دولت تدبیر و امید به اقتصاد مردم استان سیستان و بلوچستان توجه کند
دولت تدبیر و امید به اقتصاد مردم استان سیستان و بلوچستان توجه کند
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طی 4 سال گذشته بازارچههای مرزی در منطقه سیستان و بلوچستان تعطیل شده است، گفت: از دولت تدبیر و امید انتظار میرود به اقتصاد مردم این منطقه بیشتر توجه کند.
به گزارش دریافتی بلوچ پرس،حلیمه عالی در نطق میاندستور خود با سلام و درود به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و آرزوی طول عمر همراه با عزت روزافزون برای مقام معظم رهبری و با عرض تسلیت به مناسبت آغاز ماه محرم گفت: از حضور پرشکوه مردم انقلابی ایران اسلامی در یومالله ۱۳ آبان تقدیر و تشکر دارم. «علاقه دیرینه مردم دلاور و مومن سیستان به انقلاب اسلامی و نظام اسلامی باعث شد که همه دوستداران انقلاب و عزت اسلامی به مسائل سیستان علاقهمند باشند (مقام معظم رهبری)»
نماینده مردم زابل، زهک،هیرمند،هامون و نیمروز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همکاران عزیز و ملت بزرگوار ایران، سیستان قطب کشاورزی بوده و ۸۰ درصد اشتغال مردم وابسته به هامون است. در روز اول کاری دولت تدبیر و امید، کارگروه احیای دریاچه ارومیه تشکیل شد. مردم سیستان هم خوشحال شده و هم امیدوار؛ خوشحال از اینکه سرنوشت این خطه از مردم کشور اسلامیان به سرنوشت غمبار مردم سیستان مبتلا نشد و امیدوار به اینکه انشاالله دولت تدبیر و امید کارگروه احیای هامون زیبا را تشکیل دهد.
وی افزود: طی ۱۶ سال گذشته هامون خشکیده و کشاورزی و صید و صیادی و دامپروری نیز تقریباً نابود شده است و مردم از فرصت مرز ارتزاق میکردند که متاسفانه ۴ سال است بازارچههای مرزی تعطیل شده است. به دلیل فقر و نبود کار، مهاجرت سیستان شروع شده و روز به روز رو به افزایش است.
عالی تصریح کرد: همکاران عزیز ما در قبال تمام مردم ایران مسئولیم. مسئله سیستان از یک بحران گذشته و تبدیل به یک فاجعه شده است. اگر به فوریت اقدام نشود، ضرر آن را همه مردم ایران خواهند دید که سیستانیان مردم غیور و مرزبانانی دلیر هستند. اگر سیستان خالی از سکنه شود، امنیت ایران اسلامی دچار تهدید خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: سوءمدیریتها است که سیستان را به شکل امروز درآورده است. باید وزارتخانههای مختلف پاسخگو باشند که جهت حل مشکل سیستان چه کرده و جهت نجات این فاجعه موارد زیر باید انجام شود.
عالی در ادامه افزود: پیگیری حقابه تالاب هامون و سیستان که مهمترین خواسته مردم است و وزارت امور خارجه باید اقدامات فوری را انجام دهد. همچنین بازگشایی بازارچههای مرزی و استفاده قانونمند از فرصت مرز و از سرگیری تجارت چمدانی جهت بهبود معیشت مردم که این کار فقط مدیریت میخواهد.
وی با بیان اینکه به دلیل محدودیت آب و وابسته بودن به کشور بیگانه جهت استفاده بهینه از قطره قطرههای آب باید هر چه سریعتر طرح لولهکشی به مزارع کشاورزی انجام شود، گفت: از وزارت کشاورزی و وزارت نیرو تقاضا میشود درخصوص شیوه آبیاری و چگونگی رسیدگی به مزارع کشاورزی اقدامات لازم انجام شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: احداث کارگاههاو کارخانجات در منطقه که متاسفانه در شهرک صنعتی میتوان گفت حتی یک کارخانه فعال وجود ندارد. وزارت صنعت، معدن و تجارت باید وضعیت کارخانهها را مشخص کند و در صورت تمایل صاحبانشان باید به افراد واجد شرایط واگذار شود. از سوی دیگر دولت باید خارج از اصل ۴۴ ، خود سرمایهگذاری کند با توجه به وضعیت منطقه و عدم رغبت بخش خصوصی جهت سرمایهگذاری.
