مدرن صنایع چوب و کاغذ
. پس از شناخت مواد اولیه، دیگر ابزار متداول در ساخت سازه های چوبی و روش کار و ویژگی های کاربرد آنها ارائه شد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
در ایجاد صنایع سالم و مطئمن که زیربنای اقتصاد هر جامعه است، چند عامل دخالت مؤثر دارند که ماشین، مواد اولیه و نیروی انسانی از جمله آنها است. از این سه عامل، نیروی انسانی ماهر، مرتبه و ارزش اول را داراست، زیرا در تهیه ماشین و مواد اولیه نیز به نیروی انسانی ماهر نیاز است؛ از طرفی توسعه علم و صنعت در هر کشور به پویایی و نوآوری ذهن نوجوانان و دانش پژوهان آن بستگی دارد.
و شما دانشجویان در پروژه با لوازم مورد نیاز یک کارگاه خصوصی آشنا و همچنین با توضیح در مورد یک قطعه کتابخانه ساخته شده بیشتر از لوازم موزد نیاز و مراحل ساخت آن آشنا خواهید شد.
گزارش کار در دوره کارآموزی:
من در طول دوره کارآموزی که در یک کارگاه صنایع چوب خصوصی مشغول به کار بودم که در آنجا آنها ساخت انواع فراورده های صفحه مانند:
کابینت، میز تلویزیون، میز کامپیوتر، دراور و ساخت انواع در و پنجره های چوبی، که ماشین آلات و ابزارهای مورد استفاده در کارگاه را به شرح زیر است:
ـ ابزارهای اندازه گیری:
خط کش فلزی: از این خط کش بیشتر برای اندازه گیری طول های کوتاه استفاده می کنند.
متر نواری: متداول ترین وسیله اندازه گیری و اندازه گذاری است. با توجه به نوع اندازه گیری یا اندازه گذاری، باید به دو صورت با متر نواری کار کنید.
گونیای ( ساده ) 90 درجه: یکی از عمومی ترین ابزارها برای خط کشی و گونیا کردن قطعات چوب تحت زاویه قائمه 90 درجه گونیای ساده است. دسته و تیغه گونیای ساده نسبت به هم ثابت اند.
ماشین آلات:
اره عمود بر:
اره عمود بر دارای قسمت های مختلفی است که عبارتند از:
1ـ کلید خاموش و روشن 2ـ بدنه دستگاه 3ـ قسمت مدرج 4ـ تکیه گاه 5ـ تیغه اره 6 ـ قطعات پلاستیکی راهنما 7ـ کلید تنطیم دور 8ـ دسته نگهدارنده اره
که از اره عمود برای انجام برش مواد مختلف، بخصوص بریدن چوب و صفحات پرورده استفاده کنید و برش های ساده مستقیم و کج با زاویه 45، 30 و 15 درجه و قوس بری ها را با آن انجام دهید. که این اره دارای سه نوع تیغه می باشد:
1ـ تیغه چوب بر 2ـ تیغه نئوپان بر 3ـ تیغه فلز بر که در صنایع چوب بیشتر از تیغه شماره 1 و 2 استفاده می شود.
ماشین اره نواری:
ماشین اره نواری از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:
1ـ حفاظ فلکه فوقانی 2ـ درب فلکه بالا 3ـ اهرم ثابت کننده 3ـ وسیله بالا و پایین دهنده راهنمایی تیغه اره 4ـ دستگاه هدایت تیغه اره 5ـ گونیای فرعی افقی 6ـ محل خروج خاک اره 7ـ درب فلکه پایین 8ـ الکتروموتور9ـ گونیای اصلی و عمودی ماشین 10ـ کلید روشن و خاموش کردن11ـ دریچه حفاظتی روی تیغه در وسط12ـ وسیله بالا و پایین دادن فلکه بالایی برای کشش 13ـ پیچ کج و راست کردن فلکه فوقانی14ـ درجه نشان دهنده کشش تیغه اره.
