وظایف مدیر پروژه عمرانی-ساختمانی

وظایف مدیر پروژه عمرانی-ساختمانی
 1- مطالعه دقيق پيمان منعقده فيمابين شركت و كارفرما و آگاهی از تعهدات طرفين قرارداد و داشتن اطﻼعات كافی و كلی از نقشه ها و مدارك منضم به پيمان و همچنين آشنایی كافی با فعاليتها و عمليات موضوع پيمان و برنامه زمانبندی اجرای عمليات.

2- آگاهی كافی از قيمتهای روز مصالح و دستمزدها و هزینه اجرای عمليات موضوع پيمان و آگاهی از فهارس بهاء منتشره از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی كشور و داشتن توانایی ﻻزم به منظور آناليز بهاء واحد كارهای مربوط به موضوع پيمان و داشتن تخصص و تجربه كافی در زمينه مدیریت كارگاهی و مدیریت پروژههای عمرانی و آگاهی ﻻزم در مورد بخشنامه های مهم سازمان مدیریت و برنامه ریزی مرتبط با كارهای حوزه مدیریت خود.

 3- دارای توانمندیهای مدیریتی ﻻزم برای هدایت پروژه و كارگاه و برخورداری از متانت وشيوایی لازم در طرح مسائل پروژه و در دفاع از حقوق شركت و تلاش  در جهت حفظ منافع شركت و توانمند برای كاهش زیانهای احتمالی پروژه و شركت.

 4- آگاهی كافی از »آیين نامه معاملات« و ضوابط و مقررات شركت و آشنائی با ضوابط و مقررات »مالی« و نحوه استفاده از صورت هزینه ها و سایر مدارك در چگونگی صدور سند حسابداری.

 5- ارائه پيشنهاد چگونگی سازماندهی كارگاه و چارت سازمانی اداره كارگاه و پيشنهاد و معرفی رئيس كارگاه یا سرپرست كارگاه و یا درخواست عزل سرپرست كارگاه به همراه ارائه دﻻیل ﻻزم و كافی و تلاش در زمينه ایجاد نظم و هماهنگی در پروژه و كارگاه به منظور تضمين صحت و سرعت عمليات اجرایی و فراهم نمودن قابليت انجام بهينه وظایف محوله به كارگاه تحت مدیریت خود.

 6- نظارت كلی بر نحوه كار كارگاه و مشاركت در حل و فصل کلان كارگاه و راهنمایی و هدایت سرپرست كارگاه در چهارچوب وظایف محوله و به گونه ای كه به وظایف و اختيارات سرپرست كارگاه لطمه ای وارد نشود و شأن سرپرست كارگاه نيز حفظ و رعایت شده باشد.

 7- نظارت بر عملكرد رئيس یا سرپرست كارگاه و اعمال كنترلهای ﻻزم به منظور حصول اطمينان از انجام مطلوب و به موقع وظایف وی در كارگاه و ارائه گزارش به معاون فنی و اجرایی شركت در مورد مشکلات و مسائل كارگاه و ارائه پيشنهاد و راه حل جهت حل و فصل مسایل كارگاهی.

 8- ایجاد ارتباط فعال و مطلوب با كارفرما و مشاور (دستگاه نظارت) و نمایندگان آنها در چهارچوب پيمان و منافع شركت و دریافت نظرها و دیدگاههای ایشان در مورد كار و پروژه و انتقال نظر و دیدگاهها به معاون اجرایی شركت و همچنين تلاش در جهت تحقق نظرها و دیدگاههای مذكور در چهارچوب پيمان و منافع شركت و ارائه راهكارهای مناسب به منظور حل و فصل مسائل پروژه و تسریع در عمليات اجرایی و دفاع از حقوق و منافع شركت در مقابل كارفرما و مشاور و نمایندگان آنها.

 9- نظارت مستمر بر انجام به موقع فعاليتهای كارگاهی، به ویژه عمليات مستندسازی كار و پيگيری دریافت مصوبه صورتجلسات و تأیيدات كارفرما و مشاور.

 10- عمليات دریافت آمار و اطﻼعات از نحوه انجام عمليات و ارائه گزارشهای نوبه ای به شركت (معاون اجرایی) به گونه ای كه شركت از روند كار، آمار و اطﻼعات كافی داشته باشد.

