منابع مطالعاتی کنکور ارشد برق قدرت

1. زبان عمومی و تخصصی

زبان عمومی و تخصصی مهندسی برق در قالب دفترچه شماره یک ارائه می شود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات آن 30 دقیقه می باشد. این درس با ضریب (3) برای تمام گرایش‌ها نقش مهمی در قبولی در آزمون كارشناسی ارشد بازی می‌كند. تسلط نسبی به لغات و مطالب گرامری ساده در حد دوره كارشناسی و آشنایی كامل با لغات و اصطلاحات تخصصی رشته برق در گرایش‌های مختلف برای پاسخگویی به تست‌های این درس كاملاً ضروری می‌باشد. استفاده از نرم افزار گزینه آخر ( ویژه دانشجویان مهندسی برق) در کنار کتاب سنجش تکمیلی زبان تخصصی در کنار کتاب 504 واژه، بدون شک بهترین منبع مطالعاتی میباشد و دانشجویان را به آمادگی خوب در این درس می‌رساند. در صورت مدیریت وقت در روز آزمون و آشنایی با روش‌های مرور سریع صورت سئوال و گزینه‌ها در درس زبان، كسب درصدی در حدود 45 به راحتی امكان دارد .

 

2. ریاضیات

همان طور كه گفتیم مانند بقیه دروس، تعداد سوالات این درس در آزمون 15 تا است، كه معمولاً 8 تا از این سوالات از درس ریاضی مهندسی، 4 سؤال از درس معادلات دیفرانسیل و 3 سؤال از درس آمار انتخاب می‌شود. عموماً دانشجویان رشته برق قید سوالات آمار را می‌زنند و وقت خود را به دو درس معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی اختصاص می‌دهند، كه البته نمی‌توان به طور كلی این تصمیم را رد كرد ولی با كمی مطالعه در بعضی از مباحث آمار و با توجه به اینكه همه دانشجویان پیش‌زمینه‌هایی از دبیرستان را در این درس یدك می‌كشند و مراجعه به كتاب آمار و احتمال(مهندس محسن طورانی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه می‌توان با زحمت كم به بخشی از سوالات آمار جواب داد. با توجه به اینكه ضریب درس ریاضی برای تمام گرایش‌ها (4) می‌باشد، لذا به دست آوردن درصد مناسب در این درس حائز اهمیت می‌باشد. پراهمیت‌ترین بخش از سؤالات ریاضیات رشته برق، ریاضی مهندسی است. كتاب كرویت سیك مهمترین مرجع تدریس این درس می‌باشد، كه به لحاظ حل مثال‌های زیاد و تشریح كامل مطالب خصوصاً در بخش توابع مختلط دارای ضعف می‌باشد و بعضاً به دلیل ترجمه گزینشی در فصول معادلات با مشتقات جزیی مطالب پیچیده‌تر نیز شده است. مطالعه كتاب ریاضی مهندسی آقای فرزین حاجی جمشیدی ، انتشارات پوران پژوهش در پاسخگویی به تمام تست‌های این درس منبع بسیار خوبی است. معمولاً جز مواردی خاص، طرح تست‌های عجیب و غریب در این درس دیده نشده است. بخش دیگری از سئوالات ریاضی به درس معادلات دیفرانسیل اختصاص دارد. درس معادلات دیفرانسیل ذاتاً درس سختی نیست و اكثر تست‌های این درس از فرمول‌های دسته‌بندی شده خاصی پیروی می‌كنند. كتاب‌های بویس، سیمونز از منابع مهم این درس هستند. كتاب معادلات دیفرانسیل دکتر نیکوکار نیز با آموزش پایه‌ای مطالب به صورت گام به گام و ارایه تست‌های فراوان می‌تواند دانشجویان را برای پاسخگویی به تست‌های این درس به تسلط‌ كامل برساند. تست‌های این درس نیز به غیر از مواردی خاص دچار نوسان نمی‌شود و قابل حدس زدن می‌باشد .

