معرفي کتاب ها و سایت های علوم غریبه
معرفي کتاب ها و سایت های علوم غریبه· معرفي کتاب هاي ادعيه و علوم غريبه :
1. نجوم و برج ها. ابوريحان بيروني
2. کنوز المعزمين. ابوعلي سينا
معرفي کتاب: کنوزالمعزمين
اين کتاب از کتب ارزشمند علوم غريبه است که منسوب به شيخ الرئيس ابوعلي سينا مي باشد. تلاش مي کنم در اين وبلاگ مطالب مهم اين کتاب را براي استفاده علاقمندان درج کنم.
در اينجا ياد آوري توصيه شيخ الرئيس ابوعلي سينا مفيد است که مي گويد:
کل ما قرع سمعک من الغرائب فضعه في بقعه الامکان ما لم يزدک عنه قاطع البرهان: «هر چه از عجائب بشنوي آن را انکار مکن و در بقعه امکان جاي ده مادام که دليل قاطعي تو را مانع نشود».
ودر جاي ديگر ميگويد:
زنهار مبادا که براي اثبات زيرکي و فهم خود ونشان دادن مزيت و دوري خود از عاميان چنان باشي که هر چه را برتو عرضه کنند انکار کني و آنرا فضيلتي شناسي که اين انکارخود قسمتي از زبوني و سبکسري و سبکساري است. احمقي و ناداني آنکس که هر چه را بشنود بي تحقيق به دروغ انگارد، کمتر از آن نيست که هر چيز را بشنود بي دليل باور دارد و آنرا براست پندارد.
3. طم طم هندي
4. کنزالحسيني
5. سرالمستتر.بهايي
6. طلسمات. نقشبندي
7. دايره المعارف کف شناسي. کاتاکار
8. مجربات.نوشکوي
معرفي کتاب: مجربات نوشکوي
اين کتاب از جمله کتاب هاي ارزشمند ادعيه قرآني است که در آن دعاهايي براي ابطال سحر و معالجه امراض گوناگون آمده است.اين کتاب نوشته يکي از فضلاي اهل سنت مي باشد و در پاکستان به چاپ رسيده است. من اين کتاب را شخصاً تايپ کردم و جهت اشاعه علوم قرآني در وبلاگ درج مي کنم. اميدوارم نويسنده از من راضي باشد.
9. مخزن الاوفاق.غزالي
10. خزاين الاسرار.نراقي
11. کبريت الاحمر.ابن عربي
12. دعاء مستجاب.دامغاني
13. شفاء الاسقام و الاحزان.مولانا محمّد عمر
معرفي کتاب شفاء الاسقام والاحزان
شفاء الاسقام والاحزان نوشته مولانا محمد عمرسربازي يکي از مولوي هاي معاصر اهل سنت است که چند سال قبل از دنيا رفت. اين کتاب يکي از کتب ادعيه مجرّب در مورد درمان بيماري ها و رفع گرفتاري ها با استفاده از آييات قرآن است که در لاهور پاکستان به همّت جان محمدبستي چاپ شده و اخيرا به دستم رسيد که از دعاهاي آن استفاده کرده ام در مقدمه کتاب اين شعر آمده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
حمد مي گويم شافي مطلق تورا...حمد لا احصي و بس زيبا تو را
از تو مي آيد شفاي هر مرض... چونکه سلطاني و سبحاني تو را
تو حکيمي حاکمي هر چيز را... پستي و بالاي و پنهاني تو را
هر که غير از درگهت جويد شفا... از درت بيگانه هست و بي وفا
هم صلاتي بي عدد از ما رسان... روح پاک شاه و ختم مرسلان
نازنين درگهت ازما سلام...مظهر هر چيز شد، ما را مرام
چار يار و آل و اصحابش تمام... بيعدد رضوان رسان از اين غلام
ما شفاي روح و جسم خواهان زتو...از سقام و حزن وهر احيان زتو
روح ما بيمارتر از جسم شد... داروي روحي بما بس طرفه شد
شاد باش اي روح خوش پرواز ما... کو طبيب جمله علت هاي ما
14. ساير کتاب ها
کتاب تحفه سليمانيه
در ميان شخصيتهاي برجسته و ممتاز پزشکي دوران تمدن اسلامي، جايگاه محمد بن زکرياي رازي (ولادت 251 و وفات 313 هجري قمري) هم به لحاظ پيشگامي، هم به لحاظ شأن علمي و نوآوري و هم به لحاظ خُلقيات و مردممداري، استثنايي و منحصربفرد است. تأليفات بسيار رازي که هر کدام در حدّ برترينها است،عليرغم عمر نه چندان زياد 62 ساله، که ظاهراً تنها حدود 20 سال آن را دوران حيات پزشکي او تشکيل ميدهد، آدمي را به شگفتي واميدارد.
