دشمن اسلام و بشریت
یا: «همه چیز درباره ملاله یوسف زی»
سعیده گفت که ملاله هر روز به دختران می گفت: «طالبان دشمن اسلام و بشریت هستند. ما باید علیه آنها بایستیم تا تلاش های آنها برای دور نگهداشتن دختران از مدارس را خنثی سازیم.»
ملاله یوسف زئی دانش آموز پاکستانی چهارده ساله ای بود که حدود 10 روز پیش در راه مدرسه توسط طالبان ترور شد. طالبان با افتخار مسئولیت این ترور را بر عهده گرفت. ماجرا از چه قرار است؟ میدانیم که طالبان هرجا باشد یک سری قوانین خاص خودش را هم دارد. مثل ممنوعیت تحصیل دختران. دره ی سوات در پاکستان هم از آن مکان هایی ست که از قدیم طالبان به آنجا نظر داشته. یعنی جزو کشور طالبان است؟ نه خیر آنجا هم جزو حکومت فعلی پاکستان است. طالبان کشور نیست، قدرت است. هرجا بتواند حضور پیدا می کند. و پاکستان مهد طالبان است. اصلا طالبان یعنی چی؟ یعنی طلبه های وهابی و سلفیِ عموما پاکستانی که آمریکا (سازمان سیا) با همکاری پاکستان و عربستان سعودی در یک ساختار نظامی ذیل پرچم طالبان گرد هم آورد تا آن زمان در جنگ های افغانستان مهره ی امریکا باشند علیه شوروی. درست مثل گروه القاعده که همین سه تفنگدار سر قضیه ی یمن راهش انداختند. اگر ویکیپدیا خوانی و بی بی سی شنوی باعث شده حرف حسنلی برایت خیلی قابل اطمینان نباشد می توانی خودت تحقیق کنی. اما ویکیپدیا خوان مباش! ویکیپدیاخوانی یعنی تنبلی، یعنی تعطیل قدرت عقل و قوه ی تحقیق و گوش سپردن به هرآنچه ملکه ی انگلیس و فرمانروای امریکا می گویند.
بینظیر بوتو سیاستمدارِ مقتول و متهم به پوپولیست پاکستانی
مثلا برو ببین بی نظیر بوتو در همین موضوع چه گفته است. همان خانم پاکستانی که ترور شد. دیگر بی نظیربوتو که هیئتی و دست نشانده ی حزب اللهی های ایران نبود (درست است اسم پدرش خیلی هیئتی بود و ما هم اینجا یک عکس هیئتی ازش گذاشتیم و درست است بعد از مرگش _مثل هر زن مقتول دیگرِ خوشتیپ_ اسطوره ی عدالت و آزادی شده و «دختر شرق» نام گرفت ولی) خانوادتا پس از رسول خدا، از معتقدین به خلافت ملکه انگلستان بودند. این خانم بوتو سالها پیش در مصاحبه با شبکه ی «بی بی سی» میگوید:
«سازمان سیا و پاکستان گروه متعصب طالبان را به وجود آوردهاند.»
جای دیگر در گفت و گو با روزنامه ی فرانسوی ِ «لوموند» می گوید:
«فکر ساختن طالبان از انگلیس، اجراء آن بعهده آمریکا، هزینه آن به عهده عربستان سعودی بود و من زمینه آنرا فراهم کرده بودم»
جزاکم الله خیرا! همچنین خانم بوتو در فرصتی دیگر در «موسسه ی سلطنتی روابط بین المللی بریتانیا» به تفصیل می فرماید:
«در سال 1989 که جورج بوش [پدر] رييس جمهور وقت آمريکا تصميم گرفت افغانها را مسلح کند، به او هشدار دادم که آمريکا با مسلح کردن برخي گروههاي تندروي افغان، يک موجود خونخوار واقعي خلق خواهد کرد...من [که آن زمان نخستوزير پاکستان بود] به رييسجمهور آمريکا هشدار دادم که ما بايد فراسوي يک پيروزي نظامي را بنگريم و به فکر ايجاد يک دولت متعادل و فراگير باشيم که جايگزين دولت کمونيستي در کابل شود. ولي آمريکا حاضر نشد اين راه را دنبال کند و تنها براي يک پيروزي نظامي برنامهريزي ميکرد.