ماشین اره نواری مورد استفاده در فراورده های صفحه ای که به صورت های مختلف با قطر فلکه 40 تا 100 سانتیمتر وجود دارد. که از این ماشین بیشتر برای برش های طولی به کار بگیرید، اما در صورت انجام برش های عرضی، قوس بری، اتصالات فاق و زبانه، اتصال انگشتی، زاویه بری و غیره با آن انجام می شود.
کنترل دندانه های تیغه اره نواری:
تیغه های اره را با توجه به جنس تیغه، فرم دندانه، زوایای دندانه، میزان چپ و راست دندانه ها و غیره متناسب با جنس و ابعاد و فرم فرآورده های چوبی که می خواهید برش دهید انتخاب کنید؛ از این رو قبل از انجام عملیات برش با اره نواری این نکات را رعایت کنید:
1ـ انتخاب صحیح تیغه اره نواری:
برای این کار ابتدا طول تیغه اره مورد نیاز خود را متناسب با ماشین اره نواری محاسبه کنید دقت کنید فرم دندانه اره را متناسب با جنس موادی که می خواهید برش دهید سپس تیغه اره را برای عملیات جوش دادن و چپ و راست تیز کردن ارجاع دهید.
2ـ کنترل گام یا فاصله دندانه و ارتفاع آن:
برای چوب های سخت مانند انواع چوب های صنعتی پهن برگ ( راش، ممرز، افرا، ملچ، گردو، توسکا، نمدار، بلوط و غیره ) برابر 8 میلیمتر باشد و فاصله دندانه برای انواع چوبهای سوزنی برگ و چوب های نرم پهن برگ، مانند صنوبر، تبریزی و غیره 10 تا 12 میلیمتر باشد.
3ـ کنترل ته دندانه ها و میزان چپ و راست آن:
ته دندانه ها باید کنترل شود که حتماً با سوهان سرپهلو یا سنگ سنباده مناسب تیز گردیده و انتهای دندانه ها گرد ساییده شده باشد و میزان چپ و راست را نیز کنترل و اندازه گیری نمایید که برای برش چوب های سوزنی برگ و نرم 4/0 میلیمتر به راست و چپ و همچنین برای چوب های پهن برگ و سخت 3/0 میلیمتر چپ و راست شده باشد.
و کنترل قسمت های دیگر ماشین اره نواری که عبارتند از: کنترل ترک های ته دندانه های تیغه نوار اره، کنترل محل جوش تیغه و نحوه پلیسه، کنترل و آماده کردن فلکه اره نواری، تنظیم تیغه اره روی فلکه های اره نواری، تنظیم کشش ( تنسیون ) تیغه اره، تنظیم و کنترل دستگاه های هدایت تیغه اره نواری، نصب حفاظهای ماشین اره نواری، کنترل و تنظیم صفحه و گونیای ماشین اره نواری.
ماشین اره گرد دستی:
در کارگاه ساخت سازه های چوبی، کوچک به ویژه کالای صفحه ای، مانند ساخت کتابخانه، میز تحریر و غیره صفحات تخته خرده چوب باید ابتدا به وسیله ماشین های اره گرد دستی طبق خط کشی انجام شده و برشکاری و تقسیم شود.
که قسمت های مختلف یک ماشین اره گرد دستی عبارتند از:
1ـ الکتروموتور 2ـ کشویی گونیا 3ـ گونیا مدرج 4ـ حفاظ زیر تیغه 5ـ تیغه اره گرد 6ـ حفاظ روی تیغه 7ـ کلید خاموش و روشن کردن
ماشین کف رنده ( ماشین رنده کردن ):
عملیات رندیدن قطعات و فراورده های چوبی در کارگاه توسط این ماشین انجام می شود به طور کلی چوبی را که تهیه می کنید اگر طول آن زیاد نباشد ابتدا باید یک طرف آنها را با ماشین رنده که به آن کف رند می گویند ببرند تا کاملاً صاف شود و لبه صاف شده را در مراحل بعدی به گونیای ماشین اره نواری یا اره مجموعه ای یا اره دستی و غیره تکیه دهید و به ابعاد مورد نیاز ببرید.
