خط سوم مترو تبریز
معاون استاندار آذربایجانشرقی خبر داد:
حرکت واگنهای مترو تبریز با کشتی از چین
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی از بارگیری واگنهای مترو تبریز از چین خبر داد. محمد اشرفنیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: یک هفته قبل 10 واگن متروی تبریز در چین توسط کشتی بارگیری شده و به سمت ایران در حال حرکت است. وی، زمان رسیدن کشتی به بندرهای ایرانی را حدود یک ماه اعلام کرد و افزود: تلاش میکنیم به محض رسیدن واگنها به ایران در سریعترین زمان ممکن فاز نخست متروی تبریز را افتتاح کنیم. اشرفنیا در ادامه با اشاره به طرح قطار شهری تبریز، اذعان داشت: دولت احمدینژاد بیش از 520 میلیارد تومان به این طرح کمک کرده که اختلاف بسیار زیادی با مبلغ پرداختی شهرداری دارد در حالی که طبق مصوبه مجلس، سهم دولت و شهرداری از اعتبارات قطار شهری، 50-50 است. وی با تأکید بر اینکه دولت با وجود مشکلات اقتصادی و تحریمها، کار را تعطیل نکرده، ابراز کرد: 80 درصد اعتبارات سال 91 و 25 درصد اعتبارات سال 92 تا این لحظه پرداخت شده و هفت کیلومتر از متروی تبریز از هر لحاظ آماده بهرهبرداری است. اشرفنیا از حل مشکل خرید و انتقال واگنهای مترو به تبریز خبر داد و متذکر شد: واگنهای مترو تا یک هفته آینده به تبریز منتقل میشوند و تلاش میکنیم تا مردادماه فاز اول خط یک متروی تبریز را افتتاح کنیم. وی با بیان اینکه باقیمانده خط یک و همچنین خط دو متروی تبریز نیز در حال اجراست، یادآور شد: اجرای هر کیلومتر از طرح قطار شهری، 70 میلیارد تومان هزینه در بر دارد. مطالعات طرح قطار شهری تبریز در سال 1380 آغاز و عملیات اجرایی این پروژه که در پنج مسیر به طول 80 کیلومتر طراحی شده از سال 1384 آغاز شده است. شبکه خطوط متروی تبریز شامل پنج خط مصوب است که چهار خط آن درون شهری و یک خط آن خارج از حومه است. براساس برنامهریزی انجام شده، مسیر اول به طول 17.2 کیلومتر از میدان ایلگلی تا کوی لاله و مسیر دوم به طول 22.4 کیلومتر از دانشگاه آزاد اسلامی تا قراملک است. خط سه به طول حدود 15 کیلومتر و شامل 14 ایستگاه از فرودگاه تبریز آغاز و با عبور از میدان بزرگ آذربایجان و خیابان انقلاب، از طریق میدان دانشسرا و خیابان ارتش به پایانه بزرگ اتوبوسهای بین شهری تبریز جنب بزرگراه شهید کسایی ختم میشود. خط چهار نیز به طول 10 کیلومتر شامل 10 ایستگاه به شکل حلقوی در مرکز شهر سه مسیر متروی تبریز را به هم ارتباط میدهد. خط خارج از حومه (مسیر پنجم) نیز به طول حدود 20 کیلومتر به شهر جدید سهند ختم میشود. خط یک متروی تبریز از ایلگلی تا کوی لاله به طول 17.2 کیلومتر از چهار بخش تشکیل شده است. بخش اول خط یک متروی تبریز که به صورت تونل نیمه عمیق خواهد بود، از طریق ضلع غربی بلوار شهید باکری ایلگلی را به سه راهی راهنمایی متصل میکند. بخش دوم خط یک متروی تبریز از سه راهی راهنمایی آغاز شده و تا میدان دانشگاه ادامه خواهد یافت.(این بخش به صورت تونل کمعمق در کناره جنوبی رودخانه قوریچای خواهد بود) همچنین پل غیرهمسطحی نیز بر روی بلوار 29 بهمن برای عبور مترو تعبیه شده است. بخش سوم خط یک متروی تبریز که به صورت تونل عمیق خواهد بود، از میدان دانشگاه تا میدان ساعت و سپس میدان 22 بهمن و چهارراه لاله ادامه خواهد یافت. بخش چهارم خط یک متروی تبریز که به صورت تونل نیمه عمیق احداث میشود، از چهارراه لاله شروع شده و به پایانه لاله منتهی خواهد شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920506000279
قائم مقام سازمان قطار شهری تبریز در گفتگو با نصر نیوز خبرداد:
تعداد واگن های خریداری شده تبریز 75 دستگاه بیشتر از شهر های اصفهان و شیراز است.
