مقاله ژورنال 2013در خصوص مدیریت بحران
تلفیق کردن مدیریت بحران و مدیریت مبتنی بر مدارک(شواهد) :
سیل های کوئیزلند به عنوان یک لحظه ی قابل آموزش
نویسنده مسئول: دکتر آپریل رایت ، دانشگاه کوئیزلند استرالیا.
تاریخ انتشار: 27/2/2013
مترجم: حسن تردست
(خلاصه ) بلایای طبیعی : مثل سیل ها، فرصت ها (لحظه های) قابل آموزشی را برای دانشجویان فراهم می سازند تا در مورد مدیریت بحران بیاموزند. محققان این مسئله را مطرح کرده اند که مدیریت مبتنی بر مدرک ابزاری آموزشی را برای ارتقای این فرصت های (لحظات) قابل آموزش در اختیار دانشجویان فراهم می سازند تا در مورد چالش های مدیریت موقعیت های بحرانی، بیشتر بیاموزند. یک حوزه ی در حال ظهور در آموزش مدیریت (مدیریت مبتنی بر مدرک) شامل استفاده از بهترین مدارک علمی موجود به عنوان زیر بنای مدیریت تصمیم گیری و عمل است. با استفاده از داده های به دست آمده از 782 دانشجوی لیسانس رشته مدیریت مقدماتی، محققان نشان دادند که ترکیب کردن مدیریت بحران و مدیریت مبتنی بر مدرک در یک تکلیف درسی، در زمان پس از سیلهای کوئیزلند استرالیا در سال های 2011-2010 ، یادگیری عمومی دانشجویان و مفاهیم مربوط به مدیریت بحران را غنا بخشید و مشارکت دانشجویان در یادگیری یک روش مدیریتی مبتنی بر مدرک را افزایش داد.
کلید واژه ها : مدیریت بحران، بلایای طبیعی، مدیریت مبتنی بر مدرک مرور و بازبینی مقالات سیتماتیک، لحظات قابل آموزش، یادگیری عمیق.
حوادث بحرانی که شامل بلایای طبیعی مثل سیل ها زمین لرزه ها و طوفان ها می شوند، سؤالات مدیریتی اصلی و مهمی را در مورد طراحی و کنترل، پیش روی ما می گذارند. مقالات مربوط به مدیریت بحران، بلایای طبیعی را به عنوان نوع خاصی از بحران های سازمانی تعریف می کنند که در آن ها یک رویداد طبیعی، یک موقعیت بحرانی اجتماعی را برای تمام جوامع موجود در مناطق جغر افیایی به وجود می آورند (کوارانتلی 1988). چون بلایای طبیعی به شدت توسط رسانه های جمعی پوشش داده می شوند و ممکن است دا نشجویان جوامع محلی شخصاً آن ها را تجربه کنند، پس (موقعیتی بسیار مورد توجه ) تعریف می شود که در آن دانشجو پذیرای درکی جدید از یک موضوع می شود (روسیل ،2007،واگنه و اش 1998) . اما اگه دانشجویان بر روی مسایل عاطفی و احساسی بلایای طبیعی متمرکز شوند، هنگام تلاش برای درک مفهوم آن، بینش و نگرش های مربوطه به نظریه ی مدیریت را که باعث روشن شدن ان روبه رو می شوند اینست که چگونه لحظات قابل آموزش را که شامل بلایای طبیعی می شوند را ارتقا دهند تا درک عمیق مدیریت بحران را تسهیل کنند (سیرکا و کوریگال 2010) یک راه حل آن در مدیریت مبتنی بر مدرک نهفته است، روشی برای آموزش و عملی کردن مدیریت که هدف آن جایگزین کردن تفکر مبتنی بر تعصبات زیر پوستی و عاطفی با تحلیلی سیستماتیک از مدرک است. مدیریت مبتنی بر مدرک را این گونه تعریف می کنند (تصمیمات مدیریتی و اقدامات سازمانی که بوسیله ی بهترین مدارک عملی موجود، انجام گیرد) [رویسو و مک کارتی 2007 صفحه 84]. محققان با استفاد به استفاده ی پزشکان از پزشکی مبتنی بر مدرک و بکارگیری تحقیقات پزشکی اخیر برای تشخیص بیماری و در مان بیماران، این موضوع را مطرح کرده اند که مدیران باید با بکارگیری اصول برگرفته از علوم اجتماعی و تحقیقات سازمانی از مدیریت مبتنی بر مدرک برای حل مسائل سازمانی استفاده کنند نه این که طبق سلیقه ی شخصی، تجربی، آخرین گزارشات رسانه های جمعی و احساسات زود گذر مشاوران عمل کنند. (پی ففر و ساتون2006). با گذشت زمان این مدیران تبدیل به کارشناسان حرفه ای می شوند که به شکلی سیستماتیک بهترین مدارک موجود را برای انجام کارهای روزانه خود در حیات سازمانی جستجو و تفسیر می کنند.
ما در این مقاله، استفاده از مدیریت مبتنی بر مدرک را برای یادگیری عمیق دانشجویان در طول زمان لحظات قابل آموزش مشتمل بر بلایای طبیعی، مورد ارزیابی قرار می دهیم. ارزیابی ما بر روی سیل های کوئیزلند استرالیا 2011-2010 متمرکز شده. این بلای طبیعی که در آن 78% ایالت کوین لند زیر آب رفت، برای دانشجویان لیسانس رشته ی مدیریت مقدماتی یک لحظه ی قابل آموزش را ایجاد کرد مورد چالش هایی که موقعیت های بحرانی در زمینه ی کنترل و طراحی به وجود می آورند.
ما یک تکلیف کتبی را طراحی کردیم که دانشجویان را ملزم می کند که یک تحقیق عملی را که در ژورنال های اصلی رشته ی مدیریت چاپ شده را جستجو و برای رویداد مربوط به برروز سیل به کار گیرند.ارزیابی ما از تکالیف 782 دانشجو نشان می دهد که استفاده از مدیریت مبنی بر بحران در زمینه ی بلایای طبیعی، فهم دانشجویان از طراحی و کنترل به عنوان عملکرد هایی کلی از مدیریت و یادگیری روابط خاص، دستورات و چالش های هماهنگ سازی مربوط به مدیریت بحران بلایای طبیعی ارتقا می دهد.ارزیابی ما همچنین نشان می دهد که دانشجویان نسبت به یادگیری یک روش مبتنی بر مدرک در زمینه مدیریت که مرتبط است با یک حادثه ی بحرا نی که اخیراً رخ داده، مقالات کمتری از خود نشان می دهد .
