آزاد - علوم و تحقیقات اهواز
تمهيد، غلامعلي. بررسي رفتار اطلاع يابي کارشناسان مرکز تحقيقات ميگوي ايران(بوشهر) و کارشناسان مرکز آموزش عالي علمي و کاربردي علوم و صنايع شيلاتي خليج فارس(بوشهر)، پايان نامه كارشناسي ارشد رشته كتابداري و اطلاع رساني، به راهنمایی زهره مير حسيني، دانشگاه آزاد، اسلامي واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال 1383.
اين پژوهش رفتار اطلاع يابي کارشناسان مرکز تحقيقات ميگوي ايران (بوشهر) و کارشناسان مرکز آموزش عالي علمي کاربردي علوم و صنايع شيلاتي خليج فارس (بوشهر) را مورد بررسي قرار مي دهد: در اين پژوهش شيوه هاي جستجوي اطلاعات و ميزان استفاده از منابع اطلاعاتي و مشکلات کارشناسان در دستيابي به اطلاعات مورد توجه بوده است. براي گردآوري اطلاعات از پرسشنامه اي متشکل از 27 سئوال استفاده شد. روش پژوهش پيمايشي بوده است و براي تجزيه و تحليل داده ها از برنامه اس. پي. اس.اس (spss) و آمار توصيفي و تحليلي استفاده شده است. نتايج اين پژوهش نشان داد که اکثر افراد جامعه آماري مرد و از نظر تحصيلات بيشترين ميزان در گروه کارشناسي قرار دارند آن ها براي جستجوي اطلاعات از دو روش رسمي و غيررسمي استفاده مي کنند و بيشترين انگيزه کارشناسان از جستجوي اطلاعات کسب اطلاعات تخصصي روزآمد و پژوهش بوده است. مهمترين منابع رسمي مورد استفاده نخست کتاب فارسي و سپس گزارشات تحقيقي و مجلات خارجي هستند. تجارب شخصي و حضور در گردهمايي هاي داخلي و خارجي دو کانال مهم غير رسمي کسب اطلاعات هستند مهمترين روش کسب اطلاعات کتابشناختي برگه دان کتابخانه مشورت بت همکاران ذکر گرديده است. عدم وجود منابع مورد نياز در کتابخانه محل کار و کمبود وقت از مهمترين مشکلات موجود در جريان اطلاع يابي هستند. مهمترين منبع کامپيوتري تأمين کننده نيازهاي اطلاعاتي اينترنت مي باشد. نتايج بيانگر اين است که بيشترين خدمات اينترنت مورد استفاده کارشناسان تار جهانگستر مي باشد.
رضانژاد، مریم. بررسی میزان رضایت شغلی کتابداران كتابخانههاي عمومی استان کرمان، پايان نامه كارشناسي ارشد رشته كتابداري و اطلاع رساني، به راهنمایی یحیی دوستدار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال 1385.
این پژوهش با هدف تعیین میزان رضایت شغلی کتابداران كتابخانههاي عمومی استان کرمان انجام گرفته است. جامعه آماری شامل 74 نفر کتابدار شاغل در كتابخانههاي مذکور می باشد. روش این تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی است که جهت گردآوری اطلاعات از پرسشنامه، مشاهده ومصاحبه و روش کتابخانهای استفاده شده است. هيچ رابطه معنيداري ميان رضايت شغلي بامشخصات فردی واحد های موردپژوهش نظیر سن، جنس، مدرك تحصيلي، سابقه اشتغال، نوع استخدام وخدماتی كه كتابداران انجام مي دهند و رشته تحصيلي آنها وجود ندارد. بنابراين فرضيههاي تحقيق مبني بر ارتباط بين متغيرهاي ويژگي فردي و متغیر رضايت شغلي تأييد نميشود.همچنين ميزان رضايت كتابداران از امكانات رفاهي محل كار خود، ميزان حقوق دريافتي جهت کفاف زندگی، شرايط فيزيكي ماهيت كار، تجهيزات موجود در كتابخانهها و محيط و شرايط فيزيكي محل كار كمتر از حد متوسط است و ميزان رضايت كتابداران از تنوع و غير تكراري بودن كار، پويا بودن كار، ميزان مشاوره مدير، اعتبار اجتماعي سازمان، ادامه شغل كنوني درآينده، كنترل و ارزيابي مدير،آگاهي مدير به مشكلات كاري و پيدا كردن راه حلهاي مناسب، كافي بودن تجربه كاري مدير، شيوه اداره كتابخانه از سوي مدير و صلاحيت علمي، اخلاقي و حرفهاي مدير بيشتر از حد متوسط است و ميزان رضايت كتابداران از بقيه مؤلفهها شامل ترقي و پيشرفت، آموزشهاي ارائه شده در كتابخانه، تشكيل دوره هاي كوتاه مدت كتابداري، تناسب حقوق با سطح تحصيلات، توان و تجربه، فرصت هاي ادامه تحصيل، تقدير و تشویق از سوي مدير، اطمينان به آينده شغلي و.... در سطح متوسط است.بیشترین میزان رضایت به متغیر صلاحیت علمی،اخلاقی و حرفه ای مدیر و کمترین رضایت به متغیر امکانات مادی، رفاهی محل کار مربوط می شود. بيش از 63/2 درصد افراد جامعه مورد مطالعه، علاقه شخصي را به عنوان انگيزه گرايش به حرفه كتابداري ذكر نمودهاند.
اعتمادی، آرزو. بررسي ديدگاه هاي مربّيان كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان خوزستان پيرامون گروه های سنّی مناسب، كميّت و کيفيّت داستان هاي واقعي، پايان نامه کارشناسي ارشد رشته علوم کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمایی، مرتضی کوکبی، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال 87- 86.
