دستسازهها و ابتکارات یک شهید+تصاویر
دستسازهها و ابتکارات یک شهید+تصاویر
شهید «سید عابدین حسینی» به اذعان همه دوستان و آشنایانش در مسائل برقی جزو نخبگان منطقه بود؛ عابدین که در کارهای برقی و نجاری تبحر خاصی داشت، دستسازههایی از خود بر جای گذاشته که توسط خانوادهاش نگهداری میشود.
شهید «سید عابدین حسینی» یکی از شهدای روستای «متکازین» شهرستان بهشهر از توابع استان مازندران است؛ او در دی ماه ۱۳۳۸ به دنیا آمد و پس از سالها تلاش در راه اسلام و انقلاب در ۱۸ آبان ۱۳۶۱ در منطقه عین خوش در عملیات محرم به خیل شهدا پیوست.
میگویند شهید سید عابدین در دوران دبیرستان ابتکارات زیادی داشته و دستسازههایش مورد توجه اطرافیان و به ویژه دبیرانش بود؛ به اذعان همه دوستان و آشنایان وی در مسائل برقی جزو نخبگان منطقه بود؛ سید عابدین که در کارهای برقی و نجاری تبحر خاصی داشت، دستسازههایی از خود بر جای گذاشته که توسط خانوادهاش نگهداری میشود.
ویترین وسایل شخصی و ابتکارات شهید سید عابدین حسینی در خانه پدریاش
خواهر سید عابدین میگوید: همیشه در فکر این بود وسایلی را بسازد که از سختی کار اطرافیان بکاهد. روزی عابدین به خانه آمد، مادر را دید که سخت مشغول کار است. قرار بود مادر برای نهار آش درست کند؛ ظرف بزرگی از ماست را برداشت و میخواست آن را هم بزند؛ با توجه به بزرگی ظرف همزدن کار سختی شده بود؛ عابدین که این صحنه را دید، فکری به ذهنش رسید و به مادر گفت: مامان! یه لحظه صبر کن؛ یه فکری به ذهنم رسید؛ ظرف ماست رو بذار پایین خودم همش میزنم.
مادر که تعجب کرده بود، ظرف ماست را پایین گذاشت و منتظر بود ببیند عابدین چه میکند؛ عابدین هم به کارگاه نجاری رفت و دستگاه دریل برقی را آورد. تعجب مادر بیشتر شد؛ عابدین هم یک قاشق برداشت و بست به (سه نظام) جلوی دریل برقی و دوشاخه آن را به برق زد و قاشق را که به شدت میچرخید وارد ظرف ماست کرد؛ همان لحظه بود که صدای جیغ و داد مادر بلند شد، چون ماست بود که به اطراف میپاشید و در و دیوار و لباس عابدین و مادر پر از ماست شده بود؛ مادر همچنان فریاد میزد و عابدین هم پا به فرار گذاشت.
اما به جز خلاقیتهایی که با چاشنی شیطنتهای جوانی مخلوط بود، از سید عابدین چند ابتکار جالب به یادگار مانده است؛ نمونه آن این پنکه برقی است.
آن زمان که هنوز مردم مثل زمان ما با قدرت برق آشنا نشده بودند ساخت وسایل برقی شگفتانگیز مینمود؛ سید عابدین، با یک آرمیچر و یک قطعه چوب، پنکهای کوچک را طراحی کرد که با قدرت باتری کار میکرد و این ابتکار با توجه به سن سال وی و موقعیت آن زمان، برای اطرافیان بسیار عجیب بود و برخی از فامیل و آشنایان در مورد این ابتکار پرس و جو میکردند.
یکی از دیگر از ابتکارات این شهید بزرگوار، ساخت یک آیفون با قالب چوبی برای منزل بود؛ زیبایی ابتکار این شهید بیشتر در ساخت قالب چوبی آیفون خود را نشان میدهد؛ این آیفون را پس از سالها هنوز میتوان استفاده کرد.
رنده کوچک نجاری در حدود ۱۵ سانتی متر، برای انجام کارهای ظریف
روایت شده است که شهید حسینی در اواخر زندگی پر برکتش، با خرید یکدستگاه ژنراتور کوچک، قصد داشت از آب رودخانه متکازین برق تهیه کرده و به روستا برساند و برخی از وسایل لازم را تهیه کرد اما دیگر روح بلندش آسمانی شده بود و فرصت اتمام این طرح فراهم نشد.
فارس
مطالب مشابه :
آموزش کاردستی با وسایل دوریختنی
و این هم سیل های زیبا ، هنرمندان سیرک ، که با استفاده پس بچه ها را صدا کنید و با هم ساخت این
موتورهای الکتریکی
اگر سیم پیچی میدان به صورت سری با سیم پیچی آرمیچر ساخت. به هر حال با وسایلی که
دستسازهها و ابتکارات یک شهید+تصاویر
اما به جز خلاقیتهایی که با با یک آرمیچر و یک ساخت یک آیفون با قالب
چگونه اختراع کنیم ؟
گاهی ممکن است فکر کنیم ، همه چیزهایی که می شد اختراع شود بهتری ساخت که با شد ، خیلی
نمونه سوالات درس حرفه و فن
به وسایلی که مستقیما به جریان با ساخت چه وسایلی برق را به آرمیچر می
رباتیک وساخت
برای طراحی و ساخت ربات دقت کنید که به وسایلی رجوع کنید که که با سرعت
آموزش ساخت روبات 1
برای طراحی و ساخت ربات دقت کنید که به وسایلی رجوع کنید که که با سرعت
جروه حرفه و فن سوم از واحد 1 تا 5
وظیفه ی که با وصل کردن برق ( آرمیچر) درسطوح میزها و ساخت درها و یا وسایلی که با رطوبت در
سوالات متن حرفه وفن سوم
بعد از احساس وجود مشکلی که با ساخت «من سطوح میزها و ساخت درها ب) وسایلی
برچسب :
ساخت وسایلی که با ارمیچر