مقاله ی ما، دو کمک می کند. آماده سازی مدیران آینده برای مقابله با بحران اهمیتی خاص دارد و پیش گویی کارشناسانه از بلایای طبیعی (وخیم تر و بیشتر) قرن 21، را ارائه می دهد. ثانیا، ما به کمبود منابع مربوط به مدیریت مبتنی بر مدرک که در رشته های لیسانس، اقدامات عملی را آموزش می دهد، کمک می کنیم. ارزیابی قبلی از آموزش اقدامات وبر نامه های آموزشی بر روی رشته های MA و آموزش عملی متمرکز شده. رویسو و مک کارتی (2007) به دنبال تلفیق یشتر مدیریت مبتنی بر بحران درآموزش لیسانس هستند تا از این طریق از آگاهی دانشجویا ن، تقدیر و از مدارک با کیفیت مربوطه به عنوان چارچوبی قدرتمند استفاده فعال کنندکه درکل دوران حیات حرفه ای آن ها جریان دارد(صفحات97-16). مقاله ی ما با نشان دادن این مسیله که بلایای طبیعی چگونه فرصتی را برای علاقه مند کردن دانشجویان لیسانس به مدیریت مبتنی بر مدرک فراهم می سازد، هدف این دو محقق را مد نظر قرار می دهد.
بقیه ی این مقاله به ترتیب زیر پیش می رود. بعد از مرور مقالات مربوط به بحران و مدیریت بلایا، مشخص می کنیم که مدیریت مبتنی بر مدرک چگونه ابزاری آموزشی را برای اتقای لحظات قابل آموزش در بلایای طبیعی ،ارائه می دهد.
پس سیل های کوئیزلند در سال 2011-2010را توضیح می دهیم که زمینه ای را برای تکالیف کتبی فراهم می سازد که بعد از این سیل ها،برای درک و یادگیری عمیق تر دانشجویان طراحی کردیم .پس تحلیل های داده ای خود در رابطه با تأثیر تکالیف مربوطه به سیل کوئیزلند بر روی درک دانشجویان از مدیریت بحران و مدیریت مبتنی بر مدارک را ارائه خواهیم داد. این مقاله با بحثی در مورد الزامات آموزش مدیریت، خاتمه می یابد.
مدیریت بحران و بلایای طبیعی در منابع مدیریت بحران، یک بحران سازمانی به عنوان (یک موقعیت با احتمال کم و تأثیر زیاد ) تعریف می شود که از نظر سهام داران اصلی، دوام ان سازمان را تهدید می کند (پیرسون و کلیر 1998،صفحه 66). نمونه های این موقعیت های بحرانی عبارتند از: بحران های صنعتی که بوسیله ی انسان ها به وجود آورده اند، شکست های سازمانی، تکنولوژیکی مثل نشت گاز در کارخانه ی آنیون کاربید در مشهد بوپال هندوستان یا مسمومیت های تیلنون و بلایای طبیعی مثل حوادث جوی خطرناک که پایگاه اطلاعاتی و امکانات سازمانی را نابود و محصولات و خدمات را از هم گسیخته می کند (1998،پیرسون ولکیر ). مدیریت موقعیت های بحرانی شامل به حداقل رساندن ریسک های بالقوه از طریق پیش بینی و طراحی برای بحران (مثل سیرکا و کوریگال،2010: پیرسون و میتروف 1993: واتکینز و بازرمن 2003) و توانایی اجرای عکس العمل های طراحی شده و ویژه به منظور تغییر محیط در طول زمان و بهبود آن است (مثل مایت لیس و سونن شین 2010، پیرسون ویکلر1998، شریواستاوا 1987: ویک 1988،1993) در تمام موقعیت های بحرانی بیشتر بر روی عملکرد های مدیریتی طراحی بیشتر بر روی عملکرد های مدیریتی طراحی و کنترل تأکید می شود اما بلایای طبیعی، چالش های خاصی را ایجاد می کنند. برخلاف بحران های صنعتی که بوسیله ی حوادث ویرانگردرجنبه های تولید ویا مصرف فعالیت های صنعتی سازمانی ایجادمی شوند، بلایای طبیعی بخاطر فعالیت های طبیعی به وجود می آیند، با این حال پیش بینی آن ها و حفاظت در مقابل آن ها، کار سختی است (مک انتایس، فولر، جانستون، و وبر2002). گفته می شود که یک بلای طبیعی زمانی اتفاق می افتد که یک خطر طبیعی مثل سیل یا طوفان (نیاز ها و مطالباتی را بر روی سیستم تحمیل می کند که فراتر از قابلیت های آن جامعه هستند). (سیمپسون 2008، صفحه646)
نتیجه ی آن بروز مجموعه ای از حوادث بحرانی در کل جامعه و اغلب در بین مناطق جغرافیایی است (کورانتلی 1988). هر چند بدترین تأثیرات این بلایا در زمان و مکان بروز حادثه ی طبیعی دیده می شوند (کرپس1984)، بلایای طبیعی برای مرزهای انسانی مثل قلمرو قدرت دولت، کمتر مورد ملاحظه قرار می گیرند (دوبل 2010، صفحه 182). هزینه های اجتماعی، اقتصادی و زیر بنایی که بر روی جوامع تحمیل می کنند تا مدت های مدید پس از پایان حادثه ی بحرانی باقی می مانند. این خصوصیات به چند شیوه کار طراحی و کنترل بلایای طبیعی را مشکل می سازند. اولاً، دوست ها اغلب فاقد ظرفیت مدیریت استراتژیک هستند که بر روی 4 مرحله از مدیریت بلایای طبیعی تمرکز می کند: کاهش بلایا، طراحی و آمادگی، واکنش و بهبود (مک گاید و چنک2010). آن ها همچنین روی این مسیله اختلاف نظر دارند که آیا جوامع می- توانند بلایای طبیعی را کاهش و طراحی کنند و چگونه می توانند این کار را انجام دهند. ثانیاً، مرحله واکنش نسبت به بلای طبیعی، اغلب نیازمند خارجی ها و چندین سطح دوستی است که این مسئله باعث عملیات واکنش چند قضاوتی می شوند. بنابراین، مدیریت بلای طبیعی ممکن است به صورت بالقوه سازمان های زیاد وگاهی اوقات هزاران داوطلب را دربرمی گیرد. ثالثاً، با توجه به نوع آن جامعه و اطلاعاتی که در داخل سازمان ها و در بین سازمان ها و جامعه جریان دارد اختیارات در حوزه ی اقدامات مربوط جدید و نوع قضاوت ها و افزایش همکاری و رها شدن از قید سلسله مراتب معمول کنترل، در طول مرحله واکنش، مشکلات مدیریتی به وجود می آیند.