 11- نظارت بر تهيه و ارائه ليست بيمه كارگاه و همچنين نظارت بر چگونگی پرداخت كسور قانونی در كارگاه و پيگيری دریافت مفاصاحساب بيمه و در موارد خاص دریافت مفاصاحساب دارایی مربوط به پروژه و ارائه مفاصاحساب به شركت.

 12- دریافت دیدگاهها و خط مشی تعيين شده از سوی شركت برای پروژه و كارگاه و پيگيری تحقق این دیدگاهها و خطی مشیها و رعایت دقيق آنها .

 13- پيگيری تشكيل جلسات با كارفرما و مشاور به منظور دفاع از حقوق و منافع شركت و پروژه و شركت فعال در جلسات مذكور با هماهنگی و در معيت نمایندهای از شركت و پيگيری ﻻزم به منظور اجرای مفاد صورتجلسات مذكور و ارائه گزارش نتایج حاصل از پيگيریها به شركت (معاون اجرایی شركت).

 14- نظارت و كنترل هزینه های كارگاه و مقایسه با درآمدهای حاصل از كار كارگاه و برنامه ریزی و انجام اقدامات مقتضی به منظور ایجاد و حفظ منافع و سود شركت از بابت اجرای پروژه.

 15- تأیيد صورت هزینه ها و اسناد و مدارك ارسالی از كارگاه و ارائه آنها به شركت.

 16- تنظيم برنامه زمانبندی تهيه و تدارك مصالح و مایحتاج كارگاه با كمك و هماهنگی سرپرست كارگاه و یا تأیيد برنامه تهيه شده مذكور در كارگاه و ارائه یك نسخه از اینگونه برنامه ها به شركت و همچنين نظارت بر برنامه درآمد و هزینه كرد كارگاه و پيگيری تهيه به موقع صورت وضعيت های كاركرد و مشاركت در دفاع از صورت وضعيت به همراه سرپرست كارگاه یا نماینده فنی كارگاه و پيگيری وصول مطالبات پروژه و شركت از كارفرما.

 17- ارائه به موقع گزارش مربوط به سود و زیان احتمالی پروژه و اعلام هشدارها و راهكارهای مناسب و به موقع به شركت و كارگاه به منظور حفظ منافع شركت و كارگاه.

 18- انجام اقدامات و وظایف محوله از سوی معاون اجرایی شركت و یا مدیرعامل شركت. نکته مهم: چنانچه در شرایط خاص، مدیر پروژه براساس دستور مستقيم مدیرعامل شركت اقدامی بنماید، مدیر پروژه موظف است قبل از انجام وظيفه یا كار محوله ، معاون اجرایی را مطلع نماید، این امر به منظور حفظ هماهنگی مدیران شركت ضروری خواهد بود.


مطالب مشابه :


معرفی نرم افزارهای مدیریت پروژه MSP و Primavera

مدیریت پروژه حرفه ای - معرفی نرم افزارهای مدیریت پروژه MSP و Primavera - کلیه مباحث مربوط به مدیریت




روند اجرایی پروژه های ساختمانی

روند اجرایی پروژه های ساختمانی. ۶- کنترل پروژه‌ها با توجه به برنامه زمانبندی ارائه شده




وظایف مدیر پروژه عمرانی-ساختمانی

مهندسی عمران - عمران - وظایف مدیر پروژه عمرانی-ساختمانی - اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما می




اهداف تهیه متره و برآورد (قسمت دوم)

برنامه زمانبندی همایش (Agenda) نرم افزارهای Sewer و Loop برای درس آب و فاضلاب و پروژه.




مصالح ساختمانی

مدیریت پروژه و مصالح ساختمانی ولی پر از نکته می باشد .در نتیجه در زمانبندی مناسبی




نمونه فرم پیشرفت فیزیکی پروژه های ساختمانی

مهندسی عمران راه و ساختمان - نمونه فرم پیشرفت فیزیکی پروژه های ساختمانی - ایجاد ارتقاء دانش




کنترل پروژه و مراحل آن

مدیریت پروژه حرفه ای - کنترل پروژه و مراحل آن - کلیه مباحث مربوط به مدیریت پروژه در ایران و جهان




پروژه مدیریت تشکیلات کارگاهی

پروژه معماری رساله طرح نهایی مطالعات طرح پروژه مصالح ساختمانی و شناخت مواد نوین و




برچسب :