بينظير بوتو افزود:
گروههاي افغان که توسط آمريکا در دههي هشتاد [ميلادي] حمايت شدند، اکنون تروريسم خود را به همهي نقاط جهان صادر ميکنند.
وي تاکيد کرد:
اين وضعيت به جايي رسيده است که اين گروههاي افغان با استفاده از درآمد هرويين، ايادي خود را اداره ميکنند.
بينظير بوتو نخست وزير پيشين پاکستان و رهبر حزب مردم، در آغاز سخنراني خود در موسسهي سلطنتي روابط بينالملل بريتانيا، گفت:
آمريکا در حملهي موشکي خود به افغانستان، پايگاههايي را که توسط سازمان سيا ساخته شده بود، مورد حمله قرار داد ...
اين پايگاههاي آموزشي با هم کاري مشترک سازمان سيا و يک رهبر افغان و با بودجهي اين سازمان ساخته شده بود.
بينظير بوتو به نام اين رهبر افغانستاني اشاره نکرد؛ ولي افزود:
در زمان اشغال افغانستان توسط شوروي، ميلياردها دلار کمکهاي مخفي از طريق پاکستان در اختيار گروههاي افغان قرار گرفت.»
ظاهرا به خاطر همین پر حرفی ها بود که بنا شد «بی نظیر بوتو» بشود «مرحومه بی نظیر بوتو». خدایش بیامرزاد. حالا ما اینجا قصد طالبان پژوهی نداریم. اینها همه بدیهیات است. و اصل کاری ها را هم شما خودتان می دانید. اینکه طالبان به مرور زمان قدرتمند می شود و کمی مستقل. و دیگر استخدامیِ آمریکا نیست. یعنی اینجور نیست که کارت بزند برایشان. آنگونه که آمریکا برای اسرائیل. اکنون سالهاست که طالبان بیشتر یک کارمند قرار دادی ست. با هم دیگر پروژه ای کار می کنند. مثلا قتل عام هزاران شیعه ی هزاره ایِ افغانستان (یکی از گسترده ترین نسل کشی های معاصر) پروژه ای بود که اولویت خودشان هم بود. اما حمله به برجهای دوقلو فقط دستور امریکا بود.
طالبان در دره سواتِ پاکستان
از بحث دور نشویم: حدود بیست سی روز (چقدر دقیق!) قبل یک پهباد مسلح آمریکا به مناطق قبیله نشین پاکستان حمله کرد و حدود 16 نفر از مردم عادی غیر نظامی و حتی غیر طالبانی را کشت. گفت: آقا یعنی چی؟ مگه جنگه؟ یا مگه اینجا هم مثل عراق وافغانستان و اخیرا لیبی، مستعمره ی آمریکاست؟ گفتم: خیلی سخت نگیر عزیز. از زمان بوش این حملات بود. و اتفاقا در زمان اوباما بیشتر شد. دلیل خاصی هم ندارد. همینجور دور همی هواپیما می فرستند چارتا موشک آزمایشی بیندازد ببینند چه می شود. برای پاکستانی ها هم عادی شده. وقتی حاکمیت نوکر بیگانه باشد مردم هم کم کم عادت می کنند. و البته نه!. این بار استثنائا مردم عادت نکردند و پاکستان شلوغ شد. در خیابان ها هم تظاهرات و راهپیمایی و شعار و چه و چها علیه آمریکا شروع شد. و با اینکه گفته می شد طالبان 9 عامل برای انفجار در این راهپیمایی اعزام کرده ولی جمعیت بسیاری در این راهپیمایی شرکت کردند(گفت: آخه این قضیه چه ربطی داره به طالبان؟) . ظاهرا تظاهرات طولانی مسلمانان در محکوم کردن توهین به حضرت ختمی مرتبت(صل الله علیه و آله) حس خیابان نبردی و داد و بیداد را در همه بیدار کرده است. از طرفی می دانیم این ایام آقا باراک اوباما یک مشغولیت های دیگری هم دارند. بالاخره انتخابات و مناظره و درصد محبوبیت و این حرف ها. و اصلا خوب نیست در خیابانِ یکی از مستعمرات و ملل تابعه علیه خلیفه ی مسلمین و کافرین سراسر زمین شعاری داده شود.
