تصمیم گیری شورا در مورد سرمایه گذار جدید هتل 7 ستاره تبریز

آسمان سر ایران 7 ستاره خواهد شد ؟

 

جلسه شورای شهر تبریز این هفته پرونده نیمه مختومه احداث هتل 7 ستاره در محل باغلارباغی تبریز که بزرگترین پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی شمالغرب کشور است را مجدداً گشود و اعضای شورای شهر در جلسه ی پر حرف و حدیث به اظهار نظرهای خود پرداختند.

رسول درسخوان در اولین واکنش به احداث این هتل در محل باغلارباغی تبریز گفت : چه اصراری داریم که حتما باغلارباغی فعلی تبریز را که در تصور عموم یک پارک عمومی به شمار می رود تخریب و برج سازی کنیم ؟ اگر در شهر تهران می شود پارک لاله را تخریب کرده و برج سازی نمود شماهم باغلارباغی را تخریب کنید!

وی ادامه داد : کار نمایندگان شورای شهر تنها به بررسی هبه ها و پروژه های کوچک شهر ختم نمی شود بلکه در پروژه های بزرگ باید بیش از این ها دقت و بررسی نماییم تا در مقابل نسل آینده شرمنده نباشیم.

درسخوان اظهار داشت : ما می توانیم در جای دیگر شهر فضای مناسبی را برای احداث این هتل آن هم در زمینی به مراتب بزرگتر برای این کار اختصاص دهیم که برای شهر تبریز ارزش افزوده داشته باشد.

عابدزاده دیگر عضو شورا در واکنش به این اظهارات گفت : در مجموعه فعلی باغلارباغی تبریز آهن آلات بیشتر به چشم می خورد تا فضای سبز ! چه اشکالی دارد ما از این سرمایه گذار حمایت نماییم که می خواهد فضایی در آن وسعت و با امکانات تفریحی و مدرن و فضای سبز به مراتب بیشتر از فضای سبز فعلی ایجاد کند!   در هم حین درسخوان گفت : به عنوان یک کارشناس می گویم پارکی و فضای سبزی که شما از آن سخن می گوید به منزله حیاط خلوت برای برج هایش خواهد بود!

سید حسن شکوری نیز در این باره گفت : ایرادات و اشکالاتی به این طرح از همین الان وارد است که برای نمونه باید گفت : اگر برای هر متر مربع عیانی این مجموعه به طور متوسط یک میلیون تومان خرج شود کل سرمایه احداث این مجموعه مبلغی برابر با 526 میلیارد تومان خواهد شد و این رقم در مقایسه با رقم 1100 میلیاردی فعلی تفاوت زیادی دارد.

وی افزود آقایان در برنامه شهریمیز گفتند این هتل هفت ستاره نخواهد بود اما الان صحبت از احداث هتل 7 ستاره می شود!

نور محمد زاده نیز در این باره گفت : جای شک و شبهه دارد که برای 1000 میلیارد سرمایه گذاری بخش خصوصی ما در کمتر از یک ساعت تصمیم گیری می کنیم . در این مورد نمی توانم بگویم که تصمیم ما آبکی است اما خیلی غیر کارشناسانه عمل می کنیم.

وی اظهار داشت : ما در مجموعه شورا کمیسیون عمرانی هم داریم که باید این کمیسیون نظرات خود را بدهد و طوری قلمداد نشود که تصمیم گیری ما برای این پروژه همانند تصمیم گیری یک دهکده برای یک شهر بزرگ می باشد!

شیری آذر در ادامه این جلسه گفت : در شمال و تهران نیز قرار است هتل 7 ستاره احداث شود ، و سرمایه گذار هتل 7 ستاره تهران یک فرد آذربایجانی است ، تبریز هم می تواند با احداث این هتل در کنار دو شهر دارای هثل 7 ستاره باشد.

وی افزود : سرمایه گذار قبلی این طرح پارک ولیعصر را نیز همراه با باغلارباغی جهت احداث هتل می خواست اما سرمایه گذار فعلی کاری با پارک ولیعصر ندارد و این پارک می تواند برای عموم در کنار مجموعه قابل استفاده باشد.

این عضو شورای شهر افزود : طرح فعلی مجموعه باغلارباغی تبریز در سال جوابگوی 3 تا 4 ماهه مردم است اما این طرح جدید با توجه به مسقف بودنش برای تمام فصول و تمام ساعات قابل بهره گیری خواهد بود و در کنار آن اشتغال زایی و جذب گردشگر هم از دیگر مزایای احداث این مجموعه خواهد بود.

