مسابقه وبلاگ نویسی

یکی از خدمات ارزشمندی که دکتر مرتضی مجدفر در آخرین ماههای مسئولیتش به عنوان سردبیر نشریه رشد آموزش ابتدایی انجام داد مسابقه وبلاگ نویسی فرهنگیان در حوزه دوره ابتدایی است. بیش از ده سال است که فرهنگیان وبلاگ نویس در عرصه ی فضای مجازی تلاشی ستودنی انجام داده اند. بی آنکه دیده شوند و از آنها حمایتی شود. ما برای مدارس کشورمان سالانه میلیاردها تومان صرف خرید رایانه و اتصال به اینترنت می کنیم اما آموزش و پرورش بااین همه بزرگی و نیروها نتوانسته است در پدید آوردن محتوای کاربردی در فضای اینترنت سهمی شایسته داشته باشد.. معلمان بی هیچ مزد و منتی وارد صحنه شده اند و اگر شما هر مطلبی از هر کدام درسها جستجو کنید مطالب ارزشمندی در این وبلاگها خواهید یافت. من برخی از این وبلاگهایی که رتبه آورده اند را دیدم بسیار پر محتوا و جذاب است. برخی از آنها روزانه بیش از 10 هزار بازدید کننده دارد. یعنی یک وبلاگی که در عرض ده دقیقه و به رایگان ساخته می شود و البته یک معلم علاقمند روزی دو سه ساعت برای بهبود و به روز رسانی اش تلاش می کند روزانه مشکل 10 هزار نفر را حل می کند. معلمی که برای یافتن روش تدریس یا آزمایشی راجع به یک موضوع در حال جستجوست دانش آموزی که دوست دارد مطالب کاملتری راجع به درسی که آموخته بیاموزد و پدر و مادری که به دنبال آزمونی برای فرزندشان هستند به سراغ وبلاگ او می روند و با رضایت به مقصودشان می رسند.

بنابراین مسابقه ی وبلاگ نویسی با موضوع آموزشی با تمام مسابقه ها متفاوت است. برای نمونه گاه کتابی معرفی می شود تا عده ای بخوانند و به سوالاتی پاسخ دهند. در این مسابقه ها اگر افراد آن کتاب را بخوبی بخوانند و رتبه بیاورند به اطلاعات و فهمشان افزوده می شود اما در این گونه مسابقات فرد وبلاگ می سازد و همگان از سراسر ایران و حتی نقاط دیگر از مطالب آن استفاده می کنند.

نکته دیگر آنکه راز موفقیت نظامهای موفق آموزش و پرورش در کشورهای توسعه یافته تنها دسترسی آنها به منابع علمی بیشتر نیست بلکه موضوع اصلی ساختار نظام تعلیم و تربیت آنهاست. ای کاش مسئولان این مسابقه بخشی را به عنوان تجربیات معلمان و مدیران مدارس و نقد آموزش و پرورش می گذاشتند تا فضای بی رمق این بخش تقویت شود.

من از مسئولان مجله رشد آموزش ابتدایی برای اجرای این مسابقه قدردانی می نمایم اما به نظرم جایزه ی این مسابقه در مقایسه با زحمتی که این عزیزان متقبل می شوند هیچ تناسبی ندارد.یک تقدیرنامه و معرفی وبلاگ برتر در یک نشریه جوایزی نیست که شوق تلاش را در صدها هزار فرهنگی برانگیزد.جایزه باید به گونه ای باشد که اگر یک فرهنگی جایزه ی این مسابقات را گرفت نگاه و تحسین سایرین را برانگیزد و برخی به این سمت گرایش پیدا کنند. اصولاً بخشی از ارزش مسابقات و جشنواره های بزرگ مانند نوبل ، جشنواره خوارزمی یا چهره های ماندگار به ارزش مادی این برنامه ها بازمی گردد . پیشنهاد من این است با همکاری برخی از موسسات آموزشی یا شرکتهای تولیدی یا هر منبعی که می توان به سراغش رفت جایزه ای در خور شان و مقام این زحمتکشان بی ادعا در نظر گرفته شود..


نتیجه مسابقه وبلاگ نویسی مجله رشد آموزش ابتدایی




مطالب مشابه :


جشنواره خوارزمی

پژوهش 93 - جشنواره خوارزمی - اگر خود را برای آینده آماده نسازید بزودی متوجه خواهید شد که متعلق




دریافت تقدیرنامه

گروههای آموزشی جوانرود - دریافت تقدیرنامه نتایج جشنواره جابر بن حیان مرحله منطقه




صدور تقدیرنامه برای همکاران

گروههای آموزشی جوانرود - صدور تقدیرنامه برای همکاران - شرح فعالیت ها و اخبار گروههای آموزشی




برنامه ی عملیاتی گروه ادبیات ناحیه 2 در سال 94-93

شیوه نامه جشنواره خوارزمی درس ادبیات تقدیرنامه به 3نفر اول و دانش‌افزایی به همه




برگزاری دومین جلسه شورای سیاست گذاری پژوهشسرای دانش آموزی بناب

جشنواره جوان خوارزمی و صدور تقدیرنامه به مدیرانی که دانش اموزان آنها به مرحله کشوری راه




طرح پرو‍ژه علمي جشنواره (جابر بن حيان ) دوره ابتدايي

موضوع: طرح پرو‍ژه علمي جشنواره (جابر بن حيان ) دوره




مسابقه وبلاگ نویسی

یک تقدیرنامه و معرفی و جشنواره های بزرگ مانند نوبل ، جشنواره خوارزمی یا چهره




چهره های ماندگار عرصه دامپزشکی را بشناسیم

جوایز و تقدیرنامه میتوان به جایزه نهمین جشنواره خوارزمی، معرفی بعنوان چهره




چهره های ماندگار دامپزشکی را بهتر بشناسیم...

جوایز و تقدیرنامه به جایزه نهمین جشنواره خوارزمی، معرفی بعنوان در جشنواره وب




روش کلاس بندی دانش آموزان در سیستم سناد

لینک تقدیرنامه. وبلاگ آموزشی سایت جشنواره خوارزمی.




برچسب :