سخني با والدين كلاس اوّلي ها
سخني با والدين محترم كلاس اوّلي ها
با سلام ، والدين گرامي موارد ذيل جهت موفقيت فرزند دلبندتان تقديم مي گردد :
1- حضور در مدرسه ، برقراري ارتباط نزديك با كاركنان مدرسه و تماس تلفني با معلّم فرزندتان را مدّ نظر داشته باشيد .
2- از تدريس كتاب هاي درسي ، قبل از تدريس و بعد از تدريس معلّم ، خوداري فرمائيد تا فرزندتان در فرايند ياد گيري دچار تعارض نشوند .
3- از نوشتن تمرينات و تكاليف، به عنوان كمك به فرزندتان ، به طور جدي خودداري نموده و فقط نقش راهنما را ايفا فرماييد .
4- اجازه بدهيد فرزنددلبندتان فكر كند ، بنويسد ، پاك كند ، اشتباهاتش را كشف و اصلاح كند تا سر انجام ياد بگيرد تا ازاين طريق عضلات دست او تقويت شده ، آمادگي كافي براي نوشتن در آينده را كسب كند.
5- به چپ دست بودن فرزندتان و نيز نمره ي بيست گرفتن حساسيت نشان ندهيد ! .
6- موقع خريد وسايل مدرسه و لوازم تحرير سعي شود وسايل ساده را انتخاب فرموده تا در كلاس براي فراگيران دل مشغولي ايجاد نشود.
7- در جلد گيري كتاب ها و دفاتر سعي شود از پلاستيك هاي ساده و سفيد استفاده گردد تا نام دانش آموز و روي جلد كتاب ها و دفاتر براي فرزند كلاس اولّي تان كاملا قابل مشاهده باشد .
8- خود كار، ماژيك ، مداد فشنگي ، مداد فشاري و مداد شمعي ، به هيچ وجه در كلاس اوّل كاربرد ندارند ، زيرا مشكل پاك كردن ، بد خطّي ، تقويت نشدن عضلات دست و زود خسته شدن در آينده و نيز از بين رفتن دفاتر و كتاب ها را در پي دارند . شايسته است در كلاس اوّل فقط و فقط از مداد هاي معمولي HB و در درس هاي نقّاشي و تمرينات رياضي نيز از مدادهاي رنگي معمولي استفاده شود.
9- نام و نام خانوادگي فرزندتان را روي يك تكه كاغذ نوشته و آن را با نوار چسب بر روي كليه ي وسايل او اعم از كتابها ، دفتر ها ، مداد ها ، مداد پاك كن ، مداد تراش ، جا مدادي و..... بچسبانيد .
10- لطفا به وقت خواب فرزندتان بيش تر اهميت بدهيد . بهتراست فرزندتان اوّل شب بخوابد و صبح ها يك ساعت قبل از رفتن به مدرسه بيدار شود . مقدار خواب براي دانش آموزان كلاس اوّل ابتدايي ،حداقل هشت ساعت است.
11- فرزندتان را به خوردن صبحانه عادت دهيد . هم چنين مقداري خوراكي از قبيل نان و پنير، گردو ، خرمايا كشمش به همراه داشته باشد و او را از خوردن تنقلاتي مثل پفك، چيپس ، لواشك و مانند آن ها منع فرماييد .
12- فرزندتان را عادت دهيد كه در اوّل هر شب ، با توجّه به برنامه ي هفتگي و روزانه ي كلاس ، وسايلش را جمع و جور كند و بدين ترتيب فردي منظم ، وظيفه شناس و منضبط بار آيد.
13- كليه ي اوراق امتحاني ، آزمون ها و دفاتري را كه تمام مي شوند ، در داخل يك كيسه ي پلاستيكي يا يك پوشه بايگاني كنيد و هر ماه پيشرفت فرزندتان را فقط با خودش بسنجيد و مقايسه فرماييد .
14- هيچ گاه توانايي و دانايي فرزنددلبندتان را با همسالان و همكلاسي هايش مقايسه نكنيد ، زيرا تفاوت هاي فردي وجود دارد .
