افشاگري عليه پوستين دوز بعنوان مدير فاسد صنعت و معدن و تجارت در شركت مس

افشاگري کارکنان شرکت سايپا از دسته گل هاي آقاي مدير عامل

نعمت الله پوستين دوز که کمتر از دو سال است با حمايت هاي جدي رئيس دفتر رئيس جمهور مدير عامل اين شرکت بزرگ خودروسازي است در اين مدت دست به اعمالي زده است که جدا از کارشناسان و دلسوزان بيروني، کارکنان و کارشناسان اين شرکت نيز به ستوه آمده و دست به افشاگري زده اند.

شفاف : جمعي از کارکنان گروه خودروسازي سايپا طي روزهاي اخير مواردي را از فعاليت هاي خاص مدير عامل فعلي گروه خودروسازي سايپا افشا کردند.

نعمت الله پوستين دوز که کمتر از دو سال است با حمايت هاي جدي رئيس دفتر رئيس جمهور مدير عامل اين شرکت بزرگ خودروسازي است در اين مدت دست به اعمالي زده است که جدا از کارشناسان و دلسوزان بيروني، کارکنان و کارشناسان اين شرکت نيز به ستوه آمده و دست به افشاگري زده اند.

جمعي از کارکنان شرکت بزرگ خودروسازي سايپا که داراي درآمدي افسانه اي است از آنجا که در مديريت به سبک مديران فعلي اين شرکت انتقادپذيري هيچ جايگاهي نداشته و پاسخ انتقاد کارشناسان تنبيه و توبيخ و اخراج است، با انتشار مطلبي خطاب به مسئولان نهاد هاي نظارتي و ارسال آن براي بعضي از مديران نظارتي و صنعتي دست به افشاگري زدند.

در اين افشاگري با اشاره به ساز و کاري که موجب مادام العمر شدن مديريت در اين شرکت شده است، اطلاعاتي پيرامون انتصابات فاميلي مدير عامل سايپا، سوء تدبير در اداره شرکت هاي تابعه و .... به چشم مي خورد.

به جهت حفظ امانت در انعکاس اين افشا نامه متن اين افشاگري در ذيل مي آيد:

«بسمه تعالي»
«العدل اساس الملک»

احتراما به استحضار مي رساند گذشته از واگذاري غير قانوني شرکت سايپا که متاسفانه با سکوت خبري نهادهاي نظارتي روبرو شده و باعث مادام العمر شدن مديريت در اين شرکت و عدم پاسخگويي به نهادهاي نظارتي تحت عنوان خصوصي سازي! شده موارد ذيل به عنوان مصداق کوچکي از تخلفات آشکار و بدون بررسي جناب آقاي پوستين دوز مي باشد به حضور تقديم مي گردد. خواهشمند است پس از مطالعه در صورتي که درد دين، انقلاب و انسانيت داريد بررسي نموده و دستور اقدام مقتضي صادر فرماييد.

1) حوزه انتصابات توسط آقاي خاص:

رضا رحيم مشايي (پسر رئيس دفتر رئيس جمهور): رئيس امور اداري شرکت کارکنان سايپا
آرش کوشا (برادرزاده رئيس دفتر رئيس جمهور): مدير عامل باشگاه سايپا
محمد ش.. (پسر ... مجلس): مدير ارتباطات
علي ک... (پسر ... مجلس): کارشناس ارشد

تبصره: خود جناب آقاي پوستين دوز توسط آقاي موسوي مدير عامل سابق سايپا يدک و از دوستان و مشاوران ارشد آقاي خاص منصوب شده است.

2) حوزه انتصابات قوم و خويشي:

عليرضا پويان مهر (فاميلي عوض شده/برادر آقاي پوستين دوز): بيزينس من و عضو سايپا چين
امير حسن اميري (خواهرزاده آقاي پوستين دوز): قائم مقام بازاريابي و فروش سايپا
ظهير اميري (خواهرزاده آقاي پوستين دوز): قائم مقام استراتژيک سايپا
کميل اميري (خواهرزاده آقاي پوستين دوز): قائم مقام ارتباطات زامياد
اشکان جوادنيا (باجناق آقاي پوستين دوز): قائم مقام ارتباطات سايپا
شهروز پوستين دوز (برادرزاده آقاي پوستين دوز): رئيس توسعه مديريت سايپا
شهرام پوستين دوز (برادرزاده آقاي پوستين دوز): رئيس امور مشتريان فروش سايپا

تبصره: ضروري است ياد آور شويم بيش از 150 نفر با فاميلي پوستين دوز و اميري در رده هاي کارمندي و کارشناسي در استخدام شرکت سايپا مي باشند.

3) تصميمات غير مهندسي و غير مديريتي:
- جناب پوستين دوز در تاسيس بدون علم و بررسي کارخانه ساخت دينام و لوازم برقي و ... در مرزن آباد چالوس که محل زندگي و تولد آقاي پوستين دوز مي باشد نقش محوري داشته ولي ظاهرا فراموش نموده که در جاده چالوس تردد کاميون ممنوع است و اجناس توليدي آن کارخانه چگونه به تهران و ساير شهرستان ها مي رسد!