از ويژگيهاي استثنايي رازي که او را مقدّم بر ديگر بزرگان عرصة پزشکي ميسازد، تأکيد بسيار او در آموزش، نظريهپردازي و ارائه خدمات پزشکي به تجربه است و شايد ذکر چند سخن گرانسنگ از او بيانگر جايگاه تجربه در انديشه و رفتار او باشد:
«پذيرفتن ادعاها از نظر من مشروط به اين است که تجربهها آن را تأييد کند».
«هيچ مطلبي نزد ما مورد اطمينان نخواهد بود مگر پس از تجربه و آزمايش».
«شکوک و اشتباهات بيشتر در مباني نظري علم واقع ميشود و کمتر در تجربه».
«هرگاه پزشک، تنها به تجارب خود بسنده کند و به قياس و مطالعه کتابها اقدام نکند هرگز موفق نخواهد شد».
كتابي كه هماكنون در پيش روست، ترجمهاي از كتاب «من لايحضره الطبيب»(طب الفقرا)است كه در زمان شاه سليمان صفوي به دست «علاءالدين محمد طبيب» انجام و نام «تحفه سليمانيه» بر آن نهاده شده است.
متن کتاب تحفه سليمانيه - من لايحضره الطبيب
نقل از:library.timclinic.ir
کتاب قانون ابوعلي سينا
شيخالرئيس ابو علي سينا، نامي پرفروغ و خيرهکننده که بر جلد هر کتابي حک شده باشد نگاه بيننده را بياختيار ميربايد. از دوستداران عرصه معقولات باشيم يا طب، رياضيات و يا موسيقي تفاوتي نخواهد کرد، مطمئناًَُ علت چنين امري بينياز از شرح و تفسير است و اگر «جز اين بودي عجب بودي»!
اثري که در پيش رو داريد حامل چنين اوصاف و پيامي است. اين اثر ترجمه کتابي است زير عنوان «القانون الصغير في الطب ابن سينا» به تصحيح «احمد فريد المزيدي» که به همت انتشارات دار الکتب العلمية بيروت به زيور طبع آراسته شده است.
متن کتاب خلاصه قانون ابوعلي سينا
نقل از:library.timclinic.ir
کتاب رساله افيونيه (درباره خواص و مضرّات ترياک)
ترياک به مفهوم امروزي آن، هرچند از زمان صفويه مورد استعمال واقع شده ولي پيش از آن هم در برخي از متون ديده شده است.
مولّف کتاب افيونيه، عمادالدّين محمود بن مسعود، طبيب قرن دهم هجري با توجه به سودها و زيانهاي افيون، خواسته مردم را به اين نکته هشدار دهد که هرچند از اين مادّه براي منظورهاي مختلف پزشکي و داروئي استفاده ميشود و آن را به عنوان يکي از «منوّمات» و «مرقّدات» يعني خواب کننده و بيهوش کننده به هدف درمان بيماريها ياد ميکنند ولي در حال عادي زيانهاي روحي و جسمي را دربردارد که به حکم شرع و عقل مصرف آن ممنوع است و بايد از آن پرهيز نمايند.
اميد است به موازات آنکه پزشکان و داروشناسان از اين کتاب بهرههاي علمي در مداوا و درمان بيماران ميبرند، عامّة مردم از ضررها و زيانهاي آن که به جسم و جان وارد ميگردد، آگاه شوند.خداوند در قرآن کريم فرموده است:
وَ لاَ تُلقُوا بِأيديکُم إلَي التَّهلُکَه
(خود را به دست خود به هلاکت ميفکنيد).