اين پژوهش به بررسی ديدگاه های مربّيان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان پيرامون گروه های سنّی مناسب، کميّت و کيفيّت داستان های واقعی موجود در کتابخانه های اين استان پرداخته است. جامعة مورد مطالعه، شامل 98 مربّی کانون در سال 1387-1386 می باشد. روش تحقيق پيمايشی، از نوع توصيفی بوده و اطّلاعات از طريق پرسشنامه گردآوری شده اند. تجزيه و تحليل داده ها هم با کمک نرم افزار آماری SPSS انجام گرديده است. نتايج تحقيق نشان داد که 33/8% مربّيان کانون استان گروه های سنّی «د، ه» را به عنوان بهترين گروه های سنّی برای داستان های عاشقانه، 41/2% مربّيان گروه های سنّی «الف، ب، ج» را به عنوان گروه های سنّی مناسب برای داستان های حيوانی و 35% مربّيان هم گروه های سنّی «ج، د» را برای انواع ديگر داستان های واقعی برگزيده اند. از نظر کمّی، از ميان 11 نوع داستان واقعی، 5 نوع کميّت بسيار ضعيف (46%)، 4 نوع کميّت متوسط (36%)، 1 نوع کميّت قوی (9%) و 1 نوع کميّت بسيار قوی (9%) دارند. از لحاظ کيفی، از ميان 11 نوع داستان واقعی، 8 نوع کيفيّت متوسط (73%)، 1 نوع کيفيّت ضعيف (9%)، 1 نوع کيفيّت قوی (9%) و 1 نوع کيفيّت بسيار قوی (9%) دارند. در پايان پژوهش به منظور ارتقاء وضعيّت مجموعة کتابخانه ها و افزايش ميزان علاقه مندی کودکان و نوجوانان به مطالعة داستان های واقعی پيشنهادهائی ارائه شده است.
آلبوفتيله نژاد، مريم. امكانسنجي ارائه طرحي جهت ايجاد و سازماندهي كتابخانه ديجيتالي منابع آب و سازههاي آبي سازمان آب و برق خوزستان، پاياننامه كارشناسي ارشد رشته علوم کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمایی، زاهد بيگدلي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال 88-87.
هدف اين پژوهش، امكانسنجي ارائه طرحي جهت ايجاد كتابخانه ديجيتالي منابع آب و سازههاي آبي سازمان آب و برق خوزستان است. پژوهشگر براي رسيدن به اين مقصود علاوه بر شناسائي اطلاعات فنّي توليد شده در اين سازمان، و همچنين تجهيزات نرمافزاري و سختافزاري و نيروي انساني موجود در كتابخانه و آرشيوهاي سازمان، نظرات و پيشنهادهاي كارشناسان شاغل در سازمان آب و برق خوزستان را در زمينه ضرورت و مزيّت سازماندهي ديجيتالي منابع اطلاعاتي موجود در آن سازمان جويا شد. روش پژوهش پيمايشي و كتابخانهاي است. جامعه پژوهش عبارت است از كارشناسان شاغل در 6 معاونت فنّي سازمان آب و برق خوزستان كه در زمينه آب و سازههاي آبي فعاليت مي كنند. يافتههاي پژوهش حاكي از آن است كه 88/1درصد از كارشناسان با ايجاد كتابخانه ديجيتالي در سازمان موافقت كامل دارند و 71/85 درصد آنها، تأسيس آن را يك ضرورت ميدانند. 71/34درصد از جامعه مورد بررسي نيز خواهان نگهداري متمركز اسناد در يك آرشيو يا مركز واحد در سازمان به طور فيزيكي و ارائه همزمان اطلاعات كتابشناختي و محتواي تمام متن اين اسناد از طريق كتابخانه ديجيتالي بودند. با وجود اينكه تجهيزات و امكانات موجود در آرشيوها و كتابخانه و مركز اطلاعرساني سازمان مناسب به نظر نميرسد، امّا مشاهدات و مصاحبههاي انجام شده مشخص كرد كه در صورت قطعي شدن طرح ايجاد كتابخانه ديجيتالي، مركز انفورماتيك سازمان قادر به رفع تمامي نيازهاي سختافزاري و نرمافزاري است. در نهايت پيشنهادهايي براي فراهم آوري زمينه لازم جهت ايجاد كتابخانه ديجيتالي ارائه شده است.
قاضی دزفولی، ثمانه السادات. مقایسه فرآیند جستجوی اطلاعات از اینترنت توسط دانشجویان فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول با فرآيند جستجوی اطلاعات کارول کولثاو، پايان نامه كارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمایی زاهد بیگدلی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال 88-87.
تحقیق حاضر دیدگاه دانشجویان دوره ی کارشناسی رشته های فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول را در فرآیند جستجوی اطلاعات از اینترنت با مدل جستجوی اطلاعات کولثاو مقایسه می کند و سپس به بررسی و چگونگی جستجوی اطلاعات از اینترنت توسط آنها می پردازد. کولثاو جستجوی اطلاعات از اینترنت را یک فرآیند شش مرحله ای می داند که طی آن دانشجویان نظرات خاصی را بیان می کنند. در این پژوهش از طریق پرسشنامه ای با طیف لیکرت اطلاعات گردآوری شده است و پژوهش به روش توصیفی- پیمایشی انجام گرفته است. نمونه تحقیق حاضر عبارت است از 340 نفر از دانشجویان ورودی سال1386در هفت رشته ی فنی مهندسی که به صورت تصادفی انتخاب شدند. در تجزیه و تحلیل داده ها در این پژوهش از آمار توصیفی (درصد و فراوانی) و آمار تحلیلی (ضریب همبستگی اسپیرمن) و نرم افزار spssویرایش 12 استفاده شد. یافته های این پژوهش نشان داد که اکثر دانشجویان مورد پژوهش بیشتر مراحل فرآیند جستجوی اطلاعات کولثاو را تجربه می کنند و علاقه زیادی به یادگیری اینترنت و کار با اینترنت نشان می دهند. نتایج این پژوهش حاکی از این مطلب است که جنسیت و رشته تحصیلی دانشجویان فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اختلاف معناداری را در طی کردن مراحل دوم، چهارم، پنجم، و ششم مدل جستجوی اطلاعات کولثاو نشان می دهد. همچنین نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که دانشجویان مورد پژوهش هنگام جستجوی اطلاعات از اینترنت با مشکل عدم امکان استفاده از سایت اینترنت دانشگاه مواجه هستند و هنگام جستجو، اطلاعات فراوانی دریافت می کنند که در این زمینه پیشنهاداتی ارائه شده است.
