نکات مهم برای امتحان مرمت
امتحان مرمت<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
شوربختانه سرما و برف،فرصت برگزاری آخرین جلسه کلاس را از ما گرفت و من ناگزیر باید آخرین جلسه را به صورت مجازی در این وبلاگ برگزار کنم.آنچه در اینجا گفتنی است، نکات مهم مربوط به امتحان مرمت است.برای آمادگی برای امتحان پیشنهاد می کنم:
۱- یک بار مقاله فلسفه مرمت را که در همین وبلاگ نوشته ام را بخوانید.به ویژه به تعریف مرمت دقت کنید. http://shahraziran.blogfa.com/post-28.aspx
۲- رویدادهای سرنوشت ساز برای مرمت بناهای تاریخی را مرور نمایید.مانند کشف پمپی و نتایج حاصله ازآن.
۳- نظریات نظریه پردازان مرمت از ویوله لُدو گرفته تا چزاره براندی را با دقت مطالعه نمایید.اینها را می توانید هم از جزوه خودتان یا سرکارخانم رازقی و یا کتاب "باززنده سازی بناها و شهرهای تاریخی" آقای دکتر فلامکی، مطالعه نمایید.
۴-انواع شیوه های مرمت را با دقت به یاد بسپارید.منابع مطالعاتی همچون نکته ۳ می باشد.
۵- تعاریفی را که در مورد سازه و انواع کنشها و تقسیم بندی آنها و نیز خرابی و فرسایش داشته ایم، نیز مطالعه فرمایید.منابع مطالعاتی، جزوه خودتان یا جزوه سرکارخانم رازقی می باشد.
۶- دروس مربوط به رطوبت و انواع شیوه های مقابله با آن،انواع ترکها و شیوه شناسایی آنها،روشهای مهار قوسها و گنبدها در بناهای تاریخی،حریمها و ضوابط حفاظتی بناهای تاریخی را از روی جزوه خودتان یا جزوه سرکارخانم رازقی و یا کتاب "۱۲ درس مرمت" آقای دکتر مرادی، مطالعه نمایید.
۷- صفحه های ۱۵ تا ۲۲ کتاب "مرمت شهری"آقای دکتر حبیبی را مطالعه نمایید.نکته گفتنی این است که در اینجا تعاریف مربوط به بهسازی،نوسازی و بازسازی و عملیات و اقداماتی که برای انجام یکی از این سه شیوه مرمت شهری صورت می پذیرد، مورد نظر خواهد بود.مانند بازیافت یا استحکام بخشی یا احیا یا تخریب و ....
نمونه پرسشهایی که می تواند در امتحان مطرح شود،به قرار زیر است:
۱)Repair یعنی چه و در کدام رده از شیوه های مرمت شهری می گنجد؟
که در اینجا دانشجویان گرامی باید ضمن تعریفRepairبه عنوان تعمیر و شرح مختصری برای تعمیر ُ باید بگویند که تعمیر، جزء اقداماتی است که برای توسازی انجام می پذیرد.
8- یادگیری نامهای سازمانهای بین المللی مربوط به بناها و آثار تاریخی(ایکوموس و...) و تعاریف مربوط به آنان صمیمانه توصیه می گردد.در این مورد به جزوه خود و یا سرکارخانم رازقی مراجعه فرمایید.
9- همچنین منشورها و قطعنامه های ونیز، آمستردام و آتن،مطالعه گردد.آنچه در اینجا مهم است، خطوط اصلی و مفاهیم و نکاتی است که در منشورها و قطعنامه های فوق بر آنها تاکید شده است. یادآوری می شود که برای آسودگی خاطر شما عزیزان و کمک بیشتربه شما،پرسش مطرح شده برای این موضوع، جزء پرسشهای مطرح شده در آزمونهای سراسری کارشناسی ارشد مرمت بناها و بافتهای تاریخی خواهد بود.به این منظور توصیه می گردد مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد مرمت بناها و بافتهای تاریخی تهیه شده( کتاب راهیان ارشد) و تست های مبانی نظری مرمت( تستهای مربوط به قطعنامه ها و کنگره ها) مطالعه گردد.نمونه پرسشهایی که می تواند در آزمون مطرح شود،بدین صورت است:
در کدام کنگره بر " مدد گرفتن از تمام علوم و فنونی که به مطالعه و حفاظت مواریث فرهنگی و تاریخی می توانند کمک کنند"، تاکید شده است؟
پاسخ آن، یک کلمه بیشتر نیست: قطعنامه ونیز
این پرسش از تست شماره 85 کنکور کارشناسی ارشد مرمت بناها و بافتهای تاریخی سال 1384 ، برگرفته شده است.
منابع مطالعاتی این قسمت، کتاب "باززنده سازی بناها و شهرهای تاریخی" آقای دکتر فلامکی می باشد.همچنین می توانید به جای کتاب یاد شده از کتاب "مرمت شهری"آقای دکتر حبیبی؛صفحات 135-131 و نیز 138-136 و همچنین 146-142 استفاده نمایید.
با آرزوی پیروزی برای همه شما عزیزان
در ضمن، تمام دوستان می توانند پرسشها و اشکالات خود را به صورت تلفنی و یا درج در قسمت "نظر بدهید" همین وبلاگ مطرح نمایند.در کمترین زمان ممکن، پاسخ شما داده خواهد شد.
مطالب مشابه :
کتاب سرانه کاربری های شهری دکتر حبیبی و مسائلی
دانلود کتاب سرانه کاربری های شهری دکتر حبیبی و مسائلی. حجم فایل:۵ مگابایت. دانلود
دانلود خلاصه کتاب از شار تا شهر دکتر حبیبی
جغرافیا و برنامه ریزی شهری - دانلود خلاصه کتاب از شار تا شهر دکتر حبیبی - امید است گامی هر چند
اساتید شهرسازی ایران: دکتر سید محسن حبیبی
بانک اطلاعات شهرسازی - اساتید شهرسازی ایران: دکتر سید محسن حبیبی - urban information bank
دکتـر حبـیبی، مـرد روی جلـدهای گـلآقـا رفـت
نقاشی های خدا - دکتـر حبـیبی، مـرد روی جلـدهای گـلآقـا رفـت - عکس-منظره-عکس متحرک-طرح
معرفی کتاب: حقوق بین الملل اقتصادی: ترجمه دکتر محمد حبیبی مجنده
مفتخر است به اطلاع دوستان برساند اثر ارزشمند دیگری از جناب آقای دکتر محمد حبیبی کتاب حقوق
نکات مهم برای امتحان مرمت
۷- صفحه های ۱۵ تا ۲۲ کتاب "مرمت شهری"آقای دکتر حبیبی را منابع مطالعاتی این قسمت، کتاب
دکتر اسماعیل حبیبی از میان کتابداران رفتند
ادواردز در کتاب "سرگذشت کتابخانه ها(1859)" می گوید: برنامه 135 کتاب فرهنگ: دکتر اسماعیل حبیبی
برچسب :
کتاب دکتر حبیبی