- آقاي پوستين دوز که پس از بازديد مقام معظم رهبري از نمايشگاه صنعت خودروسازي هيچ جوابي براي توليد خودروهاي بي کيفيت نداشت ،هجوم بي سابقه اي به شرکت پارس خودرو (از زيرمجموعه هاي سايپا) آورده و قديمي ترين و با کيفيت ترين خودروساز کشور که تيراژ توليد آن با نيروي کمتر از سايپا بيشتر مي باشد را با تغيير دو مدير عامل به ناکجاآباد کشاند و قصد ادغام فروش اين شرکت را در فروش سايپا که خواهرزاده ايشان در آنجا مشغول است دارد تا خلا محصول بي کيفيت پرايد را با محصولاتي نظير تندر، مگان و ماکسيما پر کند و با نگراني از اينکه پارس خودرو قطب سوم خودروسازي نشود فشارهاي زيادي را بر اين شرکت وارد نمود که نمونه آن پلمپ دفتر حراست پارس خودرو با 8000 نفر پرسنل بود.

- آقاي پوستين دوز بدليل عدم مديريت صحيح بر روي شرکت زامياد (از زير مجموعه هاي سايپا) با تصميم غلط و بر خلاف عرف بازار بين الملل بجاي رفع مشکلات خودروهاي نيسان وانت و ارتقا و توليد يا وارد نمودن محصول جديد فروش زامياد را نيز با سايپا ادغام نمود و خودروهاي آن را با پرداخت 3 ميليون تومان و مابقي اقساط به فروش رساند غافل از اينکه وصول مطالبات و مانده بدهي مشتريان را چه کسي نقد مي کند و نيز با اين عمل تمام مشکلات زامياد را بر فروش سايپا سرازير کرد.

-آقاي پوستين دوز با دستور مستقيم خود در جمع آوري دفاتر منطقه اي سايپا در استانهاي مختلف نقش فعالي داشته و بر خلاف دستور صريح رئيس جمهور مبني بر تمرکز زدايي از تهران در حالي که دولت صراحتا با سياست تشويقي کارکنان خود را به شهرستان ها منتقل مي کند تمام دفاتر منطقه اي را در تهران متمرکز نموده که مشتريان بيچاره و نمايندگان سايپا جهت جزيي ترين امور بايد از شهرستان به تهران مراجعه نمايند.

- جناب پوستين دوز به جاي خريد غير قانوني سايپا به اين نکته فکر نکرده که 4 سال است خودروي پرايد در هيچ جاي دنيا توليد نمي شود ولي ايران و شرکت سايپا به جاي استفاده و مديريت بر توليد داخل، قطعات يدکي اين خودرو را از خارج وارد مي کند.

- جناب پوستين دوز به جاي اطاعت از فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر توليد خودروي با کيفيت تعداد زيادي خودروي پرايد بدون اي بي اس و ايربگ توليد نموده و با ايجاد اهرم فشار بر نيروي انتظامي با مانور دادن روي موضوعات واهي از جمله اعتصاب کارگران و خواب سرمايه اي بالا و البته بر خلاف قانون شماره گذاري سعي در پلاک شدن خودروهايي دارد که جان تعداد زيادي از هموطنان عزيزمان را مي گيرد و حاضر نيست از سود پايان سال خود و هيات مديره دست بردارد.

- جناب پوستين دوز با تدبيري ناشايست خودروهاي تيباي بدون ايربگ را فقط با سنسور اير بگ که نشاندهنده روشن و خاموش شدن چراغ ايربگ باشد و با کيت خالي ايربگ تحويل مشتريان داده و زمان تصادف وقتي ايربگ عمل نکرد مشخص مي شود که چه جنايتي صورت گرفته است!
جمعي از پرسنل گروه خودروسازي سايپا
ماموريت ۲۵ ميليارددلاري نجم الدين، پوستين دوز و داوري براي مشايي!

به گزارش محرمانه‌نيوز، عليرضا زاکاني(نماينده تهران) در اين جلسه که پشت درهاي بسته برگزارشد ادعا کرد مديران شرکت ايران خودرو(جواد نجم‌الدين)، سايپا(نعمت الله پوستين دوز ) و صندوق بازنشستگي صنايع مس(عبدالرضا داوري ) سه بنگاهي هستند که ماموريت دارند به ستاد انتخاباتي مهندس مشايي پول‌رساني کنند!      

aftabnews.ir

 

جابجايي مديرعامل در اوج مشکلات سايپا

دوست مشايي بالاخره رفتني شد

 

"صراط" - گروه خودروساز سايپا در آينده بسيار نزديک دچار تغييرات مديريتي و نعمت اله پوستين دوز از اين مجموعه جدا خواهد شد .

به گزارش سرويس اقتصادي صراط ، با جدي شدن برکناري "پوستين دوز" از گروه خودروسازي سايپا در آخرين جلسه هيئت مديره اين شرکت گزينه هاي احتمالي براي جانشيني وي مطرح شدند .

بر اساس اين گزارش غفاري که سابقه مدير عامل شرکت سازه گستر سايپا ، سعيد مدني مدير عامل فعلي شرکت پارس خودرو ، فرايي با داشتن سابقه مديرعاملي آتکو  و رجبي عضو هيئت مديره سازه گستر از گزينه هايي هستند که براي به دست گرفتن سکان مدير عاملي گروه خودروسازي سايپا از آنان نام برده مي شود.

بر اساس آخرين اخبار از جلسه اخير هيئت مديره سايپا، سعيد مدني به عنوان گزينه اصلي جايگزيني پوستين دوز به هيئت مديره معرفي شده اما اختلافات شديد و تشکيک در ميان اعضاي هيئت مديره باعث شده تا هنوز تصميم قطعي در اين رابطه اتخاذ نشود .

با اين تفاسير و با وجود امتناع برخي از اعضاي هيئت مديره براي انتصاب مدني به عنوان مديرعامل جديد سايپا، مهدي غضنفري وزير صنعت،معدن و تجارت وارد ماجرا شده و به زودي با هماهنگي با اسفنديار رحيم مشايي مديرعامل جديد اين شرکت خودرو ساز را معرفي خواهد کرد .