قاسم پور، محمد. بررسي میزان و مقایسه توليدات علمي اعضای هیأت علمی دانشگاه هاي علوم پزشكي تيپ يك کشور در پايگاه اطلاعاتي وب آو ساینس در سال های 2000 تا 2007 میلادی، پایان نامة کارشناسی ارشد رشتة کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمایی فریده عصاره، دانشگاه آزاداسلامي، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال 88-87.
اهمیت فعالیت های پژوهشی و نقش آنها در توسعه پایدار، موجب شده است که این فعالیت ها، در چند دهه اخیر مورد سنجش و ارزیایی بیشتری قرار بگیرند. با بررسی تولید اطلاعات علمی دانشگاه های علوم پزشکی تیپ يك کشور در پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس، نه تنها میزان تولیدات علمی هر دانشگاه مشخص می شود، بلکه امکانی برای مقایسه تولیدات علمی این دانشگاه ها نیز فراهم می گردد. روش پژوهش، علم سنجی است و جهت گردآوری داده ها از پایگاه وب آو ساینس استفاده گردید. جامعه اين پژوهش، كليه مدارك نمايه شده در پايگاه اطلاعاتي وب آو ساینس از سال 2000 تا 2007 ميلادي كه توسط اعضاي هیأت علمي دانشگاه هاي علوم پزشكي تيپ يك كشور در اين پايگاه به ثبت رسيده اند، مي باشد. تعداد كل مدارك استخراج شده از پايگاه وب آو ساینس، 8460 ركورد مي باشد. نتایج پژوهش نشان داد که دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه اول را در ميان نه دانشگاه به خود اختصاص داده است و دانشگاه هاي علوم پزشکی شهید بهشتی، شیراز، اصفهان، تبریز، ایران، مشهد، جندی شاپور اهواز و کرمان به ترتیب در رتبه های دوم تا نهم قرار دارند. نقطه اوج تولید اطلاعات علمی این دانشگاه ها در سالهای 2006 تا 2007 است، به طوریکه تعداد 4661 مدرک (55/09 درصد) در این سال ها تولید شده اند. بیشترین شکل تولیدات در قالب مقاله (51/38 درصد) بوده است و همچنین بیشترین مدارک به زبان انگلیسي (99 درصد) تولید شده اند. همچنین بررسی موضوعی مقالات نشان دهنده گرایش اعضای هیأت علمی به تولید اطلاعات علمی در زمينه هاي داروشناسي و داروسازي، ايمني شناسي، جراحي، پزشکی عمومی و داخلی، نورولوژی بالینی، علوم اعصاب، پیوند، کودکان، بهداشت عمومی، محیط و حرفه ای و شیمی، پزشکی بوده است.
نظری، اشرف. بررسی وضعیت مطالعه آزاد دانش آموزان دبیرستانی شهرستان شهرکرد و مقايسه ديدگاه آنان در مورد عوامل ترغیب کننده و بازدارنده مطالعه آزاد، پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمایی فریده عصاره، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، تابستان 88.
هدف اصلي اين پژوهش بررسي وضعيت مطالعه آزاد دانش آموزان دبيرستاني در شهرستان شهركرد و مقايسه ديدگاه آنان در مورد عوامل بازدارنده و ترغيب كننده مطالعه آزاد مي باشد. روش پژوهش از نوع توصيفي ـ پيمايشي است، كه وضعيت مطالعه را در چهار محور: ميزان مطالعه، عوامل ترغيب كننده و عوامل بازدارنده و مقايسه عوامل (ترغيب كننده و بازدارنده) با متغير هاي جمعيت شناختي (جنسيت و پايه تحصيلي) بررسي مي كند. نمونه گيري بر اساس جدول كرجسي مورگان و با روش نمونه گيري چند مرحله اي انجام شده است. ابزار گردآوري داده ها، پرسشنامه اي با ضريب پاياني 0/755 بوده است. جامعه آماري را دانش آموزان دبيرستاني اول تا سوم پنج منطقه (ناحيه1، ناحيه2، لاران، سامان و بن) در شهرستان شهركرد تشكيل مي دهد. نتايج كاربرد آزمونهاي خي دو، آزمون T تک متغیره، آزمون T مستقل، تحليل واريانس و پي گيري توكي نشان مي دهد كه بين ميزان مطالعه آزاد دانش آموزان دختر و پسر تفاوت معنا داري وجود دارد. نتايج آزمون پي گيري توكي نشان مي دهد كه اختلاف ميانگين دیدگاه دختران و پسران در زمينه عوامل ترغیب کننده مطالعه به صورت عوامل خانوادگي و وسايل ارتباط جمعي در نواحي مختلف و پايه هاي تحصيلي مختلف معنادار است. اما نقش مدرسه در نواحي و پايه هاي تحصيلي مختلف معنادار نيست، نقش حمايتهاي دولت نيز در پایه هاي مختلف معنادار نيست ولي در نواحي مختلف تفاوت معنا دار است. در نقش خانواده اختلاف میانگین ناحیه 1 با ناحیه 2، لاران، سامان، بن و ناحیه 2 با لاران، سامان و بن معنادار؛ و در خصوص وسايل ارتباط جمعي اختلاف ميانگين ناحيه 1 با لاران و بن؛ و در بعد حمایتهای دولت نیز اختلاف میانگین ناحیه 1 با بن معنادار است.در مقایسه دیدگاه دختران و پسران در زمینهعوامل بازدارنده مطالعه نقش بی حوصلگی بیش از حد متوسط، و کمبود وقت، دسترسی نداشتن به کتاب، گریز از مطالعه و قیمت گران کتاب در حد متوسط ارزیابی شده است. براساس نتایج آزمون پي گيري توکی در زمینه دسترسی نداشتن به کتاب اختلاف بین میانگین پایه های دوم و سوم معنادار می باشد. همچنین در زمینه گریز از مطالعه اختلاف میانگین پایه های اول با دوم و اول با سوم معنادار می باشد. در زمينه کمبود وقت برای مطالعه، اختلاف منطقه لاران با بن معنادار است و در سایر موارد تفاوت معناداری وجود ندارد. در مورد قیمت گران کتاب اختلاف میانگین بین منطقه لاران با منطقه بن معنادار است.
