توضيحاتي درباره روزنامه همشهري

توضيحاتي درباره روزنامه همشهري

روزنامه روزانه منتشر مي‌شود و شامل مقالات خبري، سر مقاله و ديگر موضوعات مي‌شود. آگهي‌ها (و در مقياس خيلي كمتري، حق اشتراك) هزينه‌ اداره روزنامه را تأمين مي‌كند.

مالك روزنامه صاحب امتياز ناميده مي‌شود. محتواي روزنامه به سردبير مي‌شود و گزارشگران و خبرنگاران تحقيق مي‌كنند و مقالات را مي‌نويسند. بيشتر گزارشگران در يك زمينه خاص تخصص دارند. (مانند دولت، حوادث، موضوعات اجتماعي، ورزش و...). هر زمينه مشخص، تخصص حوزه گزارشگر و خبرنگار ناميده مي‌شود. در قانون اساسي بسياري از كشورها آزادي مطبوعات تضمين شده است. در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران نيز آمده است: «نشريات و مطبوعات در بيان مطالب آزادند مگر آنكه مخل به مباني اسلام و حقوق عمومي باشد. تفصيل آنرا قانون معين مي‌كند.»

الف: چه كساني براي روزنامه ها كار مي كنند؟

افراد زيادي با مهارت‌هاي گوناگون براي روزنامه‌هاي بزرگ كار مي‌كنند. هر چه روزنامه بزرگ‌تر باشد، تعداد كارمندان تقسيمات شغلي بيشتر مي‌شود. در روزنامه هر سازماني، يك بخش اداري و مالي وجود دارد. روزنامه‌ها همچنين بخش فني دارند كه كارهاي مربوط به جنس و قطع كاغذ و چاپ و ... را انجام مي‌دهد. بخش آگهي‌ها، وظيفه گرفتن و تنظيم آگهي را به عهده دارد. روزنامه ممكن است متعلق به يك شخص، حزب و يا دولت باشد.

به صاحب روزنامه، صاحب امتياز مي‌گويند. در بعضي از روزنامه هاي بزرگ مدير عامل و هيأت مديره بر نحوه كار روزنامه نظارت مي‌كنند، براي آن سياست گذاري مي‌كنند و مدير مسئول را انتخاب مي‌كنند. صاحب امتياز براي روزنامه مدير مسئول انتخاب مي‌كند. مدير مسئول مسئوليت تحريريه و بقيه بخش‌هاي روزنامه را به عهده دارد و به خاطر مطالبي كه در روزنامه چاپ مي‌شود مقابل دادگاه پاسخگوست.

سازمان خبري روزنامه زير نظر سر دبير يا شوراي سردبيري بين گروه‌هاي خبري با هم و نيز صفحات داخلي ارتباط و هماهنگي به وجود مي‌آورد. در صورتي كه بين گروه‌ها  يا دبيران و نيز خبرنگاران با دبيران اختلافي بروز كند سردبير اين اختلافات را حل مي‌كند. وي گروه‌ها را در جهت حركت در يك مسير و واكنش به يك رويداد هماهنگ مي‌كند. وي همچنين در تهيه و تنظيم خبر و گزارش و انتخاب موضوع در چارچوب سياست‌هاي روزنامه به خبرنگاران كمك مي‌كند. شيوه مواجهه سر دبير مي‌تواند به كاركنان تحريريه انگيزه و تحرك بيشتري بدهد. صفحات روزنامه به محض آماده شدن به نزد سردبير مي‌تواند به كاركنان تحريريه انگيزه و تحرك بيشتري بدهد صفحات روزنامه به محض آماده شدن به نزد سردبير فرستاده مي‌شوند. وي مطلب را تأييد مي‌كند يا دستور انجام تغييراتي بر روي آنها را مي‌دهد و يا حتي دستور مي دهد كه مطلبي از صفحه خارج شود. مطالب پس از تأييد توسط سردبير به دفتر مدير مسئول فرستاده مي‌شود. پس از امضاي نهايي مطالب توسط مدير مسئول مطالب به چاپخانه ارسال مي‌شوند.