در آخر اینکه، همکاری بین سهامداران امری ضروری در واکنش و بهبودی پس از بلایای طبیعی است که عدم اطمینان و فشار شدید ناشی از حوادث و بلایای طبیعی باعث نابودی آن می شود. با استناد به اینکه بلایای طبیعی، موضوعات مهم و زیر بنایی را در مورد طراحی و کنترل ایجاد می کنند، این مسیله مطرح می شود که آن ها لحظات قابل آموزشی را در رشته های مدیریت فراهم می سازد. یک لحظه قابل آموزش یک موقعیت بسیار مورد توجه است که بحث راجع به آن موضوع را مورد توجه قرار می دهد و دانشجو خواهان درکی جدید از آن می شود مدرسان رشته های مختلف علمی و علوم اجتماعی از حوادث بحرانی و بلایایی طبیعی به عنوان لحظات قابل آموزشی استفاده می کنند که یادگیری عمیق و فعال را بهبود و تسهیل می کند . درست مثل مدرسان مدیریت که در بحثهای کلاسی از لحظات قابل اموزش برای ارتقا یادگیری ،تنوع و گول زدن استفاده می کنند .ما این مسیله را مطرح می کنیم که بلایای طبیعی ،نوع دیگری از لحظات قابل اموزش را فراهم می سازند. در بخش بعدی چگونگی ارایه ی یک روش اموزشی برای ارتقای این لحظات قابل اموزش توسط مدیریت مبتنی بر مدرک ،مورد بحث قرار خواهیم داد که باعث می شود دانشجویان چالش های مدیریت بحران را عمیق تر یاد بگیرند.
مدیریت مبتنی بر مدارک :
مدیریت مبتنی بر مدارک ،حوزه ای جالب و در حال ظهور در اموزش مدیریت است . در پاسخ به نگرانی های فزاینده در موردخطا بین مدیریت تحقیق و مدیریت عملی و ارتباط دانشکده های تجاری، مدیریت مبتنی بر مدارک به کمک بهترین مدارک عملی موجود ،خطا بین تحقیق و عمل را بر طرف می کند تا تصمیم گیری های مدیریتی مشخص شوند مدیریت مبتنی بر مدرک یک روش فکری در مورد مدیریت و به اجرا گذاشتن ان است که تشخیص می دهد که یک پایگاه عملی جامع و رو به رشد از مدارک تحقیقاتی وجود دارد که از طریق مرور سیستماتیک ان مدارک می توان،اصول ان را اقتباس نمود. طبق تفسیر پی ففر و ساتون (2006) مدیران متکی به مدارک ،کارشناسی حرفه ای هستند که مهارت جداسازی حقایق ناقص خطرناک و مهملات کلی را دارا می باشند. اموزش شاغلان متکی به مدارک نیازمند اینست که دانشکده های تجاری به دانشجویان نحوه ی کشف و ارزیابی بهترین منابع موجود را اموزش و برای بکارگیری و به اجرا در اوردن انها یک منطق خاص را ارایه نمایند. رسیدن به این شناخت که (منطق اصلی مدیریت مبتنی بر مدرک ،ارزشمند است ) در بین مدرسان مدیریت ،در حال رشد است .
همانطور که کلیموسکی (2007) می گوید : در نهایت ،در میان ما افرادی هستند که ترجیح می دهند از یک اقدام مدیریتی طرفداری کنند که نخست مبتنی بر مسایلی مثل عرف [ما همیشه ان را به همین شیوه انجام داده ایم ]،انگیزه [به نظر درست می اید ]مدل های ناقص (اخیرا در جایی در مورد ان خوانده ام) یا هوس(مطابق خواست من) است (صفحه ی 81)
علی رغم این تشخیص ،گنجاندن مدیریت مبتنی بر مدرک در برنامه های تحصیلی و اموزش اقدامات عملی در دانشکده های تجاری هنوز دارای محدودیت هایی است. بررسی که اخیرا از بیش از 800 برنامه ی MBA مبتنی بر مدارک در US صورت گرفته نشان می دهد که تنها 25% رشته های اصلی MBA از برخی انواع مدیریت مبتنی بر مدرک استفاده کرده اند . هرچند هیچ تحقیق مشابهی از برنامه های دوره ی لیسانس انجام نگرفته ،گنجاندن صریح و شفاف مدیریت مبتنی بر مدرک در رشته های لیسانس به ندرت صورت می گیرد .
محققان دلایل متعددی را برای کمبود مدیریت مبتنی بر مدرک در اموزش دانشکده های تجاری ارایه داده اند از جمله ابهام و جدل های مربوط به اینکه چه چیزی تعیین کننده ی کیفیت مدرک است و چه کسی در مورد ان تصمیم می گیرد .یک فاکتور از اهمیتی خاص برخوردار است .همانطور که روسیو و مک کارتی گفته اند (2007):دانشجویان عقاید بهنجار محکمی در مورد این مسیله دارند که آنها به عنوان مدیران اینده باید از چه چیزی اگاهی داشته باشند(صفحه 92) . انها بیشتر ترجیح می دهند که بر اساس مطالعات تجاری موردی و مفاهیم متداول و مشهور موجود در مجله های غیر تحقیقاتی مثل (مروری بر تجارت هاوارد) ،آموزش ببیند . بنابراین دانشگاهیان می ترسند که در صورت دانشجویان به استفاده از مقالات تحقیقاتی رشته ی مدیریت که از قبل توسط محققان بازبینی شده اند و خواندن انها مشکل است و هیچ دلالت صریحی مبتنی بر عملی بودن انها وجود ندارد ،در ارزیابی های اموزشی ،رتبه ی پایین تری بگیرند.فرضیه این است که دانشجویان بخصوص دانشجویان مقطع لیسانس در صورت خواندن و ارزیابی مقالات تحقیقاتی،علاقۀ خود را از دست داده و کار خود را رها می کنند.ترکیب کردن مدیریت مبتنی بر مدرک با لحظه های قابل اموزش مربوط به بلایای طبیعی ،راه حل این مشکل است یادگیری مدیریت مبتنی بر مدیریت زمانیکه برای یک لحظه ی قابل آموزش مربوط به یک بلای طبیعی به کار رود،برای دانشجویان جالب می شود و ان ها را وادار به مشارکت می کند . در همین حال ،یادگیری مدیریت بحران ،زمانی عمیق تر می شود که دانشجویان از پیروی از عواطف و احساسات در زمان بلایای طبیعی فراتر رفته و به کمک یک چارچوب مدیریتی مبتنی بر مدارک ،به ان مفهوم ببخشند .محققان حیطه ی مدیریت بحران نشان داده اند که پیروی شدید از احساسات مربوط به موقعیت های بحرا نی چگونه می تواند بر روی مفهوم بخشیدن به ان تاثیر بگذارد. بنابراین ،ترکیبی از مدیریت مبتنی بر بحران به عنوان یک روش اموزشی و یک بلای طبیعی به عنوان یک لحظه ی قابل آموزش، مزیت هایی دو جانبه را در اختیار مدرسان قرار می دهد. در بخش های بعدی ،توضیح می دهیم که چگونه این مزیت های دو جانبه بعد از سیل های کوین لند 2011،باعث ارتقا رشته ی مدیریت مقدماتی مقطع لیسانس شدند.
استفاده از مدیریت مبتنی بر مدرک در سیل های کوئیزلند :
کوئیزلند دومین ایالت بزرگ استرالیا از نظر وسعت خشکی است . در دسامبر 2010،78%این منطقهبا 29000 خانه و ساختمان تجاری زیر آب رفته و با 35 کشته ،به عنوان منطقه ی حادثه دیده اعلام شد.