هر چند گزينه هاي مطرح در هماهنگي کامل با رئيس دفتر رئيس جمهور و باند پرنفوذ وي در صنعت خودروسازي هستند اما احتمال نشستن فردي غير از اين افراد بر صندلي مديرعاملي سايپا بعيد به نظر نمي رسد .

گروه خودرو سازي سايپا از مدتها پيش که پوستين دوز را به عنوان مديرعامل خود بر راس هرم مديرتي ديد، با افت شديد توليد مواجه شده و اينک علاوه بر تعطيلي برخي از شيفت هاي کاري اين شرکت، خبرها از تعطيلي خط توليد مگان در آينده اي نزديک حکايت مي کند .

برخي اخبار تائيد نشده از نقل مکان پوستين دوز به صنايع مس کشور خبر مي دهند . نكته جالب اينكه علي رستمي معاون مالي و اقتصادي سازمان ايميدرو و معاون اقتصادي سابق شركت مس نيز نائب رئيس هيئت مديره شركت سايپا بوده است

 

اظهارات رئيس هيئت تحقيق و تفحص از سايپا

رئيس هيأت تحقيق و تفحص افشا کرد ؛

سايپا ؛ پرونده اي مهم تر از «اختلاس بزرگ»!

نادر قاضي پور از تابعيت دوگانه مديران ارشد سايپا خبر داد و گفت: تعداد زيادي از اقوام درجه يک جريان انحرافي از جمله دختران و پسران آنها در پست هاي حساس مديريتي گروه خودروسازي سايپا استخدام شده اند.


به گزارش فارس، نماينده مردم اروميه و رئيس هيأت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا در حاشيه جلسه علني مجلس طي يک نشست خبري با تأکيد بر اينکه «هيچ نظارت دقيقي بر گردش مالي 10هزار ميليارد توماني گروه خودروسازي سايپا وجود نداشته است»، گفت: اگر بحث سايپا مهمتر از اختلاس 3هزار ميليارد توماني نباشد، قطعاً کوچکتر نيست.
آيةا...لاريجاني شعبه ويژه اي را مأمور رسيدگي به وضعيت سايپا کند
وي با بيان اينکه «اکثريت هيأت مديره و حسابرسي گروه خودروسازي سايپا متأثر از مديرعامل اين شرکت است»، از آيةا...آملي لاريجاني، رئيس قوه قضائيه خواست همانند اختلاس اخير شعبه ويژه اي را مأمور رسيدگي به وضعيت سايپا کند تا حقوق مردم، سهامداران سايپا و کارکنان اين شرکت تضييع نشود.
قاضي پور با بيان اينکه مديرعامل سايپا اقداماتي انجام داده که به موجب آن ظاهري قانوني، اما باطني مسأله دار دارد، گفت: مديرعامل گروه خودروسازي سايپا بايد به مردم پاسخ دهد که چه کسي و يا چه کساني و يا چگونه مي توانند وي را از سمت مديرعاملي سايپا برکنار کنند.
مديران ارشد سايپا تابعيت دوگانه دارند
رئيس هيأت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا، از تابعيت دوگانه مديرمسؤول و برخي از مديران ارشد شرکت سايپا خبر داد و گفت: به عنوان نماينده مردم، نگران تکرار وضعيت خاوري هستم. بنابراين از مسؤولان محترم دادستاني مي خواهم با اتخاذ تدابير لازم پيشگيري هاي لازم را براي تکرار نشدن موضوع آقاي خاوري انجام دهند.
وي افزود: رئيس هيأت مديره و مدير بازرسي گروه خودروسازي سايپا بازداشت و با وثيقه 6 ميليارد توماني آزاد شده است که يکي از آنها اخراج و ديگري اکنون در حال فعاليت است.
دارايي هاي مديرعامل سايپا در خارج از کشور
قاضي پور با بيان اينکه مديرعامل سايپا بايد نسبت به دارايي هاي خود در خارج از کشور به مردم اطلاع رساني کند، گفت: مديرعامل سايپا بايد به مردم بگويد که اگر سپرده اي در خارج از کشور دارد، ميزان آن چقدر بوده و در کدام کشورها و در کدام بانکها و به نام چه کسي است.
سايپا ملک خصوصي آقاي مديرعامل
قاضي پور با بيان اينکه تعداد زيادي از اقوام درجه يک جريان انحرافي از جمله دختران و پسران آنها در پست هاي حساس مديريتي گروه خودروسازي سايپا استخدام شده اند، گفت: به نظر مي رسد مديرعامل سايپا، گروه خودروسازي سايپا را ملک شخصي خود مي داند که اين گونه برخورد مي کند.
قاضي پور در پاسخ به پرسشي درباره جزئيات بيشتري از تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا گفت: طبق آيين نامه داخلي مجلس، گزارش تحقيق و تفحص ابتدا بايد در صحن علني قرائت شود و ارايه اطلاعات و جزئيات تحقيق و تفحص پيش از قرائت در صحن علني ممنوعيت قانوني دارد.
وي در پاسخ به پرسش ديگري درباره ابهامهاي هيأت تحقيق و تفحص از سايپا گفت: شائبه نحوه واگذاري سهام و گردش مالي، پرسشها و ابهامهايي را براي ما به وجود آورده است که ما پيگير هستيم و قطعاً اين موضوع را به اطلاع مردم خواهيم رساند.
رئيس هيأت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا با بيان اينکه اين هيأت با حسن نيت کامل و با رعايت بي طرفي کامل به موضوع تحقيق و تفحص از نحوه خريد سهام و پرداخت آن رسيدگي خواهد کرد، گفت: انتظار داريم همانند مخابرات و بيشتر تحقيق و تفحص هايي که مجلس انجام داده، گروه سايپا نيز با حسن نيت و همکاري با ما رفتار کند.
مجلس گردن «گردن کلفت ها» را مي شکند
قاضي پور با بيان اينکه «مجلس هر گردن کلفت را که در برابر خواست مردم و قانون مقاومت کند، خواهد شکست»، از همکاري نکردن گروه خودروسازي سايپا با هيأت تحقيق و تفحص مجلس به شدت انتقاد کرد و گفت: متأسفانه سايپا اطلاعيه هاي هيأت تحقيق و تفحص مبني بر دعوت از کارکنان اين شرکت براي ارايه اطلاعات به هيأت را در محل فعاليت کارکنان نصب نکرده است.
تقاضا از مردم براي انعکاس شکايت از سايپا به هيأت تفحص
وي با بيان اينکه گروه سايپا به مکاتبات هيأت تحقيق و تفحص پاسخگو نبوده است، تصريح کرد: متأسفانه شاهد سرپيچي کامل گروه خودروسازي سايپا از ارايه اطلاعات مالي به هيأت تحقيق و تفحص بوديم و در مقابل پاسخهاي وارونه و خلاف قانون به درخواست هاي قانوني هيأت تحقيق و تفحص شنيده ايم که موجب تأثر و تأسف شده است.
رئيس هيأت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا با بيان اينکه مديران سايپا تصور مي کنند که اين هيأت مي خواهد از ملک شخصي شش دانگ آنها تحقيق و تفحص کند، گفت: بنده به عنوان رئيس هيأت تحقيق و تفحص از همه سهامداران، شاکيان و ديگر کساني که درباره سايپا اطلاعات دارند، درخواست مي کنم شکايتها و درخواستهاي خود را به هيأت تحقيق و تفحص ارايه کنند.
قاضي پور با بيان اينکه هيأت تحقيق و تفحص هنوز به پاسخ پرسشهاي خود درباره ابهامهاي موجود در گروه خودروسازي سايپا نرسيده است، گفت که گزارش اوليه تحقيق و تفحص از سايپا هفته آينده در کميسيون صنايع مجلس مورد بررسي قرار خواهد گرفت.وي همچنين گفت: کارشناس و حسابرس رسمي دادگستري گزارشهاي هيأت تحقيق و تفحص را بررسي کرده است.
اشد مجازات براي متخلفان
رئيس هيأت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا ضمن درخواست مسؤولان مربوط براي مقابله با تکرار وضعيت خاوري گفت: مردم مطمئن باشند اگر مسؤولان مربوطه همکاري لازم را با هيأت تحقيق و تفحص انجام دهند، ما از آنها تقدير خواهيم کرد و فعاليت مناسب آنها را نيز به مردم گزارش خواهيم کرد، اما اگر خداي نکرده خلاف اين باشد، قطعاً ضمن گزارش از مردم درخواست اشد مجازات براي متخلفان را درخواست خواهيم کرد.
در همين حال سايپا نيز در واکنش به اين مصاحبه از طرح شکايت از اين نماينده مجلس خبر داد.