 


 

موضوع تحقيق: ساختار اداري و اهداف و سياستهاي كلي روزنامه همشهري

روزنامه همشهري به عنوان يكي از پرتيراژترين روزنامه‌هاي كشور محسوب مي‌شود كه به علت متنوع بودن مطالب روزانه اين روزنامه داراي ساختار اداري است كه به مختصر به آن مي‌پردازيم.

بخش مديريت:

1-  هيئت مديره وظيفه مديريت مجموعه اداري را دارا ميباشد اين هيئت مديره منصوب شده از موسسه همشهري ميباشد حكم رييس موسسه و اعضاء هيئت مديره را شهردار تهران صادر ميكند.

به علت گستردگي فرايند توليد محتوا و توزيع آن در بين افكار عمومي مديريت بسيار سختي را دارد.

گستردگي موارد در مديريت شامل:

1- داراي 24 مجله

2- 1 روزنامه

3-1 سايت خبري شبكه همشهري آنلاين و چندين زمينه شامل فرهنگ شهر – حقوق – مسافر – دوچرخه – همشهريهاي محله در 12 منطقه

بالاترين تيراژ كثير الانتشار در ايران متعلق به همشهري با رقم 750 هزار نسخه در روز در اين مجموعه مديران و كارشناسان بسياري به خاطر سنگيني كار مجموعه مشغول فعاليت هستند.

نيازمنديها و آگهي‌هاي منتشر در اين مجموعه براي تمام رسانه‌هاي مكتوب و مجازي در كشور بالاترين جذب آگهي و با درآمد را دارا ميباشد وجود تعداد زيادي از شعبه‌هاي دريافت آگهي و وجود كارمندان زياد در اين شعبات دال بر اين مورد است.

به طور كلي اين مجموعه با اين همه عظمت و نفوذ خود در جامعه بايد داراي نظارت كافي برخوردار باشد كه اين كار نظارتي به صورت رسمي توسط شوراي شهر تهران انجام مي‌گيرد.

شوراي داخلي در خود شهرداري (اتاق فكر) به صورت روزنامه تمام توليدات خروجي حوزه رسانه‌اي شهرداري را رصد ميكند و در اين موارد به مذاكره مي‌نشينند.

بنابراين نظارت به صورت كلي با ساختار

1-   تعبيه يك شوراي اطلاع رساني

رياست هيئت مديره ................... نظارت ............ شهرداري و شوراي شهر .............. 2 به صورت روزانه بر اساس سياست داخلي

كار تعبيه شوراي اطلاع رساني بسيار بايد دقيق و بر مبناي سياستهاي كلي جامعه باشد و خبرهايي كه به صورت روزنامه و سايتهاي خبري اطلاع رساني ميگردد با اصل سيستم هماهنگ باشد.

 

ب) ساختار مطالب روزنامه

هر مطلب روزنامه يك عنوان دارد كه تيتر ناميده و با حروف بزرگ نوشته مي‌شود. نام نويسنده مطلب اغلب ذكر نمي‌شود. اما اگر نام نويسنده ذكر شود، امضصاي نويسنده خوانده مي‌شود.

شروع هر مقاله روزنامه (اولين پاراگراف) ليد خوانده مي‌شود. ليد بيشتر از چند جمله نيست. ليد بايد حقايقي را كه مقاله به آن رسيده به طور خلاصه بيان كند و پاسخ پرسش‌هاي كه كي كجا چه چرا و چگونه را بدهد. همچنين پاراگراف اول بايد شامل يك ضربه يا مطالب گيرا باشد كه توجه خواننده را جلب كند به طوري كه خواننده بخواهد ادامه مطلب را بخواند. ليد كه لپ كلام مقاله است شامل اطلاعاتي اصلي درباره موضوع است و به خواننده مي‌گويد كه چرا اين مطلب مهم است.

