موفقیت در آزمون وکالت92

۱۰ نکته کلیدی برای موفقیت در آزمون وکالت ۹۲

نویسنده: سیاوش هوشیارپذیرفته شده در دو دوره ی متوالی آزمون وکالت :آزمون وکالت ۹۰ کانون وکلای مرکز (تنها آزمون دومرحله ای تستی-تشریحی)آزمون وکالت ۹۱ کانون وکلای خراسان رضوی،شمالی و جنوبی

۱- لقمه های جویده

وظیفه ی داوطلب فراگیری و درک عمیق مباحث است، مخصوصا با توجه به رویکردی که در سال های اخیر در تحلیلی شدن سوالات آزمون وکالت (مشخصا در آزمون ۹۰ و ۹۱) شاهد بوده ایم و باید آن را مبارک دانست، دیگر تکیه بر حفظیات نمی تواند داوطلبان را در موقعیت قابل اتکایی قرار بدهد.

دانشجویانی که به جزوه خوانی عادت کرده اند وقتی به مراحل سخت و چالش های علمی جدی می رسند فاقد علاقه و مهارت و جرات مطالعه ی عمیق و اصولی هستند، و متاسفانه دیده ام که اکثریت غالب داوطلبان به همان عادت قدیم این سو و آن سو در پی جزوه و نکته و تست می گردند و فاقد اعتماد به نفس و مهارت کافی برای رفتن به سمت مطالعه ی متون اصلی هستند.

در حالی که نکته و تست فقط می تواند در مقام مرور و تثبیت دانسته های علمی حاصل از مطالعه ی متون اصلی قرار بگیرند، یا اینکه خداوند به شما نعمت حافظه ای استثنایی و خارق العاده داده باشد، اگر این طور است خوش به حالتان!

۲- جادوگران

توصیه ی همیشگی من به همه ی داوطلبان این بوده است که حتما باید سراغ متون اصلی و پایه بروند، خوشبختانه امروز اساتید مبرز و خوبی در زمینه ی آموزش آمادگی شرکت در آزمون وکالت و سایر آزمون های تخصصی و شغلی رشته ی حقوق فعالیت می کنند، ولی به اعتقاد من ضعف عمده ی بسیاری از داوطلبان در مبانی و دانستنی های پایه ی علم حقوق است که همین مانع از آن خواهد بود که حتی از کلاس بهترین اساتید هم به نحوی موثر و مطلوب بهره بگیرند.

مطمئن باشید هیچ کس جز خود شما نمی تواند معجزه بکند.

۳- گزینه های حلبی

هر چند آزمون وکالت و سایر آزمون های تخصصی حقوق (به استثنای بخشی از آزمون اختبار وکالت) به صورت تستی و چهار گزینه ای برگزار می شود، ولی نهایتا آزمون تستی هم برای سنجش دانسته های علمی داوطلبان طراحی و برگزار می شود.

مطمئن باشید داوطلبی که مباحث را به قصد فراگیری مطالعه کرده باشد علاوه بر کسب سطح سواد حقوقی بالاتر حتما در آزمون ها هم نتیجه ی مطلوب خواهد گرفت.

استفاده از تست در مسیر آمادگی برای آزمون به نظر من فقط به این عنوان که داوطلب بتواند با شکل و فرم طرح سوال از مباحث آشنا شود و با سلیقه ی طراحان سوالات آشنا شود می تواند مفید باشد.

سوالات آزمون های رسمی به صورت استاندارد و با دقت ویژه طراحی می شوند (هر چند در این آزمون ها هم اشکالاتی دیده می شود) و توصیه من به داوطلبان این است سعی کنند حتما سوالات آزمون های حقوقی برگزار شده را بررسی کنند و سراغ تست های تالیفی نروند.

اگر سوالات آزمون های وکالت (مخصوصا ۹۰ و ۹۱) را مطالعه کرده اید می توانید سوالات درس های مدنی و تجارت و … آزمون های ارشد و دکتری سال های اخیر را هم مطالعه کنید.

هیچ وقت با زمان گیری از خودتان آزمون نگیرید، این کار ممکن است در اعتماد به نفس و تمرکز شما اثر منفی شدید بگذارد، مطمئن باشید با مطالعه دقیق و اعتماد به نفس بالا در جلسه ی آزمون بهترین عملکرد را خواهید داشت.