این سیلا بها خدمات اورژانسی دولت ایالتی و منطقه ای ،ادارات آب منطقه ای که مسیول سدهای کاهش سیلاب بودند، سازمان هواشناسی ،ارتش استرا لیا که مسیول هماهنگی اقدامات بهبود دهنده و تخلیه بودند و سازمان های داوطلبی ،را با چالش هایی در زمینه ی مدیریت بحران مواجه ساخت . اطلاعات بیشتر در رابطه با سیل های کوین لند در ضمیمه A گنجانده شده اند به صورت آنلاین در سایت ........موجود است )سیل های کوین لند یک تراژدی انسانی بزرگ را به وجود آورد . آنها همچنین یک لحظه ی قابل آموزش در مورد مدیریت بحران در دانشگاه ایجاد نمودند که بلافاصله بعد از بلای طبیعی ،دنبال شد. این سیلابها طی تعطیلات تابستانی تقویم دانشگاهی استرالیا رخ داد ند. زمانیکه در مارس 2011 کلاس ها از سر گرفته شدند، دانشجویان دانشگاه وابسته به کوین لند توا نستند تجارب شخصی خود در رابطه با حادثه را منعکس کنند. این فاصله ی زمانی لحظه ی قابل آموزشی را ایجاد کردکه در آن دانشجویان ما دیدگاه های جدید خاصی را پیدا کردند که به آنها کمک کرد که تجارت خود را ،قابل فهم کنند. بعد از هانس (1998) ،که نشان داد که یادگیری از طریق لحظات قابل آموزش در صورتی که با ارزیابی مرتبط شود، مدت طولانی تری به طول می انجامد ،یک تکلیف درسی مکتوب از سیل های کوین لند را طراحی می کردیم. این تکلیف دانشجویان را ملزم کرد که برای تحلیل طراحی و کنترل موضوعات مربوط به سیل ها و ا نعکاس چالش هایی که شرایط بحرانی برای مدیریت ایجاد می کنند ،یک روش مدیریتی مبتنی بر مدرک را انتخاب کنند.
در بخش هایی که در ادامه می آید ،گام هایی که در زمینه ی طراحی این تکلیف برداشته ایم را توضیح داد تا دانشجویان را برای تکمیل این تکلیف آماده و تکلیف های کامل شده توسط دانشجویان را ارزیابی کند.
گام اول ،طراحی تکلیف:
تکلیف مدیریتی مبتنی بر مدرکی که در مورد سیل های کوین لند را که طراحی کرده ایم در ضمیمه ی B آورده است.
این تکلیف در یک دوره ی اجباری سطح اول در برنامه های تجاری ودر هسته ی تجارت در مقطع لیسانس مورد
استفاده قرار گرفت. این رشته در مورد نظریه ی مدیریت و نیز اقداماتی که بوسیله ی آنها دانشجویان متعاقبا در یک
حوزه ی خاص تجربه بدست می آورند مثل حسابداری ،بازاریابی یا تجارت بین الملل ،اطلاعات و دانش پایه ای را
آموزش می دهد.
این رشته موضوعات مربوط به مدیریت کمی را تحت پوشش می دهد که با4 عملکرد مدیریتی ،هم ترازند:رهبری، سازمان دهی ،طراحی و کنترل. چون دو عملکرد آخر در مقالات مربوط به مدیریت بحران ،برجسته ترند ،بر روی تکالیف مربوط به طراحی و کنترل بیشتر متمرکز شده ایم .
کار این نوع تکالیف شامل 3 بخش بود:
a)یک بخش حقیقی، b) یک بخش کاربرد، c) بخش انعکاسی . ما این بخش تحقیقیرا طراحی کردیم تا به چند شیوه مهارت های دانشجویان در زمینه ی مدیریت مبتنی بر مدرک را افزایش دهیم. اولأ ،دانشجویان ملزم بودند که مدارک مربوط به (کیفیت )در زمینه ی طراحی و کنترل را جستجو و ارزیابی کنند. سعی کردیم با محدود کردن تحقیقات دانشجویان به لیستی از 21 ژورنال مدیریتی بازبینی شده، آنها را از وجود معیاری برای قضاوت در مورد کیفیت مدارک تحقیقی مدیریت ،آگاه سازیم. علاوه بر ژورنال های مدیریت کمی (مثل دانشگاه مدیریت وژورنال مدیریت استراتژیک). این لیست شامل ژورنال هایی می شد که موضوعات خاص و مقدماتی را چاپ می کردند که بر روی مدیریت بحران و مدیریت بلایا متمرکز می شدند(مثل بازبینی ادارات دوستی ،طراحی بلند مدت و ژورنال مطالعات مدیریتی). ثانیأ ،ما دانشجویان را ملزم کردیم که تنها 3 مقاله را به عنوان مدرک پیدا کنند وهر مقاله را به خاطر بینش های اصلی آن نسبت به طراحی و کنترل مورد بازبینی قرار دهند محدود کردن دانشجویان به 3 مقاله آنها را مجبور می ساخت که در مورد بهترین مدرک موجود ،انتخابی آگاهانه داشته با شند.ثالثاً،ما به دانشجویان کمک کردیم که ماهیت جامع مدارک تحقیقی را درک کنند و این کار را با ملزم کردن آنها به انتخاب حداقل 2 مقاله منتشر شده در دهه ی اخیر انجام دادیم.برای یادگیری عمیق مدیریت بحران و افزایش قابلیت آن ها در زمینه ی بکارگیری یک منطق مبتنی بر مدرک، بخش کاربرد را در این تکلیف طراحی نمودیم. از دانشجویان خواسته شد یک موضوع طراحی و کنترل مربوط به سیل های کوین لند را انتخاب کنند.این تکلیف شامل پیشنهادات زیر می شد:
مدیریت سطوح ظرفیت آب در سدها، ابزارهای هشدار سیل در دفاتر هواشناسی، کنترل و هماهنگی دولت ایالتی و دولت- های محلی در زمان سیل، انتشار اطلاعات در زمان بروز سیل به وسیله خدمات مدیریت بلایای دولت ایالتی یا به وسیله ی دولت محلی، هماهنگی دولت های محلی،ساختمان دولت محلی و قوانین طراحی در زمان اقدامات بهبودی پس از سیل در مناطق سیل زده و هماهنگی بنگاههای اورژانسی.