باقيمانده  مقاله شامل پاراگراف‌هاي حمايتي است كه جزييات بيشتري درباره موضوع ارايه مي‌دهد. اين پاراگراف‌ها اغلب شامل نقل قول‌ها و واقعيات جالب است. كم اهميت‌ترين اطلاعات بايد در آخر مقاله آورده شود. چون ممكن است مقاله به وسيله سر دبير يا دبير كوتاه شود تا در صفحه جا شود.

عقايد شخصي روزنامه نگار نبايد به مطلب راه پيدا كند. روزنامه نگار فقط بايد حقايق را بيان كند وي بايد زبان ساده و شفاف به كار گيرد. مقاله بايد كوتاه و مطالب بايد از افعال پر جنب و جوش استفاده شود.

هر عكس يا تصوير بايد شرحي داشته باشد كه آن را توصيف كند يا توضيح دهد. به اين مطلب شرك عكس مي‌گويند.

پ: ساختار شكلي روزنامه‌ي ساختار

اخبار دست اول داخلي، اخبار جهان و بعضي اوقات سرمقاله جزو ساختار روزنامه است (سر مقاله جايي است كه سردبيران و يا ديگران عقايد خود را درباره موضوعات مختلف بيان مي كنند. اين مطلب در راستاي سياست‌ها  و اهداف روزنامه است). مهمترين مقالات خبري در صفحه اول چاپ مي‌شوند. نيمكه بالاي صفحات نيمتاي بالا ناميده مي‌شود.

در روزنامه مقالات غير خبري جذاب نيز چاپ مي‌شوند. براي مثال گزارش بازديد از يك شهر، گزارش از شخصي كه كار جالبي انجام داده، تفريح و سرگرميف سفر، اطلاعات عمومي، آشپزي، اطلاعات مفيد درباره خانه‌داري، ستون‌هاي توصيه و مشاوره، فيلم، نقد كتاب، مطالب طنز و جدول از مقالاتي ست كه در روزنامه‌ها چاپ مي‌شود.

بخش آگهي‌ها بخشي ست كه مردم يا شركت‌ها براي فروش محصول يا آنچه كه دارند آگهي مي‌دهند يا درباره شغلشان اعلاميه مي‌دهند. آگهي‌ها در همه صفحات پراكنده است .

 

 

خ: اصطلاحات حرفه‌اي كه در روزنامه همشهري به كار مي‌رود

آرشيو: جايي كه مطالب چاپ شده در روزنامه‌ها در آن بايگاني مي‌شود و خبرنكگاران براي كسب اطلاع از موضوع يا بررسي سابقه خبر به آن مراجعه مي‌كنند. در حال حاضر آرشيو روزنامه ها رايانه‌اي شده است. تا چند سل پيش كارمندان آرشيو مطالب روزنامه ها را قيچي مي‌كردند و بر حسب موضوع آنها را در پوشه‌هاي جداگانه مي‌گذاشتند.

آگهي: اطلاعيه‌اي كه كالاها و ساختمان‌هاي قابل فروش را معرفي مي‌كند يا مشاغلي را پيشنهاد مي‌دهد.

ارزش‌هاي خبري: ارزش‌هاي خبري تعيين مي‌كنند كه آيا مطالبي قابل چاپ در روزنامه هست يا نه و ميزان اهميت آن چقدر است.

اشتراك: افراد يا سازمان‌ها ي پولي به روزنامه مي‌پردازند و روزنامه شان را در محل كار يا منزل دريافت مي‌كنند.

امضاي نويسنده نام نويسنده كه زير تيتر و بالاي مقاله چاپ مي‌شود.

