مقايسه شتر مرغ و گاو
توليد گوشت شترمرغ در مقايسه با گاو حدود چهار برابر میباشد. دوره حاملگی و زايش گاو حدود 9 ماه میباشد در صورتيکه دوره هچ تخم شتر مرغ 42 روز میباشد. يک گاو در طول يکسال يک رأس گوساله توليد میکند در حاليکه شتر مرغ توانايی توليد چهل عدد جوجه را دارد. استحکام چرم شتر مرغ 3 برابر چرم گاو میباشد. مقدار پروتئين گوشت گاو و شتر مرغ تفاوت چندانی نداشته ليکن ميزان کلسترول موجود در گوشت گاو دو برابر گوشت شتر مرغ میباشد. طعم گوشت شتر مرغ شبيه گوشت گاو میباشد. هر پنج شتر مرغ به اندازه يک گوساله پرواری گوشت توليد میکند همانگونه که همگی مطلع هستيم از ابتدای خلقت بشر علی رغم افزايش مداوم جمعيت، منابع تامينکننده احتياجات همواره ثابت بوده و طی ساليان، تنها راهها و روشهای بهرهبرداری از اين منابع تغيير کردهاند يعنی در طی سالهای گذشته بشر با استفاده از روشهای نوين علمی اقدام به تجهيز و به تبع آن افزايش ميزان بهره برداری از اين منابع نموده است که البته در پارهای از موارد به کارگيری برخی از اين روشها به دليل ناهمگونی با سيستم طبيعی و عدم تحقيقات کافی روی اثرات دراز مدت آنها پيش از استفاده وسيع، منجر به وارد آمدن خسارات غير قابل جبرانی به اکو سيستمهای مناطق مورد اجرا گرديده است . که از اين ميان میتوان به تکثير و پرورش گونه هايی از از آبزيان غير بومی در آبهای شمالی ايران بدون توجه به اثراتی که در دراز مدت بر روی گونههای غيربومی خواهند داشت و يا استفاده از سم د.د.ت و پيامدهای ناشی از آن اشاره کرد .
با توجه به مطالب ذکر شده اهميت استفاده از روشهای علمی نوين و کارآمدی که همراه با افزايش ميزان بهرهوری و توليد، دارای بيشترين سازگاری با محيط و عوامل طبيعی، و خصوصاً شرايط بومی و ويژگيهای اکوسيستم هر منطقه بوده و کمترين زيانها و تغييرات را در پی داشتهباشد به خوبی آشکار میگردد. در حقيقت بايد گفت طی چند سال اخير و همزمان با رشد و توسعه صنعت پرورش شترمرغ در سراسر دنيا شاهد بوجود آمدن انجمنها و موسساتی هستيم که برای حفظ، رشد، ارتقاء و تامين بازار فروش در تلاش اند و از اين رو اين انجمنها بعنوان يک عنصر اصلی در رشد اقتصادی اين صنعت محسوب میگردند. متعاقب اين تحولات و انجام تحقيقات بيشتر بر روی محصولات توليدی اين پرنده و نتيجتاً دستيابی به فاکتورهای مهمی که باعث افزايش رتبه محصولات اين پرنده نظير گوشت، پوست و … در مقايسه با ساير دامها میگردند و در نتيجه افزايش روز افزون تقاضا در بازارهای جهانی بسياری از افرادی که تا پيش از اين آينده اين صنعت را مطلوب ندانسته و در آن شرکت نمی کردند هم اکنون به اين نتيجه رسيده اند که تحولات محيطی به سرعت در حال رخ دادن بوده و بسياری از اين تحولات مثبت نشان دهنده ارتقا صنعت پرورش شترمرغ به جايگاه يک صنعت بسيار مفيد، اشتغال زا و سود آور میباشند، لذا کم کم شاهد آن هستيم که حجم سرمايه گذاری در اين صنعت در حال افزايش بوده و ما شاهد رشد روز افزون تعداد مزارع در سطح جهان میباشيم .