اين عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس افزود: مجموعه سايپا نه تنها درحالت قبل خود حفظ نشده بلکه عقب گرد داشته است و شکايتهاي زيادي نسبت به عملکرد مديريت آن واصل شده است



اطلاعات بيشتر در: http://www.eranico.com/fa/content/7839/default.aspx#ixzz23tNDKSrG
منبع اين مطلب سايت ارانيکو مي باشد.

(1)

: کاربر عضو : مهمان

بنده خدا شناسه: 23365 24 مرداد 1391 ساعت 11:08

اون روزي که اين فرد کم سن و سال رو مدير کرديد و به توصيه و اخطار دلسوزان توجه نکرديد معلوم بود که نتيجۀ اين سوء انتصاب چه خواهد بود!
مال مفت و دل بي رحم!
تا کي بايد از کيسۀ مردم اين خسارت ها پرداخت شه و با جان مردم بازي شه! تا کي؟!
تک تک آحاد مسببين اين انتصاب فرداي قيامت در پيشگاه خدا و مردم بايد شرمند باشند چون پاسخي ندارند.
واي اگر از پس امروز بود فردايي!

موج فرار مديران حکومتي از ايران/ اختلاس در سايپا
فرار مدير عامل سابق بانک ملي ايران به کانادا، پس از افشاي نقش اش در پرونده اختلاس تاريخي و در پي آن مشخص شدن تابعيت دوگانه وي، موجب شده است تا دستگاه هاي امنيتي و قضايي در ايران، برخي از مديران مشکوک به مشارکت در پرونده هاي اختلاس و فساد اقتصادي را که روز به روز بر تعداد آنها افزوده مي شود ممنوع الخروج کنند و به بررسي تابعيت آنان بپردازند.

در همين راستا در روز هاي گذشته علاوه بر درخواست مجلس براي ممنوع الخروج کردن مديران ارشد سايپا به اتهام شرکت در اختلاسي معادل 10 هزار ميليارد تومان، برخي از مديران شرکت هاي لبني نيز ممنوع الخروج اعلام شده اند تا به وضعيت بدهي ها و تابعيت آنان رسيدگي شود.

در همين حال، سايت هاي خبري منتقد حکومت در گزارش هايي از تلاش نزديک به 120 تن از بستگان مديران جمهوري اسلامي و بنگاه هاي اقتصادي براي خروج از ايران به همراه خانواده هاي شان خبر داده اند.

