عوارض جانبی Igf-1
عوارض جانبی Igf-1
داروی بی عارضه در دنیا وجود خارجی ندارد و این مسئله که گاه از سوی برخی افراد برای سر کیسه کردن و فریب مردم بیان می شود افسانه و خرافه ای بیش نیست و IGF-1 هم از این قاعده مستثنی نیست! در صورتی که داروی مصرفی حتی از نوع با کیفیت و اصل باشد نیز بروز عوارض زیر با مصرف دزهای ۱۰۰ میکروگرم در روز و بالاتر نیز کاملا محتمل خواهد بود:
ü سر درد
ü دل آشوب
ü حالت تهوع
ü تهوع
ü افت محسوس قند خون (هیپوگلیسمی)
ü و …
آتروفی روده ها
ولی عوارض جانبی یاد شده در برابر دو عارضه ای که قرار است آن را مطالعه کنید چندان غیر قابل تحمل به نظر نمی رسد! مولکول های IGF-1 به دیواره داخلی روده ها و مخصوصا روده بزرگ متصل می شود و متصل شدن این مولکول های به دیواره روده ها موجب آتروفی شدن آنها می شود! حال که از تاثیر منفی این دارو بر روده ها آگاه شدیم راه کار و چاره چیست؟ برای محدود کردن و مهار این اثر منفی IGF-1، دوره مصرف آن را محدود به ۴ الی ۶ هفته می کنند و پس از این در حدود ۴ الی ۶ هفته نیز مصرف این دارو را قطع کرده و سپس دوره ۴ الی هفته ای را از سر می گیرند. از این ترفند به نام استراتژی on و off نیز یاد می شود.
هورمون رشد انسانی (سوما) نیز این قبیل تاثیرات منفی را دارد ولی قدرتی که IGF-1 با خود دارد بر خلاف تصوری که دارید مسلما بسیار بسیار زیادتر تر از سوما (هورمون رشد انسانی) بوده است و همین مسئله نیز احتیاط بیشتر و افزون تری در مصرف این دارو را طلب می کند.
در آمدن در هیبت انسان های اولیه (نئوآندرتال)
حتما کمابیش می دانید کسانی که از دزهای سنگین سوما در دوره های طولانی مدت استفاده می کنند هیبتی مشابه با انسان های اولیه و غارنشین که نئوآندرتال نامیده می شود پیدا می کنند و این مسئله حتی با شدت بیشتر در مورد IGF-1 نیز صادق است .
به همین دلیل نیز توصیه می شود روزانه ۸۰ میکروگرم از این دارو را در دوره های ۴ هفته ای مصرف کرده و توجه داشته باشید کسانی که برای اولین بار از این دارو استفاده می کنند با این دز روزانه و با این طول دوره، اثرات خیره کننده ای دریافت خواهند کرد و در صورتی که داروی مصرف اصل باشد نیازی به افزودن به دز مصرف و طول دوره نخواهد بود.
در مورد افرادی که دز های ۸۰ میکروگرم در روز تاثیر قابل قبولی از خود به جای نمی گذارد و تعداد این افراد نیز بسیار نادر است می توان دز مصرف روزانه را با رعایت احتیاط به ۱۰۰ میکروگرم در روز افزایش داد ولی یقین بدانید که دزهای بالای ۱۲۰ میکروگرم در روز به معنی استقبال از مشکلات ثانویه خواهد بود.
یادآوری این نکته را نیز ضروری می دانیم که هورمون پپتیدی انسولین همانگونه که در این سلسله مباحث به آنها اشاره کردیم جفت جدانشدنی IGF-1 بوده و استفاده از این دو دارو در کنار هم علیرغم ریسک بالایی که به همراه دارد و در مباحث قبلی در مورد این مسئله صحبت کردیم در صورتی که رعایت احتیاطات لازم به عمل آید بسی موثر تر خواهد افتاد.
مطالب مشابه :
آموزش حرکت پرس سرشانه با دمبل
قویترین مرد الشتر - آموزش حرکت پرس سرشانه با دمبل - پرورش اندام وپاورلیفتینگ و توضیح در مورد
حجم عضله سر شانه
دمبل با حرکت شانه بالا انداز ۳ ۱۰ ۱۲ ۱۵ دستگاه خم کننده شیب دار – بالابرنده جانبی ۳ ۱۰ ۱۲ ۱۵
پرس کتف با دمبل
2-دمبل ها را به طور عمودی به بالا پرس کنید تا زمانیکه دلتوئید جانبی-سه سر بازویی-ذوزنقه
عوارض جانبی Igf-1
انجمن بدنسازی و تناسب اندام ایران - عوارض جانبی Igf-1 - توجه : مطالب ارائه شده تنها برای افزایش
برنامه تمرینی خانگی فقط با یک جفت دمبل
انجمن بدنسازی و تناسب اندام ایران - برنامه تمرینی خانگی فقط با یک جفت دمبل - توجه : مطالب
نشرخم نشسته با دمبل
باشگاه بدنسازی طراوت شهرضا - نشرخم نشسته با دمبل - ورزش بدنسازی بدون استفاده از هرگونه مکمل
۱۰ تمرین برای تقویت عضلات و مفاصل
یک دمبل را در هر دستتان نگه دارید؛ به طوری که بازوهایتان در کنار بلند کردن جانبی ساق
سه برنامه ی تمرینی پرس قدرتی برای کسانی که میخوان تو مسابقات شرکت کنند.
امکانات جانبی. پشت بازو تک دمبل موازی بالای سر ۲ ۴ ۶ ۸ (با کاهش تعداد دمبل سنگین شود)
برچسب :
دمبل جانبی