داودآبادي فراهاني، مهدی. شناسايي و مقايسه عوامل انگيزشي- بهداشتي کارشناسان كتابداري زن ومرد شاغل در كتابخانه هاي عمومي مناطق شهرداري تهران. پاياننامه كارشناسي ارشد علم اطلاعات و دانش شناسي، به راهنمایی فريده عصاره. دانشگاه آزاد اسلامی، واحدعلوم و تحقیقات خوزستان، سال 1389.
هدف از انجام این تحقیق شناسايي و مقایسه عوامل انگیزشی – بهداشتی کارشناسانزن و مرد شاغل در كتابخانه هاي عمومي مناطق شهرداری تهران می باشد . تحقیق از نوع همبستگی است که به روش میدانی و با استفاده از پرسشنامه ای که بر اساس نظریه هرزبرگ تدوین شده است، انجام شد .جامعه آماری تحقیق شامل کارشناسان كتابداري شاغل در كتابخانه هاي عمومي شهرداریهای مناطق 22 گانه تهران بودند که تعداد 106 نفر آنها به عنوان نمونه در این پژوهش شرکت کردند. در تحقیق حاضر، رابطه بین عوامل انگیزشی (مسئولیت، جنبه ذاتی کار، پیشرفت، تقدیر و تصمیم گیری) و عوامل بهداشتی (حقوق، امنیت شغلی، خط مشی، شرایط کاری، روابط بین فردی و سرپرستی ) با ویژگی های فردی آزمودنی ها (سن، جنسيت، رشته تحصیلی و سطح تحصیلات) و انگیزش شغلی آنها مورد بررسی قرار گرفت . در اين تحقيق از آزمون هبستگي R و آزمون t مستقل براي تجزيه و تحليل يافته ها استفاده شد. پس از آزمون فرضیه ها مشخص شد که بين سن و عوامل انگيزشي كارشناسان مرد كتابداري ارتباط معنا داري وجود نداشت. اما بين سن و عوامل انگيزشي كارشناسان زن كتابداري ارتباط معنا داري وجود داشت. بين سن و عوامل بهداشتي در آزمودنيهاي زن و مرد ارتباط معني داري يافت نشد. بين رشته تحصيلي و عوامل انگيزشي زنان و مردان جامعه آماري ارتباط معني داري مشاهده نشد. همچنین بين رشته تحصيلي و عوامل بهداشتي كارشناسان زن و مرد كتابداري همبستگي معنا داري يافت نشد. بين سطح تحصيلات و عوامل انگيزشي آزمودني هاي مرد ارتباط معني داري وجود نداشت. اما بين سطح تحصيلات و عوامل انگيزشي آزمودنيهاي زن ارتباط معني داري وجود داشت. بين سطح تحصيلات و عوامل بهداشتي كارشناسان زن و مرد كتابداري ارتباط معنا داري مشاهده نشد. بين عوامل انگيزشي و بهداشتي كارشناسان زن و مرد كتابداري اختلاف معني داري يافت نشد. همچنین بين انگيزش شغلي زنان و مردان جامعه آماري اختلاف معناداری وجود نداشت.
مرادي كوچي، مرصع. بررسي ميزان و رابطه برخي متغيرها با سواد اطلاعاتي دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي مهر 87 واحد علوم و تحقيقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامي. پاياننامه كارشناسي ارشد علم اطلاعات و دانش شناسي، به راهنمايي مرتضي كوكبي. دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات خوزستان، سال 1389.
هدف اين پژوهش، بررسی وضعيت سواد اطلاعاتی دانشجويان کارشناسی ارشد ورودی مهر 87 واحد علوم و تحقيقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی است. جامعه آماری پژوهش، شامل تعدادي از دانشجويان کارشناسی ارشد ورودی مهر 87 است. و ابزارگردآوري داده ها پرسشنامه است. نتايج بدست آمده ازپژوهش نشانگر آن است که وضعيت سواد اطلاعاتی جامعه مورد نظر بدون توجه به رشته تحصيلی و جنسيت در سطح متوسطی قرار دارد و تفاوت معنيداری از نظر سواد اطلاعاتی بين آنها وجود ندارد، ولی با افزايش سن دانشجويان سواد اطلاعاتی آنها نيز افزايش می يابد. ميزان شناخت دانشجويان از كتابخانه واحد مذکور و منابع موجود در آن بالاتر از ميانگين 3 و به عبارتي شناخت دانشجويان زياد است. از نظر ميزان نياز به آموزش مهارتهاي مربوط به شيوههاي دستيابي به اطلاعات توسط جامعه مورد پژوهش، يافته ها نشانگر آن است كه اگر چه دانشجويان بر اين باورند كه توانايي متوسطي در دستيابي به اطلاعات دارند اما آموزش در اين زمينه مي تواند مهارت هاي آنان را ارتقا بخشد. از نظر آشنايي با ابزارهاي جستوجوي اطلاعات نيز يافته ها نشان داد که دانشجويان، آشنايي زيادي با ابزارهاي جستوجوي اطلاعات دارند. نتايج نهايي نشان داد كه جامعه مورد پژوهش از سواد اطلاعاتي بالاتر از حد متوسط برخوردار هستند.
مومنآبادی، مهديه. بررسی ميزان پاسخگويي پايگاههاي اطلاعاتي پيوسته در دسترس، در برآوردن نيازهاي اطلاعاتي دانشجويان پزشكي عمومي دانشگاه علوم پزشكي كرمان. پاياننامه كارشناسي ارشد علم اطلاعات و دانش شناسي، به راهنمايي فريده عصاره. دانشگاه آزاد اسلامي،واحد علوم و تحقيقات خوزستان، سال 1389.