پس از فرار و افشاي تابعيت دوگانه محمد خاوري، دستگاه هاي امنيتي براي جلوگيري از تکرار چنين اتفاقاتي، به طور علني يا غير علني اقدام به ممنوع الخروج کردن تعداد نامشخصي از مديران اقتصادي کرده اند.

بر اساس گزارش ها، از چند روز پيش که برخي از نمايندگان مجلس از احتمال وقوع اختلاسي معادل با 10 هزار ميليارد تومان در شرکت سايپا خبر دادند، نادر قاضي‌پور رئيس‌ هيات تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا، طي نامه اي به عباس جعفري دولت آبادي، دادستان تهران خواهان ممنوع الخروج کردن متهمان تا زمان بررسي اين پرونده شد.

بنا به گزارش آفتاب اين نماينده مجلس در نامه‌ اش به دادستان تهران، ممنوع‌الخروج شدن رئيس‌ هيات مديره سايپا تا نهايي شدن گزارش کميته تحقيق و تفحص از سايپا را مطالبه کرده است.

وي در اين نامه‌ با اشاره به تابيعت دوگانه مديرعامل و برخي اعضاي هيات مديره سايپا نوشته است:" اگر مي‌خواهيد شرايط خاوري دوباره تکرار نشود تا نهايي شدن گزارش کميته تحقيق و تفحص از سايپا، افرادي را که در مظان اتهام هستند ممنوع‌الخروج کنيد".

 پيش از انتشار اين نامه، قاضي پور در نطقي در مجلس گفته بود: "برخي از مسسئولين ارشد شرکت سايپا داراي تابعيت دوگانه هستند و احتمال فرار آنها به خارج از کشور وجود دارد. از ايت الله املي لاريجاني رياست محترم قوه قضاييه در خواست مي کنم که شعبه ويژه اي در داد گستري را مامور رسيدگي به پرونده سايپا کند تا از ضايع شدن حقوق سهام داران و مصرف کنندگان جلوگيري گردد".

به گزارش جهان نيوز، او به عنوان رئيس هيات تحقيق و تفحص از سايپا افزوده بود: "بر اساس اطلاعاتي که بدست ما رسيده تعدادي از مسئولين ارشد سايپا داراي تابعيت دوگانه هستند و احتمال دارد در روند رسيدگي در پرونده تحقيق و تفحص از سايپا اين آقايان همچون خاوري مدير عامل سابق بانک ملي به خارج از کشور فرار کنند.هيچ نظارت دقيقي بر گردش مالي ۱۰ هزار ميليارد توماني سايپا وجود نداشته است. بسياري از پرونده هاي سايپا اگر مهمتر از موضوع کلاه برداري سه هزار ميلياردي بانکها نباشد کوچکتر از آن نيست. اکثر اعضاي هيات مديره و حسابرسان قانوني شرکت سايپا تحت تاثير مدير عامل اين شرکت انتخاب مي شوند".

قاضي پور از استخدام تعداد زيادي از اقوام مدير عامل سايپا و جريان موسوم به "انحرافي" در اين شرکت خبر داده و گفته است: "ظاهرا مدير عامل اين شرکت سايپا را ملک شخصي خود مي داند. بايد مشخص شود که اين مقام مسئول سايپا آيا پولي در خارج از کشور دارد يا خير و اگر دارد دارايي وي چقدر است و در کدام کشور و بانک ها و به نام چه کساني است".

او فاش کرده: "رئيس هيات مديره و مديريت شرکت سايپا توسط قوه قضاييه بازداشت و با وثيقه کلان 6 ميليارد توماني آزاد شد و يکي از اين افراد اخراج و ديگري فعلأ در سايپا سر کار است. تعداد کثيري از اقوام درجه يک جريان انحرافي از جمله دختران و پسران آنها در پست‌هاي حساس مديريتي گروه خودروسازي سايپا استخدام شده‌اند. به نظر مي‌رسد مديرعامل سايپا، گروه خودروسازي سايپا را ملک شخصي خود مي‌داند که اينگونه برخورد مي‌کند".
او در پايان گفته:" متاسفانه شاهد سرپيچي کامل گروه خودروسازي سايپا از ارائه اطلاعات مالي به هيات تحقيق و تفحص بوديم و در مقابل پاسخ‌هاي وارونه و خلاف قانون به درخواست‌هاي قانوني هيات تحقيق و تفحص شنيده‌ايم که موجب تاثر و تاسف شده است".

 روز گذشته سايت آينده از عدم حضور "نعمت الله پوستين دوز" مدير عامل سايپا در محل کارش خبرداده و اعلام کرده است که به زودي احمد قلعه باني به سمت مدير عامل سايپا منصوب شود.گفتني ست سايپا بر اساس گزارش سايت هاي حکومتي در اختيار نزديکان جرياني است که به آن "انحرافي" گفته مي شود.

همزمان با افشاگري هاي اين نماينده مجلس، يکي از اعضاي هيات مديره اتحاديه تعاوني‌هاي صنايع لبني نيز در گفت و گو با ايلنا، از ممنوع‌الخروج شدن عده‌اي از مديران واحدهاي توليدي خبر داده است.

مجيد عليداد گفته است: "برخي سازمان‌هاي دولتي براي دريافت بدهي‌هاي خود، مديران واحدهاي توليدي را ممنوع‌الخروج کرده‌اند. کارخانجات صنايع لبني هنوز ۱۴۰ ميليارد تومان از دولت طلب دارند که علي‌رغم وعده‌هاي مکرر تا کنون اين بدهي‌ها پرداخت نشده است. پس از حذف يارانه شير در کشور، ميزان توليد و مصرف بين ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش يافته است".