پاراگراف‌هاي حمايتي: پاراگراف‌هايي كه بعد از ليد مي‌آيند. اين پاراگراف‌ها جزييات بيشتري درباره موضوع ارايه كنند. اين پاراگراف‌ها اغلب شامل نقل قول‌ها و واقعيات جالب‌ند. اطلاعات كم اهميت تر بايد در پاراگراف‌هاي آخر  قرار بگيرند. چون ممكن است به دلايلي مقاله كوتاه شود.

پيام‌هاي خوانندگان: نظرات خوانندگان روزنامه درباره مسائل مختلف و يا مشكلات‌ آنها در اين قالب و در ستوني ويژه آورده مي‌شود.

تاريخ گذشته: مطلبي كه تازگيش را از دست داده.

تصحيح: بخشي از روزنامه كه مطالب در آن غلط گيري مي‌شود.

تعقيب خبر: پيگيري موضوع خبري توسط خبرنگار كه هر چند مدت يك بار يا هر روز هر ساعت و حتي گاهي هر چند دقيقه يك بار انجام مي‌شود.

تفسير: نوعي از مقاله كه در آن نويسنده به بيان ديدگاه‌هاي شخصي‌اش درباره‌ يك موضوع مي‌پردازد.

توزيع: بخشي از روزنامه كه وظيفه دارد پس از چاپ روزنامه را بين دكه‌ها و در شهرهاي مختلف تقسيم كند.

توضيح: در صورتي كه روزنامه مطلب يا عكسي را اشتباهي چاپ كرده باشد و بخواهد بابت اين اشتباه عذر خواهي كند و موضوع را به شكلي درست ارايه دهد يا بخواهد مطلبي را براي خوانندگانش روشن كند مطلبي به نام توضيح چاپ مي‌كند.

تيتر: عنوان يك مقاله كه بزرگ و با حروف درشت‌تر از متن چاپ مي‌شود.

تيتر صفحه اول: تيتر مهمترين خبر روزنامه از نظر ارزش‌هاي خبري و خط مشي روزنامه در صفحه اول و زير نام روزنامه چاپ مي‌شود.

جوابيه: مطلبي كه فردي يا مركزي در پاسخ به مطلب چاپ شده در روزنامه درباره خودش مي‌نويسد.

حروفچيني: بخشي كه مطالب روزنامه در آن تايپ مي‌شود.

حق التحرير: كسي كه در استخدام روزنامه نيست و بر حسب تعداد ستون‌هايي كه نوشته دستمزد مي‌گيرد.

حق التحرير ثابت: كسي كه در استخدام روزنامه نيست ولي هر ماه به طور ثابت دستمزد دريافت مي‌كنند.

حوزه: تخصص خبرنگار در يك يا چند موضوع يا رشته. مثلاًَ خبرنگاري در حوزه نفت تخصص دارد.

خبر: مطلبي كه واقعه‌اي را عيناً به همان شكلي كه اتفاق افتاده بدون شرح و تفسير بيان مي‌كند.

خبر اختصاصي: خبري كه خبرنگار يا روزنامه ديگري آن را نداشته باشد.

خبر خوردن: وقتي روزنامه خبر مهمي را چاپ نكرده باشد در حالي كه بقيه روزنامه‌ها ان خبررا داشته باشند خبر خورده است.

خودسانسوري: وقتي صورت مي‌گيرد كه خبرنگار به خاطر فشارهاي مطلبي را كه به آن دست يافته بازگو نمي‌كند.

خبر فوري: نخستين اعلام وقوع خبر

خبرگزاري‌ها: سازمان‌هايي هستند كه اخبار را به دست مي‌آورند و آنها را مخابره مي‌كنند. در نتيجه روزنامه در حال حاضر بيشتر نقش اطلاع رساني و تحليل اخبار را به عهده دارند.

دبير: مسئول يك بخش روزنامه. به عنوان مثال دبير اجتماعي مدير اجتماعي مدير صفحات اجتماعي ست.