پس دانشجویان ملزم شدند که دیدگاههایی را به کار گیرند که از مقالات تحقیقی خود یاد گرفته بودند و موضوع سیل انتخابی خود را آنالیز کنند. طبق این گفته ی روسئو(2006) مدیریت مبتنی بر مدرک شامل استخراج اصول از مدارک تحقیقی و عملی ساختن آن اصول است، از دانشجویان انتظار می رفت که نشان دهند که دیدگاه های مبتنی بر مدرک آن- ها چگونه می توانند برای درک این مسئله بکار روند که مدیران، سازمان ها و یا ادارات دوستی در عمل نسبت به این سیل- ها چگونه واکنش نشان می دهند. در آخر، برای یادگیری عمیق، چالش های مربوط به مدیریت بحران و مدیریت مبتنی بر مدرک، بخش انعکاس را در این تکلیف طراحی کرده ایم. دانشجودان ملزم شدند این مسئله را منعکس کنند که آن ها از بکارگیری مدرک تحقیقی پژوهشگران در زمینه ی مدیریت عملی یک موقعیت بحرانی مربوط به یک بلای طبیعی،چه چیزی آموخته اند . برای کمک به مشخص کردن این انعکاس ها از دانشجویان خواستیم سه سؤال زیر را مدنظر قرار دهند:
a)طراحی و کنترل چگونه می تواند بهبود پیدا کرده باشد؟ b) چه چالش هایی باعث می شوند که موقعیت های خطرناک مثل سیل ها،کار طراحی و کنترل را عملی می سازند؟c) چطور می توانیم مطمئن شویم که دیدگاههای نظری در رابطه با طراحی و کنترل که در مجلات مدیریت تحقیقی چاپ شده اند ،در سازمان های واقعی ،بهتر عملی می شوند؟دو سوال اول برروی یادگیری مدیریت بحران متمرکز شده اند و سوال آخر مارا به انعکاس دادن ارزش مدیریت مبتنی بر مدرک تشویق می کند.
گام دوم ،آماده سازی دانشجویان برای تکمیل کردن این تکلیف :
طی چندین هفته برگزاری کلاس ،دانشجویان را برای انجام این تکلیف آماده کردیم. نخستین سخنرانی این دوره دانشجویان را با مدیریت به عنوان یک نظم دانشگاهی ،آشنا کرد. ما برروی فرضیه ی اصلی یک روش مدیریتی مبتنی بر مدرک ،تاکید کردیم. محققان رشته ی مدیریت تحقیقات علمی منتشر شده در ژورنال های بازبینی شده را انجام داداه اند و اصول نظری بدست آمده از یافته های آنان می تواند توسط مدیران سازمان های واقعی برای دستیابی به نتایج بهتر ،بکار گرفته شود.سخنرانی دوم پیشرفت تاریخی مدیریت را به عنوان یک رشته ی تحقیقی علمی ،مشخص ساخت.هر چند برخی از روش های مدیریتی مورد بحث قرارگرفتند،آزمایشات هاوسورن و مدیریت علمی تیلور به عنوان زیر بنای دانشکده ی روابط انسانی،به عنوان نمونه هایی از روش مدیریت مبتنی بر مدرک،توسط دانشجویان به راحتی شناسایی شدند.در سخنرانی سوم،هم این تکلیف و هم موضوعات کلی این دوره که مرتبط با موضوع طراحی و کنترل بودند،ارائه شدند.این سخنرانی با توضیح مفصل الزامات کاری تکلیفغ مربوط به سیل های کوین لند آغاز شد.دانشجویان از بخش های تحقیقی،کاربرد و انعکاس این نوع تکلیف به صورت کامل آگاه شدند.این کار به یک کلاس 30 دقیقه ای نیاز داشت.90دقیقه دیگر به ارائه یک سخنرانیدر مورد موضوع طراحی و کنترل اختصاص یافت.این سخنرانی به شکلی شفاف موضوعات مربوط به مدیریت بحران را تحت پوشش قرار نداد اما حاوی مفاهیم مرتبط زیر بود:
a) ابزارها و تکنیک های طراحی که به خاطر عدم قطعیت پیش بینی،طراحی سناریو و طراحی احتمال،به کار برده می شوند.
b) چالش متعادل سازی تشریفات و انعطاف پذیری طراحی و مشکلات باالقوه طرح ها به خاطر واقعیت های روزمره ی شرایط بحرانی،خارج از دسترس می شوند.
c) چالش هم تراز کردن طراحی و کنترل استراتژیک،تاکتیکی و عملیاتی در زمانی که محیط ها به سرعت در حال تغییرند.
d) نیاز به اینکه سیستم های کنترل قابل درک،درست،به موقع و منعطف نسبت به احتمالات باشند.
e) مزایای کنترل غیر متمرکز در محیط های ناپایدار
علاوه بر این سخنرانی،دانشجویان در یک کلاس خصوصی یک ساعته شرکت کردند و در آن نظریات مربوط به طراحی و کنترل را در یک مطالعه ی تجاری موردی به کار بردند.دانشجویان یک ماه بعد از سخنرانی مربوط به طراحی و کنترل وقت داشتند که با بکارگیری مدیریت مبتنی بر مدرک در سیل های کوین لند ،تکلیف خود را کامل کنند. منابع علمی مربوط به مدیریت مبتنی بر مدرک خاطر نشان می سازند که یکی از موانع اجرای آن در آموزش دانشجویان و علمی ساختن مدیریت ،فقدان آموزش های لازم در زمینه ی دسترسی و جستجوی مقالات علمی از قبل بازبینی شده است . بنابراین ،کتابداری و کارکنان تدریس کننده ی این رشته برای پشتیبانی از دانشجویان در زمینه ی بخش تحقیقی این تکلیف،مشاوره و آموزش کلاسی را به دانشجویان ارایه دادند. کتابخانه ی دانشگاه ،در زمینه ی جستجوی ،یک آموزش کلی را ارایه ارایه داد. قبل از شروع ترم کارمندان تدریس این رشته در مورد این تکلیف و استراتژی های تحقیقی مناسب برای ژورنال های تحقیقی،با کتابخانه در ارتباط بودند.با شروع ترم کتابخانه جلسات آموزش عمومی را برای دانشجویان دانشکده ی اقتصادی (تجارت)راه اندازی کرد و در مورد استفاده از امکانات کتابخانه در زمینه ی پیدا کردن اطلاعات ،از جمله جستجوی پایگاههای داده ای مربوط به مقالات ژورنال های بازبینی شده،راهنمایی لازم را ارایه داد.این جلسات آموزشی یک ساعته هرهفته در چندین زمان برگزاری شدند و در اولین هفته ی سخنرانی ها آغاز و تا هفته ی آخر پایان تکلیف ادامه یافت.هر چند این جلسات آموزشی ،با هدف خاص تعیین الزامات کاری تکلیف مربوط به سیل برگزار نشدند،بعد از جلسات کتابداران به صورت تک به تک تمام دانشجویان مشاوره و به سوالات آنها در رابطه با این تکلیف پاسخ دادند. این کتابخانه تخمین زد که 10تا 15% دانشجویان شرکت کننده در این دوره ،جلسه ی آموزشی مهارت های کتابخانه ای اختیاری را کامل کردند.