هیچ دلیلی برای ارتباط معنی دار شرکت در آزمون های آزمایشی موسسات و کسب نتیجه ی بهتر در آزمون اصلی وجود ندارد، داوطلبی که در آزمون های آزمایشی سال گذشته رتبه ی اول را کسب می کرد در آزمون وکالت رتبه ای بسیار نا امید کننده کسب کرد.

۴- شگفت انگیزان

نکات باید در دل مباحث و همراه با کلیت بحث دیده و فهمیده شوند، توصیه ی همیشگی من به داوطلبان این بوده است که سعی کنند روابط بین مباحث را پیدا کنند و کلیت مباحث را از ارتفاعی بالا تر ببینند و بر روی نکات ریز متمرکز نشوند.

خیلی از داوطلبان با مواجه شدن با هر مطلبی که برایشان تازه است دچار شگفتی و حتی وحشت می شوند و سریع نکته را یادداشت یا در کتاب و جزوه شان های لایت می کنند، این خوب است در جایی که مغز ما توان حفظ و نگهداری هزاران و هزاران نکته و حالات ترکیبی محتمل آن ها را داشته باشد!

توصیه من به داوطلبان این است که به جای وحشت و شگفتی در برابر مطالب و پرسش های جدید با نگرشی پژوهشگرانه به دنبال منشا و دلیل نداستن آن بروند و بحث مربوط به آن مطلبی را که نمی دانسته اند دوباره مطالعه یا مرور کنند و اگر در روش مطالعه و نکته برداری و مرورشان ایرادی داشته اند که در یادگیری و پاسخ دادن به سوالات بازده مطلوب ندارد آن ایرادات را برطرف کنند.

۵- توهمات

اگر امروز نمی خواهید درس بخوانید، برای خودتان یک برنامه ی جایگزین بگذارید، ورزش کنید، بخوابید یا به سینما بروید ولی هیچ وقت خودتان را گول نزنید. توهم درس خواندن خیلی بدتر از درس نخواندن است.

خیلی از داوطلبان را دیده ام که هر روز ساعت های متوالی در کتابخانه یا منزل چشمشان روی کتاب حرکت می کرده و هر کتاب را چندین و چند دور مطالعه  می کردند ولی متاسفانه در آزمون نتیجه های وحشتناکی گرفته اند.

۶- لذت ببرید

ذات انسان عافیت طلب و لذت جوست، سعی نکنید خودتان را شکنجه بدهید. مطمئن باشید اگر درس خواندن شما را آزار بدهد به هر شکل و عنوانی که شده باشد وسیله ای برای فرار از آن پیدا خواهید کرد!

سعی کنید از برنامه ی درس و مطالعه لذت ببرید، ساعات استراحت و مطالعه را تنظیم کنید و به هیچ وجه، هیچ نوع فشار جسمی یا روانی به خودتان وارد نکنید، شما باید مانند دونده های استقامت توانتان را برای همه ی طول مسابقه تقسیم کنید مطمئن باشید خیلی از داوطلبانی که روز های اول ساعت های طولانی و با شدت مطالعه می کنند به فاصله ی کمی دچار افت یا قطع مطالعه می شوند.

۷- رفیق  بد

ضرر یک دوست بد خیلی بیشتر از حسن یک دوست خوب است، بنابراین سعی کنید بک دوست خوب و همراه مناسب در مسیر مطالعه انتخاب کنید و اگر نمی توانید، برنامه ی مطالعه تان را به تنهایی اجرا کنید.

اگر دوست شما شب ها دیر می خوابد و نمی تواند صبح زود بیدار شود، اگر نمی تواند از خواب بعد از ظهرش بگذرد، اگر موها و لباسش طبق مد است، اگر پر حرف است و اگر عاشق پیشه است همین امروز فراموشش کنید!

۸- به پیش

نگاهتان فقط به جلو باشد، اطرافتان را نگاه نکنید، ممکن است کسی را ببینید که در یک روز ۱۵ ساعت مطالعه می کند، ولی ما نمی دانیم کیفیت مطالعه ی او چیست، یا اینکه اصولا او چقدر برای ادامه ی این برنامه توان خواهد داشت و یا شاید هم خدا به او توان خارق العاده و استثنایی داده است، خوش به حالش ولی ما فقط کار خودمان را بر اساس توان و برنامه ریزی که داریم  و با توکل و استعانت از خداوند انجام خواهیم داد.