هنوز خبر بمباران آمریکا در صدر اخبار پاکستان قرار دارد که: حدود ده روز پیش یکی از اعضای طالبان در پاکستان به سمت سر ملاله یوسف زئی شلیک می کند. دو همکلاسی دیگر او هم زخمی می شوند. اما اوضاع ملاله بسیار وخیم است. پاکستان شلوغ می شود ولی این بار نه علیه آمریکا. علیه طالبان.
ملاله یوسف زئی . یک سال پیش در خانه ی خود . نام سوات را در همین عکس می شود دید
ملاله یوسف زئی، با همه ی کودک بودنش یک فعال سیاسی شناخته شده ی ضد طالبان است. اولین یادداشت های ضدطالبانی او به یازده سالگیش بر میگردد (گفت: ما یازده سالگی داشتیم هوشمندان سیاره اوراک را می خواندیم) و ظاهرا اولین رسانه ای هم که در آن فعالیت می کرده است بخش وبلاگ بی بی سی اردو بوده است (بله! بی بی سی به جز انگلیسی و فارسی اردو هم دارد. فقط مانده بی بی سی زرگری و بی بی سی هیئت را تاسیس کند ملکه). و سال گذشته هم به خاطر مقالاتش در همین زمینه برنده ی جایزه ی صلح ملی شد. او به خاطر تشویق دختران به درس خواندن و فعالیت های ضد طالبانی اش بارها از سوی طالبان تهدید شده بود (اینکه چرا در این شرایط ترور شد هم بی نیاز به توضیح است). و بارها از سوی محافل غربی تحویل گرفته شده بود. تا جایی که شنیده ام در مصاحبه ای از هم اوباما تعریف کرده بود. حق هم داشت. وقتی در سرزمینی باشی که وحشتناک ترین جنایات علیه زنان جاری باشد (مثل رسم گالاگالی و ونی) وقتی در مهد طالبان زندگی کنی که درس خواندن ازمحرمات اولیه و بدیهی برای زنان باشد (طالبان در افغانستان حتی خروج زن از خانه را هم حرام کرده بود) آن موقع تنها پنجره ی نفس کشیدنت می شود غرب و رسانه هایش. آنقدر که نمی فهمی دشمنانِ دیرین تو فرزندان دوستان جدید تو اند. مخصوصا وقتی چهارده سال بیشتر نداشته باشی و از کودکی مورد تشویق غربی ها باشی. اگر ملاله مستضعف نباشد پس این صفت قرآنی به چه کسی تعلق می گیرد؟
فقط به چند اتفاق ّ بعد از ترور اشاره می کنم. یکی محکوم شدن این اقدام طالبان توسط اوباما. دوم اینکه بیانیه ی طالبان مبنی بر : «ملاله به خاطر مخالفت با طالبان و مجاهدان راه خدا همچنین ستایش بزرگ ترین دشمن اسلام یعنی اوباما و جاسوسی دشمن سزاوار مرگ بود و هست. و اینکه شریعت قتل کودک را هم مجاز می داند اگر او مخالف اسلام باشد!» و سه دیگر: مدونا را می شناسید؟ خواننده و مطرب معروف امریکایی؟ آری همو در حمایت از ملاله و محکومیتش، چند روز پیش در کنسرت خود برهنه شد! و ظاهرا نام ملاله را هم پشت خود نوشته بود! که ظاهرا این اقدام احمقانه (اگر نگوییم کثیف) را مردم پاکستان محکوم کردند. و اگر کسی اهل حکمت و عبرت باشد از همین واقعه مسائل بسیاری را می فهمد. این برخورد همیشگی غرب و استعمارگران با کشورهای در حال توسعه و جهان سومی ست. اینکه به اولیای سنت بگوید پیشرفت و دانش و درس خواندن یعنی برهنگی و بی حیایی و بی دینی. نتیجه اش؟ در افتادن اولیای سنت با فرزندان خود تا نکند به سمت دانش بروند، نتیجه اش؟ فرزندان پدر و مادر خود را و تمام سنت خود را یک جا پس می زنند و نفی می کنند. از طرفی غرب به این فرزندان و دانش آموزان هم میگوید امکان ندارد تو اهل دانش و پیشرفت باشی ولی اهل دین و اخلاق هم باشی. نتیجه اش؟ آمادگی ذهنی و فرهنگی برای گذر از دین. خانم مدونا گمانم یک ماه پیش از اینکه برای ملاله برهنه شود هم در کنسرتی دیگر برهنه شده بود، و آن مرتبه برای کی؟ حدس؟ درست است! برای اوباما. آن مرتبه به جای ملاله، بر بدن خود نام اوباما را نوشته بود. و پیش از آن هم گفته بود از اوباما حمایت کنیم چون اوباما از حقوق همجنس گرایان حمایت می کند.