هدف اين پژوهش، تعیین ميزان پاسخگويي پايگاه هاي اطلاعاتي پيوسته در دسترس، به نيازهاي اطلاعاتي دانشجويان پزشكي عمومی مشغول به تحصيل در دانشگاه علوم پزشكي كرمان در سال 1388 است. این پژوهش از نوع توصیفی است و روش پژوهش، روش پیمایشی است. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه است. جامعه آماري پژوهش شامل، دانشجويان رشته پزشكي عمومي مشغول به تحصيل در دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي كرمان هستند. یافته هاي بدست آمده از پژوهش نشانگر آن است که ميزان آشنايي دانشجويان پزشکی عمومی با پايگاه هاي اطلاعاتي به ميزان متوسط و كمتر و ميزان استفاده آنان از پايگاه هاي اطلاعاتي پیوسته به ميزان كمتر از متوسط بوده است. اکثر این دانشجویان در استفاده از پایگاه های اطلاعاتی پیوسته، تجربه کمی داشته و میزان ساعات کمی را در هفته به جستجوی این پایگاه ها پرداخته اند. پراستفاده ترین پایگاه های اطلاعاتی پیوسته به ترتیب پابمد، كتب الكترونيكي، راهنماها و اسلايدهاي آموزشي، بهترین سایت های پزشکی و مدلاین، ژورنال های پزشکی رایگان و الزیویر ساینس دایرکت است. میزان برآورده شدن نیازهای آموزشی این دانشجویان در بکارگیری پایگاه های اطلاعاتی پیوسته، متوسط به بالا است. بیشترین درصد پاسخگویان معتقدهستند که پایگاه های اطلاعاتی پیوسته اطلاعات را در حد "چکیده مطالب" و "تمام متن" داده و میزان تکراری بودن این اطلاعات در حد متوسط است. بیشترین درصد پاسخ گويان، دليل استفاده از پايگاه هاي اطلاعاتي پيوسته را جستجوي منابع آموزشي و پژوهشي ذکر کرده و بعد از آن به روزآمد نمودن اطلاعات تخصصي است. بیشترین درصد پاسخگويان از جستجوي ساده بهره گرفته و بعد از آن به ترتیب از جستجوي پيشرفته، از عملگرهاي منطقي بول و از ساير روشها جهت جستجو بهره گرفته اند. کاهش نیاز دانشجویان به محتوای منابع چاپی با استفاده از این پایگاه ها، مشخص است. از نظر این دانشجویان با استفاده از این پایگاه ها در وقت آنان صرفه جویی شده و اطلاعات این پایگاه ها محتوای اطلاعاتی منابع چاپی را تکمیل کرده است. از بین موانع ذکر شده در رابطه با استفاده از این پایگاه ها، موانع انتخاب شده به ترتیب اهمیت عبارتند از: فقدان مهارت های فن اوری اطلاعات در کاربران، پایین بودن سرعت خطوط ارتباطی، عدم آشنایی با نحوه جستجو و بازیابی اطلاعات به نحو درست، کمبود کارگاه های آموزشی، کمبود مهارت های جستجو و بازیابی اطلاعات در کتابداران، ناآشنایی با علایم اختصاری و اصطلاحات موجود در پایگاه ها، نداشتن تخصص موضوعی کاربران، شلوغ بودن خطوط، عدم امکان دسترسی به این پایگاه ها در منزل، بازیابی اطلاعات نامرتبط، عدم تسلط به زبان انگلیسی، نداشتن وقت کافی، ناکافی بودن امکانات سختافزاری و نرم افزاری. از بین عوامل ذکر شده در مورد ویژگی های مطلوب یک پایگاه اطلاعاتی پیوسته، بیشترین درصد مربوط به "اطلاعات با کیفیت بالا" و "اطلاعات روزآمد" و "امکان ذخیره و چاپ اطلاعات" و کمترین درصد مربوط به "دوست با کاربر بودن" بیان شده است.
طاهري، شيما. وضعیت تولید اطلاعات علمی توسط اعضای هیاًت علمی دانشگاه ایلام و بررسی رابطه برخی از متغیرها طی سال های 1374-1386. پاياننامه كارشناسي ارشد علم اطلاعات و دانش شناسي، به راهنمايي فريده عصاره. دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات خوزستان، سال 1389.
هدف اين پژوهش، تعیین ميزان فعاليت هاي علمي- پژوهشي اعضای هیاًت علمی دانشگاه ایلام در طی سال های 1374- 1386است. روش پژوهش،روش علم سنجي است. نتايج بدست آمده از پژوهش نشانگر آن است كه روند توليد اطلاعات علمي در فاصله سالهاي مورد مطالعه رو به رشد بوده است. بيشترين توليد اطلاعات در سال 1386 با 35/1 درصد و كمترين توليد در سالهاي 1374 و 1375 با 0/8 درصد است. اعضاء هياْت علمي براي توليد اطلاعات از منابع الكترونيكي بيشتر استفاده مي كنند. از ميان رشته هاي اين دانشگاه، رشته شيمي معدني با 83 مدرك (10/97 درصد) و از ميان گروه ها، گروه شيمي با 157مدرك (20/77درصد) و از ميان دانشكده ها، دانشكده كشاورزي با 228مدرك (30/16 درصد) داراي بيشترين ميزان توليدات علمي هستند. نتايج پژوهش در ارتباط با ميزان مقاله هاي چاپ شده در نشريات بين المللي و مجله هاي داخلي نشان مي دهد كه از مجموع 193 مقاله، 114 عنوان (59/06 درصد) در نشريات معتبر بين المللي و 79 عنوان (40/94 درصد) در مجله هاي داخلي به چاپ رسيده است. در ضمن سهم تاْليف و ترجمه از مجموع توليدات (مقاله و كتاب) اعضاء هياْت علمي برابر است با 595عنوان (100 درصد) تاْليف و كار ترجمهاي به احتمال زياد در اين دانشگاه جزء كارهاي پژوهشي به حساب نمي آيد كه ميزان آن صفر درصد است. در ارتباط با شكل توليدات، مقاله هاي ارائه شده در سمينارهاي داخلي و خارجي با 364عنوان(48/14 درصد)، بيشترين سهم را دارد. در زمينه زبان توليدات، اين بررسي نشان مي دهد كه از مجموع 595 عنوان كتاب و مقالة توليد شده، 365 عنوان (61/35 درصد) مربوط به زبان فارسي و 230 عنوان (38/65 درصد) مربوط به زبان لاتين است. همچنين هر دو فرضيه مطرح شده در اين پژوهش مورد تاييد قرار گرفته اند.
كيجا، ليلا. تحلیل استنادی پایان نامه های دانشجویان دوره دکتری عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طی سالهای 1387- 1380، پايان نامه كارشناسي ارشد رشته كتابداري، به راهنمايي فريده عصاره، دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوزستان، سال 89-90.