منابع دیگر :

ریاضیات مهندسی 
1- ریاضیات مهندسی پیشرفته (جلد دوم)، تالیف: اروین كرویت سیگ ، ترجمه دكتر عالم زاده
2 - ریاضیات مهندسی، تالیف: دکتر شیدفر
3 - مجموع گزینه‌های چهارجوابی طبقه‌بندی شده ریاضی كارشناسی ارشد، جلد پنجم ، ریاضیات مهندسی ، تالیف: دكتر مسعود نیكوكار
4- ریاضیات مهندسی ، تالیف: دکتر معتقدی
5- ریاضی مهندسی: انتشارات كانون فرهنگی آموزش ، تألیف :مهندس یوسف كریمی


معادلات دیفرانسیل 
1- معادلات دیفرانسیل ،تالیف: دكتر مسعود نیكوكار
2- مجموع گزینه‌های چهارجوابی طبقه‌بندی شده ریاضی كارشناسی ارشد، جلد سوم ، معادلات دیفرانسیل ، تالیف: دكتر مسعود نیكوكار
3- معادلات دیفرانسیل ، تالیف: دکتر معتقدی

آمار و احتمالات مهندسی
1-آمار و احتمالات كاربردی، تالیف: بهمن عربزاده- مسعود نیكوكار
2- مجموع گزینه‌های چهارجوابی طبقه‌بندی شده ریاضی كارشناسی ارشد، جلد چهارم: آمار و احتمال مهندسی، دكتر مسعود نیكوكار

سر فصلها :

ریاضیات مهندسی:

 بسط سری فوریه، تبدیل فوریه،انتگرال فوریه، معادلات كوشی ریمان، توابع همساز، جواب عمومی، معادلات مشتق جزئی, روش جداسازی متغیرها، معادلات موج و گرما، معادله پتانسیل، حل معادلات، مشتق جزئی در مختصات استوانه‌ای و كروی، استفاده از تبدیل لابلاكس در حل معادلات با مشتق جزئی، اعداد مختلط، حد و پیوستگی و مشتق توابع مختلط; نگاشت‌های مختلط، دنباله‌ها و سری‌های مختلط، صفرها و تكین‌ها (سری تیلور، توانی و دوران); محاسبه انتگرال‌های مختلط با استفاده از نظریه مانده‌ها، شاخه‌ها در سیر انتگرال‌گیری، كاربرد انتگرال‌های مختلط در محاسبه انتگرال های حقیقی و انتگرال های سینوسی

معادلات دیفرانسیل: 

معادله مرتبه اول به فرم ، معادلات تفكیك‌پذیر، همگن، كامل، فاكتور انتگرال، مرتبه اول خطی، برنولی، كلرو، لاگرانژ، سیستم‌های قائم ; معادلات خطی همگن، از مرتبه دلخواه n با ضریب ثابت، معادلات غیرهمگن خطی با ضرایب نامعین، روش عمومی برای حل معادلات خطی غیرهمگن، روش اپراتوری معكوس، روش حل معادلات دیفرانسیل مرتبه دوم در حالت خاص و فاقد تابع، فاقد متغیر، همگن نسبت به معاله كوشی، حل معادله و دیفرانسیل به كمك سری توانی; با استفاده از سری توسعه یافته (منفی و منظم) معادله لژآندر، معادله بسل، معادله قابل تبدیل به بسل، تابع بسل نوع اول و دوم، دستگاه معادلات دیفرانسیل خطی، تبدیل لاپلاس، تبدیل لاپلاس مشتق، تبدیل لاپلاس انتگرال; انتگرال گیری از تبدیل لاپلاس، مشتق‌گیری از تبدیل لاپلاس، انتقال بر محور فركانس دز زمان كانولوشن، معادلات انتگرال دیفرانسیل انتگرالی، تبدیل لاپلاس توابع متناوب، دستگاه معادلات دیفرانسیل;توزیع نمونه‌ای، نظریه بر آورد كردن، فاصله‌های اطمینان، رگوسیون

آمار و احتمالات:

 آنالیز تركیبی و احتمال، احتمال شرطی، قانون بیز، متغیرهای تصادفی. بررسی چند توزیع مهم متغیرهای تصادفی گسسته، اسیر ریاضی، واریانس، گشتاورها، متغیرهای تصادفی یك متغیره و دو متغیره; : بررسی چند توزیع مهم متغیرهای تصادفی پیوسته (نرمال، گوسی، رایلی و ...)