عالی افزود: دادن امتیازهایی که باعث ماندگاری افراد در منطقه از جمله امتیاز بدی آب و هوا و حق نوار مرزی و بنادر کمترتوسعهیافته به کارمندان و بخشش مالیات کسبه بازار نیز باید در دستور کار دولت قرار گیرد. همچنین استفاده از پتانسیلهای خدادادی منطقه از جمله انرژی باید و خورشید در این مناطق باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: حمایت از قشر تولیدکننده بهخصوص دامداران و صیادان و دادن علوفه یارانهای را نباید فراموش کرد. تسریع در ترانزیت کالا در چابهار و بندرعباس هم باید مورد توجه قرار گیرد، چرا که اگر این اتفاق نیفتد کالا از طریق کشور پاکستان وارد میشود. در ادامه به دلیل بیآبی ما خواستار تشکیل ستاد بحران خشکسالی هستیم که در این موضوع پرداخت حق بیمه خشکسالی به کشاورزان باید از دید مسئولان مخفی نماند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: تعویض شبکه آب شرب شهرستان زابل و زاهدان هم باید در دستور کار قرار گیرد. در اینجا لازم است تذکری به وزیر علوم داشته باشم. آقای دکتر فرجی دانا از شما خواهشمندیم از به کار بردن عناصری که در فتنه ۸۸ نقش داشتهاند خودداری نمایید. همچنین از وزیر محترم رفاه و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به دلیل عنایت ویژه به این منطقه تقدیر میکنیم.
مطالب مشابه :
رئیس اداره مخابرات ساوه از اجرای طرح حذف کد بین شهری از روستاهای دارای تلفن خانگی خبر داد
ویژه مدیریت وب. (س) ساوه. اداره ساوه با ارائه گزارشی از شرکت مخابرات استان مرکزی با بیان
خدمات اینترنتی مخابرات در خور شان مشترکان نیست
رو به گوش مسئولین مخابرات استان متأسفانه شرکت مخابرات استان سمنان در امکانات وب
پرداخت قبض تلفن ثابت استان سیستان وبلوچستان
لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما رسمی شرکت مخابرات استان سیستان
هم کد سازی تلفن های ثابت استان مرکزی :
مدیرعامل شرکت مخابرات استان مرکزی از اجرای طرح هم کدسازی و حذف کد بین شهری در شهرها و
مدیرکل حراست مرکزی شرکت مخابرات ایران يك كرمانشاهي شد
افتخارات استان (س) کرمانشاه به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران
قطع تلفن ها
شرکت مخابرات استان ارائه پاسخ از طرف شرکت مخابرات اطلاع اين وب سايت و مطالب
ضرورت ایجاد و استقرار سازمان جهاد کشاورزی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
نقشه استان س وب. باسد شرکت مخابرات خراسان
شرکت مخابرات ایران نرخ مکالمات شب و روز تلفن ثابت را یکسان کرد
شرکت مخابرات نرخ مکالمات شب و روز بخشنامه در اغلب استانهای وب و مطالب
برترین آثار انتشاراتی روابط عمومیهای کشور معرفی شدند
درباره وب. دانش عمومی و نیز پوشش تحولات استان سیستان و بلوچستان به صورت اخبار س و ب
دولت تدبیر و امید به اقتصاد مردم استان سیستان و بلوچستان توجه کند
نقشه استان س وب. باسد شرکت مخابرات خراسان
برچسب :
شرکت مخابرات استان س وب