رسانه هاي خبري مستقل نيز از موج فرار بستگان مديران اقتصادي از ايران طي هفته هاي گذشته خبر داده اند. بنا به گزارش سايت خبرنگاران سبز تا کنون بيش از 120 تن از بستگان مديران اقتصادي اقدام به خروج از ايران کرده اند.

اين سايت نوشته است: "از ارديبهشت ماه گذشته تا کنون ۱۲۳ نفر از اعضاي خانواده مقامهاي دولتي و غير دولتي ايران براي اخذ اقامت دائم در کشورهاي اروپايي و کانادا اقدام کرده‌اند. از اين تعداد تاکنون ۳۵ نفر موفق به اخذ ويزاي اقامت شده‌اند و درخواست ديگر متقاضيان در دست بررسي است. ۷۰ نفر از اين افراد تقاضاي اقامت خود را تحت عنوان اقامت تجاري ثبت کرده‌اند و به عنوان سرمايه گذار و فعال اقتصادي قصد مهاجرت دارند. هر کدام از اين متقاضيان براي اثبات اين ادعا بطور متوسط از حداقل ۶ ميليون تا حداکثر ۴۰۶ ميليون دلار (که متعلق به يک خانواده ۴ نفره است) به حسابهاي تجاري خود در اروپا (به ويژه در آلمان و اسپانيا) و کانادا واريز کرده‌اند که نقل و انتقالات ارزي و واريز اين مبالغ هنگفت از طريق بانک هايي در ترکيه و امارات انجام شده است.البته در حساب ديگر متقاضيان اقامت (غير تجاري) نيز مبالغ کلاني واريز شده که کمترين رقم آن ۲ ميليون و ۱۵۰ هزار دلار است. بررسي‌هاي انجام شده همچنين نشان مي‌دهد ۱۲ تن از مقامهاي فعلي يا قبلي دولت احمدي‌نژاد نيز همزمان با اعضاي خانواده خود، تقاضاي اخذ ويزاي دائم خود را به دولت‌هاي غربي تسليم کرده‌اند. گفتني است، اتحاديه اروپا در جهت مقابله با پولشويي، مکاتبه با اين افراد و درخواست مستندات لازم براي شفاف سازي منابع مالي آن‌ها را در دستور کار خود قرار داده است".


پرونده سايپا از اختلاس ۳۰۰۰ ميليارد توماني هم سنگين‌تراست

رئيس هيئت تحقيق و تفحص از سهام شرکت سايپا با اعلام اين که تاکنون بر گردش مالي ۱۰ هزار ميليارد توماني سهام سايپا هيچ نظارتي وجود نداشته است، گفت: قوه قضاييه براي بررسي سهام شرکت سايپا

به گزارش اصولگرا نادر قاضي پور رئيس هيئت تحقيق و تفحص از سهام شرکت سايپا در حاشيه نشست علني امروز سه شنبه ۲۶ مهرماه در نشستي خبري جزييات فعاليت اين هيئت تاکنون را تشريح کرد.

قاضي پور با بيان اينکه تاکنون هيچ نظارت دقيقي بر گردش مالي ۱۰هزار ميليارد توماني سايپا وجود نداشته است، پرونده سايپا را مهمتر از مفسده ۳هزار ميليارد توماني اخير دانست.

وي افزود: متاسفانه اطلاعات کسب شده نشان مي‌دهد که اکثريت اعضاي هيات مديره و حسابرسان قانوني شرکت سايپا متاثر از مديرعامل اين شرکت بوده اند.

قوه قضاييه شعبه‌اي ويژه براي رسيدگيبه پرونده سايپا تشکيل دهد

قاضي پور از صادق آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه خواست مانند پرونده اخير سه هزار ميليارد توماني، شعبه اي ويژه مامور کنند تا به پرونده شرکت سايپا رسيدگي کنند.

رئيس هيات تحقيق و تفحص از سهام شرکت سايپا تاکيد کرد: بايد جلوي ضايع شدن حقوق سهامداران و مصرف کنندگان را گرفت.

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي  ادامه داد: مديرعامل شرکت سايپا در تنظيم امور مالي اين شرکت ترتيباتي صورت داده است که ظاهري قانوني اما باطني مسئله دار همانند دريافت وام هاي سه هزار ميليارد توماني دارد.

ماجراي مديرعامل بانک ملي تکرار نشود

وي با بيان اينکه با استناد به اسناد واصله برخي از مديران ارشد و مسئولان سايپا تابعيتي دوگانه دارند، هشدار داد بنده بعنوان نماينده مردم نگران هستم که در اين پرونده موضوع خاوري مديرعامل بانک ملي تکرار شود و از دادستاني کشور مي خواهم با اتخاذ تدابير مطمئن، از تکرار اين ماجرا پيشگيري کند.

رئيس هيات تحقيق و تفحص از سهام شرکت سايپا درباره وضعيت فعلي مسئولان اين شرکت، تصريح کرد: رئيس هيات مديره و مديريت بازرسي سايپا توسط قوه قضائيه بازداشت ولي با قرار وثيقه‌هاي کلان آزاد شدند و در حال حاضر يکي از آنها از شرکت اخراج و ديگري همچنان مشغول به کار است.

قاضي پور با طرح اين سوال که آيا مديرعامل سايپا در خارج از کشور سپرده‌اي دارد يا نه، تاکيد کرد: بايد مشخص شود مديرعامل سايپا پولي از کشور خارج کرده يا خير و در کدام‌يک از کشورها و بانک هاي خارج از کشور حساب دارد.