که یک ماشین کف رند از قسمت های مختلفی تشکیل شده که عبارتند از:
1ـ کلید روشن و خاموش کردن 2ـ حفاظ روی تیغه 3ـ اهرم ثابت کردن صفحه کارکرده 4ـ صفحه جلو یا کار کرده 5ـ گونیا 6ـ اهرم ثابت کردن گونیا 7ـ صفحه عقب یا کارگیر 8ـ توپی رنده
کنترل و تنظیم صفحات ماشین رنده:
صفحات ماشین بایستی دقیقاً کنترل و تنظیم گردد تا عملیات تسطیح چوب صحیح انجام شود برای این کار این گونه عمل می کنیم:
الف) ظاهر صفحات ماشین را نسبت به توپی رنده ( میله ای که تیغه های رنده روی آن نصب شده ) کنترل کنید. اولاً سعی کنید صفحات ماشین شما دارای لبه های شانه ای باشد تا صدای ماشین کمتر گردد و برای گوشتان مضر نباشد. سپس فاصله توپی را از لبه ضخامت صفحه ها کنترل و اندازه گیری کنید که فاصله آن 4 تا 5 باشد در غیر این صورت غیراستاندارد است و به هنگام کار، بسیار احتیاط کنید.
ب) حرکت صحیح صفحات را کنترل کنید. برای این کار پیچ یا فرمان مخصوص عقب و جلو و بالا و پایین بردن صفحه را بگردانید. صفحات باید روی سطح شیب دار زیرین خود راحت حرکت طولی و توماً حرکت تغییرارتفاع داشته باشند. اگر حرکت روان نبود و سطح تماس شیب دار را کنترل و روغنکاری کنید.
ج) صفحات ماشین را باید نسبت به لبه تیغه های رنده نصب شده روی توپی دقیقاً تنظیم نمایید.
عملیات سوراخ کاری با ماشین دریل ستونی:
برای انجام عملیات سوراخ کاری ابتدا قطعه یا صفحه کار را آماده کنید و محل دقیق سوراخ ها و قطر و عمق سوراخ را مشخص می نماییم و مرکز هر سوراخ را یک علامت می گذاریم. با توجه به مشخص بودن قطر سوراخ و جنس کار و عمق سوراخ مورد نظر مته را انتخاب کنید و دقت نمایید در انتخاب مته ها توجه به شکل، اندازه، نوع فولاد داشته باشید و در بعضی از کارها مانند در آوردن جای گره چوب یا سوراخ کاری برای جای لولا از مته اختصاصی استفاده کنید. پس از انتخاب مته آن را در سه نظام به طور صحیح قرار دهید. در موقع قرار دادن مته در سه نظام دقت کنید. دنباله مته را دقیقاً تا انتهای عمق سه نظام داخل کنید تا مطمئن شوید موقع سوراخکاری در اثر فشار وارده تغییر ارتفاع نمی دهد.
سنباده لرزشی:
دستگاه های سنباده طوری طراحی شده که با قدرت یک دست به کار برده می شود و به فشار دو دست در موقع کار نیازی نیست.
