صورت مسئله اعتیاد
اولین دستور جلسه سال جدید صورت مسئله اعتیاد است که خواندن این نوشتار آدم را خیلی آرام می کند زیرا مرا به اشتباهاتم آگاه کرد و باورهایم را دگرگون ساخت . چرا که من براین اعتقاد بودم توسط اراده و غیرت می شود اعتیاد را ترک کرد و از طرفی دیگر اصطلاح « ترک » را به جای درمان بکار می بردم این امر به خاطر این بود که درجامعه می گفتند معتاد باید اعتیادش را ترک کند .
اما برای اولین بار در کنگره شنیدم که اعتیاد یک مسئله اخلاقی نادرست نیست که فرد باید آن را ترک کند و تکرار ننماید بلکه نوعی بیماریست و باید درمان شود . مهندس دژاکام اعتیاد را متشکل از انسان به اضافه مواد مخدر دانست و با تجربه و علم و عمل ، درمان آن را کشف کرد .
قبل از ابداع روش درمانی مهندس ، راههای مختلفی برای کنار کذاشتن مصرف مواد وجود داشت از جمله سقوط آزاد یاقطع ناگهانی مواد ، جادو درمانی ، شلاق درمانی ، آب درمانی و ترک تدریجی مواد در مدتی کوتاه که تریاک درآب حل می شد و هرروزه بعد از مصرف آب به آن اضافه می گشت تا تریاک حل شده در آب به صفر برسد و غیره ......
و بعدها ،کمپها نیز در جاهای مختلف به فراوانی ایجاد شدند تا به ترک اعتیاد مصرف کنندگان مواد مخدر بپردازند . اما همه به عینه و تجربه دیدیم که موفقیت این روشها بسیار ناچیز و کم بوده است چرا که در این روشها نگاه علمی به فیزیک جسم انسان و نیازهای حیاتی آن نمی شد.
مسئله دیگری که در نوشتار صورت مسئله اعتیاد قابل توجه است این می باشد که آقای مهندس ،مصرف کنندگان را دسته بندی می کند و تعریفی علمی از هریک به دست می دهد و ما با خواندن آن متوجه می شویم که مصرف کننده ما در کدام یک از آن دسته بندی قرار می گیرد تا راهکارهای لازم را برای درمانش به کار ببریم .
در مسئله اعتیاد با دو موضوع مواجه هستیم : 1- انسان 2- مواد مخدر
از دیدگاه کنگره 60 اعتیاد از ترکیب انسان و مواد مخدر حاصل می شود.
از آنجایی که شخص مصرف کننده مواد مخدر (معتاد) دچار تنگنایی شده که خروج از آن برایش سخت و در بیشتر موارد غیر ممکن است به هر ریسمانی چنگ میزند تا از بند مواد مخدر رهایی یابد.
متاسفانه این مسئله باعث گردیده است تا هر کسی برای درآمد و سوء استفاده از اشخاص مصرف کننده بنا به تخصص خود در مورد اعتیاد نظری بدهد که اغلب غیر کارشناسانه و غیر منطقی می باشد و در ادامه خود را درمانگر اعتیاد معرفی نماید و از این راه کسب درآمد کند .
بطور مثال شخصی که روانپزشک است اعتیاد را بیماری روانی می داند و شروع به درمان اعتیاد از طریق قرصهایی نظیر ترامادول و یا متادون می کند غافل از اینکه تخریب این گونه قرص ها حتی بیشتر از برخی مخدرهای موجود می باشد . شخصی که روانکاو است ریشه اعتیاد را در کودکی یا گذشته فرد مصرف کننده میداند و از طریق روشهایی مانند هیبنوتیزم شروع به جستجوی ریشه اعتیاد در گذشته و کودکی فرد مینماید (مانند طلاق پدر و مادر ، تنبیه توسط معلم مدرسه و …) و شخص را با این مسئله روبرو میکند و از آن عبور میدهد و میگوید شخص درمان شده است . کسی که دکتر سم شناس است مواد مخدر را سم میداند و از طریق URD و UROD این سم را از بدن شخص مصرف کننده خارج میکند و به او قرصهایی مانند ناتروکسن تجویز و تزریق میکند که این خود جنایتی ایست فجیح که توضیح آن خارج از مقوله بحث ما میباشد. و جالب اینجاست افراد سودجویی که هیچ گونه تخصصی ندارند ریشه اعتیاد را در بی ارادگی و بی غیرتی فرد مصرف کننده میدانند و قطع ناگهانی مواد مخدر را راه درمان اعتیاد می دانند و از این طریق و با استفاده از یک سری کلاسهای آموزشی و روانشناسی شروع به درمان اعتیاد می نمایند. تجربه ثابت نموده است هیچ کدام از این موارد نه تنها به درمان اعتیاد منجر نشده است بلکه باعث شده است که شخص پس از مدتی به علت آنکه جسم ، روان و جهانبینی اش از تعادل خارج شده با تخریب بالاتری از موادمخدر مجددا به سمت اعتیاد سوق پیدا کند.