جلسه ی ریگان با طالبان در کاخ سفید
ملاله ی مظلومِ 14 ساله، با همین نام اندوهگین و سرنوشت غمگینش، برای مداوا به انگلستان فرستاده شد. امید بهبودیش خیلی زیاد نیست و اگر هم باشد به زمانی طولانی نیاز دارد. آنچه که بر من معلوم است این است که اگر او خدای ناکرده از دنیا برود، شاید نزد حضرت حق شهیدِ راه دانش و دین باشد، ولی در این دنیا می شود یک قربانیِ شیک برای انتخابات سال جاری امریکا تقدیم به باراک اوباما. و اگر زنده بماند هم سرنوشت بهتری نخواهد داشت. چون معلوم است در آغوش چه کسانی چشم باز خواهد کرد. غربی ها تمام سعی خود را خواهند کرد که هم او هیچ وقت دشمنان اصلیش را نشناسد (یعنی همانها که طالبان را به وجود آوردند و حمایت می کنند) هم اینکه از ظرفیت قهرمانی و محبوبیت او، برای یکپارچه غربی و غرب زده کردن دیگر دانش آموزان پاکستانی استفاده خواهند کرد. البته اگر در این تحلیل ها مهمترین عنصر یعنی «خداوند» و قدرت بی اندازه اش را کلا ندید بگیریم.
به امید نجات و شفای همه ی کودکان قربانیِ سیاست و جهالت در جهان
و آزادیِ بلا شرط همه مان از زندان خویشتن و شیطان
و ظهور حاکمیت عدل امام صاحب الزمان
پ ن : ظاهرا این مدتی که من در غار بودم خیلی اتفاقات برای خانم ملاله افتاده است. هم روند بهبودیش به طرز معجزه آسایی پیش رفته است. هم صاحب یک روز جهانی شده است. هم مسئولین مدعی هستند مسئول و طراح اصلی این جنایت شناسایی شده. و اتفاقا او یک دانشجوی بیست ساله ی پاکستانی ست. یک جوان بیست ساله! ما هم باورمند! ... و اینکه مردم انگلیس خواستار نامزد شدن ملاله برای دریافت جایزه ی صلح نوبل شده اند و خیلی اتفاقات دیگر.
و این عکس، که از تصاویر ملاله است پس از حادثه همراه با خانواده اش. از آنجا که این پست مملو از عکس است، این یکی را فقط در لینک آوردم.
دادستان ویژه ترور بینظیر بوتو ترور شد!
مطالب مشابه :
اسامی هنرمندان حاضر در سایت کتاب سیاه با لینک گالری
کیوان آقا حسنی محمد امین فرزانه مهری. فرزاد
اسامی کاندیداهای چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر اردبیل
83- اختيار فرزانه - 93- كيومرث كمالي - امین آقا ویکیپدیا نرم
بروجرد پروردگار شخصیت ها
چهل پنجاه قدم در مشرق تکیه ریزی و حاج آقا مجلس و فاتح الملک و امین فرزانه و فرهيخته 5
شِمّه ای از جهالتِ ما
تفریط یعنی منبعِ اصلی اطلاعات و مرجعِ نخستِ مطالعاتت ویکیپدیا باشد. قیصر امین حاج آقا
دشمن اسلام و بشریت
اما ویکیپدیا خوان مباش! گفت: آقا یعنی چی؟ قیصر امین پور (12)
اعلام نتایج پذیرفته شدگان مرحله اول جشنواره تئاتر فجر
امین طباطبایی مرتضی آقا فرزانه سهیلی، کارگردان: سمانه زندی نژاد
نقش آموزش و پرورش در تقویت فرهنگ صحیح مصرف
سال88 توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال اصلاح الگوی ویکیپدیا وبلاگ آقای امین
برچسب :
امین آقا فرزانه ویکیپدیا