معرفی رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی
معرفی رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی - مطالبی در مورد رشته علوم تربیتی و دانلود نمونه سوال و پروژه. - علوم تربیتی(مدیریت برنامه ریزی آموزشی)">
علوم تربیتی(مدیریت برنامه ریزی آموزشی) مطالبی در مورد رشته علوم تربیتی و دانلود نمونه سوال و پروژه. | |
آخرين مطالب موضوعاتی برای پروژه تحقیقاتی دانلود پایان نامه علوم تربیتی (گروه روانشناسی) کار تحقیقاتی برای درس برنامه ریزی فنی و حرفه ای مقاله در مورد مدیریت کلاس 2 مقاله در مورد مدیریت کلاس 1 عنوان مقاله: معضلات ماهواره عنوان مقاله تست IQ عنوان مقاله: عقب ماندگي ذهني و راه هاي پيشگيري پاورپوینت لینک دوستان قالب وبلاگ فروشگاه اینترنتی،بازاریابی،کسب درآمد سیستم جامع دانشگاهی گلستان اخبار پیام نور نمونه سوال شارژ ایرانسل استخدام بانک ها بازی انلاین مرکز اطلاع رسانی بازار کار استخدام بانک ها و موسسات مالی میهن دانلود دسترسی سریع به سیستم گلستان مقالات روانشناسي روانشناسي و مشاوره مطالعات ، تجربه ها و تمرین های ضروری برای تدریس ، سخنرانی ، گویندگی ، گفتگو و مناظرات آهنگ وکد آهنگ پردازش وبسایت کنکور مدیریت قلب ها 8بهشت پروژه دانلود پایان نامه های رشته علوم تربیتی مدیریت آموزشی بازاریابی آموزش ICDL ترانه های کودکان دانشگاه پیام نور مرکز میاندواب بانک نمونه سوال کتابخانه دانشگاه پیام نور میاندوآب پایگاه مجلات تخصصی وبلاگ بهنام موفقی مقاله | مقالات | تحقیق | حقوقی | رایگان آموزش های فنی و حرفه ای درآمد اینترنتی سامانه مدیریت حساب خانوار بانک نشریات اطلاعات کشور فناوری اطلاعات تحقیق و پروژه عنوان سایت های مفید برای پایان نامه وبلاگ ویس رحیمی وبلاگ استاد نیکخو شارژ انواع سیم کارت (دائمی،اعتباری) پرشین گیگ بازاریابی و بهتربن محصولات جدید در شاپ تی سی قالب های پیچک پيوندهای روزانه تست : iq سی شاپ مدیریت آموزشی پورتال دانشگاه پیام نور قالب وبلاگ قالب های پیچک لینک های مفید قیمت گوشی | دانلود اهنگ پاور بالانس بهترین سامانه اس ام اس دوربین دید در شب | ونوس حشره خوار شارژ همراه اول | دستگاه بافت مو |
معرفی رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی
معرفی رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی
معرفی رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی - مقطع کارشناسی
گرایش تکنولوژی آموزشی: تکنولوژی آموزشی در لغت از واژههای خاص "تکنو" به معنی برخورد سیستماتیک با پدیدههای علمی, "لوژی" به معنای شناخت، و "آموزش" به معنای فعالیتهای هدفمندی است که مربیان یا معلمان انجام میدهند تا تغییر رفتار یا توانایی تغییر رفتار در فراگیرنده به وجود بیاید. از همین جا مشخص میشود که تکنولوژی آموزشی به معنای شناخت پدیدهها یا روشهای دقیق آموزشی برای رسیدن به اهداف آموزشی است.
همانطور که گفتیم این یک تعریف لغوی است. اما در تعریف مفهومی باید گفت که تکنولوژی آموزشی شامل تئوریها و اجرای اعمال طراحی، رشد، کاربرد، مدیریت و ارزشیابی فرآیندها و منابع یادگیری میشود.این فرآیند از یک سو نگاهی خُرد و موشکافانه دارد؛ زیرا برای تسهیل فراگیری به تک تک فراگیران به صورت خُرد توجه میکند و از سوی دیگر کیفیت آموزشی را بهصورت کلی در نظر میگیرد و در این راستا به طراحی علمی، رشد علمی، کاربرد و مدیریت این فرآیند میپردازد.در کل میتوان گفت که رشته تکنولوژی آموزشی تلاش میکند تا با طراحی دقیق و صحیح نظام آموزشی، به معلمها بیاموزد که چگونه معلمی ورزیده، کاردان و ماهر شوند و تدریس خود را بر پایه بهترین شیوه یادگیری, استوار کنند. این دانش همچنین به مسؤولان نظام آموزشی بهترین راه تدوین کتب درسی، مدیریت آموزشی و ارزشیابی آموزشی را نشان میدهد.
