تکلیف درس روش تحقیق
هدف این پژوهش مقایسه هوش فرهنگی،احساس تنهایی،فرسودگی تحصیلی و سلامت روان در دانشجویان دختر کارشناسی ارشد بومی و غیر بومی است که جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دختر ارشد دانشگاه چمران اهواز در سال 1390 بود. نمونه مورد بررسی 100 نفر دانشجوی دختر کارشناسی ارشد بومی و غیر بومی(50 نفر بومی و 50 نفرغیر بومی) بود که به صورت تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند. روش پژوهش،از نوع علی-مقایسه ای می باشد.ابزار گردآوری داده ها شامل: 1-مقیاس احساس تنهایی که پرسشنامه احساس تنهایی توسط دان راسل و کارولین (1980)،از سومین نسخه تجدید نظر شده مقیاس احساس تنهایی اقتباس شده است. پایایی این مقیاس را به روش بازآمایی 94/0 گزاش کردند. در این پژوهش پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ 73/0 و روش تنصیف اسپیرمن –براون70 / 0به دست آمده است،و با استفاده از روش روایی ملاکی همزمان، روایی69 /0 به دست آمد. 2- پرسشنامه فرسودگی تحصیلی: توسط برسو و همکاران (1997) ساخته شد. 15 ماده دارد و با مقیاس لیکرت درجه بندی شده است. برای محاسبه پایایی این پرسشنامه با استفاده از ضرایب آلفای کرونباخ و ثنصیف به ترتیب 86/ 0 و80/ 0 به دست آمده است. روایی آن با استفاده از محاسبه همبستگی ساده با یک سوال ملاک محقق ساخته 65/0 محاسبه شده است. 3- پرسشنامه سلامت عمومی: در سال 1979 توسط گلدبرگ و هیلیر ساخته شده است. شامل 28 سوال و 4 مقیاس است. پایی پرسشنامه با استفاده از روش آلفای کرونباخ 85 / 0به دست آمده است و روایی آن با استفاده از محاسبه همبستگی ساده با یک سوال ملاک محقق ساخته 63/0 محاسبه شد. 4- پرسشنامه هوش فرهنگی: 20 سوالی توسط انگ و همکاران در سال 2004 طراحی شده است. پایایی و روایی آن با استفاده از از ضرایب آلفای کرونباخ و تنصیف به ترتیب83 /0 و85 / 0به دست آمد و روایی آن 68/ 0محاسبه شده است.در تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آمار توصیفی و استنباطی و تحلیل واریانس استفاده شده است.
فرضیه های پژوهش شامل: 1- بین هوش قرهنگی،احساس تنهایی،فرسودگی تحصیلی و سلامت روان در دانشجویان دختر بومی و غیر بومی تقاوت وجود دارد. 2- بین خرده مقیلس های فرسودگی ثحصیلی (خستگی تحصیلی،بی علاقگی و ناکارآمدی) دانشجویان دختر بومی و غیر بومی تفاوت وجود دارد. 3- بین خرده مقیاس های سلامت روان (نشانه های جسمانی،اختلال اضطراب و خواب،اختلال در عملکرد اجتماعی و افسردگی) دانشجویان دختر بومی و غیر بومی تفاوت وجود دارد.
نتایج نشان داده است که هوش فرهنگی،احساس تنهایی،فرسودگی تحصیلی دانشجویان دختر کارشناسی ارشد غیر بومی بیشتر از دانشجویان دختر بومی و سلامت روان دانشجویان دختر بومی بهتر از دانشجویان دختر غیر بومی است. به طور کلی، بین دانشجویان دختر بومی و غیر بومی از لحاظ هوش فرهنگی ،احساس تنهایی،فرسودگی تحصیلی و سلامت روان تفاوت معنی داری وجود دارد.
مطالب مشابه :
فرسودگی تحصیلی
متغیرفرسودگی به موقعیتها و بافتهای آموزشی گسترش پیدا کرده که از آن با عنوان فرسودگی تحصیلی
پرسشنامه فرسودگی تحصیلی
پرسشنامه فرسودگی تحصیلی . mbi-ss. فرسودگی تحصیلی در میان دانشجویان دانشکده، اشاره به احساس
کمال گرایی و فرسودگی تحصیلی
کمال گرایی و فرسودگی تحصیلی نویسنده: مرضیه اصلانی ارتقای بهداشت روانی محیط دانشگاه به
تکلیف درس روش تحقیق
هدف این پژوهش مقایسه هوش فرهنگی،احساس تنهایی،فرسودگی تحصیلی و سلامت روان در دانشجویان
چکیده-تحلیل عامل ساختاری مقیاس فرسودگی تحصیلی (MBI-SS)
وبلاگ جامع روانشناسی صنعتی و سازمانی - چکیده-تحلیل عامل ساختاری مقیاس فرسودگی تحصیلی (mbi-ss
رابطه بین خودکارآمدی و کیفیت تجارب یادگیری با فرسودگی تحصیلی
رابطه بین خودکارآمدی و کیفیت تجارب یادگیری با فرسودگی تحصیلی دانشجویان کارشناسی ارشد
فرسودگی شغلی
ارتباط سندرم فرسودگی شغلی مادران پرستار و رابطه آن با جنسیت، مدرک تحصیلی، مقطع
مجموعه پرسشنامه های روانشناسی
پرسشنامه فرسودگی مدرسه ای سالملا آرو و پرسشنامه فرسودگی تحصیلی
فرسودگی و مولفه های آن
فرسودگی و مولفه های آن. مقدمه. به طور مرسوم فرسودگی به عنوان یک سندرم سه بعدی مورد توجه قرار
برچسب :
فرسودگی تحصیلی