موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران (ISIRI)کميته فنی فناوری اطلاعات (ISIRI-ITTC)
موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران (ISIRI)
موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران ، به موجب بند یک مادۀ 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران ، مصوب بهمن ماه 1371 تنها مرجع رسمی کشور است که وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) ایران را به عهده دارد.
تدوین استاندارد در حوزههای مختلف در کمیسیونهای فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی آگاه و مرتبط انجام میشود و کوششی همگام با مصالح ملی و با توجه به شرایط تولیدی، فناوری و تجاری است که از مشارکت آگاهانه و منصفانۀ صاحبان حق و نفع، شامل تولیدکنندگان، مصرفکنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان، مراکز علمی و تخصصی، نهادها، سازمانهای دولتی و غیردولتی حاصل میشود. پیشنویس استانداردهای ملی ایران برای نظرخواهی به مراجع ذینفع و اعضای کمیسیونهای فنی مربوط ارسال میشود و پس از دریافت نظرها و پیشنهادها در کمیتۀ ملی مرتبط با آن رشته طرح و در صورت تصویب به عنوان استاندارد ملی (رسمی) ایران چاپ و منتشر میشود.
پیشنویس استانداردهایی که مؤسسات و سازمانهای علاقهمند و ذیصلاح نیز با رعایت ضوابط تعیین شده تهیه میکنند درکمیتۀ ملی طرح و بررسی و درصورت تصویب، به عنوان استاندارد ملی ایران چاپ و منتشر میشود. بدین ترتیب، استانداردهایی ملی تلقی میشود که بر اساس مفاد نوشته شده در استاندارد ملی ایران شمارۀ 5 تدوین و در کمیتۀ ملی استاندارد مربوط که مؤسسه استاندارد تشکیل میدهد به تصویب رسیده باشد.
موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران از اعضای اصلی سازمان بين المللی استاندارد (ISO)، کمیسیون بینالمللی الکتروتکنیک (IEC) و سازمان بینالمللی اندازه شناسی قانونی (OIML) است و به عنوان تنها رابط کمیسیون کدکس غذایی (CAC) در کشور فعالیت میکند. در تدوین استانداردهای ملی ایران ضمن توجه به شرایط کلی و نیازمندیهای خاص کشور، از آخرین پیشرفتهای علمی، فنی و صنعتی جهان و استانداردهای بینالمللی بهرهگیری میشود.
مؤسسۀ استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران میتواند با رعایت موازین پیشبینی شده در قانون، برای حمایت از مصرفکنندگان، حفظ سلامت و ایمنی فردی و عمومی، حصول اطمینان از کیفیت محصولات و ملاحظات زیستمحیطی و اقتصادی، اجرای بعضی از استانداردهای ملی ایران را برای محصولات تولیدی داخل کشور و / یا اقلام وارداتی، با تصویب شورای عالی استاندارد، اجباری نماید. مؤسسه میتواند به منظور حفظ بازارهای بینالمللی برای محصولات کشور، اجرای استاندارد کالاهای صادراتی و درجه¬بندی آن را اجباری نماید. همچنین برای اطمینان بخشیدن به استفادهکنندگان از خدمات سازمانها و مؤسسات فعال در زمینۀ مشاوره، آموزش، بازرسی، ممیزی و صدورگواهی سیستمهای مدیریت کیفیت و مدیریت زیست¬محیطی، آزمایشگاهها و مراکز کالیبراسیون (واسنجی) وسایل سنجش، مؤسسۀ استاندارد این گونه سازمانها و مؤسسات را بر اساس ضوابط نظام تأیید صلاحیت ایران ارزیابی میکند و در صورت احراز شرایط لازم، گواهینامۀ تأیید صلاحیت به آنها اعطا و بر عملکرد آنها نظارت میکند. ترویج دستگاه بینالمللی یکاها، کالیبراسیون (واسنجی) وسایل سنجش، تعیین عیار فلزات گرانبها و انجام تحقیقات کاربردی برای ارتقای سطح استانداردهای ملی ایران از دیگر وظایف این مؤسسه است.
کميته فنی فناوری اطلاعات (ISIRI-ITTC)
کمیته فنی فناوری اطلاعات یکی از کمیتههای فنی زيرمجموعه کمیته ملی استانداردهای ایزو است که ساختار آن متناظر با کمیته فنی مشترک فناوری اطلاعات (JTC1) سازمان بين المللی استاندارد (ISO) و سازمان بينالمللي الکتروتکنيک (IEC) است. فعاليت اصلی اين کميته ، مشارکت در تدوين استانداردهای بين المللی در حوزه فناوری اطلاعات می باشد.
این پایگاه به منظور اطلاعرسانی به گروههاي ذينفع و ذيربط موضوع استانداردسازي در حوزه فناوری اطلاعات و با هدف جلب مشارکت علاقمندان در گروههای کاری زيرمجموعه کمیتههای فرعی کمیته فنی فناوری اطلاعات راهاندازی شده است. علاقه مندان میتوانند ضمن دستیابی به اطلاعات مورد نیاز نسبت به درخواست عضویت در کمیته ملی استانداردهای ایزو و همچنین اعلام آمادگی برای مشارکت و فعالیت در کمیته فنی مزبور از طریق این پایگاه اقدام نمایند.
لازم به توضيح است که به منظور توسعه و تکميل ساختار کميته فنی فناوری اطلاعات (ISIRI-ITTC) متناظر با ساختار کمیته فنی مشترک ISO/IEC JTC1، ستاد هماهنگی خاصی با مشارکت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات نهاد رياست جمهوری، موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران و سازمان نظام صنفی رايانهای کشور تشکيل شده است. ماموريت اين ستاد فراهم کردن شرايط لازم برای توسعه و تکميل ساختار کميته فنی فناوری اطلاعات (ISIRI-ITTC) و انطباق آن با نظامنامه و آييننامه های کميته ملی استانداردهای ايزو با مشارکت فراگير صاحبنظران و نمايندگان معرف گروههای ذينفع و ذیربط کشور در حوزه فناوری اطلاعات میباشد.
مطالب مشابه :
تراز و کارنامه کارشناسی ارشد سراسری 90 عمران
مهندسی عمران رتبه دانشگاه یا موسسه قبولی 260 دانشگاه علم و صنعت سازه های
آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران- اهداف و ضرورت ها
موسسه مقاوم سازی 7- معرفی و بررسي انواع مواد و مصالح مورد كاربرد در صنعت عمران و مقاوم
2-کتب مهندسی عمران و شهرسازی
کتابخانه موسسه آموزش عالی اترک قوچان - 2-کتب مهندسی عمران و شهرسازی علم و صنعت: 134:
موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران (ISIRI)کميته فنی فناوری اطلاعات (ISIRI-ITTC)
عمران&بوشهر&استاندارد - موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران (isiri)کميته فنی فناوری اطلاعات
بتن خود تراکم
مهندسی عمران موسسه آموزش با توجه به فراگیرشدن این صنعت در دنیا و روی آوردن دست
کتاب سال موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
عمران&بوشهر&استاندارد کتاب سال موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی صنعت جوش فولاد
كاربرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمان
مهندس عمران - كاربرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمان ( وابسته به موسسه aci شاخه ايران )
نقد و بررسی مشکلات و ضعف های صنعت ساختمان در طراحی و اجرا
وبلاگ مهندسی عمران و معماری - نقد و بررسی مشکلات و ضعف های صنعت ساختمان در طراحی و اجرا
برچسب :
موسسه عمران صنعت