طی این دوره ،آموزش های بخصوص بیشتری را در زمینه ی جستجوی منابعی که متمرکز براین بودند،ارایه دادیم. یکی از محققان برای راهنمایی دانشجویان در زمان فرآیند جستجوی پایگاه های داده ای کتابخانه به منظور پیدا کردن مقالات مرتبط با این تکلیف ،یک روش ثبت خاص را ابداع کرد.این ثبت 45 دقیقه ای هم موضوعاتشنیداری و هم دیداری رادر بر می گرفت. چون او در مورد هر گام این فرایند تحقیقی ،یک توضیح صوتی می دادعکس های صفحه ی این نوع توالی را از طریق تایپ کردن لغات کلید در داخل پایگاه های داده ای الکترونیکی کتابخانه مشاهده کردند،که مقالات موجود در ژورنال های مورد تایید را نشان می دادو تایید می کرد که این مقاله در چارچوب زمانی قابل قبولی چاپ شده و برای بررسی تناسب آن با این تحقیق ،خلاصه ای از آن را می خواندند.با بیان اینکه واژه های تحقیقی طراحی و کنترل برای این تکلیف بسیار وسیع و کلی بودند،مولف به دانشجویان توصیه کرد که کلید واژه های جزیی تر و خاص تری را انتخاب کنند که با موضوع مورد علاقه ی آنها در زمینه ی مدیریت سیل تناسب داشته باشد.این ثبت به وب سایت مخصوص این تکلیف ارسال شد تا دانشجویان بتوانند بار ها آن را مشاهده کنند. علاوه بر این ثبت ،کارمندان تدریس این دوره هنگامی که دانشجویان در زمان جستجوی مقالات با مشکل مواجه می شدند به آنها مشاوره ی فرد می دادند مکررا به دانشجویان گفته می شدکه معیار کلیدی انتخاب یک مقاله باید توانایی آنها در بکارگیری یافته های تجربی و یا مفهومی مقاله باشد که از طریق آن بتوانند نسبت به موضوع انتخابی (مربوط به سیل)،دیدگاهی را بدست آورند.یعنی اگر دانشجویان نتوانند ببینند که یک مقاله چه ارتباطی با موضوع آن سیل دارد،نباید از آن مقاله در تکلیف خود کنند زیرا در این تکلیف بخش های تحقیق و کاربرد
روابط متقابلی با یکدیگر دارند . بخاطر این ارتباط متقابل،دانشجویان تشویق می شدند که قبل از جستجوی منابع
بازبینی شده به منظور پیدا کردن نظریات و مفاهیمی که در درک آنها،کمک به دانشجو می کنند،موضوع خود در
رابطه با سیل را انتخاب و جستجو کنند.
گام 3،ارزیابی این تکلیف درسی:
تکالیف دانشجویان رادر برابرسر فصل علامت گذاری در ضمیمه یc مورد ارزیابی قرار داده ایم (بر روی
سایت.......به صورت آنلاین موجود است).سر فصل های علامت گذاری شده برای هر معیار به یک نشان گذار نیاز
دادند تا قضاوت ها را در مقابل معیار کیفی و استاندارد های سلسله مراتبی هر عملکرد،قرار دهند.مطابق با اصول
رده بندی سازنده(بیگز1999) و ارزیابی معبار منبع (نورتون 2009،سادلره200)سرفصل علامت گذاری خود را
طراحی کردیم تا ارزیابی کنیم که دانشجویان چگونه به نتایج یادگیری مورد مورد نظر در این تکلیف ،دست پیدا کرده اند. همانطور که قبلا گفتیم هدف این تکلیف افزایش قدرت یادگیری مبتنی بر مدرک بود و این کاربه وسیله ی ملزم
کردن دانشجویان به تحقیق ،به کارگیری و انعکاس منابع علمی مدیریت در طول زمان بروز لحظه ی قابل آموزش مربوط به یک بلای طبیعی ،انجام گرفت بنابرین سر فصل علامت گذاری معیارها و استانداردهایی را برای نشان گذارها بکار می برد تا در مورد موارد زیر قضاوت شودa)عمق میزان درک دانشجو تفکر اصلی او دررابطه با
نظریات طراحی و کنترل به همان شکلی که در منابع انتخابی مدرکش گزارش شده b)عمق بکارگیری دیدگاه های تی
وری دانشجو برای عملی ساختن مدیریت در رابطه با سیل های کوین لند c)عمق انعکاس دانشجو در رابطه با
میزان یادگیری او به همان شکلی که در نتیجه گیری دانشجو آمدهd)سطح نوشتاری و تحقیقاتی دانشجو.این سرفصل
علامت گذاری (که دانشجویان برگه ی انجام تکلیف را دریافت کردند) ابزاری برای برقراری ارتباط دربین
انتظارات عملکردی آنها قبل از تکمیل تکلیف است . بعد از اینکه دانشجویان تکالیف خود را تحویل دادند ،سرفصل
علامت گذاری برای ارزیابی سطح شایستگی آنها در زمینه ی دستیابی به نتایج یادگیری مورد نظر و برای رده بندی
نمرات مبتنی بر این تکلیف مورد استفاده قرار گرفت . هیچ کدام از مولفان این مقاله ،علامت گذاری این تکلیف را
تقبل نکردند.در عوض یکی از مولفان برای ارزیابی تکالیف در مقابل سرفصل ها،8علامت را بکار برد. او قبل از
شروع علامت گذاری باکل گروه علامت گذار ملاقات کرد تا استانداردهای علامت گذاری و سر فصل بندی را
توضیح دهد.او همچنین بعد از تکمیل یک نمونه ی حاوی 30 تکلیف توسط علامت گذار،با هر علامت گذار ملاقات
کرد تا مطمین شود که علامت گذاران از نظر بکارگیری سر فصل ها با هم اتحاد دارند .در مجموع ،782 دانشجو
در تاریخ اتمام کار ،تکالیف خود را تحویل دادند بیش از 98% این دانشجویان از بین لیست ژورنال های مشخص
شده در این تکلیف ،حداقل یکی از مقاله های خود را انتخاب کردند و 87%دانشجویان از بین لیست تاکید شده،تمام
سه مقاله را انتخاب کردند در بخش بعدی ،ارزیابی چگونگی عملکرد دانشجویان در این تکلیف را ارایه خواهیم داد.
ارزیابی نتایج دانشجویان در رابطه با تکلیف مربوط به سیل کوئیزلند:
طبق علاقه ی ما به استفاده از مدیریت مبتنی بر مدرک برای ارتقاء یک لحظه ی قابل آموزش مربوط به سیل های
کوین لند ،تکلیف های تحویل داده شده را ارزیابی کردیم تا در مورد موثر بودن روش مادر افزایش یادگیری
دانشجویان ،به برخی استنباط ها برسیم . همانطور که در جدول1 نشان داده شده ،ژورنال های زیر اکثر مقالات
انتخاب شده توسط دانشجویان را منتشر کردند:طراحی بلند مدت،ژورنال مدیریت استراتژیک ،ژورنال دانشکده ی
مدیریت و بازبینی اداره دولتی .تقریبا نیمی از مقالاتی که دانشجویان انتخاب کرده بودند از بین این 4 ژورنال بودند.
