وظایف سرپرست کارگاه

cvesplashpic.gif

۱) حضور در جلسه تحويل زمين در معيت نماينده فني شركت و امضاء صورتجلسه مربوط با توجه به برداشت و كنترل انجام شده در مورد تعداد و مختصات پنچ مارك‌ها و ساير مشخصات ظاهري زمين.

2) پيگيري و انجام اقدامات لازم به منظور تجهيز اوليه كارگاه و استقرار در محل كارگاه جهت فراهم كردن امكان شروع عمليات اجرايي در مدت و مهلت تعيين شده در پيمان.

3) مطالعه و بررسي نقشه‌ها و جزئيات اجرايي و ساير مدارك و مشخصات فني مربوط به عمليات موضوع پيمان و همچنين مطالعه دقيق پيمان و آگاهي از تعهدات طرفين پيمان.

4) استقرار تجهيزات كارگاهي در محل مناسبي كه قبلاً با هماهنگي نظارت مقيم تعيين و تأييديه آن دريافت گرديده است.

5) داشتن آگاهي كافي از شرايط عمومي پيمان و دفترچه فهرست آحاد بهاء منضم به پيمان و ساير مشخصات فني و عمومي مربوط به عمليات موضوع پيمان به منظور رعايت و تأمين حسن انجام كارها در چهارچوب منافع شركت.

6) تهيه و تنظيم صورتمجالس كارگاهي به تعداد نسخ لازم و اخذ تأييديه ناظر مقيم و تحويل يك نسخه به دفتر فني شركت و پيگيري دريافت مصوبه يا ابلاغيه آنها( ابلاغيه كارفرما يا مشاور).

7) ايجاد و حفظ رابطه حسنه با نظارت مقيم و دستگاه نظارت و همچنين با ساير پرسنل كارگاه در راستاي حفظ منافع شركت.

8) ارائه پيشنهاد در زمينه چگونگي سازماندهي يا ساماندهي نيروها و پرسنل كارگاه، متناسب و هماهنگ با مايحتاج كار و كارگاه.

9) بهره‌گيري و استفاده بهينه از كليه تجهيزات، امكانات و پرسنل موجود در كارگاه، در چهارچوب ضوابط و مقررات شركت و تلاش در زمينه افزايش ميزان بهره‌وري از آنها.

10) بررسي نقشه‌ها و جزييات اجرايي و كنترل ابعاد و اندازه‌هاي مندرج در آنها و اعلام بموقع اشكالات و نواقص احتمالي آن‌ها به نظارت مقيم و دفتر فني شركت و پيگيري لازم بمنظور رفع اشكالات و تكميل اطلاعات مورد نياز جهت فراهم نمودن امكان اجراء بموقع كارها در موعدهاي تعيين شده و با مدت پيمان و تلاش در جهت جلوگيري از بروز تأخيرات غيرمجاز.

11) ارائه آمار و اطلاعات مورد نياز در رابطه با تهيه برنامه زمانبندي اوليه كار به دفتر فني شركت و مشاركت در تهيه برنامه مذكور و يا برنامه زمانبندي اصلاح شده.

12) پيگيري و تلاش در زمينه بهره‌گيري از كليه امكانات و ماشين‌آلات موجود شركت با رعايت ضوابط و مقررات جاري شركت و در راستاي حفظ منافع شركت و سياست‌گذاريهاي انجام شده توسط مديران مافوق كارگاه.

13) كسب آگاهي‌هاي لازم از مقررات و ضوابط شركت مرتبط با كار و مسئوليتهاي خويش، بطوريكه بتواند وظايف و امور محوطه را بنحو احسن انجام دهد.

14) انجام وظايف و فعاليتهاي تعريف شده براي رئيس كارگاه (نماينده پيمانكار در كارگاه) در دفترچه شرايط عمومي پيمان و در راستاي حفظ منافع شركت.

15) نظارت بر كليه كارها و كنترل مستقيم و مستمر فعاليتهاي روزانه كارگاه، اعم از كارها و فعاليتهاي اكيپ‌ها و نفرات اجرايي پيمانكاران جزء، اكيپ‌ها و نفرات و كارگران اماني و ساير كاركنان شاغل در كارگاه و همچنين اعلام هشدارها و تذاكر و اخطارهاي بموقع به عوامل و نيروهاي تحت اختيار جهت حفظ كيفيت، سرعت و ايمني كار و كارگاه.

16) تهيه و ارسال گزارشهاي روزانه و نوبه‌اي براي دفتر مركزي شركت در قالب فرمت‌هاي تعيين شده و همچنين تهيه گزارش‌هاي توجيهي تأخيرات.

17) ثبت و نگهداري آمار و اطلاعات مربوط به كارهاي در دست اجراء (بصورت روزانه) بنحوي كه بتوان از آنها براي صورتوضعيت‌هاي ماهيانه استفاده نمود.