صافی سطح ایجاد شده به تعداد حرکت یا لرزش صفحه دستگاه سنباده در واحد زمان نیز بستگی دارد و هر چه تعداد لرزش بیشتر باشد، خطوط ایجاد شده در روی سطح کمتر خواهد بود؛ بنابراین در موقع انتخاب و آماده کردن سنباده لرزشی متناسب با صافی سطح مورد نیاز خود آنها را از این سرعت های (5500 تا 24000 ) دفعه در یک دقیقه انتخاب کنید. سه نوع سنباده لرزشی وجود دارد که عبارتند از:
1ـ سنباده لرزشی مکنده دار با قدرت 160 وات
2ـ سنباده لرزشی مکنده دار با قدرت 520 وات
3ـ سنباده لرزشی گرد با قدرت 180 وات
که اجزای یک سنباده لرزشی به ترتیب زیر است:
1ـ سیم اتصال برق 2ـ کلید خاموش و روشن کردن 3ـ محل استقرار موتور 4ـ مشتی 5ـ صفحه سنباده 6ـ کاغذ سنباده 7ـ دستگاه با مکنده تجهیز شده
دریل دستی برقی:
از دریل های دستی برای سوراخ کاری در روی چوب و صفحاتی استفاده می شود که برای اتصال دو قطعه از پیچ استفاده شود که برای سرعت بخشیدن و بازده بیشتر کار و همچنین دقت و ظرافت بیشتر از دریل دستی استفاده می کنند.
رنده های دستی:
جهت سهولت امر رنده کردن و ایجاد سطح صاف با رنده آهنی تیغه را کنترل می کنیم تا از کف رنده به موازات عرض صفحه رنده بیرون آمده باشد. از رنده آهنی برای صاف کردن چوب هایی که اره شده و سطح ناصاف دارند استفاده می شود که پس از رنده کردن سطح صاف را در اختیار داریم.
میخ:
میخ مانند سایر مواد مورد استفاده در ساخت مصنوعات چوبی، جهت ایجاد اتصال مورد استفاده واقع می شود. کاربرد عمده ی آن عموماً در اتصال قطعات چوبی به یکدیگر و همچنین در نصب قطعات تزئینی و برخی یراق آلات مربوط است.
سیخ های مخصوص از حیث شکل ظاهری و مواد مورد مصرف در شکلها و اندازه مختلف موجود است.
پیچ:
پیچها معمولاً در ساخت مصنوعات چوبی، بخصوص مبل سازی و نصب یراق آلات و همچنین اجرای مختلف کارهای چوبی به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرند؛ چون قدرت اتصال پیچها به مراتب بیشتر از میخ و در بعضی موارد بیشتر از سایر ابزارهای اتصال دهنده است. پیچها در اندازه های مختلفی موجودند که هنگام خرید متناسب با مصرف آن، به طول و قطر آن توجه باید داشته باشیم. جهت استفاده از پیچهای مخصوص کارهای چوبی، ابتدا محل مورد اتصال را با مته مناسب سوراخ کنید، البته جهت استفاده از پیچهای کوچک، سوراخ کردن به وسیله درفش کفایت می کند.
برای به کار بردن پیچ به نکات زیر باید توجه کرد:
عمق سوراخ به منظور پیچاندن پیج در آن باید از طول آن پیچ کمتر در نظر گرفته شود ( عموماً به اندازه <?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />طول پیچ ) چون پیچ چوب از سه قسمت سر پیچ ( معمولاً آچار خور یا شکاف دار است )، میله بدون دنده و قسمت دندانه دار پیچ تشکیل شده است. از جایی که قطر پیچ در سه قسمت یاد شده به یک اندازه نیست، لازم است که قطر سوراخ ایجاد شده با قطرسه قسمت پیچ متناسب باشد.
دستگاه فزر:
از دستگاه فزر برای فرم دادن و تراشیدن سطوح چوبی و مواد مصنوعی، به خصوص فرآورده های تمام شده ی چوبی مانند مبل سازی، در و پنجره سازی، قالب سازی، شبکه سازی، مدل سازی، همچنین با کمک تیغه های مختلف و شابلن های که به آن نصب می شود عملیات مختلف را انجام دهید؛ مانند دو راهه، کنشکاف، پروفیل زدن (ابزار زدن) لبه ها و گوشه های صفحات، در آوردن شیارهای مستقیم و منحنی در شکلها و طرح های مختلف. این فزر قابل حمل با تیغهای متنوع و با سرعت تا حدود 27000 دور در دقیقه، عملیات فزر کاری را با دقت تا 1/0 میلیمتر می توانید انجام دهید.
