داوود زارعیان : شرکت مخابرات نیروهایش را تعدیل نمی کند
داوود زارعیان : شرکت مخابرات نیروهایش را تعدیل نمی کندشنبه 8 آذر 1393
١٢:١٣ - شنبه ٨ آذر ١٣٩٣
داوود زارعیان مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :
شرکت مخابرات نیروهایش را تعدیل نمی کند
دوران 5 ساله تعهدات خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران به پایان رسیده است و مخابرات نیروهایش را تعدیل نمی کند.
به گزارش عصر ارتباط، هفدهم دی ماه سال 1385، هیات دولت وقت بنا بر پیشنهاد مشترک وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات و به منظور اجرای سیاست های کلی اصل44 قانون اساسی، ابلاغیه مقام معظم رهبری، در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و احکام مندرج در برنامه چهارم توسعه و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی، چارچوب کلی نحوه واگذاری شرکت های مخابراتی قابل واگذاری را تصویب کرد که این مصوبه حدود 45 روز بعد برای اجرا ابلاغ شد.
بر اساس مصوبه دولت مقرر شد شرکت های مخابراتی به صورت یکپارچه و در قالب واگذاری سهام شرکت مادر تخصصی مخابرات ایران، در فرآیند خصوصی سازی قرار گیرند.
از سوی دیگر شرکت ارتباطات زیر ساخت نیز از مخابرات ایران منفک و به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منتقل شد.
به همین منظور، شورای سیاستگذاری اصل44 با حضور تعدادی از مدیران عامل و مسوولان شرکت مخابرات ایران، معاون توسعه مدیریت و امور پشتیبانی وزارت، معاون حقوقی و امور مجلس و به ریاست وزیر برای پیگیری امور خصوصی سازی در مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شد.
پس از نهایی شدن کارهای کارشناسی در ستادها و کمیته های تخصصی، مساله در شورای سیاستگزاری اصل 44 وزارت ارتباطات، مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت. که بر اساس آن طرح واگذاری شرکت های مخابراتی برای ارایه به هیات دولت آماده شد.
آغاز حضور در بورس
حدود 20 روز پس از ابلاغ مصوبه هیات دولت، یعنی در 28 اسفند ماه سال 1385 درخواست پذیرش شرکت مخابرات ایران در بورس ثبت شد.
پس از این سازمان بورس، خواستار تشکیل کمیته ای متشکل از سازمان خصوصی سازی، سازمان بورس و دبیرخانه شورای سیاستگذاری اصل 44 وزارت ارتباطات، به منظور پیگیری و اجرایی کردن خصوصی سازی مخابرات شد.
اولین جلسه کمیته مذکور در تاریخ 14 اردیبهشت ماه سال 1386 برگزار شد و در آن موضوع اساسنامه شرکت مخابرات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
پس از چند جلسه بررسی و تبادل نظر، اساسنامه شرکت مخابرات ایران در کمیته مشترک تصویب شد که بعد از تصویب در هیات مدیره مخابرات، برای طی کردن مراحل بعدی به هیات دولت ارسال شد.
از سوی دیگر در نهم اردیبهشت سال 1386 کمیسیون شش گانه ای برای اجرای فعالیت های مختلف از جمله تهیه و تنظیم پروانه، اساسنامه و ساختار، آیین نامه معاملات، آیین نامه استخدام و پرداخت، اطلاعات مالی و فنی و همچنین اطلاع رسانی در شرکت مخابرات ایران تشکیل شد.
معرفی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن به عنوان کارگزار شرکت مخابرات و تصویب کلیات پروانه اپراتور اول از دیگر درخواست های سازمان بورس بود.
28 مرداد ماه سال 1386 دولت مصوب کرد شرکت فناوری اطلاعات نیز همانند شرکت ارتباطات زیرساخت از مخابرات ایران منفک و به وزارت ارتباطات منتقل شود؛ مصوبه ای که در ابتدای امر با واکنش های گوناگونی مواجه شد و این موضوع را در اذهان ایجاد کرد که دولت قصد کوچک کردن بخش های قابل واگذاری شرکت مخابرات ایران را داد.
مخابرات وارد تالار بورس شد
سرانجام پس از مدت ها انتظار در مهر ماه سال 1387 ، سهام مخابرات وارد تالار بورس اوراق بهادار شد. سهام مخابرات که به صورت تدریجی وارد بازار بورس شد ، در نخستین عرضه به میزان پنج درصد از کل سهام در اختیار متقاضیان قرار گرفت. گرچه این سهام تنها هشت دقیقه پس از اینکه روی تابلو به نمایش گذاشته شد ، به فروش رسید ؛ عواملی چون برگزاری مجمع سالانه و چگونگی فروش مابقی سهام مخابرات جزو دلایل اصلی توقف نماد مخابرات در بورس اعلام شد. بعد از گذشت چند ماه در ماه های پایانی سال 1387 این نماد باز شد. در نهایت خصوصی سازی مخابرات و عرضه سهام آن در بورس ، در آبان سال 1388 به انجام رسید.
کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین ، متشکل از سه شرکت ثبت شده در استان های تهران و خراسان ، با عقد قرارداد مشارکتی با نسبت های ؛ شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران به نسبت 46 درصد ، شرکت توسعه اعتماد مبین به نسبت 46 درصد و شرکت شهریار مهستان به نسبت هشت درصد وارد بازار رقابت شد.
این شرکت توانست با کنار زدن رقیب خود - شرکت پیشگامان کویر یزد - و با ارایه تاریخی ترین چک ایران ، مبلغ حدود 15 تریلیون ریال را پرداخت و 50 درصد به علاوه یک سهم مخابرات را از آن خود کند و به واسطه آن معامله هشت میلیارد دلاری مخابرات را عملیاتی کرد.