۹- قانون جنگل

در این رقابت سنگین و نفس گیر چاره ای ندارید جز اینکه روی اشتباهات دیگران هم حساب باز کنید! تقریبا همه ی داوطلبان در حد متوسطی مطالعه کرده اند و از نظر علمی تفاوت بین داوطلبان متوسط که اکثریت شرکت کنندگان در آزمون را تشکیل می دهند وجود ندارد، ولی آنهایی که می توانند بر استرس هایشان غلبه کنند و مسیر اجرای برنامه ی مطالعه و آمادگی شان و حتی سر جلسه ی آزمون اصلی با تسلط و اطمینان کامل حاضر باشند موفق خواهند شد.

در این رقابت هم ضعیف تر ها زیر دست و پا خواهند ماند، شما باید قوی باشید، هیچ عامل منفی را در ذهنتان راه ندهید، شما تصمیم گرفته اید قبول بشوید و بهایش را با اراده و تلاشتان می پردازرید و قوبل می شوید.

همین امروز بروید و کیف و کت شلوار وکالتتان را بخرید و جلوی چشمتان آویزان کنید!

۱۰- فقط درس

از لحاظ آماری حدود ۶% کل داوطلبان شرکت کننده در سطح کشور در آزمون وکالت پذیرفته می شوند، ولی ما نمی خواهیم بر اساس احتمالات حرکت کنیم و می خواهیم قطعا در این آزمون موفق باشیم.

برای این کار شما به همه ی تمرکز و توان و وقتتان نیاز خواهید داشت، بنا براین باید تمام اشتغالات زائدتان را دست کم برای چند ماه پیش از آزمون حذف کنید.

اگر با خانواده و اطرافیان مشکل و دعوا دارید همین امروز آشتی کنید، اگر رابطه ی عاشقانه ای دارید برای مدتی قطعش کنید، حتی اگر عادات نکوهیده ای مانند سیگار، الکل یا قمار دارید فرصت خوبی برای ترک آنها پیدا کرده اید، دوستانتان را هم فراموش کنید، نظرتان راجع به خاموش کردن تلفن همراهتان برای چند ماه آینده چیست


آزمون وکالت 92، از نیمه دوم آبان برگزار خواهد شد

رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) اعلام کرد:

  • آزمون وکالت ۹۲ در نیمه دوم آبان ماه ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد
  • برنامه برگزاری آزمون وکالت ۹۲ با سازمان سنجش تنظیم شده است
  • آگهی پذیرش کارآموز وکالت (ثبت نام آزمون وکالت) اوایل شهریور ماه ۱۳۹۲ منتشر خواهد شد
  • داوطلبان برای ثبت نام در آزمون وکالت از اول تا ۱۰ مهرماه فرصت دارند

 

scoda1 رییس اسکودا: آزمون وکالت، نیمه دوم آبان 1392 برگزار خواهد شد

نشست خبری اسکودا – آزمون وکالت

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی مندنی پور رییس اسکودا روز یکشنبه در نشست خبری، موضوع لایحه جامع وکالت را مهمترین محور همایش امسال کانونهای وکلا در اردبیل عنوان کرد و گفت: این همایش یکم و دوم خردادماه سال جاری برگزار می شود.

 بررسی لایحه قانون جامع وکالت بدون حضور “اسکودا”

وی افزود: لایحه جامع قانون وکالت هم اکنون در کمیسیونهای فرعی و اصلی دولت در حال رسیدگی است ولی حتی یک بار از “اسکودا” برای اظهار نظر دعوت نکردند در حالی که اسکودا نماینده کانونهای وکلا و ۴۰ هزار وکیل است.

دکتر مندنی پور در پاسخ به خبرنگار مهر که عبدالعلی میرکوهی معاون وزیر دادگستری گفته نمایندگانی از کانونهای وکلا در این جلسات حضور داشتند گفت: تنها کانون وکلای تهران حضور داشته در حالی که انتظار داشتیم از اسکودا دعوت کنند.

آفتابه انداختن بر گردن اشرار و چرخواندن آنها در شهر هنر نیست

رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری با انتقاد از روش انداختن آفتابه برگردن مجرمان و چرخواندن آنها در سطح شهر هم گفت: هم شرع و هم قانون عرف به انسان شخصیت داده و نگفته این کار را بکنیم چرا که انسان قابلیت برگشت از راه نادرست را دارد که با این کار دیگر شخص خاطی باز نمی گردد. حالا این کارها را چیزی نمی گویند ولی وقتی وکیلی وکالت یک متهم به اختلاص و یا چاقو کش را قبول می کنند وکلا را زیر سوال می برند.