مقالاتی که به صورتی ویژه به مدیریت بحران و بلایا پرداخته بودند بیشتر مربوط به ژورنال بازبینی اداره ی دولتی
،طراحی بلند مدت ،علم مدیریت و ژورنال مطالعات مدیریتی بود. ضمیمه D،حاوی 20مقاله است که اکثر آنها توسط دانشجویان انتخاب شدند. یک مقاله در رابطه با طراحی استراتژیک در محیط های آشفته ،تقریبا 12%دانشجویان انتخاب شد،بعد از آن مقالاتی در رابطه با مدیریت خطر(حدود7%)و طراحی ظرفیت (6%)قرار داشتند . دو مقاله ی در بین دانشجویانی متداول بودند که بررسی کاهش سیل در منطقه را انتخاب کرده بودند شش مقاله که د رلیست 20مقاله برتر بودند بر روی مدیریت بحران و بلایا بیشتر متمرکز شده بودند و 4 مقاله ی دیگر مدیریت خطر و آشفتگی یاناپایداری محیطی را مورد بررسی قرارداده بودند.بقیه ی مقالات مربوط به طراحی و کنترل،جنبه ی مدیریت عمومی (کلی)را مدنظر قراردادند.
جدول 1-خلاصه ی انتخاب مجلات توسط دانشجویان :
1-مجلات در لیست تأیید شده 2-طراحی بلند مدت 3-مجله ی مدیریت استراتژیک 4-آکادمی مجله ی مدیریت 5-بازنگری مدیریت عمومی 6-مجله مطالعات مدیریت 7-علوم مدیریت 8-مجله ی مدیریت عملیات 9-آکادمی بازنگری مدیریت 10-مجله مدیریت 11-مجله بریتانیایی مدیریت 12-مطالعات سازمانی 13-مجله ریسک تجاری 14-مجله ی تحقیق مدیریت 15-مجله رفتار سازمانی 16-آکادمی یادگیری و آموزش مدیریت 17-روابط انسانی 18-علوم سازمانی 19-فصل نامه ی علوم اداری 20-مدیریت عمومی 21-تئوری و عمل کارآفرینی 22-سازمان 23-جمع کل 24-مقالات کلی برگزیده 25-مقالات مدیریت بحران.
a-طرح کدگذاری مقالات در کتاب درسی آمده است b-علاوه بر 689مقاله در لیست تأیید نشده دانشجویان 91 مقاله را از مجلات تأیید نشده انتخاب می کنند.
انتخاب مقالات مجله را می توان به طور گسترده به عنوان مقالات مدیریت عمومی یا مقالات مدیریت بحران طبقه- بندی کرد.می خواهیم بدانیم آیا دانشجویانی که مقالات مدیریت بحران را انتخاب می کنند در تکالیفشان بهتر از دانشجویانی هستند که مقالات مدیریت عمومی را در مورد طراحی و کنترل انتخاب می کنند.اگرچه دانشجویان به صراحت به طرف یک مقاله سوق داده شدند آنها دارای دستورالعمل انتخاب مقالاتی بودند که می توانستند ببینند و مرتبط با موضوع مدیریت غذایی آنان و قابل اعمال بودندما حدس زدیم که قابلیت اعمال مدیریت بحران برای دانشجویان واضح تر است ودر صورت درست بودن این حدس دانشجویانی که مقالات مدیریت بحران را انتخاب کردن هنگام ارزیابی عملکرد بهتری در تکالیفشان از خود نشان می دادند. روش هایی که برای تحلیل این احتمال توصیف کردیم در زیر آمده است. تحلیل آماری انتخاب دانشجویان بین مقالات مدیریت عمومی و مدیریت بحران ما یک تحلیل آماری دانشجویان :
ما یک تحلیل آماری از انتخاب های صورت گرفته توسط دانشجویان بین مقالات مدیریت عمومی و مدیریت بحران و عملکرد آنان بر روی تکالیف انجام داده ایم این عملکرد با علامت عددی مشخص شده با مارکر قرمز جهت نشان دادن موفقیت دانشجویان در رسیدن به نتایج یادگیری مورد نظر مورد ارزیابی قرار گرفت .ما نمونه ی داده ها را تنها محدود به آن دسته از دانشجویانی ساختیم که هر سه مقاله ی خود را از مجلاتی در لیست تایید شده انتخاب کردند.با توجه به اینکه دانشجویان یک علامت آن ها در نمونه روابط بین انتخاب مدیریت بحران د ر مقابل مقالات مدیریت عمومی و عملکرد آن ها را بر روی علامت قرمز بر هم زند.نمونه داده های دانشجویانی که فقط از مجلات تایید شده استفاد همی کنند 685تکلیف کلی را همراه با دانشجویانی که 689مقاله ی مختلف از مجلات تایید شده انتخاب می کنند نشان داده است.
سپس 689 مقاله در دو گروه در دو گروه مدیریت بحران و مدیریت عمومی کدگذاری شدند یک طرح کدگذاری اولیه با استفاده از کلمات کلیدی نوشتجات مدیریت بحران (بحران ،حادثه مدیریت اضطراری ،کاهش بحران یا فاجحه ،برنامه ریزی ،آمادگی ،واکنش ،بازاریابی ،تصمیم گیری تحت فشار ،بلای ناگهانی)طراحی شد.دو تا از محققان جداگانه عنوان 70مقاله (حدودا10% از کل مقالات)را خواندند و سایر کلمات کلیدی مربوط به مدیریت بحران را شناسایی کردند پس از بحث و گفتگو طرح کدگذاری گسترده شد
تاکلمات کلیدی مربوط به ریسک و عدم اطمینان (ریسک، ابهام، اشفتگی محیطی، حوادث کمیاب، محیط دینامیک)، فشار زمانی (تصمیم گیری سریع، پاسخ سریع) و حوادث بحرانی خاص را در برگیرد.پس از توافق برسر طرح کدگذاری دو محقق به طور جداگانه لیست کامل مقالات را بر اساس عنوان آن ها کدگذاری کردند. مقالات مدیریت بحران به صورت (1) و مقالات مدیریت عمومی به صورت (0) کدگذاری شدند.هر عنوانی که کدگذار در مورد آن نامطمین بود با یک علامت سوال علامت گذاری شد و چکیده ی مقاله برای تعیین کد مناسب بررسی شد.مقایسات بین دو کدگذارتوافق95% نشان داد که این سطح خیلی بالای قابلیت اطمینان آزمون گر را می رساند اختلافات از طریق بحث و مراجعه به چکیده ی مقاله حل شدند.هنگامی که کدگذاری کامل شد103مقاله و586مقاله به ترتیب به صورت مدیریت بحران و مدیریت عمومی کدگذاری شد.تحلیل آماری روابط بین انتخاب مقالت دانشجویان و نمره ی تکالیف آنان(براساس عملکرد آنها د رمقابل علامت قرمز)به صورت زیر پیش می رود برای هر کدام از 685دانشجو هرکد اختصاص یافته به هر سه مقاله ی انتخاب شده برای بدست آمدن یک نمره از 3 نمره جمع بسته دانشجویانی که سه مقاله ی مدیریت بحران را انتخاب کردند و هیچ مقاله ی و هیچ مقاله ی مدیریت عمومی ای دریافت نکردند نمره ی 3 گرفتند همراه با آن ها گروهی که متشکل از 59 دانشجوبود یک نمره ی میانگین 22.8 از30گرفتند.