قائم مقام سازمان قطار شهری تبریز گفت:180 دستگاه واگن قطار شهری با مبلغ 15 میلیارد و دویست میلیون ریال خریداری شده است که با خریداری به موقع این واگن ها 1900 میلیارد ریال صرفه جویی شده است.
برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید
به گزارش نصر نیوز،بیت الله فیضی امروز در گفتگو با خبرنگار نصر نیوز افزود:با خریداری این تعداد از واگن ها تعداد واگن های تبریز 75 دستگاه بیشتر از شهر های اصفهان و شیراز است.
وی ادامه داد: 75 دستگاه مابقی می تواند نیاز خط دو را نیز مرتفع کند و این امر باعث پیشرفت زودهنگام خط دو قطار شهری تبریز نیز خواهد شد.
فیضی با بیان اینکه دستگاه های خریداری شده مهندسی دوباره خواهند شد ،خاطر نشان کرد:امتیاز مونتاژ واگن ها از شرکت تولید کننده نیز خریداری شده است و در آینده 215 دستگاه واگن توسط مهندسان و متخصصان در تبریز مونتاژ و تولید می شود.
وی یاد آور شد:در صورت تحقق این امر برای تعداد زیادی فرصت شغلی ایجاد می شود و باعث اشتغال زایی خواهد شد.
وی همچنین گفت:علاوه بر ایجاد چنیدین فرصت شغلی در شهر توان فنی و صنعتی شهر بالا می رود و در صورت بروز مشکلات فنی واگن ها برای تعمیر آن ها مشکلی به وجود نمی آید.
آغاز عملیات احداث خط سوم قطار شهری تبریز
هم زمان با احداث خط یک و دو مترو تبریز عملیات احداث خط سوم مترو تبریز نیز آغاز گشته و طبق اعلام مسئولین یک شرکت چینی سرمایه گذار طرح خواهد بود
خط سوم مترو تبریز به طول حدود 15 کیلومتر وشامل 14 ایستگاه از فرودگاه بین المللی تبریز آغاز وبا عبور از میدان بزرگ آذربایجان و خیابان انقلاب، از طریق میدان دانشسرا وخیابان ارتش به پایانه بزرگ اتوبوسهای بین شهری تبریزجنب بزرگراه شهید کسائی ختم می شود.
چند هفته ای است عملیات آزمایش خاک این خط توسط دو دیستگاه در خیابان ارتش جنوبی در حال انجام میباشد که امیدواریم به زودی احداث گردد.
مطالب مشابه :
قطار شهری تبریز
قطار شهری تبریز. زنجان المانهای نوروزی و المانهای شهری جدید تبریز گزارشی از شهرک
پایان تست های سرد قطار شهری تبریز
معاون بهره برداری قطار شهری تبریز خبر داد: پایان تست های سرد قطار شهری تبریز معاون بهره
تبریز در بن بست توسعه شهری/ بلاتکلیفی قطار مجاور اتوبان شهید کسایی
تبریز در بن بست توسعه شهری/ بلاتکلیفی قطار مجاور اتوبان شهید کسایی
نمایشگاه دائمی مترو تبریز
تصاویری از نمایشگاه دائمی عملکرد سازمان قطار شهری تبریز. به گزارش روابط عمومی سازمان قطار
پروژه تاریخی شهر تبریز، در آستانه بهره برداری قرار گرفت
شهردار تبریز، در مراسم ورود واگنهای قطار شهری عنوان کرد: قطاری شهری؛ آغاز پرشکوه بهار
خط سوم مترو تبریز
آغاز عملیات احداث خط سوم قطار شهری تبریز. هم زمان با احداث خط یک و دو مترو تبریز عملیات احداث
بحرانی کمبود منابع مالی در متروی تبریز
مدیر عامل سازمان قطار شهری تبریز گفت: کمبود شدید منابع مالی عملیات احداث مترو تبریز را با
گزارش پیشرفت مترو تبریز
تصاویری از شفت شماره 12 قطار شهری تبریز(ایستگاه سه راه امین) نام ایستگاه محققی موقعیت
برچسب :
قطار شهری تبریز