استخدام عناصر جريان انحرافي در سايپا

وي تاکيد کرد: من به عنوان نماينده مردم در مجلس از مديرعامل سايپا مي خواهم درمورد استخدام تعداد کثيري از اقوام خود و عناصر جريان انحرافي در شرکت سايپا توضيح دهد.

وي با بيان اينکه هيات تحقيق و تفحص با حسن نظر کامل و بي طرفي در صدد رسيدگي به موضوع تحقيق و تفحص از نحوه خريد سهام سايپا عمل کرده است، گفت: انتظار داشتيم شرکت‌هايي مثل مخابرات در اين تحقيق و تفحص ما را ياري کنند اما چنين اتفاقي رخ نداد.

قاضي‌پور با بيان اينکه در طول تحقيق و تفحص از شرکت سايپا کارشکني‌هايي صورت گرفت، از عدم در اختيار گذاشتن مکانمورد قبول هيات در هفته اول شروع به کار هيات، عدم نصب اطلاعيه درخواستي هيات در محوطه هاي سايپا براي اعلام شکايت و دادن اطلاعات توسط افراد مطلع، عدم پاسخگويي به مکاتبات هيات، عدم همکاري و اعلام اطلاعات نسبت به حساب مالي و حساب قانوني شرکت سايپا تا اين تاريخ و سرپيچي آنها از مطالبات هيات و پاسخ هاي وارونه و خلاف قانون به درخواست هاي قانوني هيات که سبب تاسف و تاثر است، به عنوان برخي از اين اقدامات ياد کرد.

وي در پايان نشست خبري خود از اهالي رسانه و صاحبان قلم درخواست کرد که با اطلاع رساني دقيق و به موقع مانع از سوء استفاده هاي احتمالي شوند و افزود: از مردم و شاکيان تحقيق و تفحص مي خواهم که شکايت ها و اطلاعات خود را در اختيار هيئت تحقيق و تفحص قرار دهند.


رئيس هيئت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا:

پرونده ي سايپا از اختلاس 3000 ميلياردي مهمتر است

رئيس هيئت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا با اعلام عدم همکاري شرکت سايپا با اين هيئت، از رئيس قوه قضائيه خواست همانند نحوه رسيدگي به کلاهبرداري سه هزار ميليارد توماني شعبه‌اي در قوه قضائيه مامور رسيدگي به پرونده سايپا کند.

به گزارش بازار خبر به نقل از مهر ، نادر قاضي پور رييس کميته تحقيق و تفحص از سايپا که پيش از اين از پرده برداري از زواياي تفحص از سايپا خودداري کرده بود ، در نشستي مطبوعاتي به آشکار سازي زواياي پنهان اين امر پرداخت.

پرونده سايپا مهمتر از اختلاس


وي گفت: هيچ نظارت دقيقي بر گردش مالي 10 هزار ميليارد توماني سايپا وجود نداشته است بنابراين پرونده سايپا اگر مهم تر از کلاهبرداري اخير سه هزار ميليارد توماني نباشد کمتر نيست.
 
قاضي پور گفت: متاسفانه اطلاعات کسب شده نشان داده است که اکثريت هيئت مديره و حسابرسان قانوني شرکت متاثر از مديرعامل اين شرکت هستند .


وي از قوه قضائيه خواست همانند پرونده اخير سه هزار ميليارد توماني، شعبه ويژه اي را مامور رسيدگي به تخلفات سايپا کند تا جلوي ضايع شدن حقوق سهامداران و مصرف کنندگان گرفته شود.

مدير عامل سايپا بگويدچه کسي مي تواند وي را برکنار کند ؟


قاضي پور گفت: مديرعامل سايپا با ترکيباتي که انجام داده است و ظاهري قانوني دارد اقدامات خود را پيش برده همانند دريافت وام هاي سه هزار ميليارد توماني. مديرعامل سايپا به مردم بگويد چه کسي يا کساني و چگونه مي توانند وي را برکنار کنند.


وي خاطر نشان کرد: بنا بر اسناد واصله چند تن از مديران ارشد و مسئول سايپا داراي تابعيت دوگانه هستند و بنده به عنوان نماينده مردم نگران آن هستم که در روند رسيدگي به پرونده اين پرونده، موضوع خاوري تکرار شود. بنابراين از مسئولان دادستاني مي خواهم با اتخاذ تدابيري از اين موضوع پيشگيري کنند.


قاضي پور يادآور شد: پيش از اين رئيس هيئت مديره و مديريت بازرسي سايپا توسط قوه قضائيه بازداشت شده اند اما با قيد وثيقه 6 ميليارد توماني آزاد شده اند که يکي از آنها اخراج و ديگري موقتا سر کار است.

پوستين دوز اطلاع رساني کند


وي گفت: مديرعامل سايپا به اطلاع مردم برساند آيا پولي در خارج از کشور دارد؟ يا خير اگر سپرده اي دارد ميزان آن چقدر است و يا در کدام کشورها و کدام بانک ها و به نام چه کساني است.


رئيس هيئت تحقيق و تفحص از گروه خودروسازي سايپا گفت: من به عنوان نماينده مردم از مديرعامل مي خواهم در خصوص استخدام تعداد کثيري از اقوام خود و جريان انحرافي در اين شرکت پاسخگو باشد آيا غير از اين است که سايپا را ملک شخصي خود مي داند.


قاضي پور خاطر نشان کرد: هيئت تحقيق و تحفص از ابتدا با حسن نيت کامل و بي طرفي در صدد رسيدگي به موضوع تحقيق و تفحص يعني نحوه خريد سهام و پرداخت ارزش آن بوده است.