18) تهيه ريزمتره كارها و فعاليتهاي روزانه در پايان روز و يا پايان هر هفته و تهيه صورتوضعيتهاي ماهيانه يا دوره‌اي و پيگيري لازم جهت تسريع در رسيدگي صورتوضعيتها، در چهارچوب منافع شركت.

19) بررسي، پيگيري و مشاركت در زمينه اخذ استعلام از پيمانكاران جزء و فراهم نمودن امكان جذب و اشتغال آنها در چهارچوب صرفه و صلاح كارگاه و شركت تا حصول نتيجه و انجام كارهاي مربوط.

20) تهيه، ثبت و نگهداري كليه مستندات، مدارك و صورتمجالس كارگاهي (اعم از صورتجلسات انجام كارها و دستوركارها و متره‌هاي قطعي كار در طول مدت اجراي عمليات) بنحويكه از انباشتگي و موكول نمودن آنها به انتهاي كار و همچنين از افزايش حجم صورتوضعيت قطعي، به اندازه كافي جلوگيري شده باشد. بديهي است كه همواره مي‌بايستي يك نسخه از تماني اسناد و مدارك و مستنداتي كه در كارگاه تهيه ميشود براي دفتر مركزي ارسال شود.

21) پيگيري مداوم در زمينه اخذ مجوزها و تصميماتي كه بنا به شرايط و ضوابط حاكم بر شركت، خارج از حيطه اختيارات وي مي‌باشد. در اينگونه پيگيريها لازم است در گام‌هاي ابتدايي با رعايت سلسله مراتب و هماهنگي هاي لازم اقدام به پيگيري دريافت نتايج تصميمات و كسب تكاليف مؤثر و تعيين كننده در روند اجراي عمليات نمايد و چنانچه پيگيريهاي مكرر نتيجه‌اي دربر نداشت، مراتب را در نهايت به مديرعامل شركت گزارش نمايد و راهكارها و پيشنهادهاي مناسبي جهت حل و فصل مسائل و مشكلات مرتبط با وظايف و مسئوليتهاي كارگاه ارائه نموده و كسب تكليف نمايد. بديهي است چنانچه مسائل و مشكلات مطروحه قبلاً و به ميزان كافي به مدير يا مديران مافوق كارگاه گزارش نشده باشد، اين اقدام وي(گزارش به مديرعامل)، تخلف محسوب مي‌شود.

22) رئيس يا سرپرست كارگاه موظف است آن بخش از مسائل و مشكلاتي را كه مربوط به وظايف و برعهده وي گذاشته شده و در حيطه اختيارات وي قرار دارد راسا و در حداقل زمان ممكن حل و فصل نمايد و چنانچه به هر دليلي از حل و فصل آن عاجز باشد بلافاصله با مدير مافوق خويش در ميان گذاشته و از وي درخواست مساعدت و مشاركت نمايد و همواره در حل و فصل آنها تلاش نمايد.

23) رئيس يا سرپرست كارگاه موظف است چنانچه در زمينه مفاهيم مندرج در اين شرح وظايف سؤال يا مشكلي دارد، از مديران مافوق خود استعلام و رفع ابهام نمايد.

24) انجام به موقع امور محوله از سوي مديران مافوق در چهارچوب وظايف كارگاهي و منافع شركت.


مطالب مشابه :


وظایف سرپرست کارگاه

وظایف سرپرست کارگاه. انجام وظایف اجرایی زیرنظر مدیر پروژه و زمانبندی




وظایف سرپرست کارگاه

سیف بیز - وظایف سرپرست کارگاه - فروش - طراحی و ساخت و نصب سازه های فلزی - خدمات - سیف بیز




وظایف سرپرست کارگاه

بانک جامع راهنمای مصاحبه های شغلی - وظایف سرپرست کارگاه - گردآوری شده توسط حامد - اورمیه




شرح وظایف افراد و واحدهای مختلف پروژه EPC

وظایف سرپرست کارگاه. 1- انجام وظایف اجرایی زیرنظر مدیر پروژه و زمانبندی پروژه




شرح وظایف سرپرست بخش در هنرستانهای فنی وحرفه ای و کاردانش

مشاوره و راهنمایی - شرح وظایف سرپرست بخش در هنرستانهای فنی وحرفه ای و کاردانش - علمی * فرهنگی




شرح وظایف مدیر پروژه

وظایف سرپرست کارگاه 1- انجام وظایف اجرایی زیرنظر مدیر پروژه و شرح وظایف سرپرست فنی و




شرح وظایف افراد و واحدهای مختلف پروژه EPC

وظایف سرپرست کارگاه. 1- انجام وظایف اجرایی زیرنظر مدیر پروژه و زمانبندی پروژه




چگونه یک سرپرست کارگاه موفق خواهد بود

شرکت پی بند سازه (سهامی خاص) - چگونه یک سرپرست کارگاه موفق خواهد بود - طراحی و مجری ساختمان




برچسب :