چرا پاداش پس از کاهش لاوصولی
بر اساس قواعد مصوب شرکت مخابرات ایران در طی هر فصل یک پاداش -معادل یک ماه حقوق و مزایا - به کارکنان تعلق می گیرد(ماده ۲۰).
......متن قانون را در زیرنویس بخوانید ......
این پاداش بدون واسطه است و به نظر شخصی مدیریتها بستگی ندارد بلکه تابع مسائل دیگری است -براساس گزارش عملكرد دوره هاي سه ماهه امورمالي -.
طبق ماده ۲۰ در طول سال بر اساس کارایی سیستم مدیرغامل هر استان می تواند دو بار پاداش پرداخت کند.
این پاداش به نظر مستقیم مدیر بستگی دارد و میتواند آن را به هر چیزی منوط نماید.یعنی میتواند برای تشویق پرسنل به آنان بگویدچنانچه لاوصولی به مبلغ خاصی رسید به همه پرداخت کنند.
تمام توصیفات فوق به این معناست که هیچ مدیری نمی تواند جهار فقره پاداش را به هر دلیلی به زمانی دیگر موکول کند.به بیان ساده تر این پاداش بخشی از حقوق است که بدلیل موانع اداری به عنوان پاداش پرداخت می شود چرا که سقف حقوق نباید از معادلات خاصی تجاوز کند و یا بازنشستگی به آن تعلق نگیرد.در قانون حقوقی نامش را حقوق متغیر گذاشته اند چوم که جزئی از حقوق است.
مورد بعدی اینکه پاداش شش ماهه یا دو بار در سال نیز نباید به بخش خاصی پرداخت شود بلکه شامل همه است.یا باید به همه پرداخت شود یا به هیچکس.
از ابتدای سال جاری به استانها فقط یک پاداش پرداخت شده که آن هم با حقوق سال گذشته بوده است. البته پرداخت پاداش دوم نیز از طرف من محل تردید است یعنی شک دارم که پرداخت شده یا نه. به فرض پرداخت هم هنوز تا شش پاداش سالانه فاصله بسیاری دارد.همین هاست که کارکنان را در بحث مالی دچار مشکل می کند چونکه همه میدانند حقوق کارمندان آنقدر کم است که به هیچ جا نمیرسد.
حالا وقتی میشنوید با تمام این اوصاف و باوجود همه گرفتاری ها دستور پرداخت یکی از این پاداشها آمده است ولی جناب مدیرعامل مدتهاست آن را نگه داشته است طبیعتا خوشحال نمی شوید.
وقتی بدانید این پاداش جزو همان چهار تاست و باید بی بهانه پرداخت شود بیشتر ناراحت می شوید.
اگر خبر برسد که چند استان دیگر این پاداش را مدتهاست که پرداخت کرده اند -بدون بهانه- لابد عصبانی می شوید.به اینها تماسهای تلفنی بانکها را بابت تعویق چند ماهه اقساطشان به کارمند یا کارگر ازنظر دور نکنید.
تازه اگر بدانید مدیرعامل محترم پرداخت پاداش را منوط به کاهش لاوصولی کره اند در حالی که شما و کارتان هیچ ربطی به لاوصولی - لاوصولی قبض های مانده مردم اس که پرداخت نشده است - ندارد دیگر افسردگی می گیرید.
مثلا شما که در بخش امور اداری کار می کنید یا در سالن دستگاه و یا ام-دی-اف کار فنی انجام میدهید و صرفا دستور حفظ و نگهداری سیستمها را انجام می دهید چرا باید پاداش اصلی خود را پس از کاهش لاوصولی بگیرید؟
اینجاست که اعمال سلیقه مشکل زا میشود.
بخش سلیقه رادر مورد دو پاداش - که به مجوز مدیرعامل بستگی دارد - قبول داریم ولی در مورد بقیه قوانی مصوب چرا بایدچنین باشد؟
اگر هم بپرسید به شما خواهند گفت که اینجا بخش خصوصی است و همهچیز به نظر مدیر بستگی دارد.
اگر ما هم بپرسیم لابد پاداش مدیران هم به این سلیقه ها بستگی دارد ی نه، ممکن است به جوابی نرسیم!
حالا که بحث به اینجا رسید لازم است به بخش انتهایی همین قانون هم استناد کنیم تا مشخص شود که پرداختهای مالی در طول یک ساله گذشته شامل چه مواردی است.
در این باره همکاران سوالات بسیاری دارند.
متن همین قانون هم در زیرنویس آمده است اما بطور خلاصه باید بگوییم کمکهای اضافی مانند کمک هزینه غذا، ایاب و ذهاب و ... از ابتدای سال ۸۹ و اصل حقوق و مزایای ثابت آن از ابتدای خصوصی سازی - آبان ۸۹- و فوقالعادههای غیر مستمر و مزایای جانبی از جمله اضافه کار ، پاداش و فوق العاده مأموریت از زمان تصویب قانون -ابتدای شهریور ۸۹- قابل پرداخت است و هرگز نباید انتظاز داشته باشید بابت اضافه کاری های ابتدای سال معوقه دریافت کنید از طرفی معوقه بقیه موارد باید پرداخت گردد.
