دستورالعمل ومراحل انجام کارآموزی

هدف : آشنایی دانشجویان با کارهای عملی-وسایل موجود و تطابق آموخته های خود با آنها

نکته مهم : در ترمهای عادی دانشجویان می توانند به غیراز دو واحد کارآموزی 12واحد اخذ نمایند و در صورتیکه میانگین نمرات آنها بیش از 16 باشد می توانند به غیر از کارآموزی 16 واحد اخذ نمایند. 
دانشجویان در شرف فراغت از تحصیل می توانند با کارآموزی 24 واحد اخذ نمایند. نمره نهایی 4 نمره توسط شرکت و 16 نمره توسط استاد مربوطه داده می شود.
تبصره : مکان کارآموزی از نظر دوری و نزدیکی ،تعداد،اهمیت و نوع درس تخصصی انتخاب شده توسط دانشجو به غیر از کار آموزی می توانند با نظر گروه تعیین کننده مجوز لازم برای اخذ کارآموزی باشد. عنوان كارآموزي توسط استاد مشخص مي شود.دانشجو مهلت دارد حداکثرشش هفته بعد ازشروع ترم عادی و یک هفته بعد ازشروع ترم تابستان کارآموزی خودرا آغاز نماید.دانشجو بعد از دریافت فرم معرفی نامه حداکثر 10روز بعد به مکان کار آموزی مراجعه و محل فعالیت و سرپرست کار آموزی خودرامشخص نماید .دانشجو بایستی بعد از معرفی خود به مکان کارآموزی فرم خلاصه اطلاعات کارآموزی را تکمیل کرده و تا یک هفته بعد به استاد كاراموزي تحویل نماید. در غیر اینصورت بمنزله حذف واحد کارآموزی می باشد.دانشجو با توجه به برنامه کارآموزی در پایان هر هفته بایستی گزارش پیشرفت کارآموزی خود رابه امضاء سرپرست کارآموزی خودبرساندو مشکلات و میزان پیشرفت خودرا به استاد کارآموزی در دانشگاه منعکس نماید.

نکته مهم: آخرین مهلت تحویل ارائه گزارش کاراموزی به استاد راهنما برای نیمسال اول 15 بهمن ماه ،برای نیسمال دوم 15 تیرماه و برای ترم تابستان 15 مهرماه می باشد.

برنامه و گزارشات کارآموزی: برنامه کار آموزی شامل 3 مرحله می باشد.

مرحله اول :آشنایی کلی با مکان کار آموزی(جهت کسب تجربه کاری و شناخت چارت سازمانی ) که شامل :الف تاریخچه سازمان ب: نمودارسازمانیو تشکیلات روشهاج:انواع محصولات تولیدی یا خدماتی د: شرح مختصری از فرایند تولید یا خدمات که یک ششم مدت کارآموزی به آن اختصاص می یابد.

مرحله دوم : ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کار آموز 1)موقعیت رشته کار آموز در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته کار آموز در واحد صنعتی 2)بررسی شرح وظایف رشته کار آموز در واحد صنعتی 3) امور جاری در دست اقدام 4) برنامه های آینده 5) تکنیک هایی که توسط رشته مورد نظر در واحد صنعتی به کار می رود. 6)سایر مواردی که استاد کار آموزی مشخص می کند.
مرحله سوم: آزمون آموخته ها و نتایج. آزمون آموخته ها و پياده كردن دانش تخصصي دانشجويان در زمينه عنوان و موضوع كارآموزي در واحد صنعتي ، با تصويب استاد كارآموزي و سرپرست كارآموزي مي باشد . زمان ممكن سه ششم كارآموزي اختصاص يابد.
نحوه ارائه گزارش کارآموزی: گزارشها باید با نرم افزار Word وفونت نازنین 14 در یک فایل از صفحه یک الی آخر تایپ و صحافی گردد. توجه قبل از صحافی گزارش کارآموزی بایستی توسط استاد مربوطه بازنگری و رفع اشکال گردد.
1)طرح روی جلد 2)صفحه اول (بسم الله) 3) صفحه دوم مطابق طرح روی جلد 4)صفحه سوم مقدمه و تشکر 5)صفحه چهارم فهرست 6)از صفحه پنجم به بعد : فصل اول: آشنایی کلی با مکان کار آموزی- فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کار آموز- فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات 7) فرمهای کار آموزی و کپی آنها ضمیمه گردد.
توجه:اصل فرم پایان کارآموزی+نامه گواهی پایان کار آموزی+CD و گزارش صحافی شده کار آموزی توسط استاد مربوطه به دفتر ارتباط با صنعت تحویل مي گردد.


مطالب مشابه :


دسترسی به سایت دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان

مسجدسلیمان - دسترسی به سایت دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان -




دستورالعمل ومراحل انجام کارآموزی

گروه صنایع فلزی دانشگاه آزاد مسجدسلیمان, , » تحقیق درس پروژه عملی دانشجویان رشته صنایع فلزی




گزارش کار تهیه ی زاج کروم

گروه شیمی محض دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - گزارش کار تهیه ی زاج کروم - دنیای زیبازی شیمی




تیتراسیون کربنات و بی کربنات در سودا

گروه شیمی محض دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - تیتراسیون کربنات و بی کربنات در سودا - دنیای زیبازی




گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 1

گروه شیمی محض دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 1 - دنیای زیبازی شیمی




دانشگاه آزاد مسجدسلیمان

اندیشه سبز - باورهای نو در تفکر و اندیشه - دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - markazshar.com نجفی-طاهری




وسایل ازمایشگاهی

گروه شیمی محض دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - وسایل ازمایشگاهی - دنیای زیبازی شیمی




دانستنی های شیمی

گروه شیمی محض دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - دانستنی های شیمی - دنیای زیبازی شیمی




برچسب :