ريتاژ آگهي: گزارش يا گزارش خبري كه براي كسي يا سازماني و يا .... تبليغ كند.

روزنامه: نشريه‌اي ست كه هر روز چاپ مي‌شود و شامل خبر سرمقاله و ديگر مطالب مي‌شود روزنامه ها در كاغذهاي بزرگ و ارزان چاپ مي‌شوند و از وسط تا مي‌شوند. آگهي و به ميزان كمتري اشتراك و در مورد روزنامه هاي دولتي يا حزبي دولت و احزاب هزينه اداره روزنامه را تأمين مي‌كنند.

روزنامه نگار: كسي كه در روزنامه يا نشريات مانند آن فعاليت حرفه‌اي روزنامه نگاري انجام مي‌دهد.

زير چاپ: در حال انتشار

سابقه خبر: نقل خلاصه وقايع قبلي  جزئياتي كه مربوط به خبر است.

سالن تحريريه: جايي كه اعضاي هيأت تحريريه در آن مستقرند.

سانسور: هنگامي ست كه جلوي چاپ مطلبي گرفته مي‌شود.

سردبير: كسي كه مديريت تحريريه و مطالب روزنامه را به عهده دارد.

سرمقاله: مقاله‌اي كه در صفحه اول چاپ مي‌شود و صاحب امتياز مدير مسول سر دبير يا دبيران و مقاله نويسان عقايدشان را در آن بيان مي‌كنند.

سوالات اصلي: كه كي كجا چه چرا چگونه.

شرح عكس: توضيح درباره يك عكس يا تصوير كه معمولاً زير آن نوشته مي‌شود.

شمارگان يا تيراژ: تعداد نسخه‌هاي چاپ شده در هر شماره از روزنامه.

شم خبري: خبرنگاري كه بداند در چه زماني وچگونه مي‌تواند خبر به دست آورد داراي شم خبري ست.

شناسنامه: نام صاحب امتياز و مدير مسئول روزنامه به همراه شماره تلفن و فاكس و... روزنامه در يكي از صفحات چاپ مي‌شود.

شوراي تيتر: در اواخر روز وقتي تقريباً تمام اخبار و مطالب آماده شده سردبير و دبيران گاهي به همراه به مدير مسئول دور هم جمع مي‌شوند. دبيران خلاصه به دست آمده و تيترهايشان را ارايه مي‌دهند و مشخص مي‌شود چه تيترها و مطالبي در صفحه اول چاپ مي‌شوند. در اين جلسات سوژه‌هاي جديد نميز مطرح مي‌شوند.

صاحب امتياز: مالك روزنامه

صفحات رويي: صفحاتي كه مطالب خبري در آنها چاپ مي‌شود.

صفحات لايي: صحفاتي مياني روزنامه كه مطالب غير خبري در آنها چاپ مي‌شود.

صفحه بندي: بخشي ست كه مطالب تصاوير و عكس‌ها را با توجه به مقدار فضاي صفحه به بهترين شكل كنار هم قرار مي‌دهد. تا همين اواخر صفحه بندي در ايران دستي بود ولي حالا رايانه‌اي شده است.

ضربه: مطالب با جملات و نكات جالبي شروع مي‌شود تا خواننده را به سوي خود جلب كند و او تشويق شود بقيه مطلب را بخواند.

غلط چاپي: وقتي كه كلمه يا جمله‌اي پس از چاپ و به دليل مشكلات چاپي اشكال املايي داشته باشد.

غير قابل چاپ: مطالبين كه به هر دليلي مناسب چاپ تشخيص داده نمي‌شوند.

كارت خبرنگاري: كارتي كه خبرنگار از روزنامه محل كارش يا انجمن روزنامه‌نگاران و يلا مراكز مربوطه مثل وزارت ارشاد دريافت مي‌كند. اين كارت مدرك خبرنگار بودن اوست.

كوتاه كردن: مطالب روزنامه گاهي كم مي‌شوند تا با وجود ساير خبرها در صفحه جا شوند.