تواناییهای لازم: تکنولوژی آموزشی فرآیند کیفی و خُرد است؛ یعنی به یادگیری تک تک انسانها توجه دارد. به همین دلیل دانشجوی این رشته باید نوعدوست، انساندوست، علاقهمند به دانشآموزان و در عمل صادق باشد. همچنین لازم است از نظر هوشی، توانایی فوقالعادهای داشته و دید هنری داشته باشد.در حال حاضر نیز میبینیم که دانشجویان توانمند این رشته گاه با وسایل بسیار ابتدایی، وسایل جدید و جالبی خلق میکنند. و در نهایت اینکه دانشجوی تکنولوژی آموزشی اگر هدفش ورود به آموزش وپرورش است، نباید ایدهآلگرا باشد چون هنوز تفکر تکنولوژی آموزشی در آموزش وپرورش جا نیفتاده است و فارغالتحصیلان این رشته نباید انتظار داشته باشند که آموختههای خود را خیلی راحت و بدون هیچ مقاومتی در محیط آموزشی پیاده کنند.
موقعیت شغلی در ایران: فلسفه اصلی این رشته، استفاده از توانایی فارغالتحصیلان آن در آموزش و پرورش و سپس صدا و سیما است. اما در عمل میبینیم که به دلیل تفکر غلط حاکم بر محیطهای فوق، تکنولوژیستهای آموزشی به سختی جذب این مراکز میشوند. البته برخی از فارغالتحصیلان این رشته جذب مدارس غیرانتفاعی شدهاند و با ارائه طرحهای آموزشی برای دورهها و درسهای مختلف، کارآیی مدرسه را بسیار ارتقاء دادهاند.عدهای از فارغالتحصیلان نیز جذب وزارت ارشاد یا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میشوند و بالاخره برخی از فارغالتحصیلان با توجه به تواناییهایی که در طی تحصیل کسب کردهاند، جذب بازار کار آزاد میشوند و به عکاسی آموزشی یا تولید فیلمهای آموزشی میپردازند.
درسهای این رشته در طول تحصیل:
دروس مشترک در گرایشهای مختلف علوم تربیتی: تاریخ آموزش و پروش در اسلام و ایران، فلسفه آموزش و پرورش، اصول و مبانی آموزش و پرورش،آموزش و پرورش تطبیقی، آموزش و پرورش ابتدایی راهنمایی و متوسطه، اخلاق اسلامی،روش ها و فنون تدریس، روانشناسی عمومی، روانشناسی تربیتی، روانشناسی رشد کودکی و نوجوانی، جامعهشناسی عمومی، جامعهشناسی آموزش و پرورش، اقتصاد آموزش و پرورش، مقدمات مدیریت آموزشی، مقدمات برنامهریزی آموزشی ودرسی، آموزش و پرورش کودکان استثنائی، مقدمات مشاوره و راهنمایی، مقدمات تکنولوژی آموزشی، آشنایی با کتابخانه و اصول کتابداری، روشهای آماری در علوم تربیتی، سنجش واندازهگیری در علوم تربیتی، مقدمات روش تحقیق در علوم تربیتی.
دروس تخصصی گرایش تکنولوژی آموزشی: سمینار در برنامهریزی درسی و آموزشی، مبانی ارتباط انسانی، اصول طراحی پیامهای آموزشی، اصول عکاسی، تولید برنامههای تلویزیونی، انتخاب، بهرهبرداری و ارزیابی مواد و وسایل آموزشی، تولید مواد آموزشی.
گرایش مدیریت و برنامهریزی: گرایش مدیریت و برنامهریزی آموزشی یک رشته میان رشتهای است که تلفیقی از رشتههای روانشناسی، جامعهشناسی، فلسفه، مدیریت، آمار، زبان خارجی و مشاوره میباشد.هدف این گرایش از یک سو فراهم ساختن فرصتهای یادگیری هر چه بیشتر برای گروههای واجبالتعلیم و علاقهمند به یادگیری و از سوی دیگر تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز توسعه اقتصادی کشورها است. در کل مدیریت و برنامهریزی آموزشی، مدیریت بر فعالیتهای یاددهی و یادگیری به منظور ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار یادگیرنده و ارزیابی میزان تحقق این تغییرات است.فارغالتحصیل این گرایش به راحتی میتواند علاوه بر پیشبینیهای آموزشی یک کشور، مراحل برنامهریزی آموزشی و مدیریت بر اجرای آن را ترسیم کند و با روشهای بهتر آموزشی، راهنما و مشاور خوبی برای یادگیرندگان باشد.