اجزای یک فرز عبارتند از:
1ـ کلید روشن و خاموش کردن 2ـ پیچ تنظیم عمق شیار 3ـ مهر بالایی تنظیم عمیق 4ـ مشتی (دسته) 5ـ ضامن نگهدارنده 6ـ مهر پایین تنظیم عمیق 7ـ گونیای فرز 8ـ صفحه متحرک ماشین 9ـ پیچ مرکزیاب 10ـ بدنه ماشین 11ـ مشتی (دسته) 12ـ پیچ اتصال موتور به بدنه 13ـ خط کش مدرج ارتفاع 14ـ خط کش مدرج پایه 15ـ تکیه گاه قوس زنی خارجی 16ـ تکیه گاه قوس زنی داخلی 17ـ گونیا 18ـ تیغ فرز
ماشین سنباده ( دیسکی ):
به وسیله ی چسباندن سنباده بر روی صفحه ( دیسک ) از این ماشین می توانید جهت سنباده زدن صفحات کوچک و کارهای ساخته شده استفاده کنید. از این ماشین جهت سنباده کاری روی سطوح چوب های ماسیو یا روکش شده استفاده می شود، اما به علت خش برداشتن سطوح کار کمتر به کار می روند. با تعویض دیسک آن می توانید از دیسک مجهز به نمدپولیش نیز استفاده کنید. که برای براق کردن سطوح رنگ شده (رنگ پوستر) است.
کار با ماشین سنباده دیسکی:
الف) قطعات کوچک را محکم به میز کار ببندید.
ب) کاغذ سنباده مناسب را انتخاب کرده به صفحه دیسک ماشین بچسبانید.
پ) چون برای سفت شدن چسب زمان لازم است، پس از چسب زدن کاغذ سنباده چند دقیقه صبر کنید تا چسب به صورت نیم سفت در آید. آنگاه آن را روی صفحه ماشین بچسبانید.
ت) در صورتی که صفحه ماشین از لاستیک فشرده ساخته شده است، آن را تحت زاویه 15 درجه نسبت به سطح کار قرار دهید و چنانچه صفحه دیسک ماشین از چند لایی ( چوبی ) و یا جسم سخت تری بود باید تقریباً افقی باشد.
پیچ دستی:
در هنگام کار کردن با ابزارهای دستی و انجام عملیات بریدن، رنده کردن، چوب کردن و غیره باید قطعات کوچک را با وسیله ای ثابت نگاه داشت. برای این منظور از گیره میز کار استفاده می کنید در بعضی از کارها به لحاظ بزرگی یا فرم دادن آن باید از وسیله ای به نام پیچ دستی استفاده کنید. پیچ دستی علاوه بر نگه داشتن قطعات، عمل پرس کردن و به هم فشردن قطعات چسب خورده را نیز به عهده دارد. پیچ دستی از قسمت های مختلف ساخته شده است. پیچ دستی در اندازه های مختلف از لحاظ طول بازو و فک ساخته شده که بر حسب سانتیمتر یا اینچ نامگذاری شده است. برای هر نوع کاری متناسب با طول و عرض آن می توانید از آنها جهت بستن کارهای چسب خورده یا مونتاژ شده استفاده کنید. از این گیره برای اعمال فشار کم استفاده می شود، اما مزیت آنها این است که می توانید آن را به سرعت باز کرده و ببندید. روی لبه های این گونه گیره ها نمد یا پلاستیک فشرده چسبانیده شده که به این وسیله از زخمی شدن کار در موقع فشردن جلوگیری می کند.
چکش:
انواع چکش عبارتند از:
1ـ چکش چوبی:
چکش های چوبی معمولاً از چوب های با وزن مخصوص بالا و الیاف راست تهیه می شوند از نظر شکل ظاهری، سرچکش از دو نوع استوانه ای و مکعبی تهیه می شود. در نوع اول دسته چکش در داخل سر استوانه ای آن به وسیله ی چسب محکم می شود و معمولاً جهت کارهای سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. در نوع مکعبی دسته از سر فکش خارج شده به وسیله گوه در آن محکم می شود. مورد استفاده این نوع چکش معمولاً در کارهای سبک است.