دانشجویانی که دو مقاله ی مدیریت بحران و یک مقاله ی مدیریت عمومی را انتخاب کردند نمره ی 2را کسب کردند که متشکل از128دانشجو با یک نمره ی میانگین22.5بودند.دانشجویانی که یک مقاله مدیریت بحران و دو مقاله ی مدیریت عمومی انتخاب کردند نمره ی 1 کسب کردند که این گروه متشکل از 217دانشجو با نمره ی میانگین 22.1بودند.دانشجویانی که هیچ مقاله ی مدیریت بحرانی انتخاب نکردند و سه مقاله ی مدیریت عمومی را انتخاب کردند نمره ی صفر را کسب کردند که این گروه متشکل از 281دانشجو با یک نمره ی میانگین 21.5بودند ما یک هم بستگی مثبت چشمگیر اما ضعیف بین انتخاب مقالات مدیریت بحران توسط دانشجویان و عملکرد آن ها بر روی تکلیف ارزیابی شده در مقابل نتایج یادگیری مورد نظر روی علامت قرمز مشاهده کردیم. به طور کلی دانشجویان صرف نظر از انتخاب مقالاتشان در تکالیفشان با پشتیبانی ابزار آموزشی یک روش مدیریت مبتنی بر شواهد برای مدیریت بحران در تعمق بخشیدن به یادگیری دانشجویان خوب عمل کردند.عقیده این است که هم بستگی بین مقالات مدیریت بحران و عملکرد تکلیف رابطه ی بین تحقیق و مولفه های کاربردی عمل تکلیف را نشان می دهد. دانشجویانی که در انتخاب شواهدی در مولفه ی تحقیق بیشتر متمرکز بودند قادر به تحلیل عمیق تری در مولفه ی کاربردی خود بودند. د رحالی که مطالعات قبلی مدیریت عمومی دید گسترده تری به روی طراحی و کنترل چارچوب های سازمانی گشودند این مطالعات در مورد مدیریت بحران مجموعه ای از مفاهیم خاص و یک زبان مخصوص موقعیت های بحرانی را فراهم ساختند. بنابراین آن دسته از دانشجویانی که انتخاب های دقیق تری میان شواهد علمی موجود داشتند بیشتر قادر به استفاده از آگاهی هایی بودند که آن ها از این مطالعات برای ارزیابی مسائل طراحی و کنترل خاص در حادثه ی سیل کوئینزلند بدست آورند.
تحلیل کیفی بازخورد دانشجویان نسبت به یادگیری آنان :
مؤلفه ی بازخورد تکلیف های واگذار شده فرصتی برای بررسی اینکه آیا اختلافی در یادگیری بین دانشجویانی که تمام مقالات مدیریت بحران را انتخاب کردند و آن هایی که تمام مقالات مدیریت عمومی را انتخاب کردند، به وجود آوردند. دانش آموزان باید یک بازخورد شخصی 400کلمه ای را در مورد یادگیری شان به عنوان بخش نهایی تکلیف 1800 کلمه ای می نوشتند. جهت آگاهی بیشتر نسبت به چگونگی انتخاب مدارک که بر یادگیری دانش آموزان تأثیر می گذارد بازخورد شخصی 400 کلمه ای را از دو نمونه تکلیف مقایسه نموده ایم. یک نمونه ی 15تایی از تکالیف دانشجویی که فقط برای مقالات مدیریت بحران به کار رفت از 59 تکلیف انتخاب شد. انتخاب نمونه براساس ارتباط
با مدیریت بحران با هر مقاله در این 15 تکلیف بود که به شدت برروی مدیریت حادثه و بحران متمرکز بود تا اینکه مفاهیم گسترده تر ریسک و عدم اطمینان. نمونه ی دوم متشکل از 15 تکلیف بود که فقط از 281تکلیف که فقط از مقالات مدیریت عمومی استفاده می کرد انتخاب شد. هر تکلیف در نمونه ی بعدی به عنوان یک جفت همسان برای یک تکلیف در نمونه ی اولیه در قالب نمره ی تکلیف انتخاب شد. نمره ی میانگین اعطا شده برای هر دو نمونه 2/22از30 نمره با انحراف 519/3بود. استفاده از یک طرح جفت های همسان ما را از مقایسه بازخوردهای شخصی از«چیزی» که یادگیری بین دو نمونه ی دانش آموزان رخ داده مطمئن می سازد که همان سطح درستی را در مورد تکالیف کلی براساس انواع مختلف مقالات به عنوان منبع مدرک آن ها نشان داده است. مؤ لفه ی بازخورد تکلیف میان مدیریت بحران و نمونه های مدیریت عمومی مقایسه شد. یکی از محققان موضوعات هر کدام از سه سؤال فکری را با مقایسه ی درونی نمونه و با نمونه دیگر کدگذاری کرد. نتایج این کد گذاری موضوعی در جدول 2 نشان داده شده که نشان می دهد دانش آموزان در هر دو نمونه پیشرفت مشابهی در برنامه ریزی و کنترل در طی حادثه ی سیل با کاربرد انعطاف پذیری بیشتر در طرح ها و کنترل پیش خورد
مطالب مشابه :
Less calf mortality in the first 24 hours
سایر اقدامات مثل آغوز مناسب، تهویه، ضد عفونی بند ناف و سایر اقدامات مدیریتی جایگاه خاص خود
نقش نظریه در مدیریت
سازمانی و مدیریتی یکی از فرد خاص در یک موقعیت اقدامات و تصمیم
مقاله ژورنال 2013در خصوص مدیریت بحران
(تصمیمات مدیریتی و اقدامات سازمانی که بوسیله ی حوزه ی خاص تجربه بدست می آورند مثل
آسيب شناسي ومدیریت آسیب های سیاسی زلزله احتمالی تهران
این برنامه مدیریتی باید خاص زلزله احتمالی بوده و اقدامات مدیریتی بلند مدت باید قطع نظر
مدیریت دانش
امروزه، مدیریت دانش و مدیریت نوآوری دو حوزه مدیریتی متمایزی هستند که به نظر می رسد دارای
مدیریت بحران پدافند غیر عامل
اقدامات مدیریتی: شامل اقدامات وسیعی است از جمله تهیه دستورالعمل های خاص و تعیین وظایف
معیارهای بازاریابی : دیدگاههای مدیران برزیلی
یافته ها، عملکرد مدیریتی برزیلی هدف این پژوهش بررسی نتایج مالی که ناشی از اقدامات خاص
آسيب شناسي ومدیریت آسیب های سیاسی زلزله احتمالی تهران
این برنامه مدیریتی باید خاص زلزله احتمالی بوده و اقدامات مدیریتی بلند مدت باید قطع نظر
برچسب :
اقدامات خاص مدیریتی