اما کنگره 60 پس از بالغ بر 15 سال تحقیق در مورد انسان – مواد مخدر و بیماری اعتیاد به این نتیجه رسیده است که اعتیاد یک بیماری صرفا جسمی می باشد که به واسطه متعادل نبودن ترشحات و سیستمهای حیاتی جسم فرد مصرف کننده ، روان و جهان بینی شخص نیز از تعادل خارج گردیده است.
اعتیاد یک بیماری مزمن نیست بلکه موادمخدر یک جایگزینی مزمن می باشد.
به این گونه که شخص مصرف کننده مواد مخدر طی سالها مصرف و وارد نمودن تدریجی مواد مخدر به داخل بدن خود باعث جایگزینی مواد مخدر بیرونی به جای مخدرهای طبیعی تولید شده در بدن گردیده است و از آنجا که جسم انسان بطور طبیعی مخدرهایی مانند دینورفین ، سروتوئین ، پاپاورین و … را تولید میکند (توسط سیستم ضد درد بدن و سیستمهای تولید کننده مواد شبه افیونی) و با توجه به هوشمند بودن سیستم جسم که تحت هر شرایطی تعادل خود را حفظ میکند به هر مقدار که شخص از بیرون مواد مخدر را وارد جسم میکند ، جسم برای حفظ تعادل از تولیدات داخلی خود همان مقدار می کاهد .
این اتفاق تدریجا و در طی مدت زمان طولانی باعث میشود که جسم کم کم تولید خود را کمتر و کمتر کند و بالاخره بجایی برسد که تولید خود را بطور کامل قطع نماید و فقط نیازمند ورود مواد مخدر از بیرون باشد و بدین ترتیب این جایگزینی صورت می گیرد (اینجاست که شخص درگیر مواد مخدر می شود).
اعتیاد و موادمخدر علاوه بر جسم، روان را نیز تحت تاثیر قرار می دهد ، چون رابطه جسم و روان مانند رابطه سوار و سوارکار است که هر کدام از آنها مشکل داشته باشند دیگری نیز تحت تأثیر آن مشکل قرار خواهد گرفت برای مثال هرچه قدر هم شخص سوارکار ماهری باشد اگر مرکب آن الاغی لنگ باشد نمیتواند نتیجه ای حاصل کند و یا برعکس اگر بهترین اسب دنیا را در اختیار کسی که سوارکاری بلد نیست قرار دهند بازهم نتیجه ای حاصل نخواهد شد.
در انتها اعتیاد حجاب یا پرده ای برای شخص مصرف کننده ایجاد میکند که افکار او افیونی می گردد و جهانبینی و نوع نگاه او به تمام مسائل زندگی و خودش تحت تاثیر موادمخدر و اعتیاد قرار میگیرد و در خیلی موارد نمی تواند تصمیمات درستی را برای زندگی خود بگیرد .
از نظر کنگره 60 برای درمان اعتیاد باید سه ظلع مثلث فوق به تعادل برسند که برای اصلاح 90٪ از ساختارهای جسم و روان حدودا 11 ماه وقت لازم است و برای جهانبینی خدا میداند.
حال شما را با روش درمان اعتیاد D.S.T (Dezhakam Step Time) آشنا میکنیم:
بهترین راه:
همه انسانها فکر میکنند بهترین راه کوتاهترین راه است ، در نتیجه راهی را میروند که زودتر به خواسته هایشان برسند ، لذا مشقهایشان همیشه ناتمام و بی محتوا باقی میماند و مجبورند دوباره بنویسند ، غذای نیمه پخته یا خام قابل خوردن نیست.
آری غذای نیمه پخته یا خام قابل خوردن نیست . این همان اتفاقی است که در مورد ترکهای ناگهانی و یک باره مواد مخدر یا سم زدایی های 3 روزه و یا سه ساعته رخ می دهد .