سايپايي ها گردن کلفتي کردند


وي گفت: انتظار داشتيم مانند هيئت تحقيق و تفحص از مخابرات با حسن نيت اين شرکت روبرو شويم اما از روز اول آقايان در مقابل مجلس گردن کلفتي کردند . مجلس گردن گردن کلفتها را که در مقابل خواست مردم و قانون بايستند مي شکند.  متاسفانه شرکت سايپا عدم همکاري را از روز اول شيوه کار خود کرده است.


قاضي پور عدم در اختيار گذاشتن مکان مورد قبول هيئت در هفته اول کاري ، عدم نصب اطلاعيه درخواستي هيئت در محوطه سايپا براي اعلام شکايت و دادن اطلاعات توسط افراد مطلع، عدم پاسخگويي به مکاتبات هيئت، عدم همکاري و اعلام اطلاعات مالي براي ارائه به حسابرسان قانوني را از جمله موارد عدم همکاري شرکت سايپا اعلام کرد.


وي گفت: بعضا پاسخ هاي وارونه و خلاف قانون به درخواست هاي قانوني هيئت داشته ايم که سبب تاسف و تاثر است. به نظر مي رسد به جاي آنکه با مديران صنعتي و افراد دلسوز طرف باشيم بيشتر با خوانين و فئودال هاي صنعتي طرف هستيم.

شاکيان از سايپا شکايات خود را ارسال کنند


وي از صاحبان صنعت، توليد کنندگان، متخصصان و شاکيان سايپا درخواست کرد اطلاعات و شکايت خود را در موضوع تحقيق و تفحص از سايپا به اين هيئت در مجلس ارائه کنند.


قاضي پور در پاسخ به اين سئوال که واگذاري سهام به چه صورتي انجام شده است، گفت: با توجه به آيين نامه داخلي مجلس نمي توانم اطلاعاتي در اين باره ارائه کنم اما شائبه اي بر نحوه واگذاري و تامين ماللي آن وجود دارد که در بند بند گزارش به صراحت لحاظ شده است ما به دنبال سئوالاتمان هستيم اما اين سئوالات هنوز هم پابرجاست و جوابي نشنيده ايم.


رئيس هيئت تحقيق و تفحص از سايپا ادامه داد: اطلاعاتي که داريم تعداد کثيري از اقوام مسئولان و جريان انحرافي در مديريت ها و پست هاي حساس با حقوق هاي کلان در سايپا استخدام شده اند و در چارت سازماني مسئوليت هاي بالايي دارند.


وي گفت: هم اکنون منتظر گزارش حسابرسان کشور و پرونده ها در بورس و خصوصي سازي هستيم.


قاضي پور اظهار داشت: گزارش اوليه هيئت تحقيق و تفحص هفته آينده در کميسيون صنايع و معادن ارائه مي شود.


وي ياد آور شد: کار بسيار خوبي که در رسيدگي به اين پرونده انجام شد اين بود که تمام گزارشات ما به امضاي حسابرس رسمي و کارشناسان رسمي دادگستري مي رسد.


رئيس هيئت تحقيق و تفحص از سايپا خاطر نشان کرد: در روند رسيدگي به عملکرد سايپا اگر کار خوبي انجام داده باشند مردانه مي گوييم اما اگر خيانت کرده باشند تقاضاي اشد مجازات را داريم و اگر سهل انگاري باشد گزارشي در اختيار وزير مربوطه قرار مي دهيم.

 

لطفا به همه خانواده مس و مسئولين اطلاع رساني نمائيد

اطلاعات بيشتر مطالعه و اطلاعرساني شود:

http://rozegaresiahemes1.blogfa.com/


مطالب مشابه :


شرایط جايگزيني خودروهاي دست دوم سایپا

ارائه خدمات به مشتريان قبلي سايپا به صورت خدمات كارشناسي ، بهسازي و وضعيت ظاهري و كيفي




گزارش- ايران خودرو

چندي قبل گزارشي از وضعيت خدمات پس از فروش سايپا هاي مشتريان ايران خودرو




آيا خودرو ملي سايپا ارزان است؟

سعيد مدني در حالي از وضعيت مدني ادامه داد: معتقدم مشتريان چند سالي است كه سايپا با




تفاوت کارت نارنجی سایپا با سایر بیمه‌نامه‌ها

گروه خودروسازي سايپا از حدود يك سال پيش كارت نارنجي را به مشتريان خود و در وضعيت




گزارش تحقيق و تفحص مجلس از صنعت خودرو - بخش دوم

در شركت سايپا ديزل از وضعيت 57% توليدي و 23% اعطايي به مشتريان خريد خودرو




افشاگري عليه پوستين دوز بعنوان مدير فاسد صنعت و معدن و تجارت در شركت مس

افشاگري کارکنان شرکت سايپا از دسته گل هاي آقاي مدير عامل . رئيس امور مشتريان فروش سايپا




استفاده از موتور پايه‌گازسوز پرايد در خودرو مشترك سايپا و پروتون

استفاده از موتور پايه‌گازسوز پرايد در خودرو مشترك سايپا مشتريان نسبت به وضعيت فعلي




مديريت زنجيره تامين.لجستیک

پديده‌اي است كه اين كار را به طريقي انجام مي‌دهد كه مشتريان سايپا خواهيم وضعيت تحقق




حفظ كيفيت تندر90 با وجود افزايش توليد

رضايتمندي 73.3درصدي مشتريان وي با به سايپا انجام مي رنو، وضعيت pdi با 95




برچسب :