 

3. مدارهای الكتریكی

مدارات الکتریکی به همراه دروس گروه ریاضیات در قالب دفترچه شماره دو ارائه میشود و برای هر دو گروه درسی 90 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.این درس ضریب ۴ دارد و شامل درس مدارهای الکتریکی ۱-۲ می باشد.  برای تمام گرایش‌ها به دلیل ضریب بالای آن و تسلط نسبی تمام دانشجویان از اهمیت بالایی در آزمون برخوردار می‌باشد.  منابع مهم این درس در دانشگاه‌ها كتاب نظریه اساسی مدارها و شبكه‌ها تألیف چارلزدسور و ارنست‌كوه، ترجمه دكتر پرویز جبه‌دارمارالانی می‌باشد. از كتاب هیت، نلسون و چند مرجع دیگر نیز در دانشگاه‌ها برای آموزش این درس استفاده می‌شود. کتاب مدارهای الکتریکی آقای جبه دار مارالانی (هر ۲ جلد)و یا کتاب مدارهای الکتریکی پوران پژوهش و مدارهای الکتریکی ۱و۲ انتشارات جهش ، نویسنده : محمد رضا متدین، و یا مدارهای الکتریکی (1و2) (دکتر علی عبدالعالی ومهندس نوشین واثقی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه  منابع پیشنهادی هستند .

منابع دیگر :

نظریه اساسی مدارها و شبكه ها ، تالیف: دكتر پرویز جبه‌دار مارالانی
مدارهای الكتریكی، تالیف دكتر عابدی 
از مبانی برق تا مدارات الکتریکی ، تالیف ایروین ،ترجمه دکترمسعود دوستی
مدارهای الكتریكی تالیف: هیت، ترجمه دیانی
مدارهای الکتریکی ، تالیف مهندس خسرو پور ، انتشارات دیباگران

سر فصلها :

قوانین كیرشف، عناصر مداری، مشخصه ولتاژ-جریان، مدارهای مقاومتی، تحلیل گره و مش، مدار معادل تونن و نرتن، تقسیم ولتاژ و جریان، استفاده از تقارن در حل مدارهای مقاومتی، مدار غیرخطی و تعیین نقطه كارآن، تقویت كننده‌های عملیاتی، مدارهای مرتبه اول و دوم‌‌ (پاسخ پله، پاسخ ضربه، پاسخ صفر و ورودی صفر، پاسخ به ورودی دلخواه، حالت گذرا، حالت دائمی، نوسان و مقاومت منفی، مدارهای با چند ثابت زمانی)، انتگرال كانولوشن، مدارهای دوگان.تجزیه و تحلیل حالت دائمی سینوسی (پاسخ كامل و حالت دائمی سینوسی، امپرانس، ادمیتانس، مدارهای تشدید، توان در حالت دائمی سینوسی و انتقال توان ماكزیمم) مدارهای سه فاز (ستاره، مثلث و محاسبه مدار متعادل سه فاز)، عناصر ترویج شده ، سلف‌های تزویج شده سری، موازی و مختلط، سلفها تزویج شده ترانسفورماتوری، ترانسفورماتور ایده‌آل ، تطبیق‌ امپرانسی;گراف‌های یك شبكه و قضیه تلگان، تجزیه و تحلیل گره و مش،‌تجزیه و تحلیل حلقه و كات ست، معادلات حالت، تبدیل لاپلاس، فركانس‌های طبیعی‌(تعداد فركانس‌های صفر و غیرصفر شبكه)   توابع شبكه، قضایای شبكه ها (جانشینی، جمع آثار و هم پاسخی) دوقطبی ها (ماتریس امپرانسی، ادمیتانس، هیبرید و انتقال، به هم پیوستن دوقطبی ها، دوقطبی ختم شده)