گسترش صنعت پرورش شترمرغ از آفريقای جنوبی به ساير نقاط جهان نشان داد که توسعه اين صنعت از سطوح پايين آغاز و باعث ايجاد بازارهای جديد و توليدات بيشتر گرديده است. اگر تا چند دهه گذشته ارزش اين پرنده بيشتر معطوف به پر و جنبههای تزئينی آن میگرديد امروزه و با توجه به افزايش سطح دانش عمومی و تخصصی در مورد محصولات گوناگون اين پرنده توليدکنندگان و مصرف کنندگان توجه ويژهای به شترمرغ بعنوان توليدکننده گوشت قرمز با کيفيت بالا و متضمن سلامتی مصرفکنندگان معطوف داشتهاند که با توجه به خواص ويژه غذايی خود و نداشتن مشکلات ساير دامها میتواند نقش به سزايی را در توليد گوشت قرمز سالم و کاملاً مطمئن جهت تامين نيازهای غذايی مردم جهان بعهده گيرد.
البته لازم به ذکر است که بعلت جوان بودن اين صنعت اطلاعات زيادی در خصوص نحوه نگهداری و پرورش آن در دسترس نمی باشد در حاليکه بايستی اين صنعت را از جهات بسياری مانند پرورش و توليد و جنبههای ژنتيکی و اصلاح نژادی، رفتارشناسی، تجهيزات مورد نياز و … مورد بررسی قرار داده و کمبودهای آن را توسط تحقيقات علمی انجام گرفته برطرف نمود تا بدين ترتيب شاهد برطرف شدن مشکلات موجود و ارائه تکنيکهای پرورشی کار آمد باشيم تا بتوان بدنبال آن به بيشترين ميزان برگشت سرمايه و کمترين ريسک سرمايه گذاری دست يابيم که اين امر نيازمند وجود ارتباطات و روابط گسترده پرورشدهندگان با يکديگر و با انجمنهای علمی تحقيقاتی بازرگانی میباشد.
با توجه به مطالب ذکر شده اهميت استفاده از روشهای علمی نوين و کارآمدی که همراه با افزايش ميزان بهرهوری و توليد، دارای بيشترين سازگاری با محيط و عوامل طبيعی، و خصوصاً شرايط بومی و ويژگيهای اکوسيستم هر منطقه بوده و کمترين زيانها و تغييرات را در پی داشتهباشد به خوبی آشکار میگردد
با توجه به اينکه کشور ما در بخش کشاورزی و دامپروری از ظرفيتهای عظيم و ويژهای برخوردار میباشد، سرمايهگذاری در اين بخش میتواند علاوه بر تامين غذا و قطع وابستگی از واردات منابع پروتئينی مورد نياز کشور از جهت اشتغالزايی نيز مورد توجه قرار گيرد و با ايجاد فرصتهای جديد شغلی گام مهمی را در تامين آينده جوانان ايفا کند.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:
رضا یوسف پور 09305480990
مطالب مشابه :
دانلود طرح توجیهی پرورش شتر مرغ
پرورش شترمرغ - دانلود طرح توجیهی پرورش شتر مرغ - پرورش گشتارگاه
کشتارگاه گاو
Images cowتصاویر ی از گاو - کشتارگاه گاو - دامدار ببین
کشتارگاه شترمرغ
شتر مرغ روغن شترمرغ پر شترمرغ خواص شترمرغ خرید شترمرغ خرید جوجه شترمرغ گشتارگاه
شتر مرغ
شتر مرغ ماده در سن 2 تا 3 سالگي و شتر مرغ نر در سن 3 تا 4 سالگي به بلوغ جنسي مي رسد. گشتارگاه
مقايسه شتر مرغ و گاو
پرورش شترمرغ - مقايسه شتر مرغ و گاو - پرورش شترمرغ - پرورش گشتارگاه
39 نکته در مورد شترمرغ
شتر مرغ فاقد چینه دان است ولی پیش معده بزرگ آنها عمل ذخیره غذا را انجام می دهد. گشتارگاه
روغن شترمرغ
روغن شتر مرغ وروغن امو از لحاظ خواص خيلي به هم شباهت دارند و نتايج مشابهي مي گشتارگاه
آموزش پرورش شترمرغ
گشتارگاه شترمرغ. عکس معمولی ترین شتر مرغ دورگه گردن سیاه جنوب آفریقاست که دارای ژن هایی
خرید وفروش شترمرغ
شتر مرغ روغن شترمرغ پر شترمرغ خواص شترمرغ خرید شترمرغ خرید جوجه شترمرغ گشتارگاه
برچسب :
گشتارگاه شتر