پژوهش حاضر با هدف بررسی استنادهای پایاننامههای دانشجویان دوره دکتری عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طی سالهای 1387- 1380 به تحلیل مآخذ پایاننامههای این دوره میپردازد. روش انجام پژوهش،توصیفی و از نوع تحلیل استنادی است که جزء شناخته شدهترین روشها در مطالعات کتابسنجی بحساب می آید. از طریق این روش، استنادهای موجود در مآخذ پایاننامههای دانشجویان دوره دکتری عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان جامعه پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج حاصل به قرار زیر است: از میان 407 پایاننامه در این محدوده مورد بررسی، تعداد 9655 استناد استخراج گشته است. از این تعداد 1938(07/20%) استنادها به منابع فارسی و 7717 (93/79%) استناد به منابع خارجی تعلق گرفته است. قاعده برادفورد در مورد مجلات خارجی موجود در مآخذ پایان نامه های مورد بررسی صادق بوده و مجلات هسته در پایاننامههای مورد بررسی تعیین گردید. 7 عنوان مجله هسته با فهرست مجلات کتابخانه دانشکده پزشکی مطابقت داده شد که در این لیست موجود بودند بجز یک مجله که از سال 1380 به صورت الکترونیکی (بانک اطلاعاتی (Ovid اشتراک داشته اند. از آزمایش قاعده برادفورد بر روی مجلات فارسی موجود در مآخذ پایاننامهها، بدلیل پایین بودن تعداد استنادهای آنها خودداری شد و فقط به معرفی پراستنادترین این مجلات پرداخته شده است. بررسی موضوعی پایاننامهها نشان میدهد که، در حوزه موضوعی روانپزشکی بیشترین میزان پژوهش صورت گرفته و پس از آن بیماریهای زنان و بیماریهای کودکان و بیماریهای عفونی و بیهوشی در رتبه های دوم تا پنجم قرار دارند. بررسی نوع مواد مورد استناد در پایاننامههای مورد مطالعه حاکی از آن بود که بیشترین استنادها در منابع فارسی به کتابها بوده، بطوری که از 1938 استناد به منابع فارسی، 908(85/46%) استناد مربوط به کتابها، 570(41/29%) استناد به مجلات، 223(51/11%) استناد به پایاننامه ها و 141(28/7%) استناد به مجموعه مقالات و 196(95/4%) استناد به سایر مواد تعلق گرفته است. بررسی منابع خارجی نشان داد که از تعداد 7717 استناد خارجی، 5640(08/73%) استناد به مجلات، 1866(18/24%) استناد به کتب و 211(74/2%) استناد به سایر مواد تعلق گرفته است.از بررسی تاریخ استنادها در ارتباط با منابع فارسی مشاهده شد که بیشترین استنادها مربوط به سالهای 1382-1378 است. این در حالیست که در منابع خارجی بیشترین استنادها به سالهای 2004- 1995تعلق داشته است. در نتیجه کهنگی مواد در منابع فارسی 9 سال و در منابع خارجی 13سال محاسبه شده، بعبارت دیگر نیم عمر کل منابع برابر 11 سال برآورد شده است. میانگین تعداد استنادها در هریک از پایاننامههای مورد بررسی 24 استناد بدست آمده است. نهایتا به تعیین هزینه- کارآیی مجلات هسته با توجه به میزان مورد استناد واقع شدن آنها و همچنین تعیین جایگاه مجلات هسته در پایگاه JCR پرداخته شده است.پیشنهاداتی که ارائه شده، عبارتند از: ارائه راهکارهایی برای تنظیم استنادهای درون متنی و برون متنی، براساس یک منبع معتبر، استفاده از روش تحلیل استنادی در سایر دانشگاهها و همچنین در سایر حوزههای علمی به منظور دستیابی به منابع کلیدی در این رشتهها و همچنین گزینش مجلات مفید و معتبر از طریق بررسی وضعیت مجلات پراستفاده پژوهش حاضر، در پایگاه JCR و تعیین هزینه- کارآیی آنها.
نعمتي، شهناز. بررسی ديدگاه مسئولين کتابخانههای عمومی استان خوزستان در ارائهی خدمات اطلاعاتی به کودکان خیابانی به منظور ارائهی رهنمودهايي جهت این کتابخانهها. پايان نامه كارشناسي ارشد رشته كتابداري و اطلاع رساني، به راهنمايي عبدالحميد معرف زاده، دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوزستان، سال 89-90.
پژوهش حاضر به بررسی نقش کتابخانههای عمومی استان خوزستان به منظور ارائه الگویی بهینه برای این کتابخانهها جهت خدمت به کودکان خیابانی انجام شد. روش تحقیق، پیمایشی و از نوع توصیفی میباشد. گردآوری اطلاعات به وسیله پرسشنامهای محقق ساخته انجام گرفته است. جامعهی مورد مطالعه در این پژوهش، شامل 100 نفر از مسئولین کتابخانههای عمومی استان خوزستان در سال 1388- 1387 میباشد. تجزیه و تحلیل دادهها با کمک نرمافزار آماری SPSS انجام گردیده است. نتایج تحقیق نشان داد که 78 درصد مسئولین کتابخانهها میتوانند کودکان خیابانی را در کتابخانهها ثبتنام کنند. 79 درصد از مسئولین جامعهی پژوهش به دلیل نداشتن دستورالعمل و یا قوانین صریح، در حال حاضر برنامهی خاصی برای کودکان خیابانی ندارند. 57/9 درصد از مسئولین جامعهی پژوهش اظهار داشتند که میتوانند برنامهی مناسب و مفید مهارت شغلی را با تشکیل کلاسهای آموزشی، در کتابخانهها اجرا کنند. 86/6 درصد از کتابخانهها اعلام کردند که توانایی آموزش مهارتهای اجتماعی به کودکان خیابانی را دارند. 81/7 درصد از مسئولین کتابخانهها برای آموزش مهارتهای زندگی به کودکان خیابانی در کتابخانه اعلام آمادگی کردند. 86/6 درصد از مسئولین جامعهی پژوهش در مورد کمک به بهداشت روانی کودکان خیابانی در کتابخانه نظر مثبت داشتند.در جهت اولویت برنامهریزی مقدماتی برای ارائه اطلاعات به کودکان خیابانی 93/9 درصد از مسئولین کتابخانهها، برنامهریزی مدون از طریق نهاد کتابخانهها را باهمکاری شهرداری و بهزیستی مؤثر دانستند.در پایان پیشنهاد شد که با برگزاری دورهی آموزشی ضمن خدمت برای کتابداران در زمینههای مختلف، هماهنگی با روانشناسان کودک و نوجوان و مشاوران و مددکاران اجتماعی جهت همکاری در کتابخانههای عمومی و تهیه کتب و فیلمهای آموزشی در جهت آموزش مهارتهای زندگی، اجتماعی و شغلی و کمک به بهداشت روانی، جسمی و معنوی به کودکان خیابانی کمک شود.