 

 

 

4. ماشین‌های الكتریكی

ضریب این درس برای گرایش قدرت (4)، برای گرایش كنترل (3) و برای 3 گرایش دیگر صفر می‌باشد. مهمترین درس برای داوطلبان گرایش قدرت می‌باشد. در سال‌های اخیر بخشی از سوالات به صورت مفهومی طراحی می‌شود. كتاب‌ها نسبتاً خوب و متنوعی در این زمینه وجود دارد، كه هر كدام از آن‌ها می‌تواند. جهت فصول خاص مورد استفاده قرار گیرد، مثلاً در مورد میدان‌های مغناطیسی كتاب سلمون در مورد مفاهیم تبدیل انرژی كتاب پ ـ س ـ سن و چاپمن، ماشین‌های دی سی و ترانسفورماتور‌ها و موتور‌های القایی كتاب بیم‌باهارا می‌توانند مورد استفاده قرار گیرد، كه كتاب اخیر، منبع نسبتاً كاملی نسبت به بقیه منابع می‌باشد. و تنها ایراد آن می‌تواند ضعف در طرح مسائل جدید و همچنین عدم پرداختن به بعضی از مفاهیم مشكل باشد. در کل کتاب ماشینهای الکتریکی مهندس مسعود براتی موسسه پارسه و کتاب کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- ماشین های الکتریکی (1و2) - راهیان ارشد پیشنهاد می شود .به دست آوردن درصد حدود 40 در این درس با توجه به قبولی‌های رشته برق به راحتی ممكن است .

منابع دیگر :
ماشین‌های الكتریكی (تحلیل- بهره‌برداری- كنترل) تالیف دكتر سن- ترجمه: مهندس نبوی- دكتر عابدی، 
ماشین‌های الكتریكی، تالیف: سلمون- ترجمه دكتر لسانی، 
ماشین‌های الكتریكی با كاربردهایی از الكترونیك قدرت، تالیف: دكتر ال‌هاواری- ترجمه دكتر عابدی- نظرزاده، 
مبانی ماشین‌های الكتریكی تالیف چاپمن- ترجمه دكتر جواد فیض

سرفصلها :