جهت ضربه زدن به هر یک از ابزارهای صنایع چوب از جمله کوله رنده های چوبی و دسته ی مغار و اسکنه ها و .... بهتر است از چکش چوبی استفاده کنید.
2ـ چکش پلاستیکی:
جهت اعمال ضربه بر مغارهای منبت کاری و همچنین مونتاژ کارهای چوبی از این نوع چکش استفاده کنید.
3ـ چکش فلزی:
سرچکش فلزی از لحاظ شکل ظاهری، به دو فرم ساده و میخ کش ساخته می شود. از چکش های فلزی بر حسب مورد می توانید به منظور کوبیدن یا کشیدن میخ از چوب استفاده کنید.
و سایر لوازم کارگاهی که عبارتند از:
میخ کش ـ گاز انبر ـ پیچ گشتی ـ انبر دست ـ دم باریک ـ سیم چین که این وسایل در یک کارگاه ساخت لوازم چوبی مورد نیاز است مورد استفاده قرار می گیرد.
حالا مراحل ساخت یک کتابخانه را در دوره ی کارآموزی در کارگاه ساخته شده است را شرح می دهم.
ابتدا محاسبات فنی مواد را انجام دادیم و جدول لیست چوب را تهیه کردیم و همانطور که حساب کردیم 2/971 m2 نئوپان احتیاج داریم که این نئوپان از نوع ملامینه تهیه کردیم و سپس اندازه گذاری کردیم و سپس خط کشی را توسط متر و خط کشی فلزی انجام دادیم. که از یازده قسمت این کتابخانه تشکیل شده است:
1ـ سقف و کف کتابخانه که ابعاد آن 16× 290× 764 است
2ـ بدنه کتابخانه که ابعاد آن 16× 290× 1790 است
3ـ طبقه پهن کتابخانه که ابعاد آن 16× 285× 764 است
4ـ طبقه باریک کتابخانه که ابعاد آن 16× 240× 764 است
5ـ پا سنگ جلوی کتابخانه که ابعاد آن 16× 50× 764 است
6ـ در پهن کتابخانه که ابعاد آن 16× 580× 362 است
7ـ در باریک کتابخانه که ابعاد آن 16× 580× 334 است
همچنین این کتابخانه پشت بند آن از جنس فیبر ملامینه سفید استفاده کردیم سپس تخته خرده را که خط کشی آن را انجام دادیم را با اره عمود بر برش می دهیم و قطعات را به اندازه های که لازم توسط این دستگاه در آوردیم و سپس این قطعات را که توسط عمود بر برش داده را توسط ماشین کف رند رنده کردیم تا کاملاً مسطح و گونیایی شود تا برای زهوار چسبانی آماده شود و در این قسمت زهواری از جنس راش را به طور 3492mm عرض 16mm و ضخامت 10mm را برای دو در و زهوار کوتاه در پهن و زهوار پهن در باریک و زهوار پهن پشت در برش دادیم و پس برش این زهوارها را چسب زده و به قطعات مورد نظر چسباندیم و توسط پیچ دستی این قطعات را بستیم تا چسب سفت شود و بعد از چسباندن زهوارها بعد از آن روکش ها را به اندازه قطعات مورد نظرمان در می آوریم و توسط اتوی داغ روکش را روی قطعات چسباندیم و بعد از مدتی که خنک شد روکش به قطعات نئوپان چسبید و بعد از آن محل اتصال بدنه کتابخانه را به سقف و کف و سایر قسمت ها مشخص کردیم و بعد از آن پشت بند کتابخانه را که از جنس تخته فیبر است محل نصب پیچ به تخته خرده را مشخص کردیم سپس بعد مشخص کردن جای پیچ محل مشخص شده را توسط دریل