اكبري، غلامرضا. بررسي نيازهاي اطلاعاتي و رفتار اطلاع يابي دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بوشهر، پايان نامه كارشناسي ارشد رشته كتابداري و اطلاع رساني، دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوزستان، سال 89-90.
هدف این پژوهش بررسی و شناسایی نیازهای اطلاعاتی و رفتاراطلاع یابی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد بوشهر در سال 1388 می باشد. روش پژوهش از نوع توصیفی با استفاده از روش پیمایشی است. جامعه مورد بررسی 865 نفر در 12 رشته تحصیلی می باشد نمونه این پژوهش با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده به تعداد 177 نفر انتخاب شدند.تجزیه و تحلیل داده ها با کمک نرم افزار spss صورت گرفت .از کل نمونه مورد مطالعه 3/60درصد مرد و7/39 درصد زن هستند. بر اساس یافته های تحقیق مهم ترین انگیزه دانشجویان از جستجوی اطلاعات انجام پروژه های درسی می باشد و انتشار آثار علمی و انجام کارهای پژوهشی از آخرین اولویت های این دانشجویان می باشد. (1/44 %) دانشجویان اطلاعات تخصصی خود را از کامپیوتر شخصی ( اینترنت در منزل) بدست می آورند که با توجه به یافته تحقیق مهم ترین دلیل آن کمبود وقت می باشد . دانشجویان از منابع الکترونیکی بیشتر از سایر منابع استفاده می کنند و بیشترین میزان کسب اطلاعات تخصصی خود را حضور در گردهمایی های علمی داخلی می دانند . به طور کلی از بخش مرجع کتابخانه راضی بوده ولی میزان پایین نشریات تخصصی کتابخانه دانشگاه نقش مهمی در عدم تامین نیازهای اطلاعاتی آنان دارد . همچنین (2/42%) دانشجویان از منابع چاپی استفاده می کنند و( 2/63%) از دانشجویان تنها 1 تا 2 بار در هفته به کتابخانه مراجعه می کنند. بیشترین مشکلات دانشجویان در بدست آوردن اطلاعات کمبود وقت و عدم تسلط به زبان خارجی و محدودیت ساعات کار کتابخانه عنوان شده است. منابع کسب اطلاعات به ترتیب اولویت ، منابع الکترونیکی ، مجله، کتاب، و پایان نامه می باشد. همچنین میزان استفاده از زبانهای منابع اطلاعاتی به ترتیب اولویت زبان فارسی، انگلیسی و عربی می باشد. همچنین کمبود وقت را یکی از مهم ترین عامل عدم دسترسی به اطلاعات ذکر کرده اند.
مينايي، طاهره. بررسی وضعیت ساختمان کتابخانه های عمومی شیراز و مقایسه آن با استانداردهای ساختمانی کتابخانه ها. پاياننامه كارشناسي ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمايي مجتبي اسدي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات خوزستان، سال تحصیلی 89-90.
این پژوهش با هدف مقایسه وضعیت ساختمان و فضای داخلی کتابخانه های عمومی شیراز با استانداردهای ساختمان کتابخانه ها تدوین شده توسط فدراسیون بین المللی انجمن ها و مؤسسات کتابداری (ایفلا) انجام گرفته است. پژوهش از نوع توصیفی بوده و به روش پیمایشی انجام گرفته است. داده های لازم برای انجام پژوهش با توزیع پرسشنامه در میان کتابخانه های عمومی شیراز گردآوری شده است. نتایج پژوهش نشانگر آن است که در طراحی ساختمان کتابخانه های عمومی شهر شیراز تعاملی بین کتابدار و معمار وجود نداشته است. به علاوه، کتابخانه ها از نظر معماری فضای داخلی و معماری فضای خارجی، دارای استانداردهای مطلوب و مناسبی نیستند و علیرغم اینکه در بیشتر کتابخانه های عمومی مورد بررسی فضای اختصاص داده شده به مجموعه در حد استاندارد ساختمان کتابخانه های عمومی ایفلا است، با این وجود فضای اختصاص داده شده به کاربران در اکثریت کتابخانه های مورد بررسی، پایینتر از استاندارد ساختمان کتابخانه های عمومی است. همچنین با وجود اهمیت گسترش فضا و ساختمان در تمامی کتابخانه های عمومی شیراز گسترش فضا و ساختمان امکانپذیر نیست. همچنین در اغلب ویژگی های ساختمانی دیگر، کتابخانه های عمومی شیراز در حد استاندارد نیستند. از مهمترین پیشنهادهای ارائه شده در این پژوهش میتوان به فراهم آوردن شرایط تعامل کتابدار و معمار در صورت احداث کتابخانه جدید، استفاده از فنآوریهای جدید به منظور غلبه بر مشکلات امنیتی و مسائلی نظیر دزدی، گسترش فضای کاربران در کتابخانه های عمومی شیراز در صورت امکان، افزایش بودجه به منظور انجام تعمیرات و تغییرات در کتابخانه های عمومی شیراز اشاره کرد.
دریس پور، مريم. بررسی رفتار اطلاع يابي مدیران و کارشناسان شرکت پالایش نفت آبادان در محیط اینترنت، پاياننامه كارشناسي ارشد رشته كتابداري و اطلاع رساني،به راهنمايي زاهد بيگلري، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، سال تحصیلی 89-90.