دکتر مندنی پور همچنین در مورد آزمون امسال هم گفت: ثبت نام آزمون وکالت امسال از ۱۰ {در گزارش ایسنا از این نشست خبری، زمان ثبت نام از اول تا دهم هرماه ۹۲ ذکر شده است}مهر آغاز می شود و زمان آزمون هم ۱۵ تا ۳۰ آبان ماه است. البته هنوز کمیسیون تعیین نیاز تشکیل نشده تا بدانیم امسال چه میزان ورودی خواهیم داشت. وی همچنین با بیان اینکه هنوز آمار تخلفات وکلا در سال گذشته آماده نشده گفت: بیشترین تخلف وکلا گرفتن حق الوکاله زیاد است.

طرح شکایت از بخشنامه عدم الزام پروانه وکالت برای موسسات حقوقی

رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در ادامه به ابلاغ بخش‌نامه‌ مدیرکل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری به اداره کل ثبت اسناد و املاک اشاره و اظهار کرد: موضوع این بخشنامه عدم الزام داشتن پروانه وکالت در مورد موسسات حقوقی است؛ بدین معنا که برای ثبت موسسه حقوقی هیچگونه تکلیف قانونی برای محدودیت ثبت موسسه با فعالیت حقوقی به ارائه پروانه وکالت و مشاوره حقوقی وجود ندارد و وجهی نیز برای کسب مجوز کانون وکلا یا مشاوران حقوقی و وکلای قوه قضاییه در نظر گرفته نشده است.

 

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای دکتر علی‌ مندنی‌پور طی سخنانی در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به لایحه جامع وکالت رسمی گفت: لایحه جامع وکالت رسمی مراحل قانونی خود را طی می‌کند و در آینده نزدیک در مجلس اعلام وصول خواهد شد؛ البته انتظار ما این است که به جهت نقش بسیار پررنگ و تعیین‌کننده کانون وکلای دادگستری کشور در دفاع از حقوق شهروندان و دفاع از کشورمان، به نفع شایسته‌ای مورد حمایت قرار گیرد.

وی افزود گفت: اتحادیه سراسری وکلا در جلسات کمیسیون‌های هیات دولت که برای اعمال تغییرات در این لایحه تشکیل می‌شود، حضور ندارد. ما انتظار داشتیم که از اتحادیه وکلا که نمایندگی کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور را بر عهده دارد، دعوت می‌شد ولی اتحادیه وکلا در جلسات کمیسیون اصلی و فرعی هیات دولت حضور ندارد و نمایندگان کانون وکلای دادگستری مرکز هم بدون داشتن حق رای در این جلسات شرکت کرده‌اند.

رییس اتحادیه وکلا گفت: خواسته ما این است که استقلال ما در این لایحه در نظر گرفته شود چرا که ما نظارت را می‌پذیریم ولی دخالت را قبول نداریم.

آقای دکتر مندنی‌پور در این نشست به برگزاری همایش دیگری در شهر اردبیل در روزهای اول و دوم خرداد ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: این همایش با میزبانی کانون وکلای دادگستری اردبیل برگزار می‌شود و در آن سه محور مد نظر قرار می‌گیرد. یکی از محورهای اساسی آن بررسی لایحه جامع وکالت رسمی است.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) در ادامه به ابلاغ بخش‌نامه‌ مدیرکل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری به اداره کل ثبت اسناد و املاک اشاره و اظهار کرد: موضوع این بخشنامه عدم الزام داشتن پروانه وکالت در مورد موسسات حقوقی است؛ بدین معنا که برای ثبت موسسه حقوقی هیچگونه تکلیف قانونی برای محدودیت ثبت موسسه با فعالیت حقوقی به ارائه پروانه وکالت و مشاوره حقوقی وجود ندارد و وجهی نیز برای کسب مجوز کانون وکلا یا مشاوران حقوقی و وکلای قوه قضاییه در نظر گرفته نشده است.

وی اعلام کرد: در خصوص این بخشنامه به دیوان عدالت اداری شکایت خواهیم کرد و خواستار ابطال آن بخشنامه هستیم.

آقای دکتر مندنی‌پور با اشاره به تایید قانون مجازات اسلامی خاطرنشان کرد: این قانون ۷۲۰ ماده دارد و نهایی شده است و خردادماه اجرا می‌شود.