دستی برقی عملیات سوراخ کاری را انجام دادیم و پس از اینکه همه قسمت هایی را که مشخص کرده بودیم را سوراخ کردیم قطعات را چسب زده و بعد توسط پیچ به هم متصل می کنیم و پس از اینکه عملیات مونتاژ را انجام دادیم سطح قطعات کتابخانه را توسط سمباده لرزشی یک به یک پرداخت نمودیم و سپس پشت بند را محل اتصال آن را مشخص کرده بودیم را توسط پیچ به کتابخانه مونتاژ شده توسط پیچ گشتی متصل کردیم و در نهایت تمام قسمت های کتابخانه را کنترل کردیم که عیبی در آن وجود نداشته باشد و در مرحله آخر کار برای قفسه بالای کتابخانه 4 عدد لولای شیشه را انتخاب کردیم ( لولای پاشنه ای ) سپس محل نصب لولا را مشخص کردیم و علامت گذاری را انجام دادیم و سپس محل نصب را توسط دریل دستی برقی سوراخ ایجاد کردیم و بعد برای قسمت پایین کتابخانه 4 عدد لولای قابلمه ای را انتخاب کردیم و بعد محل نصب لولاها را مشخص نمودیم و سپس مکان مشخص شده را با دریل دستی برقی سوراخ کردیم و سپس پیچ های مناسب کار را انتخاب نمودیم که از نوع سر تخت است و لولاها را به بدنه کتابخانه توسط پیچ گشتی متصل کردیم و ابتدا در قفسه ی بالا شیشه ای است را در محل نصب لولا را ابتدا سوراخ می کنیم و سپس توسط پیچ درهای شیشه ای را به کتابخانه متصل کردیم و بعد دستگیره را وصل کردیم و بعددرهای چوبی که برای قسمت پایین کتابخانه است را توسط پیچ که در محل مشخص شده پیچ کردیم و سپس دستگیره ها را هم متصل کردیم و بدین ترتیب یک کتابخانه در اندازه متوسط آماده تحویل شد و این یک نمونه از کار من در طول دوره کار آموزی بود.
مطالب مشابه :
گزارش ازکارگاه وآزمایشگاه دانشکده چوب وکاغذ
- فلکه های اره – که میزان قطر فلکه نوع ماشین رااز نظر اندازه مشخص می کندکه بترتیب اره - فلکه 60
اره نواری
جهت جلوگیری از پرت شدن نوار اره هنگام پاره شدن حفاظهای دور اره فلکه حتما بسته باشد .
آئین نامه حفاظتی صنایع چوب
ماده 31-حفاظ فلکه بالایی اره تسمه ای باید حداقل 10 سانتی متر بالاتر از طوقه فلکه آن شروع شده و
سفارش اره فلکه، مخصوص ساز سازی و خاتم بری
سه تــــــــــار باباگـل - سفارش اره فلکه، مخصوص ساز سازی و خاتم بری - گارگاه ساز سنتی سه
ماشین الات نجاری ابزارچوب وmdf تعمیرات تخصصی
تعمیرات تخصصی برق و مکانیک جلوگیری ازخردشدن تیغ اره فلکه تراشکاری انواع فلکه های
اره نواری افقی
فلکه ها . فلکه های این ماشین ها در نوع اره ی افقی گرده بینه بر ، تا قطر 2000 میلیمتر و در نوع اره
مدرن صنایع چوب و کاغذ
اره 4ـ دستگاه هدایت تیغه اره 5ـ گونیای فرعی افقی 6ـ محل خروج خاک اره 7ـ درب فلکه پایین 8ـ
آیین نامه حفاظتي تاسيسات و ماشينهاي اره چوب بري
صنایع چوب و کاغذ - آیین نامه حفاظتي تاسيسات و ماشينهاي اره چوب بري - صنایع چوب و
برچسب :
اره فلکه