پژوهش حاضر، به بررسی رفتار اطلاع یابی کارشناسان شرکت پالایش نفت آبادان در محیط اینترنت می پردازد. در این پژوهش، میزان آشنایی و شناخت کارشناسان از اینترنت، رویکردها و راهبردهای آنان در استفاده از امکانات آن و موانع و محدودیت های موجود، مورد مطالعه قرار گرفته است. برای گردآوری اطلاعات، از پرسشنامه ای با 32 سؤال بسته استفاده شده است. روش پژوهش به کار بسته، روش پژوهش پیمایشی بوده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که 93/3 درصد افراد جامعه آماری مرد و در گروه سنی 36 تا50 سال قرار دارند. 77/5 درصد افراد دارای مدرک کارشناسی و 21/7 درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته های فنی- مهندسی هستند. نزدیک به نیمی از این کارشناسان از نظر آشنایی با زبان انگلیسی در سطح خوبی هستند. این افراد، اطلاعات فنی و استانداردهای تخصصی را از منابع چاپی و کامپیوتری به دست می آورند. مهمترین کانال غیر رسمی کسب اطلاعات آنها ارتباط با همکاران داخل سازمان است. میزان مطالعه منابع چاپی و کامپیوتری بهصورت روزانه بین جامعه مورد بررسی در سطح بالایی قرار دارد و اینترنت اولویت اول آنها برای جست و جوی اطلاعات مورد نظرشان است. میزان دسترسی این کارشناسان به خدمات اینترنت بر اساس سابقه و سمت سازمانی آنها، روزانه از 2 ساعت تا 8 ساعت است. روزآمد کردن اطلاعات تخصصی از مهمترین اهداف آنها در استفاده از اینترنت بوده و با سرویس های وب و ایمیل بیش از سایر خدمات اینترنت آشنایی دارند و از آنها استفاده می کنند. موتور کاوش گوگل بیش از سایر موتورهای کاوش مورد استفاده این گروه از کارشناسان بوده و مقالات و نشریات الکترونیکی را بیش از سایر منابع موجود در اینترنت مورد استفاده قرار می دهند. برخی از عوامل عدم دستیابی آنها به اطلاعات عبارتند از: پایین بودن سرعت دسترسی، محدود بودن امکانات برای دریافت اطلاعات از خارج کشور و مناسب نبودن کیفیت امکانات کامپیوتری شرکت، با این وجود، 63/3 درصد جامعه مورد مطالعه از نحوه و میزان ارائه خدمات اینترنتی شرکت رضایت دارند. علاوه بر این، با وجودی که 80 درصد آنها تاکنون واژه وب پنهان یا وب نامرئی را نشنیده اند، از منابع موجود در این بخش از وب به نحو مطلوبی آگاهی دارند و از آن استفاده می نمایند. همچنین در این پژوهش، رابطه معنیداری بین سابقه و سطح تحصیلات با رفتار اطلاع یابی افراد مشاهده نشد.
شريعتي، معصومه. بررسي نيازهاي اطلاعاتي كارمندان وزارت امور خارجه به عنوان استفاده كنندگان از مواد كتابخانه اي كتابخانه سفارتخانه هاي ايران در خارج از كشور به منظور پويايي آن كتابخانه ها. پاياننامه كارشناسي ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی، به راهنمايي مهردخت وزيرپور كشميري، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات خوزستان، سال تحصیلی 89-90.
هدف از انجام اين پژوهش، بررسي و شناخت نيازهاي اطلاعاتي كارمندان وزارت امور خارجه در زمان مأموريت در خارج از كشور به منظور رفع آن نيازها با پوياسازي كتابخانه سفارتخانه هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور است. روش پژوهش، پيمايشي تحليلي است و جامعه مورد مطالعه، 125 نفر از كارشناسان سياسي، اقتصادي، مالي، اداري، كنسولي و سفراي وزارت امور خارجه كه در دوره پژوهش در ايران حضور داشته اند، است. ابزار گردآوري داده ها در این پژوهش، پرسشنامه است. يافته هاي پژوهش نشان می دهد که به روز كردن اطلاعات با 60/8 درصد، ضرورت شغلي با 60 درصد، افزايش اطلاعات عمومي با 56 درصد، مهمترين اهداف افراد از جست و جوي اطلاعات در خارج از كشور بوده است. اينترنت با 59/2 درصد، روزنامه با 46/4 درصد، كتاب با 31/2 درصد، از مهمترین منابع مورد استفاده كارمندان است. آنان الويت نيازهاي اطلاعاتي خود را به زبان فارسي با 4/94 درصد، زبان انگليسي با 60 درصد ودر موضوع هاي اجتماعي، تاريخي، مذهبي، علمي، آموزشي، فرهنگي بيشتر از موضوعات جغرافيايي، علوم كاربردي- اقتصاد و ادبيات اعلام كرده اند. استفاده از اينترنت با 86/4 درصد بيشترين مجراي مورد استفاده كارمندان بوده است و در الويت هاي پایينتر كتابخانه سفارتخانه ها، خريد منابع از ايران، مجموعه هاي شخصي، مشاوره با همكاران با درصدهاي نزديك به هم اعلام شدهاند. كتابخانه نمايندگي ها در حد كمي نياز افراد را برآورده
مطالب مشابه :
آزاد - علوم و تحقیقات اهواز
آزاد، اسلامي واحد علوم و تحقیقات خوزستان واحد علوم و تحقيقات خوزستان دانشگاه
اطلاعیه نمرات درس سیستم های اطلاعاتی حسابداری دکتر محمودی
دانشجویان حسابداری علوم تحقیقات خوزستان بعد از آن نمرات قطعی در سایت دانشگاه وارد
رئیس واحد علوم و تحقیقات خوزستان مدیر نمونه استان در مردادماه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان به عنوان مدیر نمونه استان در مردادماه
نمونه پروپزال تکمیل شده دانشگاه علوم تحقیقات هرمزگان
نمونه پروپزال تکمیل شده دانشگاه علوم تحقیقات ارشد کامپیوتر علوم و تحقیقات خوزستان.
الگوریتمهای موازی
کارشناسی ارشد کامپیوتر92 علوم تحقیقات علوم تحقیقات خوزستان ورودی 92. دانشگاه آزاد علوم
250 عنوان موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد رشته اقتصاد
کارشناسی ارشد توسعه اقتصادی و برنامه ریزی دانشگاه علوم و تحقیقات خوزستان
برچسب :
دانشگاه علوم تحقیقات خوزستان