آقای دکتر مندنی‌پور درباره ادغام کانون وکلای دادگستری و مرکز امور مشاوران قوه قضاییه اظهار کرد: این موضوع بستگی به قانون دارد. بحث بر این است که این کانون‌ها با هم ادغام شوند، ولی باز هم باید گفت که این امر نیاز به کار کارشناسی دارد.

وی با اشاره به موضوع «شرورگردانی» اظهار کرد: با گرداندن یک آدم شرور در خیابان، مسایل و مشکلات اصلاح نمی‌شود، زیرا شرع، قانون و ادیان ما و … همگی بر این نظر هستند که شخصیت انسان‌ها را نباید خرد کرد، بنابراین ما باید بیشتر به دنبال ریشه‌ها و علت‌ها باشیم.

آقای دکتر مندنی‌پور با اشاره به تقویم آزمون وکالت سال ۹۲ گفت: آزمون وکالت امسال همانند سال گذشته در نیمه دوم آبان ماه برگزار می‌شود. ما در این خصوص با سازمان سنجش برنامه‌ای را تنظیم کرده‌ایم. آگهی پذیرش در آزمون وکالت در اوایل شهریورماه اعلام می‌شود. همچنین داوطلبان برای ثبت نام در آزمون وکالت اول تا ۱۰ مهرماه فرصت دارند تا در این زمینه اقدام کنند.

وی ادامه داد: شرایط سنی در آزمون وکالت همانند سال‌های گذشته است مگر این که قانون جدید وضع و اجرایی شود. همچنین منابع آزمون در چارچوب منابع گذشته بوده و یک مرحله‌ای برگزار و کمیسیون نیاز کانون‌ها برای جذب داوطلب در آزمون وکالت خرداد ماه تشکیل می‌شود.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) با اشاره به موضوع تخلفات وکلا اظهار کرد: بیشترین تخلفات وکلا مربوط به دریافت حق الوکاله‌های اضافی است.

وی در ادامه یادآور شد: امسال کانون وکلای دادگستری جدیدی را نداریم.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) از برگزاری همایش بررسی حقوقی و تاریخی جزایر سه گانه در خلیج‌فارس که روزهای ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت‌ماه در شهر شیراز برگزار می‌شود، خبر داد.

ایشان  با اشاره به برگزاری همایش بررسی حقوقی جزایر سه‌گانه در شهر شیراز، اظهار کرد: هفته گذشته نشست خبری در کانون وکلای دادگستری فارس برگزار و مقرر شد همایشی در شیراز در این زمینه برگزار شود و در نهایت تصمیم بر این شد که این همایش با حضور اساتید و حقوقدانان سراسر کشور برگزار شود.

آقای دکتر مندنی‌پور با اشاره به برگزاری همایش «بررسی ابعاد حقوقی و تاریخی خلیج فارس» گفت: در همایشی که در کردستان و سپس در بوشهر برگزار شد، قرار شد که با توجه به الزامی که کانون وکلای دادگستری بر مسایل حقوقی در سطح داخلی و بین المللی دارد، نقش خود را در این زمینه ایفا کند لذا تصمیم گرفتیم که برای اولین بار بررسی حقوقی و تاریخی جزایر سه گانه در یک مجموعه مدنی مثل کانون وکلای دادگستری مرکز به بحث گذاشته شود.

وی یادآور شد: پیش از این در خصوص جزایر سه گانه بحث و بررسی‌های متعددی از سوی وزارت امور خارجه شده بود، اما برای اولین بار است که کانون وکلای دادگستری قرار است همایش تاریخی خلیج فارس را برگزار کند.

رییس اتحادیه وکلا با اشاره به برشمردن مهمانان دعوت شده در همایش بررسی تاریخی و حقوقی خلیج فارس خاطرنشان کرد: در این همایش اساتیدی همچون استاد ناصر کاتوزیان، حسین صفایی، عبدالله شمس، سید محمد هاشمی، بهمن کشاورز، سیدمحمد جندقی کرمانی‌پور، صابر نیاورانی، محمود کاشانی و نیز اساتید دیگری در زمینه حقوق بین الملل از جمله محمدعلی موحد، پیروز مجتهدزاده، محمدرضا مولایی، رضا ضیایی بیگدلی، هرمیداس باوند، سعید ملک زاده و مجید تفرشی حضور دارند.