نقل از:library.timclinic.ir
کتاب رساله اسهاليه(درمان اسهال در طب سنتي)
بسم الله الرحمن الرحيم
امّا بعد چنين گويد مُسوّد اين رساله، ابن محمّد حسين احمد الشريف التنکابني که چون جمعي از اصدقاءِ خواهش نمودند رسالهاي در مرض اسهال از مجرّباتي که شنيده با آنچه که در اين مدّت، خود امتحان و تجربه نموده مجموعهاي سازد که تا اهالي اين فن شريف را علمي و طوايف ديگر را عملي باشد. اگرچه اين مرض را اطبّاء نقل ميکنند که سيزده هزار و هفتصد و سي و دو صنف است به اعتبار هر يک از اعضاء که مجمع مواد اسهال است و به حسب هر يک از اخلاط مفرده و مرکبه و به حسب ضعف هر يک از قواي خادمة هر عضوي و ديگر اسباب.
اين رساله مشتمل است بر مقدّمه و شش باب و هر بابي مشتمل بر چند فصلي و خاتمه.
نقل از:library.timclinic.ir
کتاب حفظ صحت ناصري
تاکنون، درباره تاريخ و علم پزشکي در ايران، آن چنان که عمق و وسعت آن اقتضا ميکند، کاوش و پژوهش ژرف و گستردهاي صورت نگرفته است. اين همه، در حالي است که طب سنتي ايران را ميتوان به شکل مدون ارائه داد و دائرةالمعارف و دانشنامه پزشكي ايران را تدوين كرد.
يکي از بخشهاي مهم اصول پزشکي کهن مسئله بهداشت يا به تعبير قدما «حفظ الصحّة بالأسباب الستّة» يعني حفظ تندرستي بدن به کمک اسباب ششگانه است. خوشبختانه، درباره دانش حفظالصحه، که بخش عمدهاي از كليات و مباني طب سنتي را در بر گرفته است، رسالههاي کوچک و بزرگ فراواني به زبان عربي و فارسي نگاشته شده و از ديرباز، پزشکان بزرگي چون بقراط و جالينوس و رازي و ابوعلي سينا و... رسالههايي در اين باره تدوين کردهاند.
پيامبر خدا(ص) ميفرمايند:
«لاخير في الحيوة الاّ مع الصحة»
در زندگي خيري نيست مگر با سلامتي.
متاسفانه، عدهاي ميپندارند طب ديرپاي ما «ديگر خيلي قديمي است» و چون گمان ميکنند «هر چيزي که قديمي است بد است» از آن رويگردانند. اگر چنين پنداري درست باشد، بايد بسياري از موضوعات، از جمله مباحث اخلاقي، را نيز که ريشه در دورانهاي بسيار دور دارند دور ريخت و براي هر نسل نو درباره زشت بودن دروغ و دزدي يا قتل و غارت دليل آورد و آنان را در اين باره مجاب کرد. در حالي که برخي موضوعات و گزارهها با گذر زمان کهنه نميشوند و بيفايده و نخنما نميگردند. به نظر ميرسد علم طب و بسياري از مباحث آن از اين دسته گزارهها باشند.
نقل از:library.timclinic.ir
· معرفي وبسايت ها و وبلاگ هاي ادعيه و علوم غريبه :
معرفي يک سايت مفيد در مورد فال هاي مختلف بصورت آنلاين: ستاره شناسي، تاروت، يي چينگ، فال اعداد و
براي دوستاني که علاقمند به مباحث علوم غريبه هستند سايت خوبي پيدا کردم که خيلي مفيد خواهد بود. من که استفاده کردم. آدرس سايت:
بزودي براي آشنايي شما با اين سايت توضيحات تکميلي را ارائه خواهم کرد.
مرجع کتب فقهي
امروز يک سايت خيلي مفيد رو براي طلاب و علاقمندان علوم ديني معرفي ميکنم که تعداد زيادي از کتب فقهي اهل تسنن، تشيع و مذاهب ديگر را در اختيار شما قرار ميدهد.
نقل از: http://www.qudaihonline.net
نکته: view........encoding..........arabic
مطالب مشابه :
معرفي کتاب ها و سایت های علوم غریبه
كتابي كه هماكنون در پيش روست، ترجمهاي از كتاب ستاره شناسي، تاروت، يي چينگ دانلود
چگونگي گسترش اسلام دربين تركان
.حس سلحشوري و عادت به فرمانبرداري از امراء خويش مخصوصاً در آن دوره يي كتاب ، 1353، ص 157
برچسب :
دانلود كتاب يي چينگ