===========================================
زیرنویس ..... متن قانون استخدامی و حقوقی جدید شرکت:
ماده 23: پاداش :
با توجه به میزان تحقق اهداف و برنامه های شرکت و عملکرد کارکنان با تصويب هيئت مديره شركت مخابرات ايران پرداخت پاداش به 2 روش ذیل امكان پذير مي باشد:
1- پاداش موردی : پاداش موردی براساس نظامنامه تشویق های شرکت پرداخت می شود.
2- پاداش سیستمی: پاداش سیستمی براساس سیستم ارزیابی عملکرد هدف گرا به میزان 2 ماه حقوق و فوق العاده های مستمر در سال به کارکنان پرداخت می شود.
ماده 20 : ....
ب – حقوق و دستمزد متغير ( پاداش عملكرد – بهره وري ) :
به منظور ايجاد انگيزه در كاركنان ، افزايش بهره وري و اثر بخشي و ارتقاء سطح كمي و كيفي خدمات كه در نهايت منجر به افزايش در آمد براي شركت خواهد شد ، براساس گزارش عملكرد دوره هاي سه ماهه امورمالي و متناسب با نقشي كه كاركنان در به ثمر رسانيدن موفقت آميز فعاليتهاي محوله ، ارتقاء دانش و اعتبار و همچنين ايجاد درآمد براي شركت داشته اند نسبت به پرداخت حقوق و دستمزد متغير با توجه به نتایج حاصله از اجرای سیستم ارزشیابی عملکرد و شایستگی ، براساس سود ناويژه اقدام و در پايان هرسال مابه التفاوت آن تسويه خواهد شد. بديهي است مبالغ دريافتي از اين طريق جنبه مستمر نخواهد داشت .
------------------------
ماده 90 : اين آئين نامه در 9 فصل و 90 ماده و 56تبصره تنظيم شده و در تاریخ 31/5/89 به تصویب هیاتمدیره شرکت رسیده است و به استثناء مواد 57- 59- 60 – بندهای «ی» و «ک» ماده 20 و ماده 23 از تاریخ 18/8/88 قابل اجراء می باشد.
لازم به ذکر است که فوقالعادههای غیر مستمر و مزایای جانبی از جمله اضافه کار ، پاداش و فوق العاده مأموریت از تاریخ تصویب قابل اجرا بوده و مشمول پرداخت معوقه نمی باشند. همچنین مواد 57- 59- 60- بندهای «ی» و «ک» ماده 20 و ماده 23 از تاریخ 1/1/89 قابل اجرا می باشند.
مطالب مشابه :
عدم پرداخت حقوق تیرماه شرکتی های استان زنجان توسط خدمات اول(ایمیل دوستان)
عدم پرداخت حقوق تیرماه شرکتی های استان زنجان توسط خدمات اول شرکت مخابرات ایران.
دواتگری در تذکر شفاهی : وزارت ارتباطات نسبت به پرداخت حقوق معوق کارگزاران و پیمانکاران مخابرات روستا
وزارت ارتباطات نسبت به پرداخت حقوق معوق خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران
چرا پاداش پس از کاهش لاوصولی
بر اساس قواعد مصوب شرکت مخابرات ایران در طی های شرکت پرداخت به پرداخت حقوق و
افززایش 25 % امور رفاهی و ذخیره مرخصی استحقاقی
رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران بر مبتای حقوق سال 1388 پرداخت حقوق اضافه شده
آيين نامه حقوق و دستمزد کارکنان شرکت مخابرات ایران نهايي شد
بندهای مربوط به حقوق و دستمزد کارکنان شرکت مخابرات ایران از تاریح و فردا پرداخت
شرکت های خصوصی حق ایثارگران را پرداخت نمی کنند
شرکت های خصوصی حق ایثارگران را پرداخت دفتر حقوقی شرکت مخابرات ایران در (حقوق ، مزایا
کارگزاران مخابرات روستایی قرارداد مستقیم منعقد میشود
کارگران مخابرات (شرکت مخابرات ایران) تامین منبع برای پرداخت حقوق و مستمری
سود سهام ترجیحی در خانه آخر
شرکت مخابرات ایران راسا با بانک عامل قرار پرداخت میگذارد سرموقع حقوق و پول خود
سایت ایرِشه در مورد اعتراض کارکنان تهران چه نوشت
مخابرات ایران که شرکت های زیان با واگذاری مخابرات حقوق کارکان و فردا پرداخت
برچسب :
پرداخت حقوق شرکت مخابرات ایران