم. اگر چه سال‌ها به خاطر نام بزرگ کیمیایی(مسعود) از خیلی کارها محروم بوده‌ام و خیلی‌ها شاید اصلا پیشنهاد کار به من نداده‌اند اما امروز دوست دارم با تمام بزرگان این عرصه همکاری داشته باشم.


در «جرم» كه قصه آن در سال 1355 مي‌گذرد، نقش پسر جواني به نام رضا سرچشمه را دارم كه شخصيت اصلي فيلم است. او بعد از آزادي از زندان با يكسري تسويه‌حساب‌ها و مشكلات جامعه روبرو مي‌شود؛ جامعه‌اي كه براي انقلاب ملتهب است. واكنش با دنياي پيرامون، خانواده و كساني كه با آنان خرده حساب دارد، داستان فيلم را شكل مي‌دهد. از سوي ديگر او دوستي صميمي در كنار خود دارد و ...
وي بازي در اين فيلم را كاري سخت دانست و افزود: «جرم» براي من پروژه‌اي به شدت سخت اما در حين حال حائز اهميت بود. از اين رو تلاش كردم تا تمام آنچه كه طي سال‌ها تجربه كردم و به‌دست آوردم، در اين كار به‌كار بگيرم و بازي خوبي از خود نشان دهم.
پولاد كيميايي با بيان اين كه «جرم» در ادامه روند فيلمسازي مسعود كيميايي بعد از ساخت «اعتراض» است، درباره نوع و فضاي اين فيلم توضيح داد: در تمام اين سال‌ها و با ساخت اعتراض، تم تسويه حساب و شخصيت عاصي موضوع اصلي آثار مسعود كيميايي بوده؛ به بيان ديگر اين نوع سينماي اين كارگردان بعد از اين فيلم شكل گرفت و ما اين نوع جريان را در سربازهاي جمعه، حكم، رئيس و محاكمه در خيابان، مي‌شناسيم و حالا اين موضوع در جرم شكل كامل‌تري به خود مي گيرد؛ سينمايي كه با فرم و ساختاري جديد به تكامل و پخته‌ترين شكل مي‌رسد.
وي در ادامه گفت: دوره جديد اين نوع سينما كه پربازيگر است اما با تك صدايي قهرمان پروري را شكل مي‌دهد و بدون قهرمانش لوكيشن تغيير نمي‌دهد، در جرم ادامه يافته و اين سينماي كلاسيك شكل و شمايل ديگري پيدا مي‌كند و مخاطب با سينماي ديگري از مسعود كيميايي روبرو مي‌شود كه آرماني، اسطوره‌اي و قهرمان پرور است اما ساختار بسيار مدرني دارد و از سينمايي كه از اين كارگردان مي‌شناسيم خيلي دور نمي‌شود. به معناي ديگر جرم مؤلفه‌هاي قديمي با ساختاري جديد دارد.
پولاد كيميايي عنوان كرد: «جرم» به دندان مار شباهت دارد و پلي بين سينماي مياني و سينماي ياد شده مسعود كيميايي است كه در جديدترين فيلم‌اش امتداد پيدا مي‌كند.
بازيگر «رئيس» دوبله اين فيلم را از بخش‌هاي تأثيرگذار آن برشمرد و اظهار كرد: درست است كه دوبلاژ در ذهن ما يك كار قديمي در سينماي ايران به حساب مي‌آيد اما در «جرم» آوانگارد مي‌شود، يك نوستالژي را بازسازي مي‌كند و روايتي مدرن را به وجود مي‌آورد كه روي فيلم تأثير مي گذارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا صداي «منوچهر اسماعيلي» كه روي بازي او قرار گرفته، براي مخاطب باورپذير خواهد بود يا خير، بيان كرد: قطعا صداي ايشان روي بازي من براي تماشاگر باورپذير است، چراكه در غير اين صورت اين انتخاب صورت نمي گرفت. تصميم آقاي اسماعيلي كه صداي‌اش بارها روي بازي جمشيد مشايخي نشسته اين بود كه به جاي نقش من صحبت كنند و اين براي من افتخار بود.
پولاد كيميايي به حضور و نقش‌آفريني بازيگران مطرح سينما در جديدترين فيلم پدر خود اشاره كرد و درباره احتمال موفقيت اين فيلم در جشنواره فيلم فجر عنوان كرد: من فكر مي‌كنم نقش اول و مكمل «جرم» در ليست كانديداهاي دريافت سيمرغ قرار بگيرد. همچنين كارگرداني (مسعود كيميايي)، تدوين (مصطفي خرقه‌پوش) و صداگذاري سختي كه اسحاق خانزادي در حال حاضر مشغول نهايي كردن آن است، مي‌تواند به كسب جايزه جشنواره فيلم فجر نزديك باشد.
وي با تأكيد بر استقبال تماشاگران از اين فيلم، افزود: از آنجا كه چندسالي جاي مسعود كيميايي در جشنواره فجر خالي بود و پس از مدتي با جديدترين ساخته خود در بخش مسابقه شركت كرده است، ديدن اين فيلم براي مخاطب جالب خواهد بود؛ چراكه «جرم» قوي‌ترين ساخته كيميايي است. از اين رو اين كارگردان با دست پر به جشنواره مي‌آيد و توجه‌ها را به اثر خود جلب مي‌كند.
اين بازيگر در پايان درباره برپايي بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر گفت: امسال سال پرباري براي سينماي ايران رقم خورده است چرا كه آثار خوبي از سينماگران نسل‌هاي متفاوت در جشنواره حضور دارند و اتحاد خوبي پيش‌بيني مي‌شود. اميدوارم در دوره جديد شاهد جشنواره باشكوه و پرباري باشيم.


مطالب مشابه :


عکس های شهاب حسینی

عکس های شهاب حسینی. وبلاگ طرفداران آنانعمتی اولین طرفدار شهاب حسینی و پارسا پیروزفر




اولین سالگرد افتتاح وبلاگ پولاد کیمیایی

اولین سالگرد طرفداران شهاب حسینی و البته پشت این وبلاگ استرس زیادی بود




عکس های گریم های برتر تاریخ سینما به روایت مجله زندگی آیده آل

پارسا پیروزفر. اولین طرفدار شهاب حسینی و پارسا وبلاگ طرفداران احسان علیخانی/سعید




بیوگرافی پولاد

وبلاگ اولین طرفداران شهاب حسینی و پارسا و سریال "مرگ تدریجی رویا" اولین نقش افرینی




برچسب :