مدارهای مغناطیسی، تبدیل انرژی (انرژی مغناطیسی، انرژی مكانیكی) نیروی مكانیكی در سیستم الكترومغناطیسی، انرژی دسته انرژی، پدیده فرومغناطیس شدگی و رابطه B-H، اندوكتانس مقاومت مغناطیسی، شكاف فاصله هوایی در هسته ماشین‌های الكتریكی دوار با تغذیه دوگانه، شرایط گشتاور ثابت، اصول كار انواع ماشین‌های با قطب برجسته، تور استوانه‌ای، با فاصله‌ هوایی یكنواخت میدان مغناطیسی دوار استاتور دو سیم، پیچه، استواتور سیم پیچیده متحده، ماشین‌های p قطبی، سرعت‌های سكرون و آسنگورن، ماشین DC، كموناسیون و جاروبك، اثر تغییر مكان جارویك، واكنش آرمیچر، قطب‌های فرعی و اصلی و سیم‌پیچی چرانگره ماشین با تحریك جداگانه، تحریك شنت، تحریك سری، تحریك كمپوید، تلفات در ژنراتورها، راندمان، عملكرد موازی ژنراتورهای DC، كنترل سرعت موتورهای ‌dc، كنترل ولتاژ آرمیچر كنترل مقاومت آرمیچر، گشتاور در موتورهای DC سرعت موتورهای; ترانسفورماتور ایده‌آل و واقعی، مدار معادل تكفاز، مدار معادل تقریبی، تعیین پارامترهای مدار معادل، آزمایش‌های بی باری و اتصال كوتاه، تنظیم ولتاژ، تلقات ترانس، راندمان، اتوترانسفورماتور، میزان صرفه‌جویی با ترانسفورماتور، كار موازی ترانس تكفاز، ترانسفورماتور سه فاز، اتصالات ترانس 3 فاز (مثلث، ستاره، زیگزاگ) بررسی هارمونیك‌ها در ترانس سه فاز، ترانس‌های اندازه‌گیری ولتاژ و جریان، ترانس با سرپیچ، كاراموزی ترانس سه فاز، مقادیر نسبی p.u، ترانس با همه سیم پیچ، كاراموزی ترانس سه فاز، توان ورودی و خروجی ترانس سه فاز   ساختمان انواع ماشین های جریان متناوب، انواع موتورهای القایی (رتور سیم پیچی شده، قفسی)، میدان مغناطیسی دوار، ضریب گام، ضریب سیم‌پیچی و ضریب توزیع، طرز كار حالت موتوری، ژنراتوری و ترمزی، مدار معادل كامل و تقریبی موتور القایی، تعیین پارامترهای مدار معادل (آزمایش‌ بی بارور تور قفل شده) مشخصه گشتاور – لغزش، توان فاصله هوایی، توان مكانیكی، تلفات راندمان، اثر مقاومت رتور، كنترل سرعت (تغییر قطب و كنترل ولتاژ و فركانس) هارمونیك‌های زمانی و مكانی و اثرات آن ها بر روی مشخصه گشتاور – سرعت   ;DC

 

5. الكترومغناطیس

ضریب این درس برای گرایش مخابرات (4)، برای گرایش مهندسی پزشكی (1) برای گرایش كنترل صفر و برای دو گرایش دیگر (3) می‌باشد. به نظر دانشجویان رشته برق سخت‌ترین درس در آزمون ارشد می‌باشد. اما دانشجویان رشته مخابرات در این درس دارای تسلط بالائی هستند. قوی بودن درس ریاضی عمومی (2) و تسلط بر مباحث توابع برداری كمك شایانی در یادگیری مباحث این درس به دانشجویان می‌كند. كتاب‌های چنگ و هیت از منابع معروف این درس هستند كه كتاب هیت جهت مطالعه اولیه و شروع به یادگیری مباحث پایه‌ای باید مورد استفاده قرار گیرد و حل مسائل مختلف كتاب چنگ در وهله دوم پیشنهاد می‌شود. کتاب پارسه دکتر علی عبدالعالی – دوجلده و كتاب الکترومغناطیس انتشارات پردازش تأليف "دكتر محمود محمد طاهري" نیز کتاب خوبی است .

منابع دیگر :

1- الكترومغناطیس میدان و موج ،تالیف: چنگ ،ترجمه دکتر جبه دار
2-مباحث اساسی کارشناسی ارشد مهندسی برق (الکترومغناطیس)،تالیف دکتر محمد طاهری 
3- الكترومغناطیس،انتشارات قلم‌چی،تالیف مهندس علیرضا باغستانی

سرفصلها :

آنالیز برداری، قانون كولن و محاسبه میدان الكتریكی ناشی از توزیع نقطه‌ای، خطی، سطحی، و حجمی خطوط میدان الكتریكی، پتانسیل الكتریكی، محاسبه انرژی ذخیره شده در میدان الكتریكی دوقطبی‌های الكتریكی   هادی‌ها، عایق‌ها و خواص الكتریكی آن‌ها، شرایط مرزی (بین فلز و هوا، بین عایق و رسانا) محاسبه ظرفیت، انرژی ذخیره شده بین صفحات خازن دو سیم، محاسبه مقاومت الكتریكی (استوانه‌ای كروی ...) استفاده از زوش تصاویر (هادی‌های كروی، سطح، استوانه‌ای)، معادلات لاپلاس و پواسون و حل در دستگاه‌های مختلف;میدان مغناطیسی و قانون بیوسادار، دوقطبی مغناطیسی،‌ پتانسیل برداری و اسكالر مغناطیسی، نیروی مغناطیسی و گشتاور مدارهای مغناطیسی، محیط‌های مغناطیسی و شرایط مرزی در مغناطیس، محاسبه میدان ناشی از جریان خطی و سطحی و حجمی خودالقایی - القای متقابل – انرژی مغناطیسی، اندوكتانس متقابل و خوری، معادلات ماكسول (در میدانهای متغیر با زمان)