15- در مناطق دو زبانه سعي كنيد با فرزندتان در خانه فارسي صحبت كنيد تا در خواندن كتابهاي فارسي (بخوانيم و بنويسيم ) و در درک مفاهيم درسي ، جمله سازي ، ديكته نويسي و .......دچار مشكل نشوند.
16- اوقات فراغت فرزندتان را طوري برنامه ريزي كنيد كه از برنامه ي كودك و نوجوان تلويزيون بهره مند شود ، مشروط بر آن كه آن چه را مي بيند و درك مي كند به زبان فارسي (در مناطق دوزبانه ) براي شما والدين محترم بازگو كند و مورد تشويق قرار گيرد و بدين ترتيب حافظه ي شنيداري ، قدرت تمركز و اعتماد به نفس او تقويت مي شود .
17- فرزندتان را عادت دهيد كه هر روز نيم ساعت قبل از رفتن به مدرسه به دستشويي برود ، زيرا در مدرسه ممكن است با دردسرهايي روبرو شود كه بر بهداشت فردي و اجتماعي و تحصيل او اثر منفي به جاي گذارد .
18- به فرزندتان از همين كلاس اوّل مسئوليت بدهيد .
براي مثال : ناخن هايش را بگيرد ، كفشهايش را در جا كفشي قرار دهد و آن ها را واكس بزند ، موهايش را شانه كند ، مرتباً مسواك بزند ، رخت خواب و لباسهايش را مرتّب كند ، جوراب هايش را بشويد ، درِ اتاق ، كلاس و يخچال را ببندد ، در انجام برخي كارهاي خانه همكاري كند و در قبال كارهاي محوله احساس مسئوليت كند .
بدين ترتيب فرزند شما احساس خود ارزشمندي كرده ، فردي كارآمد و مفيد بار خواهد آمد .
19- در طول سال تحصيلي از روش تدريس معلّمِ فرزندتان آگاه باشيد و در تمرين و تكرار درسها، به منظور تثبيت يادگيري عميق و معني دار ، راهنماي فرزندتان باشيد ، نه ! معلّم يار .
20- فرزندتان را به خواندن كتابهاي غير درسي و كمك آموزشي مرتبط در گروه سني و پايه تحصيلي خودش تشويق فرماييد (1).#
(1) مطالب فوق در مجله پیوند شماره 336 – مهر ماه 1386 توسط وزارت محترم آموزش و پرورش ، سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان ایران به قلم اينجانب چاپ شده بود.
جمشيد فهم فام؛ آموزگار كلاس اوّل ابتدايي وبلاگ: www.jamshidfahmfam.blogfa.com
مطالب مشابه :
آدرس وب سایت آموزش پرورش ( بخشنامه )( فیش حقوقی ) آذربایجان غربی
اداره آموزش و پرورش ناحيه 1
حوزه اجرا
سنجش آموزش و پرورش بگمارد تا پس از مشاهده ي كارت ورود به جلسه ي فيش حقوق
حوزه تصحيح
سنجش آموزش و پرورش شده باشد و درصورت مشاهده ي هر گونه مشكل يا نا فيش حقوق
سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست
فيش حقوق كاركنان در كانون اصلاح و مسئولين آموزش و پرورش قرار گرفت و
نقش كاركنان نامرئي در استفاده مناسب از منابع بخش سلامت
مدیریت منابع انسانی مشاوره مدیریت استخدام حقوق و دستمزد
آخرین مهلت ثبت نام برای دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی دررشته های مدیریت راهبردی / آینده پژوهی / مدیری
فيش حقوق / شهرستان مشاهده ودریافت دانش پژوهان جوان / دانش آموزي / كانون پرورش فكري
نوآوری در توسعه محصول
را مي توان مشاهده پرورش خلاقيتها و مي تواند در فيش حقوق كاركنان به
آموزش گام به گام انجام يك پروژه تحقيقاتي
کانون پرورش فکری دادن آزمایش، مشاهده و مصاحبه ، ابزار كانون زبان استان
سخني با والدين كلاس اوّلي ها
سامانه ، فيش حقوق نزديك با كاركنان مدرسه و تماس آموزش و پرورش ، سازمان مرکزی
برچسب :
مشاهده فيش حقوق كاركنان كانون پرورش