شیری آذر در خاتمه گفت : در کنار اشتغال زایی این مجموعه برای جوانان شهر ، بچه های معصوم ! ما از این پروژه استفاده خواهند کرد.

استوچی در واکنش به این اظهار نظر گفت : شنیده می شود قیمت ورودیه در نظر گرفته شده برای آن مجموعه از هم اکنون  50 هزار تومان تعیین شده است ، ما باید ببینیم آیا همه بچه های معصومی که آقای شیری آذر از آن صحبت می کنند توان ورود به این مجموعه را خواهند داشت؟ چه برسد به استفاده از سایر امکانات آن مجموعه!!!

نوین شهردار تبریز در پاسخ به این اظهار نظرهای اعضای شورای شهر تبریز گفت : با پروژه 1000 میلیارد تومانی اینگونه برخورد نمی کنند ، تمامی حرف های ما را در روزنامه ها تیتر می کنند و در تیر امسال که قرار است همایش سرمایه گذاران بخش خصوصی در تبریز برگزار شود ، سرمایه گذاران با مشاهده این خبرها طور دیگری بر این موضوع نگاه می کنند.

نوین ادامه داد : فردا خواهیم دید که نوشته اند پارک بزرگ باغلارباغی تبریز نابود شد یا با یک سرمایه گذار چنین برخورد ها می شود که پیشنهاد می کنم کارشناسی های این طرح در جای دیگری صورت یابد و ما فقط به این طرح در شورا رای گیری کنیم و بنده با توجه به رای شورا اقدام نمایم.

در جلسه شورای شهر این هفته تبریز در مورد افزایش حقوق رانندگان استیجاری شهرداری تبریز نیز تصمیم گیری شد و در حالی که شهر دار تبریز در مورد این رانندگان اعلام کرد طبق قانون کار با این رانندگان برخورد می شود و فرد ناراضی وجود ندارد ، اعضاء شورای شهر با افزایش حقوق رانندگان استیجاری موافقت نموده و طی مصوبه ای رانندگان را مکلف به اجرای بیمه خویش فرما نمود.

این گزارش می افزاید : در مصوبه مجموعه باغلارباغی تبریز آمده  این مجموعه دارای 3 برج به تعداد طبقات 58 طبقه ای ، 44 طبقه ای و 11 طبقه ای اجرا خواهد شد که برج 58 طبقه ای ذکر شده هتل 7 ستاره در نظر گرفته شده و در این مجموعه امکانات رفاهی ، تجاری و گردشگری و خدماتی و ... در نظر گرفته شده است.

عابدزاده در پاسخ به این سوال که چرا حبیب شیری آذر در این جلسه از احداث هتل های 7 ستاره در سایر شهر ها خبر می دهد در حالی که نمی توان هتل 7 ستاره را ساخت نیز گفت : قانون این موضوع کشوری و ملی است و تنها مربوط به تبریز نیست.

ساقی می افزاید : بررسی بیشتر روند احداث مجموعه هتل 58 طبقه 7 ستاره تبریز به جلسات دیگر شورای موکول شد.اما آیا آسمان تبریز برای اولین بار در شمالغرب کشور صاحب هتل 7 ستاره خواهد شد یا نه ؟ جواب این سوال را به مرور زمان و در جلسات بعدی شورا پیگیر خواهیم بود.

منبع خبر:

http://www.saaghiweekly.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3334:---7----&catid=2:1388-03-09-05-05-04&Itemid=132


مطالب مشابه :


تور زیارتی مشهد مقدس آبان 93

تور زیارتی مشهد مقدس آبان 93. تور مشهد زمینی هتل کیانا و هفت آسمان با




هفت سین

این خوان نوروزى برپایه عدد مقدس هفت مى شود، مانند هفت آسمان ، هفت هتل آنلاین




نام، آدرس و تلفن زائرسراهای مشهد مقدس

نام، آدرس و تلفن زائرسراهای مشهد مقدس. 8 مقابل هتل از آسمان سمت چپ نبش




تصمیم گیری شورا در مورد سرمایه گذار جدید هتل 7 ستاره تبریز

آسمان سر ایران 7 گفتند این هتل هفت ستاره نخواهد پارک موزه دفاع مقدس دریاچه مصنوعی




نگرشي بر پراكندگي فضايي هتلهاي شهر مشهددرسال82

شهر مقدس مشهد منطقه يك شهرداري مشهد داراي 8 هتل و در منطقه هفت قرار دارند و فاقد هتل




برچسب :