 

6. سیستم های كنترل خطی

کنترل خطی به همراه این درس با ضریب (4) برای گرایش‌های قدرت و كنترل و مهندسی پزشكی و ضریب (3) برای گرایش‌های الكترونیك و مخابرات در چند سال اخیر مورد توجه دانشجویان رشته برق به عنوان یك درس جهت كسب درصد بالا قرار گرفته است. البته نوع طرح سوالات این درس ممكن است معادلات را به هم بزند، چرا كه در بعضی مباحث مانند طراحی، كنترلرها و جبران ‌كننده‌ها می‌توان تست‌های جدید مطرح نمود ولی به طور كلی با توجه به آسانی مطالب این درس نسبت به بقیه دروس می‌تواند به عنوان یك درس جهت كسب درصد بالای 50 مدنظر قرار گیرد. كتاب‌های اوگاتا، درف، بنجامین‌كو از منابع معروف دانشگاهی این درس هستند و هر كدام در فصولی خاص مطالب را خوب توضیح داده‌اند، ولی به دلیل ترجمه بودن تمام این كتاب‌ها، مشكلاتی در آن‌ها دیده می‌شود. كتاب كنترل خطی دكتر آرباز برادرانی ( انتشارات آزاده ) و کتاب کنترل خطی محمدرضا متدین ، انتشارات جهش و جزوة چاپي پارسه تالیف" دکتر جاهد مطلق" بهترین منبع مطالعاتی این درس می باشد .

منابع دیگر :
1- Modern control systems Robert H. Bishop, richard c. Dorf
2- سیستم‌‌های كنترل،تالیف: بنجامین‌كو،ترجمه علی كافی
3- مهندسی كنترل، تالیف كاتسوهیكواوگاتا،ترجمه علی كافی
4- سیستمهای كنترل خطی تالیف دكتر علی خاكی صدیق

سر فصل ها :

محاسبه تابع تبدیل یك سیستم كنترلی با استفاده از قانون میسون، یافتن مدل ریاضی و تابع تبدیل برای سیستمهای مكانیكی، هیدرولیكی، الكتریكی،‌خطی‌سازی، نمودا گذر (جریان) سیگنال، نمایش فضای حالت ، سیستم كنترلی درجه دوم (پارامترهای حوزه زمانی: overshoot یا فراجهش، زمان صعود، زمان فراجهش، زمان نشست، تعریف سیستم‌های درجه بالا به درجه های پایین‌تر، نوع سیستم، خطای ماندگار، حساسیت سیستم، بررسی پایداری به روش :«روث – هرویتز»، روش مكان هندسی ریشه ها (تحلیل و ترسیم و بررسی پایداری) پاسخ فركانسی یك سیستم كنترلی، رسم پاسخ فركانسی حلقه بسته و محاسبه پیك رزوناس و فركانس رزونانس، محاسبه پهنای باند یك سیستم كنترلی، اثر اضافه كردن قطب و صفر در آن ترسیم و تحلیل دیاگرام دامنه و فاز Bode، محاسبه فركانس قطع بهره و فاز، محاسبه حاشیه های فاز و بهره، سیستم های حداقل فاز و غیر حداقل فاز، اثر تأخیر در ناپایداری سیستم‌های كنترلی   ترسیم و تحلیل دیاگرام نایكوسیت و بررسی پایداری از طریق نمودار نایكوئیست، طراحی جبرانسازها و كنترل كننده های PID , PD, PI ، پیش فاز ، پس فاز و پیش فاز – پس فاز