تواناییهای لازم : فلسفه، جامعهشناسی، ریاضیات، آمار، اقتصاد و زبان انگلیسی در این رشته کاربرد و اهمیت بسیاری دارد. دانشجوی این رشته باید نسبت به محیطهای آموزشی جامعه خود، دید عمیقی داشته باشد و روش آموزش کشور خود را بداند تا ظرافتهای رفتاری دانشآموزان را درک کند و در نهایت به تشریح و تشکیل یک برنامهریزی آموزشی صحیح بپردازد.
موقعیت شغلی در ایران : امروزه آموزش با همه جنبههای زندگی ما ارتباط تنگاتنگ دارد و هر اندازه که جامعه ما پیچیدهتر شود، آموزش و پرورش نقش مهمتری در حل مسائل آتی و رشد انسانها پیدا میکند. به همین دلیل موقعیتهای شغلی بسیاری برای فارغالتحصیلان این گرایش وجود دارد. تا جایی که بسیاری از کارشناسان مدیریت و برنامهریزی آموزشی آینده شغلی این گرایش را در کشور ما، بسیار امیدبخش و ایدهآل میدانند و معتقدند که فارغالتحصیلان مدیریت و برنامهریزی آموزشی باید آینده خود را در فردا ببینند. چون کشور ما، یکی از کشورهای در حال رشد و توسعه است و بدون بهرهگیری از شاخههای مختلف آموزشی، نمیتواند توسعه همه جانبه داشته باشد.در حال حاضر فارغالتحصیلان این گرایش در درجه اول جذب آموزش و پرورش میشوند. تعدادی نیز در سازمانهای دولتی از جمله سازمانهای مدیریت وبرنامهریزی و برنامهوبودجه فعالیت میکنند. گفتنی است که فارغالتحصیلان مدیریت و برنامهریزی آموزشی مجوز تأسیس آموزشکدههای درسی را دارند و در صورت داشتن سرمایه لازم، میتوانند در این زمینه فعالیت کنند.
دروس تخصصی گرایش مدیریت و برنامهریزی آموزشی: اصول مدیریت آموزشی ، روانشناسی اجتماعی در تعلیم و تربیت ، سازمان و قوانین آموزش و پرورش ایران، اصول برنامهریزی آموزشی، مبانی امور مالی و تنظیم بودجه در آموزش و پرورش، اصول برنامهریزی درسی، کاربرد مقدمات کامپیوتر در مدیریت آموزشی، اصول حسابداری، روابط انسانی درسازمانهای آموزشی،نظارت و راهنمایی تعلمیاتی، راهنمایی تحصیلی و شغلی، مسائل نوجوانان و جوانان، آمو مطالب مشابه :تفاوت برنامه ریزی درسی وآموزشیتفاوت برنامه ریزی درسی وآموزشی 12- برنامه ریزی آموزشی در حوزه کلی نظام آموزشی فعالیت می تفاوت برنامه ریزی درسی وآموزشیتفاوت برنامه ریزی آموزشی و برنامه برنامه ریزی آموزشی در مفهوم جدید آن با تهیه و اجرای برنامه ریزی آموزشی ودرسیبرنامه ریزی آموزشی ودرسی. برنامهریزی نیروی است و از ايالتى به ايالت ديگر تفاوت مى برنامه ریزی آموزشی چیست؟برنامه ریزی آموزشی برنامه ریزی آموزشی فرمول ویژه ای ندارد و از جایی به جای دیگر تفاوت می نقش فن آوری اطلاعات در آموزش موضوعات درسیمدیریت و برنامه ریزی آموزشی آموزشی متفاوت تفاوت مه ریزی تفصیلی آموزشی ودرسی معرفی رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی آموزشیطول دوره کارشناسی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی ریزی آموزشی ودرسی تفاوت های فردی ارتباط برنامه ریزی درسی با دیگر حوزه های تعلیم وتربیتبرنامه ریزی آموزشی ودرسی نه از نظر سطح ونه از نظر میزان کمی وکیفی بودن با یکدیگر تفاوت خلاصه برنامه ريزي آموزشي ودرسيبزرگترين تفاوت آموزش افشین پاآهو آموزگار و کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی از معرفی رشته علوم تربیتیبرنامهریزی آموزشی ودرسی، آموزش و برنامه ریزی آموزشی: اولیه، تفاوتهای برچسب : تفاوت برنامه ریزی آموزشی ودرسی |