آموزش نصب سقف کاذب مشبک
این نوع سقف کاذب از اتصال سازه های سپری های موسوم به کلیک با فواصل 30 در 30 ٬ 30 در 60 و یا 60 در 60 ایجاد می شود که می توان انواع تایلهای گچی ٬ پی وی سی PVC ( مناسب جهت نصب در سرویس ها و آشپزخانه ) ٬ آکوستیک ٬ فلزی ( گالوانیزه و یا آلومینیوم ) و یا انواع طلق را بصورت ترکیبی در آن بکار برد . سازه سقف کاذب مشبک از نبشی گالوانیزه ٬ سپری T3600 (که 3600 میلی متر است) ٬ سپری T120 (که 1200میلی متر است) ٬ T60 (که 600 میلی متر است) و اتصالات آویز ( آویز فنر دوبل ) تشکیل می شود . از ویژگی های سقف کاذب مشبک ( سقف کاذب تایل ) می توان به سهولت در نصب ٬ دسترسی آسان به فضای بالای سقف کاذب و همچنین امکان تعویض تایل ها اشاره نمود .
از این رو به این نوع سقف کاذب، کلیک گفته می شود که با اتصال سپری ها صدایی شبیه کلیک ایجاد میشود.
اجرای سقف کاذب مشبک : در این روش پس از اندازه گیری دقیق و تصمیم گیری در مورد محل قرار گرفتن تایل ها نبشی های گالوانیزه دورتادور دیوار در ارتفاع دلخواه با درنظر گرفتن خط تراز نصب می شوند. معمولا جهت نصب نبشی های سقف کاذب بسته به جنس دیوار ٬ از میخ ٬ پیچ و رول پلاک ( دیوارهای گچی ) و میخ چاشنی ( دیوارهای بتنی ) استفاده می شود . پس از نصب نبشی ها لازم است با توجه به محل قرارگیری سپری های اصلی ٬ آویزها نصب شوند . نقش اصلی آویزها مهار وزن سقف کاذب می باشد معمولا تعداد و فاصله بین آویزها متناسب با جنس سقف کاذب و همچنین تعداد روشنایی های مورد نظر محاسبه می شوند . در صورتی که فاصله بین سقف اصلی و سقف کاذب بیش از یک متر باشد لازم است برای نصب آویزها ابتدا شبکه ای از پروفیل های فلزی نصب شده (اصطلاحا قوطی کشی شود) و سپس آویزها به آن متصل گردند .
با نصب آویزها و اطمینان از محکم بودن آنها می توان طبق نقشه اولیه سازه های سپری را نصب و پس از تراز نمودن سازه ها ٬ تایلها و روشنایی ها را بر روی آن قرار داد (روشنایی این نوع سقف می تواند به صورت چراغ های 60در60 و یا تعبیه هالوژن درون تایل ها باشد.در صورت وجود لوستر یا چراغ های سنگین حتما باید از سقف اصلی آویز گیری انجام شود.
مطالب مشابه :
آموزش نصب سقف کاذب مشبک
این نوع سقف کاذب از اتصال سازه های سپری های موسوم به کلیک با فواصل 30 در 30 ٬ 30 در 60 و یا 60 در 60
اجرای سقف کاذب
سقف کاذب - اجرای سقف ابعاد سپری و سیمها برابر نقشه کارخانه سازنده و با تأیید دستگاه نظارت
انواع سقف کاذب تایل آلومینیومی
سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی - انواع سقف کاذب تایل آلومینیومی تایل آلومینیوم و سپری 60×60
تحول از سقف سنتی تا سقف کاذب
سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی - تحول از سقف سنتی تا سقف کاذب تایل آلومینیوم و سپری 60×60
کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی
کناف ایران (جهانی) - کاربرد سقف کاذب در ابعاد سپری و سیمها برابر نقشه کارخانه سازنده و
سقف کاذب رابیتس وقرنیز (Gutter)
اتصال سقف کاذب رابیتس در غالب در جهت فرعی و عمود بر سپری میلگردهای شبکه به صورت مش
تایل (با نگهدارنده مخفی یا پنهان)
کایر KaaYer - تایل (با نگهدارنده مخفی یا پنهان) - گروه طرح و اجرا و فروش انواع سقف کاذب و
برچسب :
سقف سپری