مشخصات و بررسی LG Nexus 4 E960
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 139 گرم
پردازنده: Qualcomm Snapdragon S4 Chipset, Quad-Core Krait CPU 1.5GHz
حافظه: حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع True HD-IPS + LCD - اندازه 4.7 اینچ - 1280 × 768
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.2 Jelly Bean - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: هندزفری - قطب نما - باتری 2100 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 390 ساعت - زمان مکالمه 15 ساعت
نام ها ديگر : LG Nexus 4, LG Mako
• طراحی و ساخت
از لحاظ طراحی، Nexus 4 شباهت زیادی با عضو قبلی خانواده گوشیهای نکسوس یعنی Samsung Galaxy Nexus دارد اما لبه های گوشی انحنای کمتری دارند. ظاهر گوشی بسیار زیباست و پشت آن همانند گوشی LG Optimus G به یک بافت هولوگرافیک مزین شده است که ظاهر فوقالعاده زیبایی به آن داده است. مواد اولیه به کار رفته در ساخت Nexus 4 از کیفیت بالاتری نسبت به Galaxy Nexus برخوردارند. در قسمت جلو و پشت گوشی دو لایه از شیشه ضد خش Gorilla Glass قرار دارند. متاسفانه این شیشه ای بودن قاب پشتی گوشی باعث میشود که کاملا مستعد جذب اثر انگشت باشد. به همین دلیل لازم است که گوشی را مرتبا تمیز کنید. به علاوه شیشه استفاده شده در قاب پشتی گوشی، استحکام بالایی در برابر ضربه نداشته و به همین دلیل کاربران Nexus 4 باید در نگهداری از آن بیشتر دقت کنند. در مجموع، به جز قاب پشتی، Nexus 4 از استحکام بسیار بالایی برخوردار است و هنگامی که آن را در دست میگیرید حس در دست گرفتن یک گوشی پلاستیکی بی کیفیت (همانند Galaxy Nexus) به شما منتقل نخواهد شد.
در بالای صفحه نمایش دوربین دوم 1.3 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری HD به همراه سنسورهای دستگاه قرار دارند و در پایین صفحه نمایش تنها نشانگر LED مربوط به پیغامها وجود دارد. همانند Galaxy Nexus، این گوشی نیز دارای کلیدهای سخت افزاری کنترلی نبوده و از کلیدهای نرم افزاری استفاده میکند. در لبه سمت چپ، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا، در بالا جک هدفون 3.5 میلیمتری، در سمت راست کلید پاور و نهایتا در لبه پایینی گوشی، پورت microUSB قرار دارد. در پشت نیز لنز دوربین 8 مگاپیکسلی در کنار فلاش LED و یک لوگوی بزرگ nexus قرار دارد.
• صفحه نمایش
Nexus 4 از یک صفحه نمایش عریض 4.7 اینچی با پنل True HD IPS+ استفاده میکند. دقت این صفحه نمایش 768x1280 است که تراکم پیکسلی 318ppi را ارائه میدهد. این صفحه نمایش، همان صفحه فوقالعاده ایست که LG بر روی گوشی Optimus G نیز استفاده کرده بود و به جرات میتوان گفت که یکی از بهترین و با کیفیتترین صفحات نمایش موجود بر روی گوشیهای هوشمند است. روشنایی این صفحه نمایش بسیار بالاست، رنگهای تولید شده کاملا زنده و طبیعی بوده و زوایای دید نیز عالیست.
صفحه نمایش
به طور معمول صفحه نمایش IPS ال جی بسیار عالی است. حال صفحه نمایش این گوشی ۴٫۷ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۶۸ پیکسل می باشد که کیفیت آن قابل تحسین است. کیفیت تصویر آن نسبت به آیفون ۵ و سامسونگ گلکسی اس ۳ بالا و پایین تر است. در تصویر زیر این مقایسه نشان داده شده است.
در مقایسه با صفحه نمایش های AMOLED و Super AMOLED که تکنولوژی است که توسط سامسونگ استفاده می شود IPS رندر رنگ را طبیعی تر نشان میدهد در حالی که AMOLED و Super AMOLED رنگ ها را واقعی نشان نمیدهند. انصافا IPS دارای کیفیت وافع گرایانه است. یکی از مزیت های کلیدی IPS به AMOLED مصرف برق است که حدودا ۷۰% برق کمتر نسبت به AMOLED مصرف می کند.
آندروید ۴٫۲
یکی از قابلیت های جدید آندرید ۴٫۲ lock screen جدید است که تغییر قابل توجهی در نحوه اجرای widgets ها داشته است. این نسخه از سیستم عامل آندروید یعنی آندروید ۴٫۲ از صفحه نمایش بی سیم پشتیبانی می کند که از طریق MiraCast امکان پذیر است. MiraCast در واقع یک پروتکل مبتنی بر وای فای است که گوگل آن را حمایت می کند.
پانل notifications یا پانل اطلاعیه در این نسخه بروز شده است. هنگام ضدن یک ضربه تند با انگشت به صفحه نمایش پانل notifications باز می شود و رمانی که دوبار به صفحه نمایش ضربه بزنید settings یا تنظیمات باز خواهد شد.
دوربین آندروید ۴٫۲ دارای یک ویژگی فوق العاده می باشد که همه را به حیرت خود در آورده است. این ویژگی Photo Sphere نام دارد که به کاربر اجازه میدهد تصویربرداری را به شکل کره ای انجام دهد. این ویژگی در واقع نوع جدید پانوراما است که علاوه تصویر برداری چپ و راست امکان ثبت تصویر را از بالا و پایین را به ارمغان می آورد.