شخصی که سالها با مصرف مواد مخدر شهر وجودی یا جسم خود را نابود نموده است مانند کسی می ماند که پله های یک نردبان بلند را یکی یکی و تدریجا طی مدت زمانی مشخص و اغلب چندین سال بالا رفته است . آیا اگر این شخص از بالای نردبان یکباره پایین بپرد به نظر شما سالم به زمین می رسد ؟ به نظر شما بهترین راه برای آن که از این نردبان پایین بیاید چیست ؟
از نظر ما ( اعضای کنگره 60 ) بهترین راه این است که پله های نردبان را همانطور که یکی یکی بالا رفته است یکی یکی هم پایین بیاید تا به سلامت به زمین قدم بگذارد . این همان روش D.S.T یا تدریجی می باشد . گفتیم اعتیاد جایگذینی مزمن است و مواد مخدر درونی تدریجا جای خود را به مواد مخدر بیرونی می دهد . روش D.S.T یا تدریجی دقیقا برعکس همین داستان را انجام می دهد و مواد مخدر درونی را آرام آرام جایگزین مواد مخدر بیرونی می کند و برای این کار از بهترین داروی شناخته شده روی زمین ( تریاک ) و یا ( تنتور تریاک ) که نام دیگر آن شربت ot می باشد استفاده می کند .
برای آنکه شخص به تعادل جسم و روان برسد حدودا 11 ماه لازم است . شخص مصرف کننده با لقب مسافر با داروی OT (تنتور تریاک) زیر نظر راهنمای درمان اعتیاد سفر می کند و در این 11 ماه در کارگاههای آموزشی کنگره 60 شرکت می نماید تا از نظر جهان بینی هم آموزشهای لازم را بگیرد و با حضور د ر جلسات و لژیونها دانایی خود را در مورد شناخت سیستمهای ضد درد و سیستمهای تولید کننده مواد شبه افیونی بدن خود و نیز در مورد مواد مخدر و نوع عملکرد آن در بدن و بیماری اعتیاد موارد دیگری که تحت 2 جزوه جهان بینی کاربردی 1 و 2 در پکیج آموزشی کنگره 60 موجود می باشد بالا می برد و به این نقطه تفکر می رسد که بدون استفاده از مواد مخدر هم می توان زندگی کرد و حتی می توان خیلی زیباتر و با حالی خوشتر به زندگی ادامه داد .
روش D.S.T ( تدریجی ) روش علمی و تجربی است که در سال 1375 توسط مهندس حسین دژاکام پایه گذار درمان اعتیاد در ایران و جهان ابداع گردید و امروز پس از گذشت حدودن 18 سال از آن تاریخ این روش با تحقیقات علمی فراوان تکامل یافته است و انسانهای زیادی که از بیمار اعتیاد رنج می بردند با هر نوع ماده مخدری ( تریاک ، شیره تریاک ، حشیش ، قرص ، شیشه ، هرویین ، کراک ، کوکایین ، گراس ، الکل و … ) که وارد کنگره 60 شده است توانسته اند به این روش به درمان قطعی برسند .
باسپاس از مسافران و همسفران کنگره60
بااحترام مسافر علی فروغی
مطالب مشابه :
معرفی مرکز مشاوره خوب در اصفهان
روانپزشک. در اصفهان برایتان معرفی کنیم.آقای دکتر حمید کاظمی و سرکار خانم دکتر مریم
روان شناسی چیست روانپزشکی چیست ؟
بهترین دکتر روانژزشک-بهترین دکتر روانشناس در تهران-بهترین دکتر روانپزشک-بهترین دکتر
روابط باجنس مخالف(طنز قشنگيه)
اموزش بهترین دوستان در مورد من سؤال کرده بودن.من سينا هستم.دانشجوی معماری.اهل اصفهان.
برسی عمل جراحی زیبایی(پلاستیک) از نظرگاه روانشناسی
کارهای خود را به بهترین وجه دکتر "بابک ساعدی" در حاشیه برپایی یا روانپزشک
کارگاه های آموزشی عمومی (سیستم ایکس و تولد مسافر آقای امین)93/6/13
کنگره 60 ، بهترین راه درمان در کنگره 60 اصفهان. ot. که درحد یک دکتر روانپزشک داروها را
دکتر افشین یداللهی (سهیل محمودی)
دکتر افشین یداللهی (روانپزشک) در هجوم رنگ در فصل صدا با
درمان وسواس / هفته نامه سلامت
هفته نوشت های یک روانپزشک دکتر بهنام به دارودرمانی بهترین پیامد را در درمان
صورت مسئله اعتیاد
کنگره 60 اصفهان کسی که دکتر سم شناس است یا برعکس اگر بهترین اسب دنیا را در اختیار کسی
عشقمان را چگونه پیدا کنیم؟
سلامت از نگاه یک روانپزشک در جست و جوی بهترین فرد که علوم پزشکی اصفهان و تخصص
روشهای بهبود تمرکز به قلم دکتر علی باغبانیان استادیار دانشگاه
در آستانه برگزاری امتحانات نوبت اول دانش اموزان در مدارس منطقه بادرود ؛ دکتر بهترین روش
برچسب :
بهترین دکتر روانپزشک در اصفهان