گزارش: تلفيق خبر و مصاحبه و آمار و اطلاعات در قالب توصيفي و داستاني.

گزارشگر: كسي كه اخبار را با تحقيق، توصيف و مصاحبه تلفيق مي‌كند و آنها را به شكل داستاني يا جذاب مي‌نويسد.

ليد: اولين پاراگراف مطالب روزنامه است. ليد بايد خلاصه واقعيات به دست آمده را در خود داشته باشد و به برخي از سوال‌هاي اصلي پاسخ‌ دهد.

مأموريت: خبرنگار يا گزارشگر هر چند مدت و يا هر روز براي مصاحبه و دريافت خبر و يا تهيه گزارش به خارج از روزنامه مي‌رود. گاهي نيز براي تهيه خبر يا گزارش به ساير شهرها و يا خارج از كشور سفر مي‌كند.

مدير مسئول: مسئول همه بخش‌هاي روزنامه و مطالب روزنامه است و در صورت لزوم براي پاسخگويي در مورد مطالب چاپ شده در روزنامه در دادگاه حاضر مي‌شود.

مصاحبه: مكالمه براي به دست آوردن اطلاعات يا فهميدن نظرات يك نفر.

مصاحبه شونده: كسي كه با او مصاحبه مي‌شود.

مصاحبه كننده: كسي كه مصاحبه را اداره مي‌كند.

مطبوعات زرد: نشرياتي كه مطالب و اخبار جنجالي چاپ مي‌كنند.

مقاله: نوشته‌اي درباره يك موضوع

مقاله غير خبري (فيچري): مطالب جالب غير جبري. مانند مقاله‌اي درباره جمع آوري تمبر.

منبع خبر، منبع مطلعي كه خبرنگار اطلاعاتش را از او كسب كرده.

ميان تيتر: براي دسته بندي و جدا كردن مطالب در يك مقاله يا گزارش به كار مي‌رود.

نقل قول: مطلبي كه از قول مقامات كارشناسان يا مردم نقل مي‌شود. نقل قول در گيومه قرار مي‌گيرد مگر اين كه غير مستقيم باشد.

نمايندگي روزنامه در شهرستان‌ها: روزنامه‌هاي بزرگ در شهرستان‌هاي بزرگ و مراكز استان‌ها و گاهي در خارج از كشور دفاتري دارند كه اخبار و گزارش‌هايي براي روزنامه رسال مي‌كنند.

نيمتاي بالا: نيمه بالاي صفحات روزنامه. نيمه بالا از نيمه پايين مهم‌تر است.

هرم وارونه: رايج‌ترين سبك نگارش مطالب روزنامه كه در آن پاراگراف‌هاي مهم اول نوشته مي‌شوند و به تدريج از اهميت مطلب كاسته مي‌شود.

 

2- اهداف

در اين روزنامه هدفها به طور كلي به اهداف رسمي و غير رسمي تقسيم مي‌شود.

اهداف رسمي

هر آنچه بر اساس مأموريتهاي ذاتي شهرداري كه عمدتاً در چارچوب يك كلمه ميباشد شهروند محوري يا فرهنگ نشيني.

اهداف غير رسمي

انجام يك سري كارهاي سياسي به خاطزر بودن در جناح سياسي براي كسب قدرت بيشتر به رقابت با جريانهاي سياسي رقيب ميپردازند (اين هم از ظاهر مطالعه و بررسي 24 مجله و شبكه خبري اين روزنامه ديده ميشود اما بايد دقيقتر گفت روح مشخص يك جريان سياسي را تبليغ مي‌كند.

3- سياستهاي كلي

تابع اهداف ابلاغي از سوي شهرداري  شوراي شهر ميباشد

تابع اهداف نزديكتر به سازمانهاي فرهنگي هنري نيز مي‌باشد.