جست و جوگر صوتی گوگل در این سیستم عامل می تواند هر سوالی را پاسخ بدهد. این سیستم به گونه ای است که سوال کاربر را بررسی و شناسایی می کند و سپس در اینترنت مطالب را در باره سوال او جمع خواهد کرد. البته می تواند سوال های ساده هم چون ” چه کسی لینوکس را اختراع کرد؟” یا ” پایتخت کشور باکو” پاسخ دهد.
اپلیکیشن های آن از جمله اپلیکیشن فیس بوک و Google Maps تغییرهای زیادی داشته اند که می توان گفت این دو سرویس سرویس های برتر آندروید ۴٫۲ نیز می باشند. چرا که مشکل بزرگنمایی تصویر در فیس بوک نمانده است و امکانات ویژه ای به Google Maps اضافه شده است.
سرگرمی
پخش ویدئو (عالی): به لطف صفحه نمایش جذاب و پردازنده گرافیکی قدرتمند درای پخش کننده ویدیو با کیفیت بالا می باشد. تریلر های HD را به خوبی نمایش می دهد.
کیفیت بلندگو: کیفیت پخش صدا با نکسوس ۴ در حد یک بلندگوی معمولی است و برای پخش موسیقی در یک محیط آرام بسیار مناسب است.
بازی:اگر بخواهیم منصفا قضاوت کنیم بازی با نکسوس ۴ بسیار لذت بخش است خصوصا بازی های آندرویدی که تنوع زیادی دارند.
تصویربرداری دیجیتال و قابلیت های دوربین آن
دوربین نکسوس کیفیت خوبی دارد و با قابلیت های جدید آندروید ۴٫۲ روی دوربین آن از جمله عکسبرداری ۳۶۰ درجه عکسبرداری با این گوشی هوشمند را جذاب تر کرده است. حال در ادامه دوربین نکسوس ۴ را با آیفون ۵ مقایسه می کنیم. می توان فت که دارای کیفیت مشابه هستند. مگر اینکه در کم بود نور نکسوس ۴ کیفیتش پایین تر باشد اما در حالت عادی آیفون ۵ تصاویر را کمی مصنوعی نشان میدهد و رنگ های زرد را طبیعی ثبت نمی کند.
عکس گرفته شده با اسمارت فون نکسوس ۴
عکس گرفته شده با دوربین آیفون ۵ همانطور که گفته بودیم آیفون ۵ تصاویر را کمی زرد رنگ نشان میدهد. به رنگ موز در هر دو تصویر دقت کنید تا متوجه این تفاوت باشید.
کارایی
عملکرد اجزای سخت افزاری آن (CPU, graphics, حافظه ذخیره سازی) این گوشی را در جایگاه چهارم قرار داده است. اما کارایی این گوشی قابل تحسین است.
نتیجه گیری
نکسوس ۴ یک گوشی هوشمند بسیار عالی با عملکرد بالا و قیمت مناسب است که ۲۹۹ دلار برای این گوشی واقعا ناچیز است. سرعت آن در مقایسه با سایر گوشی های هوشمند آندرویدی بالاتر است و کیفیت دوربین آن از آیفون ۵ بهتر است و با ویژگی عکسبرداری ۳۶۰ درجه ای عالی تر هم شده است.
اما طراحی این گوشی تنها عیب ظاهری این گوشی دکمه روشن شدن آن است که در سمت راست قرار دارد. و آن سو برای روشن کردن یک گوشی جندان مناسب نیست. در کل طراحی این گوشی به جز دکمه روشن شدن بی عیب و نقص بود.
مطالب مشابه :
راه اندازی خط تولید گوشی های گران قیمت سری Galaxy F سامسونگ
فناوری اطلاعات و ارتباطات - راه اندازی خط تولید گوشی های گران قیمت سری Galaxy F سامسونگ - اخبار
باز شدن خودکار قفل گوشیهای آندرویدی در دست یا جیب کاربر ممکن شد
فناوری اطلاعات و ارتباطات - باز شدن خودکار قفل گوشیهای آندرویدی در دست یا جیب کاربر ممکن
آموزش روت كردن گوشي هاي هواوی
نمایندگی گوشی هواوی huawei اهواز موبایل Highscreen Alpha GTX HKC Q79 3G Huawei U8836D G500 Pro IconBIT NetTAB Space 3G Duo iOcean X7
ناتو ، امنیت گوشی های هوشمند بلک بری ۱۰ را تایید کرد
فناوری اطلاعات و ارتباطات - ناتو ، امنیت گوشی های هوشمند بلک بری ۱۰ را تایید کرد - اخبار های
آمازون در حال تولید گوشی هوشمند با رابط سه بعدی
فناوری اطلاعات و ارتباطات - آمازون در حال تولید گوشی هوشمند با رابط سه بعدی - اخبار های روز
تولید گوشی ویندوزفونی بتمن توسط نوکیا
ایسوس و معرفی نسخه مینی کارت گرافیک انویدیا GTX 960. Lumia 1520 و Lumia 929 همراه با Lumia 1020 گوشی های رده
GTX 970 WindForce OC: کارت گرافیکی اورکلاک شده و قدرتمند از گیگابایت
راهنمای خرید گوشی GTX 970 WindForce OC که برمبنای معماری 28 نانومتری مکسول و هسته گرافیکی GM204 به
کدهای مرجع گوشی محبوب HTC One X منتشر شد
اخبار روز فناوری اطلاعات - کدهای مرجع گوشی محبوب HTC One X منتشر شد -
مشخصات و بررسی LG Nexus 4 E960
» بررسی کارت گرافیک GeForce GTX 550 Ti 1GB ظاهر گوشی بسیار زیباست و پشت آن همانند گوشی LG Optimus G به
برچسب :
گوشی gtx