پایان دوران 5 ساله تعهدات مخابرات
شرکت مخابرات در زمان خصوصی سازی 32 هزار نفر کارمند داشت که به منظور جلوگیری از تعدیل احتمالی این نیروها از شرکت مخابرات تعهد گرفته شد که تا پنج سال آینده نیروهای خود را تعدیل نکند. حالا مهلت پنج ساله تعهدات مخابرات به ویژه در خصوص حفظ کارکنان این شرکت پایان یافته است.
اما آن طور که سخنگوی شرکت مخابرات ایران می گوید ، حالا تعداد کارکنان این شرکت به 2 برابر نیز افزایش یافته و این شرکت هیچ قصدی برای تعدیل و کاستن از تعداد نیروی انسانی خود ندارد.
داوود زارعیان در این خصوص به خبرنگار ما گفت : پنج سال پیش که مخابرات به بخش خصوصی واگذار شد .شرکت نزدیک به 32 هزار نیروی انسانی داشت این در حالی است که اکنون تعداد کارکنان شرکت مخابرات به 60 هزار نفر رسیده است.
دکتر زارعیان در خصوص میزان حقوق پرداختی به کارکنان مخابرات گفت : سالیانه مبلغی بیش از یک هزار میلیارد تومان بابت حقوق پرسنل پرداخت می شود و در سال های گذشته نه تنها تلاش کردیم که سطح حقوقی کارکنان را کاهش ندهیم بلکه افزایش نیز داده ایم.
وی در خصوص پایان مهلت 5 ساله مخابرات در خصوص تعهد حفظ نیروی انسانی نیز گفت : ما در شرکت مخابرات ایران به هیچ وجه بنای تعدیل نیرو نداریم و به تمامی نیروهای فعلی نیاز داریم.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران افزود : براساس برنامه ریزی انجام شده با توجه به تجربه و تخصص که اکنون یکی از مهم ترین سرمایه های شرکت مخابرات ایران محسوب می شود قصد داریم به بازارهای خارجی نیز ورود کنیم و بر همین اساس به نیروهای فعلی خود نیاز داریم.
وی عنوان کرد : متأسفانه برخی افراد در خصوص تعدیل نیروهای مخابرات ، شایعاتی را مطرح می کنند که باز هم تکرار می کنم در 5 سال گذشته نه تنها تعداد نیروهای شرکت را حفظ کردیم بلکه به تعداد آنها نیز اضافه کردیم و همکاران ما در این خصوص نگرانی نداشته باشند.
وی در خصوص اینکه آیا شرکت مخابرات واقعاً به این تعداد نیرو نیاز دارد گفت : برنامه ما حفظ تمامی نیروها است و قرار نیست تعداد آنها را کم کنیم اما همانطور که این موضوع در شرایط فعلی برای شما هم تعجب برانگیز است ما هم توقع داریم به منظور حمایت از این رویکرد دولتمردان نیز برای توسعه این تفکر در بدنه شرکت های برزگی همانند مخابرات راهکارهایی را از جمله کــاهش هزینه های گمرکی ؛ تعرفه گذاری خدمات ، عوارض و غیره نگاه ویژه تری به شرکت مخابرات ایران داشته باشند.
مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت : در 5 سال گذشته تمامی تعهدات از جمله پرداخت اقساط ، حق لایسنس ، حق السهم دولت ، ایجاد پوشش جاده ای ، فراهم کردن ارتباطات روستایی ، واگذاری به روز تلفن ثابت و سایر مواردی که در پروانه به آن اشاره شده بدون هیچ کم و کاستی عمل شده است.
منبع : مخابرات استان تهران
/blogextendedpost>
مطالب مشابه :
شرکت تی سی تی وان
فیش حقوقی معلمان پیرو عقد قرارداد بین شرکت مخابرات ایران و شرکت تمامی پرداخت ها به
داوود زارعیان : شرکت مخابرات نیروهایش را تعدیل نمی کند
الملل شرکت مخابرات ایران : معاون حقوقی و امور حقوق پرسنل پرداخت می شود و
به زودی پرداخت حقوق کارمندان تنها از طریق سایت کارمند ایران امکانپذیر میشود.
به زودی پرداخت حقوق کارمندان تنها از طریق سایت کارمند ایران (صفحه اول روزنامه های ایران)
علوم پنجم بخش 8 جانداران ساده به همراه نمونه سوال
فیش حقوقی. آزمونهای پایگاه اطلاعات پرسنل استان خراسان شرکت مخابرات استان خراسان
علوم چهارم بخش دوم غذاسازان بزرگ به همراه نمونه سوال
فیش حقوقی. آزمونهای پایگاه اطلاعات پرسنل استان خراسان شرکت مخابرات استان خراسان
علوم پنجم (بخش3 ماشین ها) به همراه نمونه سوال
فیش حقوقی. آزمونهای پایگاه اطلاعات پرسنل استان خراسان شرکت مخابرات استان خراسان
شمه ا ی از مختصات شرکت خودکفایی قاسم ایران از زبان اوحدی
شمه ا ی از مختصات شرکت خودکفایی قاسم ایران فیش حقوقی در این شركتها ، 4 هزار و550 پرسنل
بازنشستگان جانباز بخوانند
فیش حقوقی ایثارگران حقوقی معادل حقوق پرسنل کادر همان سازمان پرداخت خواهد شد و
ایثارگران بدانند؛ نحوه پرداخت حقوق ایثارگران
ایثارگران بدانند؛ نحوه پرداخت فیش حقوقی مربوط به پرسنل کادر ثابت هم
برچسب :
پرداخت فیش حقوقی پرسنل شرکت مخابرات ایران