آقای دکتر مندنی‌پور افزود: در این همایش نمایندگانی از هیات مدیره‌های کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور، کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، شورای نگهبان(حسینعلی امیری)، حبیب الله شاملو، رییس کمیسیون حقوقی و قضایی، دبیرخانه شورای مصلحت نظام و حسین افشاری و نیز از سوی هنرمندان پرویز پرستویی و همچنین سیداحمد حبیب‌نژاد به نمایندگی از معاونت مرکز پژوهش‌های مجلس در قم و نیز آقایان عبداللهی معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه و خلیلیان حضور خواهند داشت.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلا با اشاره به این‌که «سفرای کشورهای خارجی برای شرکت در همایش بررسی تاریخی و حقوقی خلیج فارس دعوت شده‌اند» ادامه داد: ریاست پنل صبح این همایش را بنده و ریاست پنل بعدازظهر را آقای کشاورز بر عهده داریم. همچنین دبیر علمی این همایش شهرام مختاری نایب رییس کانون وکلای دادگستری فارس است.

ایشان با تاکید بر این‌که «همایش بررسی تاریخی و حقوقی جزایر سه گانه در خلیج فارس با اظهارنظر حقوقدانان سراسر کشور برگزار می‌شود» افزود: اتحادیه سراسری وکلا در نظر دارد در ارتباط با ابعاد حقوقی و تاریخی دریاچه خزر هم یک همایش ملی را با همین اعتباری که همایش بررسی تاریخی خلیج فارس دارد، برگزار کند.

آقای دکتر مندنی‌پور تاکید کرد: ماحصل این همایش در قالب یک کتاب به چاپ خواهد رسید زیرا همایش بررسی حقوقی جزایر سه گانه در خلیج فارس که از سوی کانون‌های وکلای دادگستری برگزار می‌شود، اعتبار بین المللی دارد.

وی درباره این که چرا همایش بررسی حقوقی جزایر سه گانه در خلیج فارس قرار است در شیراز برگزار شود؟ اظهار کرد: به دلیل این که امکانات کانون وکلای دادگستری فارس فراهم بود، قرار شد که کانون وکلای دادگستری فارس با همکاری اتحادیه سراسری کانون‌های وکلا میزبان این همایش باشد.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلا با بیان این‌که «۳۸ مهمان قطعی در همایش بررسی حقوقی و تاریخی جزایر سه گانه در خلیج فارس در نظر گرفته شده است» گفت: استاندار فارس نیز سخنران افتتاحیه این همایش است.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) در پایان بیان کرد: از اصحاب رسانه به ویژه رادیو و تلویزیون درخواست دارم که کانون وکلای دادگستری را به مردم بشناسانند.


مطالب مشابه :


جزئیات آزمون وکالت 91 کانون وکلا دادگستری اعلام گردید.

جزئیات آزمون وکالت 91 کانون 91 کانون وکلا دادگستری گذشته استاندارد و در




جزئیات آزمون وکالت 91 کانون وکلا دادگستری اعلام گردید.

جزئیات آزمون وکالت 91 کانون 91 کانون وکلا دادگستری گذشته استاندارد و در




ابر برچسب ها

کارشناس رسمی دادگستری قوه قضائیه) منابع آزمون کارشناس رسمی استاندارد بررسیهای زمین




همه چیز در رابطه با تراز

راهنمایی برای موفقیت در آزمون وکالت 94 آزمون وکالت از سال 72 تا 91 بر از استاندارد




ابر برچسب ها

کارشناس رسمی دادگستری قوه قضائیه) منابع آزمون کارشناس رسمی استاندارد بررسیهای زمین




همه چیز در رابطه با تراز

راهنمایی برای موفقیت در آزمون وکالت 94 آزمون وکالت از سال 72 تا 91 بر از استاندارد




افزایش سهم 50 درصدی آزمون در پذیرش دانشجویان دکتری قطعی شد

افزایش سهم 50 درصدی آزمون در پذیرش دانشجویان دکتری قطعی شد سایت دادگستری استان




افزایش سهم 50 درصدی آزمون در پذیرش دانشجویان دکتری قطعی شد

افزایش سهم 50 درصدی آزمون در پذیرش دانشجویان دکتری قطعی شد سایت دادگستری استان




معاون دادگستری فارس در نشست بررسی موانع ومشکلات حقوقی دانشگاه های استان :

بیشترین میزان قبولی در آزمون وکالت منابع استاندارد را دادگستری فارس




معاون دادگستری فارس در نشست بررسی موانع ومشکلات حقوقی دانشگاه های استان :

بیشترین میزان قبولی در آزمون وکالت منابع استاندارد را دادگستری فارس




برچسب :