7. بررسی سیستم‌های قدرت

ضریب این درس برای گرایش قدرت (3) و برای بقیه گرایش‌ها (0) می‌باشد. این درس از آزمون سال 84 به دروس کنکوری مهندسی برق اضافه شده و به همین دلیل تست‌های كمی از كنكور‌های سال قبل در دسترس می‌باشد، ماهیت این درس طوری است كه در قسمت طرح تست‌های محاسباتی برای كنكور محدودیت وجود دارد. چون مسائل  محاسباتی مهم این درس اكثراً راه‌حل‌های طولانی دارند و در غالب تست قابل طرح نیستند به همین دلیل داوطلبان باید سعی كنند در قسمت مفاهیم تسلط بهتری پیدا كرده و به روش‌های حل مسائل با محاسبات كمتر توجه بیشتری كنند. كتاب‌های استیونسون، گلاور و یا کتاب بررسی سیستم‌های قدرت پارسه از جمله كتاب‌های مورد استفاده برای این درس می‌باشند. با نگاهی به كارنامه نفرات قبول شده كسب درصد حدود 60 در این درس دور از ذهن نیست .

منابع دیگر :

بررسی سیستم‌های قدرت، استیونسون
جزوه آقای انتصار
کتاب راهیان ارشد برای تست

سرفصلها :

خطوط انتقال، محاسبه اندوكتانس خطوط انتقال به روی سیستم های مجاور، پارامترهای خط انتقال و پارامترهای ماتریس انتقال، تئوری‌های خط بلند انواع رفت و برگشت در سیستم انتقال و اثر فرانتی، مدل‌های خطی و انواع آن جداسازی سری و موازی خط انتقال، OIL خط، روابط توانایی انتقال خط مدار معادل سیستم قدرت، ماتریس شبكه (ybus , zbus) پریونیت در سیستم قدرت روش‌های گوس – سایدل و نیوتن – رافسون، پخش بار اقتصادی سیستم های توزیع


مطالب مشابه :


منابع کنکور کارشناسی ارشد برق قدرت

کنکور کارشناسی ارشد - منابع کنکور کارشناسی ارشد برق قدرت - تا تصميمي گرفته نشود تغييري رخ




منابع مناسب کنکور ارشد برق 91

ماشين هاي الكتريكي 1 و 2 : يكي از دروس مفهومي و مهم آزمون كارشناسي ارشد برق (براي داوطلبين




منابع آزمون ارشدبرق(مصاحبه با نفرات برتر آزمون ارشد برق)

عنوان : مصاحبه با رتبه 4 آزمون کارشناسي ارشد در رشته مهندسي برق تاریخ : 1386/04/10 مصاحبه شونده




منابع کنکور کارشناسی ارشد برق قدرت

امروز با یه پست ویژه در خدمت دوستان هستم ، دوستان برقی میتونن منابع كنكور كارشناسي ارشد برق




منابع مطالعاتی کنکور ارشد برق قدرت

منابع مطالعاتی کنکور ارشد برق قدرت منابع مهم این درس در دانشگاه‌ها كتاب نظریه




منابع پیشنهادی برای کنکور کارشناسی ارشد برق

مهندسی برق قدرت - منابع پیشنهادی برای کنکور کارشناسی ارشد برق - برق قدرت انتقال توزیع کنترل




کارشناسی ارشد برق - مواد امتحانی و ضرایب سراسری

ارشد92×اخباردانشگاه×منابع ارشد کارشناسی ارشد برق گرایش قدرت, کارشناسی ارشد برق




منابع و جزوات پیشنهادی برای کنکور دکتری برق قدرت 93

منابع و جزوات پیشنهادی برای کنکور دکتری برق قدرت منابع پیشنهادی ارشد و دکترای برق




برچسب :