علاوه بر اينها بعنوان رسانه‌هاي سايه شهرداري – روزنامه تهران – سايت فردا نيوز – سايت شفاف نيوز  و . . . فعاليتهاي مستمري انجام ميدهد.

در حوزه سياست با توجه به موقعيت جريان سياسي كارهاي سياسي به نفع جريان حاكم نيز انجام ميدهد.

قانون مطبوعات

اصل سيزدهم قانون اساسي آزادي مطبوعات را به قرار داشته اسن عموم روزنامه مادام كه مندرجات آنها محفل اصلي از اصول اساسيه دولت و ملت نباشد مجاز و مختارند كه مطلب مفيد عام المنفعه همچنان مذاكرات مجلس و صلاح انديشي خلق را به آن مذاكرات به طبع رسانيده منتشر نمايند و دگر كسي روزنامه‌ها و مطبوعات بر خلاف آنچه ذكر شده و به اغراض شخصي چيزي طبع نمايد يا تهمت و افتري بزند.


مطالب مشابه :


نیازمندیهای همشهری،وانت مزدا

چاپ آگهی روزنامه همشهری،جام جم،ایران و.. - نیازمندیهای همشهری،وانت مزدا - 0912- 2990204و77073444-021 - چاپ آگهی روزنامه همشهری،جام جم،ایران و..




دفتر مستقيم قبول آگهي همشهري

نیازمندیها - دفتر مستقيم قبول آگهي همشهري - نيازمندي ها و آگهي رايگان-kdhclkndih- H'id vhd'hk-دهشظئشديه-




نیازمندیهای سلام همشهری

سایت نیازمندیهای سلام همشهری شروع به فعالیت کرد شما می توانید آگهی مربوط به کار و کالای خود را به رایگان در سایت ما ثبت کنید www.salamhamshahri.com




نیازمندیهای صبح تهران،کارگر ساده

چاپ آگهی روزنامه همشهری،جام جم،ایران و.. - نیازمندیهای صبح تهران،کارگر ساده - 0912- 2990204و77073444-021 - چاپ آگهی روزنامه همشهری،جام جم،ایران و..




نیازمندی های همشهری خرید ماشین دست دوم فروش خودرو دست دوم

نیازمندی های همشهری خرید ماشین دست دوم فروش خودرو دست دوم. باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir www.bama.ir خرید خودرو بر اساس برند یا قیمت، فروش




نیازمندیها،استخدام مربی مهدکودک

چاپ آگهی روزنامه همشهری،جام جم،ایران و.. - نیازمندیها،استخدام مربی مهدکودک - 0912- 2990204و77073444-021.




توضيحاتي درباره روزنامه همشهري

توضيحاتي درباره روزنامه همشهري. روزنامه روزانه منتشر مي‌شود و شامل مقالات خبري، سر مقاله و ديگر موضوعات مي‌شود. آگهي‌ها (و در مقياس خيلي كمتري، حق اشتراك) هزينه‌ اداره




آشنایی با تاریخچه روزنامه همشهری

15 آوريل 2012 ... از جمله موضوعاتي است كه از ابتدا، همشهري سرلوحه فعاليت خود قرارداده است. مؤسسه همشهري، فعاليت خود را با انتشار روزنامه همشهري آغاز كرد، اما اكنون




نیازمندی های روزنامه ی کشور

نیازمندی های روزنامه خراسان - امروز نیازمندی های روزنامه همشهری نیازمندی های روزنامه ی خبر معرفی رایگان متقاضیان كار در نیازمندی های همشهری و فارغ التحصیلان ۱۲۰۰




جذب تعدادی همکار مطبوعاتی در روزنامه همشهری گیلان

آخرین اخبار استخدام در استان گیلان - جذب تعدادی همکار مطبوعاتی در روزنامه همشهری گیلان - آخرین اخبار استخدام و جذب در شرکتها و سازمانها و کاریابی ( سازگار با موزیلا




برچسب :