مهمترین رخدادهای ایران در سال 92 به روایت تصویر
در صورت باز نشدن تصاویربروی عکس ها Right Click کنید و گزینه Reload Image یا Show Picture را انتخاب نمایید
این مجموعه شامل تعدادی از مهمترین رخدادهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی ایران در سال ۱۳۹۲ در قاب تصویر است. تحولات سیاسی مربوط به انتخابات ریاست جمهوری و موفقیتهای ورزشی از وقایع قابل توجه سال گذشته بودند.
وداع با صدر حاج سید جوادی
پیکر احمد صدر حاج سید جوادی، از بنیانگذاران نهضت آزادی، نماینده مردم قزوین در اولین دوره مجلس شورای اسلامی و از وزیران دولت موقت مهندس مهدی بازرگان تشییع شد.
جشن قهرمانی استقلال
تیم استقلال تهران عصر جمعه، ۲۰ اردیبهشت در حضور بیش از ۷۵ هزار تماشاگر و در زیر باران در ورزشگاه آزادی تهران با وجود شکست مقابل داماش گیلان جام قهرمانی دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاههای ایران را بالای سر برد.
انتخابات ریاست جمهوری
ثبتنام داوطلبان نامزدی انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری مطابق سالهای قبل با حاشیههایی همراه بود. انتخابات ریاست جمهوری ایران روز ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۲ برگزار شد.
مناظره هشت کاندیدا
دو کاندیدای نزدیک به اصلاحطلبان و شش کاندیدای اصولگرا در یازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری ایران با یکدیگر رقابت داشتند. حس روحانی در نهایت توانست بیش از ۵۰ درصد آرا کسب کند و رئیسجمهور ایران شود.
استقبال رسمی از ملیپوشان
استقبال رسمی از تیم ملی فوبتال ایران در ورزشگاه آزادی در پی صعود به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل. جالب آنکه روی تابلو تبلیغاتی اسم برزیل به انگلیسی، اشتباه نوشته شده است.
فتح قله بسکتبال آسیا
تیم ملی بسکتبال ایران با پیروزی در مقابل فیلیپین در دیدار نهایی عنوان قهرمانی آسیا را به دست آورد. ملیپوشان ایران در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ نیز قهرمان بسکتبال آسیا شده بودند.
بازگشایی خانه سینما
تشکل صنفی خانه سینمای ایران که در دولت محمود احمدینژاد بسته شده بود، با تغییر مدیریت وزارت ارشاد در دولت حسن روحانی بازگشایی شد و در اختیار هنرمندان و فعالان سینمای ایران قرار گرفت.
مکالمه سال
گفتوگوی تلفنی روحانی با باراک اوباما را یکی از مهمترین خبرهای ایران در سال ۲۰۱۳ میتوان دانست؛ اتفاقی که برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی رخ داد و امیدها به بهبود رابطه ایران و آمریکا را افزایش داد.
با صندلی چرخدار در کنفرانس خبری
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، پس از پایان دور دیگری از گفتوگوهای هستهای در ژنو به علت کمردرد با صندلی چرخدار به محل کنفرانس خبری رفت.
توافق تاریخی ایران و ۱+۵
پس از ۱۰ سال کشمکش میان ایران و غرب بر سر پرونده هستهای جمهوری اسلامی، در نخستین ساعات روز ۳ آذر ۱۳۹۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۱۳) اعلام شد که نمایندگان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ (اعضای دائم شورای امنیت و آلمان) بر سر ادامه برنامه هستهای ایران با هم به توافق رسیدند؛ بر اساس این توافق دو طرف فعلا در ۶ ماه آینده انجام تعهداتی را پذیرفتند.
همایش "زنده باد مرگ بر آمریکا"
روز ۱۳ آبان همایشی با عنوان "زنده باد مرگ بر آمریکا" در دانشگاه تهران برگزار شد. در این همایش برخی دانشجویان پلاکاردهایی در موافقت با انجام مذاکره میان ایران و آمریکا به همراه داشتند.
قهرمان دیپلماسی
نهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت و اقتصاد ایران در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار گردید. در این جشنواره از محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، به عنوان قهرمان دیپلماسی ایران تجلیل شد.
آتشسوزی
در آتشسوزی یک شرکت تولیدی پوشاک در خیابان جمهوری تهران دو زن کشته شدند. عملکرد آتشنشانی در جریان این حادثه بحثبرانگیز شد.
اختتامیه جشنواره فیلم فجر
در سال ۱۳۹۲ خورشیدی سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر برگزار شد. مراسم اختتامیه با انصراف فیلم "من عصبانی نیستم" از بخشهای مختلف مسابقه و همچنین سانسور سخنان برندگان و مسئولان برگزاری توسط صدا و سیمای ایران با حاشیههای بسیاری همراه بود.
اهدای جایزه بنیاد جهانی انرژی به معصومه ابتکار
هشتمین همایش مدیریت سبز ایران با حضور نمایندگان ۲۸ کشور در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد. در این همایش معصومه ابتکار پس از میخائیل گورباچف و آرنولد شوارتزنگر، به عنوان اولین بانوی محیطزیستی جهان، جایزه بنیاد جهانی انرژی را دریافت کرد.
گروگانگیری سربازان ایرانی
پنج مرزبان ایرانی شب جمعه ۱۸ بهمن در منطقه مرزی "جکیگور" استان سیستان و بلوچستان مفقود شدند. گروه "جیشالعدل" در اکانت توئیتر منسوب به این گروه مسئولیت ربوده شدن ۵ تن از مرزبانهای ایرانی را بر عهده گرفت.
اشتون در تهران
کاترین اشتون، هماهنگکننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه ۱۷ اسفند (هشتم مارس) وارد تهران شد. وی در این سفر با مقامات ارشد ایران دیدار کرد. اشتون همچنین به مناسبت روز زن، با برخی فعالان حقوق زنان ملاقات داشت.
دو جوانی که به اروپا نرسیدند
در روزهای پایانی سال هویت دو مسافر ایرانی هواپیمای ناپدیدشده خصوص هوایی مالزی اعلام شد. پوریا نورمحمدی متولد اردیبهشت ١٣٧٤ و سید محمدرضا دلاور متولد مهر ١٣٦٣ دو مسافر ایرانی این پرواز بودهاند. پوریا قصد داشته به مادرش در آلمان بپیوندد.
|